Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 24. 4. 2006 23:13

aeva1
Host

Re: KARTÁŘKA OSTRAVSKO

Tak nevím, ale jógu jsem cvičila už před  27 lety /ale nejsem zas tak stará/. Kopírovali jsme tehdy Lysebetha. Někdy i přepisovali, když to jinak nešlo. Tehdy jsem tím hodně žila, holky z gymplu na to dodnes vzpomínají, jak jsem byla "prásklá".  Teď , když vidí, že si dávám víno a jsem taková benevoletnější ve všem, tak mi to připomínají.
Jinak, k těm kartářkám. Já sama si karty vykládám jen tak pro zábavu. Ale možná to trošku funguje, když si přeji něco reálného, tak se karty tváří, že teda jo. A když si přeji něco, co by moc nešlo, tak to opravdu většinou nejde.
No a já /i když jsem skeptik/ pod tlakem situace, kterou jsem nezvládala, jsem zašla ke kartářce. Zvláštní paní /možná i cikánka/, polorozpadlý domek. buď byla dobrý psycholog, ale spíš už věřím tomu, že ví věci, které já nevím. Ptala se mě , co chci vědět. Já jsem se tvářila,že pohoda, rozhodla jsem se , že nebudu zlomená hned ve dveřích. Přesto mi řekla: vidí rozvod, stěhování, změnu zaměstnání, peníze ze zahraničí, chce vám ublížit starší žena z rodiny od manžela. Je to čtyři měsíce , tři věci z toho už se staly, a dokonce další dvě se asi brzo stanou. Nebudu zdržovat rozepisováním.  Nejvíc mě rozhodila tím, když řekla, že s manželem se znovu vezmeme. Ale jsem prý duchovně mnohem dál než on a nemám si jím nechat ubližovat. Ale on mi neubližuje. Přesto na tom trvala, že jsme každý duchovně jinde. Budete se mi možná smát, zvažuju, jestli k ní mám znovu zajít. Mám tam jít ? Věříte tomu nebo je to náhoda ?
Pan, neměla jsem pocit, že je podvodník. Byla u ní moje sestra, která má hodně pohnutý život a ona mi po ní vzkázala /aniž věděla, co se u nás zatím stalo, a nemohla to odnikud vědět/, že jsem s tím rozvodem udělala konečně správný krok. Taky mi vzkazuje, ať přejdu od teorie k praxi.

#127 24. 4. 2006 23:17

aeva1
Host

Pandorraa napsal(a):

Lvice,

KDO se uci???? A CO se naucil???? Jmeno! Alespon JEDNO... prosiiiim smile
Kral Ja Prvni se poucil a pochiopil, ze sul je nad zlato a nad sul je cennejsi jeste laska... Ale kdo se poucil v tehle zemi??? Ty nesledujes volebni preference? Tobe neni hanba? Ty nemas vztek?? Ja desnej! Protoze v tom zase budu muset zit sad

Ano, všichni jsme pitomí, ale ve světě to není výrazně lepší. Mám nějaké známe v cizině, nadávají podobně jako my. I když u nás je to opravdu často síla.
Na jedné dovolené jsme se seznámili s Holanďaný, on policajt, ona učitelka. Názory měli jak dva idioti, nevěřila bys. Omezení tupci.

#128 24. 4. 2006 23:28

lvice
Host

Pan,

preferuji Jandáka, volební preference nesleduji, raději na chatě hrabu listí, sbírám fialky a vyplavuji endorfiny prací. Televizi ani nezapínám, pouštím si CD s Enyou, a je mi skvěle. Nechceš být nasraná? Udělej totéž. Vypni ten krám a vyraž do přírody a kochej se, jak kvetou narcisky, zajdi si na masáž a na zmrzlinu, pak si zajdi do kina. A máš po splínu. Nebo si zajdi na Dobu ledovou 2, záývěrečná scéna s veverkou je z reálu........ Skvěle se pobavíš a zapomeneš na volební reference. Kdo Tě nutí, abys to sledovala a rozčilovala se? Je to jednoduché, nesleduj, a vyraž do přírody........ Já žiji bez TV a je mi skvěle.

#129 24. 4. 2006 23:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aeva1
ani ja, a verim, ze ani Salv, netvrdime, ze VSICHNI kartari jsou podvodnici. Kdepak! Jenze i tady funguje: jakej sel, takovyho potkal! Zakon akce a reakce.... Jsou podvodnici, kteri vyuzivaji lidske duverivosti az naivity a hlouposti a jsou lecitele a psychologove od "boha", kteri ty karty mit ani v ruce nemuseji a proste vidi....
Ono to zase pri trose empatie neni tak slozite. Povim ti svuj vlastni zazitek. V sobotu se mi dostaly do rukou vykladaci vkarty stare temer sto let! Majitel se jimi chlubil, nasel je ve stare polorozpadle hospode, kterou renovuje. Velmi brzy pochopil, ze ma v ruce velkou vzacnost. Prinesl i navod, ale sam karty vykladat neumi. Vicemene delal to tak, ze proste precetl hesla na jednotlivych vytazenych kartach, takze jedne z dam, ktera si chtela nechat "vylozit", bez obalu precet, ze zena nad padesat let z jejiho pribuzenstva brzy zemre! Pani zbledla, malem omdlela: to je moje mama!
Vzdycky jsem se kartam pro jine branila, zabyvam se jimi, je v nich ulozeno velke moudro, ale nemyslim, ze umim vykladat. Ale protoze se hroutila dotycna i "vykladac", vzala jsem to do ruky. Nebudu sahodlouze popisovat, co se delo. Karty mne jen napovidaly, vedla mne ma intuice a pani sama se rozpovidala, protoze mela opravdu velky problem, myslim, ze jeji karma je hodne tezka. Nakonec jsme nad vykladem sedely samy dve. Vic jak hodinu. Sama jsem byla v soku z toho, jak to bylo snadne, karty ukazovaly cestu, ma empatie, zkusenos a intuice pomahaly one dame rozklicovat cely zapeklity pribeh smile
Kdyz jsme skoncily, byla klidna a ja vycerpana. Pozadala jsem o odmenu - o usmev, abych mela jsitotu, ze strach je opravdu pryc. Pani odesla a mne doslo, ze moje vycerpanost prameni jen z toho, ze mi me podvedomi stale rikalo: sakra co to vyvadis, vzdyt to vubec neumis! A ejhle smile Umim! Kazdy to umi!
Lvice tu vzpomnela Sul nad zlato, ja vam pripomenu Silene smutnou princeznu: vzpominate jak pan Vostrel a Kemr v zaverecne scene v rybnice koumaji, cim, ze se ted budou zivit?
Nu tlumocenim, ja budu prekladat u vas a vy u nas!.... A proc? vzdyt u vas se mluvi stejne jako u nas, lide nas nepotrebuji.... No to jo, jenze na to jeste neprisli!  reta

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#130 24. 4. 2006 23:36

lvice
Host

Aevo1.

ne, nejsme pitomí, jen otupělí. Sliby se slibují a blázni se radují. A jelikož lidé nechtějí být blázny, tak na volby kašlou. Konec konců je jedno, který šašek tam je, všichni jsou úplatní, snaží se nahrabat si co nejvíc a vymlátit z funkce co to dá. A smysl? Ten kdesi zanikl. Na druhou stranu, nevím, co se rozčilujete, od dob Césara se toho moc nezměnilo. Otravy a vraždy byly na denním pořádku, teď jsme přešly k civilizovanějším metodám, ale princip je stále stejný.
Teď jsem byla na pracovní večeři, která byla jednoznačně zaplacena z reprefondu a ten maník se holedbal, že to platí ze svého. Celý večer vedl dláhosouhlý monolog, jak  nudné a únavné (nedivím se, že je šéfem marketingové komunikace), další  z mnoha užvaněných blbů bez hloubky. No a co, zacálal večeři, tak co se vzrušovat........

#131 24. 4. 2006 23:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aeva1 napsal(a):

Na jedné dovolené jsme se seznámili s Holanďaný, on policajt, ona učitelka. Názory měli jak dva idioti, nevěřila bys. Omezení tupci.

Ale verila, pracovala jsem nekolik let v cestovni kancelari a vetsinu z nich stravila na prvnim sedadle v autobuse dumbom

Není tady

#132 24. 4. 2006 23:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice,
bez vyletu do prirody bych to davno nezvladla, bohuzel to ale neni o vypnute televizi, nybrz o realite, ty sasky vypnout nemuzes, oni ji tvori... tedy zatim! A nafoukani hlupaci rodu muzskeho???? Inu vis, jaky je rozdil mezi frajerem a superfrajerem??

Frajer si nechá s rukama za hlavou provést orální sex a pak se zeptá :Tak co, jakej jsem byl?
Superfrajer si taky nechá provádět orální sex, ale nepostaví se mu, tak poplácá blahosklonne dotyčnou po tváři a povídá: Stává se ti to často, brouku?

Není tady

#133 24. 4. 2006 23:50

aeva1
Host

Ale Pan, ty to víš i já to vím, ale ty předpokládáš, že lidé v sobě najdou nějaké schopnosti, které samozřejmě mají, ale neví o tom,ale oni je NENAJDOU, budou do zblbnutí číst přiblblé časopisy a chytat jejich moudra. Tím nemyslím, že kvalita člověka je v tom , co ví nebo hlásá. to vůbec ne. Myslím , že to všechno nebude o nějaké inteligenci. Nevím, nevím nic. Teď čtu Ruize: Přestaň se bát. Většinu odstavců musím číst několikrát. Nevím, co si o tom mám myslet.

#134 24. 4. 2006 23:53

aeva1
Host

Pandorraa napsal(a):

lvice,
bez vyletu do prirody bych to davno nezvladla, bohuzel to ale neni o vypnute televizi, nybrz o realite, ty sasky vypnout nemuzes, oni ji tvori... tedy zatim! A nafoukani hlupaci rodu muzskeho???? Inu vis, jaky je rozdil mezi frajerem a superfrajerem??

Frajer si nechá s rukama za hlavou provést orální sex a pak se zeptá :Tak co, jakej jsem byl?
Superfrajer si taky nechá provádět orální sex, ale nepostaví se mu, tak poplácá blahosklonne dotyčnou po tváři a povídá: Stává se ti to často, brouku?

Ze života

#135 25. 4. 2006 0:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aeva1 napsal(a):

Ale Pan, ty to víš i já to vím, ale ty předpokládáš, že lidé v sobě najdou nějaké schopnosti, které samozřejmě mají, ale neví o tom,ale oni je NENAJDOU, budou do zblbnutí číst přiblblé časopisy a chytat jejich moudra. Tím nemyslím, že kvalita člověka je v tom , co ví nebo hlásá. to vůbec ne. Myslím , že to všechno nebude o nějaké inteligenci. Nevím, nevím nic. Teď čtu Ruize: Přestaň se bát. Většinu odstavců musím číst několikrát. Nevím, co si o tom mám myslet.

Ja uz NEPREDPOKLADAM vubec nic, proto jsem tak skepticka! Vsechno uz bylo receno, napsano, dokonce vsechno uz tu bylo a lidi porad hledaji cesticky, kudy si cestu zkratit! To je fakt pruser! A zasahuje mi to do zivota, to mne stve butter
A Ruize musis zazit, tj. integrovat, dej si cas wink

Není tady

#136 25. 4. 2006 0:16

aeva1
Host

čím ti to zasahuje do života ?
jasně , že tu všechno bylo, to chce trpělivost. Prostě to chce zase překlepat tento život /nebo sen, už jsem zblblá/. Taky bych se už nejraději nenarodila.

#137 25. 4. 2006 7:43

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Byla jsem tu jako Ero, ale to mi nešlo zaregistrovat - omlouvám se Janě 2  a Lile, ale pan Procházka je zpět v Přerově , ale kdo by chtěl kontakt, pište mi na e-mail, jinak tady se kontakty nezveřejnují.....

Není tady

#138 25. 4. 2006 8:42

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pandorraa napsal(a):

aeva1 napsal(a):

Ja uz NEPREDPOKLADAM vubec nic, proto jsem tak skepticka! Vsechno uz bylo receno, napsano, dokonce vsechno uz tu bylo a lidi porad hledaji cesticky, kudy si cestu zkratit! To je fakt pruser! A zasahuje mi to do zivota, to mne stve butter
A Ruize musis zazit, tj. integrovat, dej si cas wink

Milá Pan,
nebuď tak zklamaná, prostě to tak je. Mnozí z těch co vládnou věcem veřejným pravděpodobně nemají doma inspirující protějšky.  Pravděpodobně řeší stejné věci jako na poradně život po nevěře, psychologické - typu co s tím, nevím jak dál, jsem na dně, pomozte!!! Už se tam trochu bojím číst.
Říkala jsem si že založím příspěvek - Co s tím, nemůžu dál - můj muž se zamiloval do Pandorry, všechen čas tráví na babinetu, stále o ní mluví, svůj mobil si schovává, nemůžu se k němu dostat, nevím, co s tím, co si ta mrcha myslí, jsem zoufalá, poraďte! A Axi by mi poradil, že vlastně si mám vážit svého muže, když miluje tak moudrou ženu a stále ještě se stará o naše děti. :hjarta:To by ale byla provokace, že?
No jo, už mlčím...

Není tady

#139 25. 4. 2006 9:21

lvice
Host

Pan,
tak o těch frajerech už znám. Víš co problém je v tom, že ti čestní lidé, kterým o něco jde jsou semleti tou masou blbců a z politiky raději odcházejí. Já už jsem v tomto směru rezignovala. Politika mě nezajímá, abych řekla pravdu, já mám jen jedny nervy sad

#140 25. 4. 2006 17:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aeva1 napsal(a):

jasně , že tu všechno bylo, to chce trpělivost. Prostě to chce zase překlepat tento život /nebo sen, už jsem zblblá/. Taky bych se už nejraději nenarodila.

Cim mi zasahuje do zivota tupost lenochu, kteri si chteji zkratit cestu?
Nu jen se podivej, jaky paskvil zase schvalil nas slavny parlament! Zamestnavatel bude platit prvnich 14 dni nemoci.... Je hezke, ze bude platit nizsi odvody, ale myslis, ze nekdo zamestna zenu, ktera je chronicky nemocna a zdravi ci nemoc si proste nenaplanuje??? Zamestnala bys mne? Hmmm.... asi se uz fakt nastvu a zalozim vlastni politickou stranu! Masaryk to zvladl v daleko vyssim veku tongue

Není tady

#141 25. 4. 2006 17:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

poletucha napsal(a):

Říkala jsem si že založím příspěvek - Co s tím, nemůžu dál - můj muž se zamiloval do Pandorry, všechen čas tráví na babinetu, stále o ní mluví, svůj mobil si schovává, nemůžu se k němu dostat, nevím, co s tím, co si ta mrcha myslí, jsem zoufalá, poraďte! A Axi by mi poradil, že vlastně si mám vážit svého muže, když miluje tak moudrou ženu a stále ještě se stará o naše děti. :hjarta:To by ale byla provokace, že?
No jo, už mlčím...

Ha ha ha! Jsem pro, jdem do toho wink Ja si vytvorim HOSTA a poradim ti: tak bud diplomat, seznam  ho s ni in natura a  uvidis, ze se fofrem vzpamatuje reta
Mimochodem: uz to tam taky nemuzu cist grater

Není tady

#142 25. 4. 2006 19:39

aeva1
Host

Pandorraa napsal(a):

aeva1 napsal(a):

Cim mi zasahuje do zivota tupost lenochu, kteri si chteji zkratit cestu?
Nu jen se podivej, jaky paskvil zase schvalil nas slavny parlament! Zamestnavatel bude platit prvnich 14 dni nemoci.... Je hezke, ze bude platit nizsi odvody, ale myslis, ze nekdo zamestna zenu, ktera je chronicky nemocna a zdravi ci nemoc si proste nenaplanuje??? Zamestnala bys mne? Hmmm.... asi se uz fakt nastvu a zalozim vlastni politickou stranu! Masaryk to zvladl v daleko vyssim veku tongue

Teď se na to dívám ve zprávách. Je to pěkná hajz....ina. To, co ušetříme na odvodech určitě nepokryje výplatu nemocenek. Zaměstnáváme lidí, kteří prostě opravdu občas marodí se zádama a to moc neovlivní. Já jsem zastánce toho, že se o své zdraví musí každý starat, ale někdy s tím prostě nic neuděláš. Takže být chronicky nemocká , tak si může hodit mašli.
No a s tím bude souviset, aby zaměstnavatel hlídal, jestli je člověk fakt nemocný a snižoval se k trapným kontrolám. Už vidím ty debaty ve firmě, zaměstnancům to bude trapné a my budeme naštvaní, protože prachy budou chybět. Jako vždy si to stát pěkně zjednodušil. Teď udělali společné zdanění a celý finanční úřad je na infarkt , nic jiného nestíhají než kontrolovat přiznání. Konečně.

