29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Já dostala 2 košile od maminky,ale asi stejně sáhnu po té krásné bílé nemocniční Já už mám také vše dokoupeno a dáno do tašky,tak teď je to na prckovi kdy to budeme potřebovat.Dneska byl docela klidnej.Ale měla jsem před chvílí dva bolestivý stahy,tak třeba mi to teď večer vynahradí
Já si stejně myslím,že se zase narodí v noci,voda mi praskla vždy když jsem šla spát v půl 11 a ve čtvrt na 12.
A k tomu mateřskému instinktu.Já jak poprvé rodila císařem,tak tenkrát jsem 3 dny ležela na pooperačním a malého mi přinesli za tu dobu jednou.Připadala jsem si taková méněcenná,že jsem nedokázala porodit normálně.Ale postupem času to zmizelo a malého jsem měla ráda hned.A dcerka mi to svým porodem vynahradila,měla jsem z něj strašně hezký pocit a vidět jí vedle sebe v inkubátoru bylo hezký A teď se nechám překvapit,můj dr.říkal,že každý prodělaný císař znamená pro další těhu zdvižený prst a sledovaný konec těhotenství,jak říkal vše pro prcka,když to bude nutný,tak ven s ním.
Není tady
Sissi jakým hrošíkem?Šup jsem zvědavá
Není tady
Teda náhodou ti to těhotenství sluší a kila pak půjdou dolů,já budu za chvíli na 20,sice nevím kde je mám,protože u obou dětí jsem byla daleko silnější.Včera na alergii mi říkala sestřička,abych prý naměla větší dítě,nevím odhad neznám,tak se nechám překvapit.
Není tady
Co myslíš že já vypadám jak nějaká modelka?Vždyť si nevidím ani na nohy A za chvíli když si nepodložím hlavu při ležení,tak přes břicho neuvidím ani na televizi.
Není tady
Tedy jestli můžu říct k těm věcem do porodky, tak příště si koupím jenom kojo podprdy a tím hasnu. Nějaká košile, kalhotky ... stejně tam všechno dostanu.
Jo a přiště si nebudu kupovat ani pro prcka nic dopředu. Kosmetika od Nivey mu nedělá dobře, oblečení mu bylo maličké, protože měl to široké balení, no prostě nebudu kupovat nic, všechno až z porodky jako jsem to udělala před tím. Jo, to hold člověk zjistí až když porodí.
Není tady
Sissi, ty jsi náhodou moooc hezká! A ty kulatý tvary prostě k těhu patřej!!!! A jak správně píšeš, PAK se to bude řešit a půjdou dolů, neboj!!!
Hlásim, že máme objednanou obývací stěnu - kráááásnou, lina, dokonce i pokladače... Teď ještě zavolám malíři, jak je na tom (měl by dorazit tento týden) a zítra osonoduju kuchyň - už by měla být na cestě... Sice toho začíná být hodně a kapku ztrácím přehled, ale aspoň se to hýbe
Já pořád fňukám, že nemám žádnou těhotnou fotku... Tak asi přesvědčím M., aby mně někde vyblejsknul, abych měla památku - jako pořádnou fotku s bříškem a hlavou
Není tady
Markeeet já se u obou předešlých těhu nechtěla fotit,ale teď mám taky pár foteček na památku
Není tady
Ališ, tos mě potěšila, já totiž nemám vůbec nic... Takže mám ještě čas, když až po porodu... Ba ne, tak dlouho to nevydržím, určitě něco pokoupím, ale jen to základní a uvidíme... KDyž nebudu moci já, ukážu M. na netu, co potřebuju a on to zařídí... Si to představuju pěkně, viď?!
Není tady
Leni, to zas já bych památku chtěla... sice jsem kapku jak hrošík, ale co... vždyť nosím prcka Líbily se mi ty, jak měla Pajtí od bráchy (myslím)...
Není tady
mě se moc líbili fotky od Fufíka,co měla z ateliéru.To je hezká památka.
Není tady
No, na ateliér se necítím, stálo by to dost peněz a těžko bych mu mohla říct: tuhle vymaž, tvářim se jak bl...c Ale aspoň něco bych brala...
Není tady
No já bych si košili nekupovala, ale mám strach že se do jejich nevejdu
Tak jsem dnes koupila jakousi za 100.-..ale je mi těsná Tak příští týden druhý pokus
Jinak jsem koupila kosmetiku batole..je levná, uvidíme. A rybilku pupík..trubičku atd atd
Marky my si uděláme atelér z ložnice zracadla že?
Leni i Pajtašek měla hezké fota.
Náhodou!!!! Došla jsem z města a máma na mě civěla říkám, proč na mě tak hledí ...
A ona že "dívám se jak jsi jakási pěkná" Tak tohle jsem od ní v životě neslyšela
A říká mi celkem dost lidí, že jsem hezká
Teda aspon v obličeji...
No, už se tu nebudu chválit
Není tady
Sissi, jen se chval!!!
Já dneska taky poslouchala, že je na mě vidět, že čekáme chlapečka, protože jsem ještě hezčí než před těhu Tak nevím, zda se nemám vlastně urazit
Já mám košile od maminy (jsou asi o dvě vel. větší a rozepínací) - tak to snad stačí... Pak mám nějaké svoje a ty mi kapku táhnou přes pupík Ale nevím, sbaleno nemám nic.
Jo, ta rybilka prej smrdí... já chtěla koupit něco jiného
Není tady
No Marky ono se říká, že holky ubírají a kluci přidávají krásu A tchánovci to mají popletené, tak mi říkají že jsem taky krásnější a čekáme určitě holčičku
Rybilku jsem vzala, že ji berou v lékárně nejvíc.
Není tady
jo a k těm lékům sissi-tím pověřím mužskýho-až budem v porodce-to budeme potřebovat i líh na pupík a borovou vodu-tak at je to čerstvý,no a proti prdíkům .....ha......ted si nevzpomenu-chci vyzkoušet to bylinkový.....ale jak se to jmenuje.......nevíte maminy????nebo jedete jen v sabu?
Není tady
Ahojky zimňátka...tak jsem konečeně měla čas sesmolit slohovku....tak snad to nebude moc zmatené
Pa kočky..jdu krmit dravou zvěř
Není tady
Chichi - to ti neporadím - páč já nevím. Stáhla jsem si výbavičku z nástěnky a podle toho pojedu
Není tady
Jé, Raiem, ahoj!!! Asi spěcháš... Tak pak písni, jak válčíte
Není tady
Teda narozený mimča a slohovky mě dostávají,bulím jak želva vždy
Není tady
To já tohle naměklý období už překonala... jsem vzlykala u TV reklam... nejvíc mě dostávaly ty vánoční s dětma...
Na téhle slohovce se mi potvrdilo, že budu chtít M. u porodu... i kdyby měl jen pro někoho odbíhat a shánět sestru - a jak psala Clari, přibalíme sváču - aby to neprošvihl
Není tady
Téma zavřeno