Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 3. 3. 2006 12:33

lvice
Host

Re: KARTÁŘKA OSTRAVSKO

Neomlouvej se, není za co..... par

#102 4. 3. 2006 18:09

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Bea: promiň, chtěla jsi číslo na kartářku ve Frýdku Místku a já tady na tom foru delší dobu nebyla. Takže je to tel.*********, ale nevím, jak se jmenuje. Zavolej jí a určitě se domluvíte. Moje kamarádka tam chodí často, už pár let a nedá na ni dopustit. Nezávisle na ní, jsem mluvila nedávno s jednou paní a došly jsme k tomu, že ona už u ní byla taky a nechápala, jak mohla vědět určité věci a říkala, že vše, co řekla, se splnilo. Já už se tam k ní tak dlouho chystám a pořád nemám čas. Napiš mi pak prosím, jak jsi u ní dopadla, nebo kdy jsi objednaná.

Není tady

#103 4. 3. 2006 18:18

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Ero napsal(a):

Tak už ten kontakt mám...z Přerova se odstěhoval do Karviné...tak kdo má zájem, písněte, dám tel.č....já jsem velice spokojená a plní se to....ted budu dojíždět až tam....sad

Ahoj, prosím Tě, mohla by jsi mi poslat tel.na pana Procházku z Karviné? Díky moc, Káča.
Jezabelka@seznam.cz

Není tady

#104 4. 3. 2006 20:24

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Dík.

Není tady

#105 4. 3. 2006 20:50

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Nepíšte sem telefónne čísla verejne, prosím. Môžu by zneužité. Čísla si vymieňajte prostredníctvom súkromných správ... vďaka za pochopenie...

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#106 5. 3. 2006 15:10

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Vorlová: To je totiž něco podobného, jako placebo.

Není tady

#107 7. 3. 2006 8:49

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Ero: správně-je na každém, co mü vyhovuje a pomáhá (by třeba jen psychologicky).

Není tady

#108 15. 3. 2006 16:07

lila
Host

lvice napsal(a):

Ahoj,

já jsem byla u 4 kartářek, z těch 3 se nesplnilo vůbec nic, ta čtvrtá mě zamrazila, mělo by to být tak za 2.3 roky, ale nelíbí se mi, jak to podala. Prý až zemře můj otec, tak si najdu partnera a budu s ním šastná. Prý to bude za "odměnu". Tak takhle si myslím, že kartářky vůbec fungovat nemají. Mám z toho husí kůži a když si na to vzpomenu, brrrr. Upřímně doufám, že ani tato předpověď se nesplní........ Já si vykládám sama a vždy to vychází, zřejmě je to s tím, že spíš než výklad je to práce s podvědomím.......

Ahoj,jestli chceš,dám ti kontak na kartářku i astroložku v Kopřivnici.Za A je opravdu dobrá a za B t+ě finančně nezrihuje a za C vyznává astrologický kodex,kdy astrolog má naznačit životní cestu,ne tě vyděsit k smrti.

#109 15. 3. 2006 16:09

lila
Host

jessiy napsal(a):

Neznáte prosím někdo paní Kozákovou z Rožnova pod Radhoštěm? Zajímalo by mě,jaké s ní máte zkušenosti a zda se vyplní co předpoví. Díky

Jo,já jsem u ní byla.Co se týká zdravotního stavu,tak tam se trefila velmi přesně,poměrně přesně vystihla i problémy se současným partnerem-nepartnerema na výhled,blíže časově neurčený,páč to prý nejde stále čekám hjartatongue

#110 15. 3. 2006 17:16

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

lilo, prosím Tě, můžeš mi poslat nějaký mail nebo telefon na tu paní z Kopru ? A nějaké bližší info, teda jak to u ní chodí, jak dlouhé jsou objednací doby, kolik tak stojí......... dííííík ....mail je mala.popelka@seznam.cz

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#111 16. 3. 2006 9:52

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Kdo chce kam, pomozme mu tam - jak říkal nᚠnáčelník štábu, když jsem byl na vojně.

Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#112 16. 3. 2006 9:57

lila
♥------

No právě-psychology nebrat,to radši kartářku,která s tebou zdrbne a ještě ke všemu má mluvicí karty :-))).Nejlepší, s jakou jsem se já setkala je paní Prášková z frenu.

Není tady

#113 16. 3. 2006 10:40

lila
♥------

ne,nemyslím:-))).Na takový pokec,který mám na mysli potřebuji nezaangažovaného neutrálního člověka,ne kamarádku,která mi bude přikyvovat,že mám pravdu.Ale kartářka-to je ta,jiná:-)))....

Není tady

#114 16. 3. 2006 12:32

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

lila napsal(a):

No právě-psychology nebrat,to radši kartářku,která s tebou zdrbne a ještě ke všemu má mluvicí karty :-))).Nejlepší, s jakou jsem se já setkala je paní Prášková z frenu.

Nemusí tě dostat jen psycholog či kartářka: znám jednoho pána, který si myslí, že kolem něj pořád krouží archandělé v čele s jejich nejvyšším šéfem Sandalfonem. Málem že slyší šumění křídel. Tento pán, mimochodem bývalý "jehovistický rychlokvašák", dělá také "esoterní poradenství" a před časem ho nenapadlo nic lešího, že jedné paní řekl, že a se připraví na to, že její manžel do osmi měsíců zemře.
Zdravý chlap, dobré manželství.
Ta paní z toho málem dostala psotník. Ne že jednorázově, ale osm měsíců se trápila tak, že si to nedovedeš představit. Pak, když ten termín pominul a nic se nestalo, pochopila, jak se nechala manipulovat.
Zkoušel to také na nás s manželkou i když jinak, ale nenachytal nás a přerušili jsme s ním kontakty.

To vše jenom proto, že lidi nevědí, jak to doopravdy funguje a nechají se nachytat na sebedůležitost svých drzejších spoluobčanů. Proč? protože většina lidí pořád hledá snadná řešení. Ovšem žádná taková řešení nejsou. Bez práce nejsou koláče a bez zkušeností není duchovní vývoj.
Různá "zasvěcení", mukti, dikše, rejki, jógy, andělé, to všechno může pomoct, ale je pravděpodobnější, že nemusí. Osvícení nelze "nalít do hlavy", osvítit se může člověk jenom sám. Pokud někdo hledá odpovědi na to, co se stane, pak si nezaslouží nic, než aby si to vytrpěl až do dna. Když uvěří takovému "trdlu", (které o esoterice neví nic a tváří se že jeho astrální "kolegové" jsou jacísi "andělé"), pak si opravdu koleduje o malér.
Znám desítky podobných lidí, kteří pořád někam lítají a myslí si, že je někdo vyvede z problémů, ve kterých si oni sami krásně hovějí.

Není tady

#115 16. 3. 2006 14:03

lila
♥------

Howgh:-). Domluvil jsi.

Není tady

#116 17. 3. 2006 5:58

lila
♥------

:-))když mě u toho by ty karty fakt chyběly:-))).........

Není tady

#117 17. 3. 2006 9:17

lvice
Host

Salve,

osobně si myslím, že jóga, reiki jsou velice dobré věci na harmonizaci energie. Pomáhají každému, kdo si to srovná v hlavě...........

#118 17. 3. 2006 16:46

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Salve,

osobně si myslím, že jóga, reiki jsou velice dobré věci na harmonizaci energie. Pomáhají každému, kdo si to srovná v hlavě...........

Jóga, reiki, a další metody, vše je dobré, vše může pomoct. Ovšem tehdy, kdy člověk chce vnitřně růst. Když nechce, dojde k zvýraznění ega a zastavení růstu. Jako se vším.
Reiki, a cokoli jiného  se dá použít k opravdovému růstu, ovšem dá se použít i nesprávně. Záleží na úrovni dotyčného člověka. Tato se mnohdy podceňuje stejně, jako se podceňuje motivace. Pak to dopadá blbě.

Kdysi nebylo tolik zneužití těchto sil jako nyní, před dvaceti lety nikdo neznal nějaké reiki, ještě hathajóga byla známá, jinak nic moc.

Není tady

#119 17. 3. 2006 18:52

balkama
♥♥-----

Salvator napsal(a):

lvice napsal(a):

Salve,

Jóga, reiki, a další metody, vše je dobré, vše může pomoct. Ovšem tehdy, kdy člověk chce vnitřně růst. Když nechce, dojde k zvýraznění ega a zastavení růstu. Jako se vším.
Reiki, a cokoli jiného  se dá použít k opravdovému růstu, ovšem dá se použít i nesprávně. Záleží na úrovni dotyčného člověka. Tato se mnohdy podceňuje stejně, jako se podceňuje motivace. Pak to dopadá blbě.

Kdysi nebylo tolik zneužití těchto sil jako nyní, před dvaceti lety nikdo neznal nějaké reiki, ještě hathajóga byla známá, jinak nic moc.

myslím, že v dnešní době spousta lidí propaguje jógu, reiki, a další metody  jako dobrý kšeft - pouze jak se obohatit.... je těžké najít dobrého učitele, ale jak už zde někde  bylo napsáno - učitel si hledá žáka....roll

Vždycky čiň dobro. Některé lidi to potěší a zbytek ohromí.

Není tady

#120 23. 3. 2006 21:42

Jana2
Host

Dobrý den, prosím o kontakt na pána z Karviné. Mockrát děkuji Jana

Ero napsal(a):

Tak už ten kontakt mám...z Přerova se odstěhoval do Karviné...tak kdo má zájem, písněte, dám tel.č....já jsem velice spokojená a plní se to....ted budu dojíždět až tam....sad

#121 24. 3. 2006 7:40

lila
♥------

Jana2 napsal(a):

Ero napsal(a):

Budeš tak hodná a dᚠmi na něj kontakt? Co kdyby.......a informací není nikdy dost:P.......

Není tady

#122 9. 4. 2006 22:04

Bea
Host

lila napsal(a):

Jana2 napsal(a):

Ero napsal(a):

Budeš tak hodná a dᚠmi na něj kontakt? Co kdyby.......a informací není nikdy dost:P.......

Tak pan Procházka už nežije v Karviný ale zase v Hranicích

#123 24. 4. 2006 22:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Salve,
evidentne hazis hrach na zed... sad( Spousta lidi vubec netusi, jak karty funguji a to jak ti, co si je nechaji vykladat, tak ti, co je "vykladaji"! Je to stejne jako s podvodniky, kteri maji stale sve klienty, kdyz  slibuji hory doly, at uz je to vize rychleho zbohatnuti bez prace typu SkyLine nebo vize lepsich zitrku viz volebni kampane...
Ti prvni hlupaci, kteri naleti a pak placou verejne v Na vlastni oci nad svou blbosti, ti mi ani tak nevadi. Ti druzi, kteri naleti volebnim slibum a pak placou verejne i neverejne kdekoliv, ti mne primo se... protoze mne do tech svych s..... tahnou s sebou!
A co nadelam? Nic! Stale dokola jak obehrana deska....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#124 24. 4. 2006 22:59

lvice
Host

Pan,

chybami se člověk učí, bez chyb není vývoje........ Všechno má svůj čas, nesuď je tak příkře.......... Vše se vyvíjí, vše se mění, vzpomínám si na Wericha v pohádce Sůl nad zlato, kterak vykřikoval: Ó ty hloupá květeno. No a když se propadal do bažiny, prohlašoval: Ó ty moudrá květeno, to já hlupák byl........

#125 24. 4. 2006 23:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice,

KDO se uci???? A CO se naucil???? Jmeno! Alespon JEDNO... prosiiiim smile
Kral Ja Prvni se poucil a pochiopil, ze sul je nad zlato a nad sul je cennejsi jeste laska... Ale kdo se poucil v tehle zemi??? Ty nesledujes volebni preference? Tobe neni hanba? Ty nemas vztek?? Ja desnej! Protoze v tom zase budu muset zit sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí