29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Clari, to je správný přístup
Taky nevím na koho kápnu, prostě tam bude ten, kdo bude mít službu, ono je to ve finále jedno, beztak pokud je to ok, přijde dr. až na konec a jenom, pokud to stihne, rozhodující osoba je PA.
Není tady
Schody ne,mě tedy stačí vyjít těch našich 24 schodů a funím jak parní lokomotiva
Není tady
No ale prý to pomáhá Ale asi by mě to taky dorazilo.
Není tady
Taky prý mytí oken,tak zaběhni,já už je mám zase jak kdybych je nemyla.Teda to moje břicho nedá pokoj,Mag já mám stahy asi za tebe a to nic nedělám.
Není tady
tak zkus to s tím smetákem, a ani nemusíš "jako když" - přijeď k nám, tady se můžeš uplatnit
Není tady
vidíš? to jsme hodné, jak ti chceme pomoct
ale jinak Leni to mě mrzí...snad se to zlepší, radši buď v klidu a nedělej nic co nehoří...
Není tady
Jé Leni, to mě mrzí, já bych si je klidně vzala jo, jak včera svítilo sluníčko, tak mi to taky přišlo, jako bych je nemyla. Ale tady mrzne, nic se mýt nebude.
Není tady
clariceann napsal(a):
tak zkus to s tím smetákem, a ani nemusíš "jako když" - přijeď k nám, tady se můžeš uplatnit
To už mi nabízela sestřička, že bydlím kousek od nich, jestli nechci přijít Takže musíš do fronty
Upravil(a) mag (27. 12. 2009 16:19)
Není tady
Včera jak jsme se byli projít a jak svítilo sluníčko,koukali jsme po oknech a spousta lidí je má špinavější,tak to taky neřeším.
Není tady
holky, mám si vzít do porodnice pár obyč. látkových plenek? a ručník pro mimčo? pro sebe mám jasno, ale nějak nevím co pro mímo, na ty čtyři dny (pokud nezdrhnu dřív)
Není tady
To máš teda zábavu Je pravda, že já když na sídlišti chodila večer se psem, tak mě bavilo čučet lidem do bytů, právě hlavně kolem vánoc. Ne že bych se věšela na parapety a šmírovala, ale tak jsem se rozhlížela
Není tady
No my máme dvě plínky v seznamu, takže je mám zabalené.
Hele ty utýct můžeš, ale malou tam budeš muset nechat
Není tady
Já si látkovky ani ručník pro mimčo neberu,nikdy jsem to tam nepotřebovala,vše bylo erární.A dřív Clari nezdrhneš dokud nepropustí pediatr mimčo.
Není tady
Clari, si tu na tebe číhám!!
Už jsi vůbec nafotila ten svůj pupajs
?
Není tady
no právě, moc se mi na erární nechce spoléhat, asi vezmu od každého trochu, jako pro sebe - a zbytek může dovézt pan otec
stresuje mě, být mimo domov sama bez pséčka, je to pro mě utrpení
Ale nějak mě to napadlo, v zahraničí (kde přesně nevím), prý je obvyklé že žena porodí a jde do dvou dnů domů, že jen u nás se z toho dělá taková kovbojka...?
Není tady
Markeeet napsal(a):
Clari, si tu na tebe číhám!!
Už jsi vůbec nafotila ten svůj pupajs![]()
?
ahoj jo, váhám ale jestli to tu dát - jednu mám v oblečení normál, ale holý pupek mám i s prsama, tak aby to někoho nepohoršilo.....kdyžtak tu střelím odkaz, co?
Jinak, Marki, taky jsem koukala - jsi krásná a tvoji andílci jsou po tobě...
Upravil(a) clariceann (27. 12. 2009 16:28)
Není tady
jj Clari čekáme
Není tady
Jo, Clari, jen ji sem šoupni... nebo ten odkaz
Díky za poklonu , ale ty fotečky s holkama jsou Potvůrky! Moc jim to sluší
Není tady
tak chvilinku :-)
jéé, to je zas faux pas :-) to dělá ten můj spěch... ale i tak to platí
Není tady
Ale houby máme podobný profil
čekáme čekáme
Není tady
za půl hodinky...nedařilo se mi přihlásit na estranky, tak to budu pak muset zkusit znova
tohle je tu nešikovné - proč nejde jednoduše vložit fotka a musím ji nejdřív někam umístit?
Není tady
Teda ty to děláš napínavý
Není tady
Raiem, Pajtašku, potvůrko - malincí jsou nádherní
Ty bláho Pajti, jak čtu, že jsi rodila od prasknutí vody 11 hod, tak mě z toho úplně jde husina.
Ještě jsem nenapsala slohovku, ale přiznám se, že já od prasknutí vody a vzápětí hned úplně 1. kontrakce rodila jen přesných 45 min. - to byl celý můj porod, až si říkám, jaké jsem to měla fakt štěstí
zato můj brouček se "začíná" pořádně ukazovat - včera jsme v noci řvali 3 hodiny v kuse
Upravil(a) Račice dračice (27. 12. 2009 16:55)
Není tady
Není tady
Jé to je krásné pidi bříško
Není tady
Téma zavřeno