29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj Rači, ty jsi ale ty rychlé porordy měla v rodině, ne? Takže to dědění vychází
Není tady
jde to? super
to byl myslím 33tt..... a teď vložím 35tt, troška erotiky
http://www.email.cz/getAttachment?sessi … 5%05%E4%EC
http://www.email.cz/getAttachment?sessi … 5%05%E4%EC
Není tady
jj Mag, měla jsem překotný porod, stejně jako mamka, takže se přidávám k Dajaje, něco na tom dědění bude...
Na druhou stranu jsem měla obrovskou ztrátu krve a malý měl pupeční šňůru kolem krku, takže ho museli prodýchnout. A kdyby mi to nevyvolávali, tak mi porodní asistentka řekla, že bych nejspíš porodila doma, když jsem se jí ptala, a podle toho,jaký to mělo spád... a tam by to v takovém případě mohlo ohrozit nás oba...tož tak...vše má své pro a proti....
Upravil(a) Račice dračice (27. 12. 2009 17:08)
Není tady
No tak, ještě že tak
Není tady
Clari, super
Ale ono ještě naroste a jak
Není tady
Jéé, Clari, tak konečně vidím tvůj pupík
Vypadá jak můj
Není tady
dík, to věru ráda slyším
ale jo, jen ať si malá roste...beztak mám nejvíc věciček od 62 výš
Není tady
TAK JÁ JSEM TAKY HODILA NOVEJ MATYÁŠKŮV BEJVÁK Tak koukněte - do fotoalaba
Není tady
je to to fotoalbum, co začíná snímkem se skvostnými pantoflíčky v popředí?
Není tady
Jé, Clari, já nevim, tam jsou pantoflíčky???
Mám odkaz dole pod metříkem i s heslem
Není tady
jo, už jsem to našla, nevšimla jsem si že jsi připsala heslo a koukala jsem na vánoce 2009
tak ty máš ještě menší pupajz než já??
Upravil(a) clariceann (27. 12. 2009 17:39)
Není tady
Možná o trochu , ale ty jsi zase o tři týdny dál
Není tady
ale záda mě bolí, jak kdybych v tom břiše nosila pytel cementu dneska jsem žehlila a bylo to utrpení..
Není tady
To je nepříjemný!
Mně dávaj záda pokoj, ale nemůžu dýchat (v sedě), tak funím a vůbec blbě se mi uklízí - což teď dost akutně potřebuju
Pohodlně se vyspím na zádech, to mi zatím jde - i na levém boku, ale na pravém boku neee - tam má Mates hnízdiště či co Vždycky se mi někam nacpe, že mám pocit, že se snad valí ven
Není tady
no, celkem nechápu i přes dost pohodové těhotenství, že se někomu může stýskat po břiše...já se nemůžu dočkat až budu zas pohyblivá, až se mi bude dobře vstávat a chodit a měsíc budu hnípat na břiše
Není tady
Moje řeč!!!!
Já normálně pořád ještě vstávám bez opory rukou - zvlášť v noci a ráno, když mažu na wc, ale to mně vždycky v podbřišku tak píchne, že si okamžitě uvědomím, že bych se přece jen měla začít chovat jako těhule... Jako předklony mi pořád ještě jdou a nějak si neuvědomuju, že bych neměla...
Není tady
nemusíš se chovat jako lazar, když se tak necítíš já myslím že si tělo samo řekne, samozřejmě se nemůžeš nějak zvlášť fyzicky přepínat, ale dokud jsi pohyblivá tak buď ráda
no a já jdu vařit té naší zoologické, a koukat na šreka...papa a pěkný večír
Není tady
tak zatím!
Já si to uvědomim vždycky, až když se tělo ozve Nu což, si zvyknu
Není tady
Ahoj těhule a mamky. Vy jste ale kecalky ..... vás absolutně nestíhám dočítat. Jsem nečekala, že toho tay pokecáte tolik
Mag ..... co tu ještě děláš?????
Zkoukla jsem miminka ...... holky je to nádhera šmudlíci malinký
Já nic nestíhám a tak jsem se těšila, jak si odpočinu. A jsem strhanější, než jindy. Ty návštěvy ......
Není tady
Ja nepostrehla novy chlivek,a vesele si psala do stareho
Tak taky kopiruji:Ahoj holky
tak i ja se hlasim zpet.
Jako Raiem nas pustili na vanoce domu.
Rozkojila sem se az posledni den v porodnici....bradavky mam cele bolave neni to totiz jen tak..mam mensi bradavky.
Jinak Lukasek je zlaticko,taky prebalit napapat a spinkat.
Jinak porod...síla,slohovku si necham na pozdeji.Bylo to ale neco ,vam povim.Sem sesita takze sezeni zatim tak max.na kruhu.a jsem pekne bolava-tlacila sem(s prodychavanim kontr)cca hodinu a ctvrt!!!Malemu nakonec museli pomoct vakuem...trosku se pridusil,tak po vytazeni ho davali hned dokupy,ale je v poradku.Takze me boli kostrc a cele to svalstvo mam slabe,do postele a z postele lezu jak duchodce dumbom .Ale kdyz vidim to nadherne slunicko vedle sebe,tak zadna bolest neni dost velka...
Není tady
Tak jsem si precetla prispevek co jsem psala,jak mi ta zatka zacala odchazet,holky tak zas takova rychlovka to nebyla-jak tu nekdo psal.zacala sem pak mit uz slabe kontr.po 10min.ale v poho.a o pul 2 mi zacala tect voda,tak volat manzovi...v me porodce meli stop stav,ve druhe nejakou havarku s vodou(do toho mi pekne luchla voda zrovna v aute )....tak sme jeli do treti,po me jeste jedna pani a taky stop stav-silene.Az o pul 6 me konecne prohlidli,to uz sem trosku prodychavala.V 6 nas dali s manzou do porod.pokoje.o pul 10-epidural,pac uz se to nedalo rozdychavat ale ten moc nezabral teda!!!o pul 12 sem chtela dalsi davku,a to uz mi nedali,ze uz budu rodit co nevidet,to jsem pak zacala,ale slo to po milimetrech,tak mezitim zase prodychavat na boku,ve stoje-to bylo fakt bajecne,to uz sem si i zakricela
.Neslo jinak.Jenze maly mi sel z prave strany a mel rucicku u hlavy,pak uz jak ve snu.Doktori,vakuova pumpa-tlaceni a tlaceni,nastrih,mimi venku,hned ho krisili...pak sesivani-au au!!!A pak sem si konecne pobrecela.Takze celkem od prasknuti vody 11h.
Není tady
Ahoj Pajti, no nic moc, ale hlavně že to máte zdárně za sebou malý ti to vynahradí, jak vám to jinak doma jde?
Peti, straším tady
Není tady
Téma zavřeno