#143 25. 4. 2006 21:33

lvice
Host

No aby toho nebylo málo, tak nám do toho bude ještě kecat Evropská unie, protože DPH na plínkách 5% odporuje pravidlům v EU, takže jestli nezvednete na 19 %, tak Vás budeme sankcionovat. To je teda vrchol. Jíme jablka ze Španělska kilo za 30 Kč, jsou dražší než pomeranče.... Nu co dodat.
Hele Aevo1, třeba pak zavede vláda pravidlo antického Říma, kteří veškeré kojence, kteří nebyli zdraví rovnou shazovali ze skály...... A aby to netrvalo moc dlouho, vezme to šmahem pro všechny věkové kategorie....... sad. A Pan nás pak všechny spasí.

#144 26. 4. 2006 10:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice,
nu ja bych to videla spis tak, ze z te skaly poletim jako neperspektivni "statkripl" mezi prvnimi!
Jeste, ze jsem v pohode a nepropadam panice, jeste ze nejsem a nikdy nebudu zavisla na tom, zda mne nekdo zamestna, protoze leta makam na ZL! Jinak bych (se) fakt musela strilet do hlavy.... akorat jeste nevim do ci  tongue

Není tady

#145 26. 4. 2006 10:06

aeva1
Host

Ahoj holky,
co ty kola ? Doufám, že to nenecháme zvadnout. Už se mi ozvala z babinetu na mail jedna kámoška, která pojede, se mnou jsme dvě, s Pan tři, ???

#146 9. 1. 2013 20:18

Szandi
♥------

Ahojki Ero, měla bych velký zájem o kontakt na kartáře z Karviné. Mohla bys mi poslat kontakt a adresu na e-mail nani16@seznam.cz ? Děkuju za ochotu.

Není tady

#147 25. 3. 2013 10:56

neonka90
♥------

AHojky holky,za celí svůj život jsem vyzkoušela mnoho kartářek a vyhodila z okna mnoho peněz,jen ztráta času,úpně jsem na nimi zanevřela,než jsem objevila mou současnou,dělá výklady i přes email,je opravdu dobrá,jedině té věřím pokud chcete kontakt na ní je to nepovolená reklama, spam
Opravdu doporučuji.

Upravil(a) tina (19. 5. 2013 10:52)

Není tady

#148 11. 5. 2013 12:27

Janet99
♥------

Já jsem zkoušela víc kartářek. Jendou mi kamarádka mi doporučila Sandru,se kterou jsem spokojená a chodím k ní pravidelně. Hodně dokáže poradit ale taky má jiný přístup, než jaký měly ostatní. Jen pro zajímavost se můžete juknout na její ukázky výkladů v praxi, má je na stránkách. Myslím,  že je to zajímavý počtení i pro ty, co výklad nechtějí. http://www.vyklad-karet.euweb.cz/  Jinak jsem znala ještě jednu dobrou, ale ta byla z Liberce a dělala jen osobní výklady. A její číslo jsem bohužel ztratila. butter K té jsem chodila asi před 6 lety.  Ale ta byla taky moc dobrá. Ono se najde víc dobrých kartářek, ale musí se hledat no :-( Bohužel je dobrá kartářka tak jedna z padesáti a to jsem ještě možná dala malé číslo. A některé jsou zas až moc drahé a kolikrát stejně se pak člověk zjistí že mlela páté přes deváté. dumbom Ono je to těžké, ale sehnat dobrou kartářku se dá.

Není tady

#149 27. 5. 2013 8:38

upinka
♥------

Dobrý den.Chtěla bych Vám doporučit opravdu suprovou kartářku,která je skoro jako Bůh.Řekne Vám úlpně všechno,jak z minulosti,tak přítomnosti a budoucnost.Můžu Vám všem tady říct,že mě až mrazilo,co všechno tato milá paní Liduška mě všechno řekla.Nehledě nato,že asi po třech týdnech se začali dít věci,začalo se vše postupně plnit.Nehledě nato,že mě zachránila i po zdravotní stránce. clamp  Výklad dělá na dálku,osobně,nebo přes skype,emailem,i po telefonu.Nebudete opravdu zklamaní.Já jsem na ní dostala doporučení. Skype  je reklama, smazáno

Upravil(a) AndreaP. (28. 5. 2013 15:31)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí