6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neomlouvej se, není za co.....
Bea: promiň, chtěla jsi číslo na kartářku ve Frýdku Místku a já tady na tom foru delí dobu nebyla. Take je to tel.*********, ale nevím, jak se jmenuje. Zavolej jí a určitě se domluvíte. Moje kamarádka tam chodí často, u pár let a nedá na ni dopustit. Nezávisle na ní, jsem mluvila nedávno s jednou paní a doly jsme k tomu, e ona u u ní byla taky a nechápala, jak mohla vědět určité věci a říkala, e ve, co řekla, se splnilo. Já u se tam k ní tak dlouho chystám a pořád nemám čas. Napi mi pak prosím, jak jsi u ní dopadla, nebo kdy jsi objednaná.
Není tady
Ero napsal(a):
Tak u ten kontakt mám...z Přerova se odstěhoval do Karviné...tak kdo má zájem, písněte, dám tel.č....já jsem velice spokojená a plní se to....ted budu dojídět a tam....
Ahoj, prosím Tě, mohla by jsi mi poslat tel.na pana Procházku z Karviné? Díky moc, Káča.
Jezabelka@seznam.cz
Není tady
Dík.
Není tady
Nepíte sem telefónne čísla verejne, prosím. Môu by zneuité. Čísla si vymieňajte prostredníctvom súkromných správ... vďaka za pochopenie...
Není tady
Vorlová: To je toti něco podobného, jako placebo.
Není tady
Ero: správně-je na kadém, co mü vyhovuje a pomáhá (by třeba jen psychologicky).
Není tady
lvice napsal(a):
Ahoj,
já jsem byla u 4 kartářek, z těch 3 se nesplnilo vůbec nic, ta čtvrtá mě zamrazila, mělo by to být tak za 2.3 roky, ale nelíbí se mi, jak to podala. Prý a zemře můj otec, tak si najdu partnera a budu s ním astná. Prý to bude za "odměnu". Tak takhle si myslím, e kartářky vůbec fungovat nemají. Mám z toho husí kůi a kdy si na to vzpomenu, brrrr. Upřímně doufám, e ani tato předpověď se nesplní........ Já si vykládám sama a vdy to vychází, zřejmě je to s tím, e spí ne výklad je to práce s podvědomím.......
Ahoj,jestli chce,dám ti kontak na kartářku i astroloku v Kopřivnici.Za A je opravdu dobrá a za B t+ě finančně nezrihuje a za C vyznává astrologický kodex,kdy astrolog má naznačit ivotní cestu,ne tě vyděsit k smrti.
jessiy napsal(a):
Neznáte prosím někdo paní Kozákovou z Ronova pod Radhotěm? Zajímalo by mě,jaké s ní máte zkuenosti a zda se vyplní co předpoví. Díky
Jo,já jsem u ní byla.Co se týká zdravotního stavu,tak tam se trefila velmi přesně,poměrně přesně vystihla i problémy se současným partnerem-nepartnerema na výhled,blíe časově neurčený,páč to prý nejde stále čekám
lilo, prosím Tě, můe mi poslat nějaký mail nebo telefon na tu paní z Kopru ? A nějaké blií info, teda jak to u ní chodí, jak dlouhé jsou objednací doby, kolik tak stojí......... dííííík ....mail je mala.popelka@seznam.cz
Není tady
Kdo chce kam, pomozme mu tam - jak říkal ná náčelník tábu, kdy jsem byl na vojně.
Není tady
No právě-psychology nebrat,to radi kartářku,která s tebou zdrbne a jetě ke vemu má mluvicí karty :-))).Nejlepí, s jakou jsem se já setkala je paní Práková z frenu.
Není tady
ne,nemyslím:-))).Na takový pokec,který mám na mysli potřebuji nezaangaovaného neutrálního člověka,ne kamarádku,která mi bude přikyvovat,e mám pravdu.Ale kartářka-to je ta,jiná:-)))....
Není tady
lila napsal(a):
No právě-psychology nebrat,to radi kartářku,která s tebou zdrbne a jetě ke vemu má mluvicí karty :-))).Nejlepí, s jakou jsem se já setkala je paní Práková z frenu.
Nemusí tě dostat jen psycholog či kartářka: znám jednoho pána, který si myslí, e kolem něj pořád krouí archandělé v čele s jejich nejvyím éfem Sandalfonem. Málem e slyí umění křídel. Tento pán, mimochodem bývalý "jehovistický rychlokvaák", dělá také "esoterní poradenství" a před časem ho nenapadlo nic leího, e jedné paní řekl, e a se připraví na to, e její manel do osmi měsíců zemře.
Zdravý chlap, dobré manelství.
Ta paní z toho málem dostala psotník. Ne e jednorázově, ale osm měsíců se trápila tak, e si to nedovede představit. Pak, kdy ten termín pominul a nic se nestalo, pochopila, jak se nechala manipulovat.
Zkouel to také na nás s manelkou i kdy jinak, ale nenachytal nás a přeruili jsme s ním kontakty.
To ve jenom proto, e lidi nevědí, jak to doopravdy funguje a nechají se nachytat na sebedůleitost svých drzejích spoluobčanů. Proč? protoe větina lidí pořád hledá snadná řeení. Ovem ádná taková řeení nejsou. Bez práce nejsou koláče a bez zkueností není duchovní vývoj.
Různá "zasvěcení", mukti, dike, rejki, jógy, andělé, to vechno můe pomoct, ale je pravděpodobnějí, e nemusí. Osvícení nelze "nalít do hlavy", osvítit se můe člověk jenom sám. Pokud někdo hledá odpovědi na to, co se stane, pak si nezaslouí nic, ne aby si to vytrpěl a do dna. Kdy uvěří takovému "trdlu", (které o esoterice neví nic a tváří se e jeho astrální "kolegové" jsou jacísi "andělé"), pak si opravdu koleduje o malér.
Znám desítky podobných lidí, kteří pořád někam lítají a myslí si, e je někdo vyvede z problémů, ve kterých si oni sami krásně hovějí.
Není tady
Howgh:-). Domluvil jsi.
Není tady
:-))kdy mě u toho by ty karty fakt chyběly:-))).........
Není tady
Salve,
osobně si myslím, e jóga, reiki jsou velice dobré věci na harmonizaci energie. Pomáhají kadému, kdo si to srovná v hlavě...........
lvice napsal(a):
Salve,
osobně si myslím, e jóga, reiki jsou velice dobré věci na harmonizaci energie. Pomáhají kadému, kdo si to srovná v hlavě...........
Jóga, reiki, a dalí metody, ve je dobré, ve můe pomoct. Ovem tehdy, kdy člověk chce vnitřně růst. Kdy nechce, dojde k zvýraznění ega a zastavení růstu. Jako se vím.
Reiki, a cokoli jiného se dá pouít k opravdovému růstu, ovem dá se pouít i nesprávně. Záleí na úrovni dotyčného člověka. Tato se mnohdy podceňuje stejně, jako se podceňuje motivace. Pak to dopadá blbě.
Kdysi nebylo tolik zneuití těchto sil jako nyní, před dvaceti lety nikdo neznal nějaké reiki, jetě hathajóga byla známá, jinak nic moc.
Není tady
Salvator napsal(a):
lvice napsal(a):
Salve,
osobně si myslím, e jóga, reiki jsou velice dobré věci na harmonizaci energie. Pomáhají kadému, kdo si to srovná v hlavě...........Jóga, reiki, a dalí metody, ve je dobré, ve můe pomoct. Ovem tehdy, kdy člověk chce vnitřně růst. Kdy nechce, dojde k zvýraznění ega a zastavení růstu. Jako se vím.
Reiki, a cokoli jiného se dá pouít k opravdovému růstu, ovem dá se pouít i nesprávně. Záleí na úrovni dotyčného člověka. Tato se mnohdy podceňuje stejně, jako se podceňuje motivace. Pak to dopadá blbě.
Kdysi nebylo tolik zneuití těchto sil jako nyní, před dvaceti lety nikdo neznal nějaké reiki, jetě hathajóga byla známá, jinak nic moc.
myslím, e v dnení době spousta lidí propaguje jógu, reiki, a dalí metody jako dobrý keft - pouze jak se obohatit.... je těké najít dobrého učitele, ale jak u zde někde bylo napsáno - učitel si hledá áka....
Není tady
Dobrý den, prosím o kontakt na pána z Karviné. Mockrát děkuji Jana
Ero napsal(a):
Tak u ten kontakt mám...z Přerova se odstěhoval do Karviné...tak kdo má zájem, písněte, dám tel.č....já jsem velice spokojená a plní se to....ted budu dojídět a tam....
Jana2 napsal(a):
Ero napsal(a):
Bude tak hodná a dá mi na něj kontakt? Co kdyby.......a informací není nikdy dost:P.......
Není tady
lila napsal(a):
Jana2 napsal(a):
Ero napsal(a):
Bude tak hodná a dá mi na něj kontakt? Co kdyby.......a informací není nikdy dost:P.......
Tak pan Procházka u neije v Karviný ale zase v Hranicích
Salve,
evidentne hazis hrach na zed... ( Spousta lidi vubec netusi, jak karty funguji a to jak ti, co si je nechaji vykladat, tak ti, co je "vykladaji"! Je to stejne jako s podvodniky, kteri maji stale sve klienty, kdyz slibuji hory doly, at uz je to vize rychleho zbohatnuti bez prace typu SkyLine nebo vize lepsich zitrku viz volebni kampane...
Ti prvni hlupaci, kteri naleti a pak placou verejne v Na vlastni oci nad svou blbosti, ti mi ani tak nevadi. Ti druzi, kteri naleti volebnim slibum a pak placou verejne i neverejne kdekoliv, ti mne primo se... protoze mne do tech svych s..... tahnou s sebou!
A co nadelam? Nic! Stale dokola jak obehrana deska....
Není tady
Pan,
chybami se člověk učí, bez chyb není vývoje........ Vechno má svůj čas, nesuď je tak příkře.......... Ve se vyvíjí, ve se mění, vzpomínám si na Wericha v pohádce Sůl nad zlato, kterak vykřikoval: Ó ty hloupá květeno. No a kdy se propadal do bainy, prohlaoval: Ó ty moudrá květeno, to já hlupák byl........
Lvice,
KDO se uci???? A CO se naucil???? Jmeno! Alespon JEDNO... prosiiiim
Kral Ja Prvni se poucil a pochiopil, ze sul je nad zlato a nad sul je cennejsi jeste laska... Ale kdo se poucil v tehle zemi??? Ty nesledujes volebni preference? Tobe neni hanba? Ty nemas vztek?? Ja desnej! Protoze v tom zase budu muset zit
Není tady