29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kartářka OSTRAVSKO?znáte někdo dobrou osvědčenou kartářku?Poslední dobou mne připadá že je jich až moc hlavně na internetu,MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI SE ZAPLACENÍM PŘES NET ?Kámoška poslala na účet 500kc ale nevyplnilo se jí nic.SNAD ti co veřejně nabízí astrol.služby mají oprávnění neboť stejně nevíte z čeho ta dotyčná čerpá ale hlavně že vybere od vás peníze.Sama jsem uvažovala že by to nebylo špatné si založit web a číst z astrol.příruček atd je toho dost k mání ale nemám odvahu.Jinak Kludská mi na dálku zaslala za 1000kc předpověď a zatím musím říct že se trefila mám to na as i2roky tak uvidím.Bea
Milá Beo, nevím kam směřuje tvoje úvaha. Ze zkušenosti však vím, že pokud se některé "dary" ( v tomto připadě rozvinutá intuce) používají jako byznys, začnou ztrácet na kvalitě. Záleží jen a jen na zralosti a kvalitách jedince, jak s určitými dary naloží. Mohou sloužit jak k osobnímu užitku, tak k i destrukci osobnosti.
Zkus své plány přehodnotit, nesledávám je příliš užitečnými.
Ahoj a hezký den.
Já můžu poskytnout číslo na kartářku ve Frýdku Místku. Je velice dobrá, hodně známých k ní chodí a je až neuvěřitelné, jak se trefuje. Není drahá a moje kamarádka k ní chodí každého půl roku.
Není tady
Káča napsal(a):
Já můžu poskytnout číslo na kartářku ve Frýdku Místku. Je velice dobrá, hodně známých k ní chodí a je až neuvěřitelné, jak se trefuje. Není drahá a moje kamarádka k ní chodí každého půl roku.
Ahoj,můžeš mi to číslo na kartářku v FM poskytnout?Kolik asi stojí?
Ero napsal(a):
Nám se ted odstěhoval pan Procházka z Přerova někde do Ostravy, nebo Karviné, musela bych zjistit přesně, ten je výborný, na ho. asi 180 Kč, ale stojí to za to !!!
Ahojky Ero jestli se Ti podaří ho sehnat, dej vědět.
Já jsem byla osobně před 2lety u kartářky v Praze, předpovídá na 5let,ale zatím se mi skoro nic nevyplnilo,ale kamarádce skoro všechno,tak uvidím.Kontakt na ní na vyžádaní. Díky. Hezký den.
Upravil(a) Eiline (20. 2. 2006 13:36)
Není tady
Nedávajte sem, prosím, žiadne kontakty verejne. Môžu byť zneužité. Adresy a tel. čísla si vymieňajte prostredníctvom súkromných správ. Vďaka za pochopenie...
Není tady
Ero napsal(a):
Tak už ten kontakt mám...z Přerova se odstěhoval do Karviné...tak kdo má zájem, písněte, dám tel.č....já jsem velice spokojená a plní se to....ted budu dojíždět až tam....
Já u něj dnes byla a je nejlepší a to jsem již zažila astrologů.bydlí v Karviný ,ano.
Ahoj,
já jsem byla u 4 kartářek, z těch 3 se nesplnilo vůbec nic, ta čtvrtá mě zamrazila, mělo by to být tak za 2.3 roky, ale nelíbí se mi, jak to podala. Prý až zemře můj otec, tak si najdu partnera a budu s ním šťastná. Prý to bude za "odměnu". Tak takhle si myslím, že kartářky vůbec fungovat nemají. Mám z toho husí kůži a když si na to vzpomenu, brrrr. Upřímně doufám, že ani tato předpověď se nesplní........ Já si vykládám sama a vždy to vychází, zřejmě je to s tím, že spíš než výklad je to práce s podvědomím.......
Teda,
proč se ty karty nenaučíte vykládat raději samy? Není to zas až tak složité a polovina lidí má k tomu přirozený sklon. Ten zbytek je vlastní píle.
Není tady
No Salve, taroty nejsou zase tak jednoduché....... Chce to hodně praxe a pochopení......
Salve,
to mas tezky...kdyz vykladam nekomu jinemu, tak zadny problem, pohoda dzez...ale kdyz sama sobe, tak se mnou karty nekomunikuji, proste stavka
Není tady
Pan,
u někoho to tak funguje. Se mnou naštěstí komunikují Problém je v tom, že i když někomu vyložím a tomu dotyčnému vyjde pravý opak, než by chtěl, tak co já s tím
. Nakonec se tak situace stejně vyvine........ I když na druhou stranu, už na starém babinetu jsi psala, vyjdeš od kartářky a sama si zvolíš cestu po které půjdeš, karty říkají vlevo a ty půjdeš vpravo.......
Pandorraa napsal(a):
Salve,
to mas tezky...kdyz vykladam nekomu jinemu, tak zadny problem, pohoda dzez...ale kdyz sama sobe, tak se mnou karty nekomunikuji, proste stavka
To bych dopadl, kdyby se mnou přestal komunikovat můj vlastní horoskop...
Není tady
Salve,
tak svuj horoskop nemuzu pro zmenu zase vubec najit! Tuhle jsem chtela juknout, ale od posledniho stehovani je nezvestny...
Buh vi, proc!
Není tady
Pan,
potřebuji radu, můžeš se prosím mrknout na můj příspěvek na Tvém diskuzním tématu "ano či ne"?
mozete mi niekto objasnit, z akych dovodov vykladaju kartarky aj minulost? teda okrem toho aby osoba, ktora si dava vylozit karty zistila, ci je kartarka spolahliva...
a este by som potrebovala jednu radu - mam ist tiez ku kartarke, je to akoze darcek od priatela, ta pani je skor znama... no a ja by som jej chcela donies nejaky "darcek"... co by takuto osobu mohlo potesit?
Není tady
Sunny,
myslím že z důvodu, pokud se strefí, získají klientovu důvěru, takže klient věří 100 % všemu, co by se mělo stát v budoucnosti, když už se strefily do minulosti.......
Pokud nebere přímo peníze, což už dnes dělá 99 % kartářek, jako milý dárek beru nějakou hezkou svíčku, k tomu třeba vonné tyčinky a je to . Jednou jsem to tak udělala.
Pandorraa napsal(a):
Salve,
tak svuj horoskop nemuzu pro zmenu zase vubec najit! Tuhle jsem chtela juknout, ale od posledniho stehovani je nezvestny...
Buh vi, proc!
Ty si nepamatuješ svoje data narození? Pokud ano, pak to není žádný problém...
Není tady
lvice napsal(a):
Sunny,
myslím že z důvodu, pokud se strefí, získají klientovu důvěru, takže klient věří 100 % všemu, co by se mělo stát v budoucnosti, když už se strefily do minulosti.......
Pokud nebere přímo peníze, což už dnes dělá 99 % kartářek, jako milý dárek beru nějakou hezkou svíčku, k tomu třeba vonné tyčinky a je to. Jednou jsem to tak udělala.
Možná snad ani samotná kartářka netuší, že 100% pravděpodobnost že se něco stane nikdy není, snad s výjimkou klíčových karmických bodů života... Všechno se mění a také budoucnost se mění podle přítomnosti.
Není tady
Salve, máš pravdu. Já si vykládám taroty už dva roky a občas se něco změní takovou rychlostí, nepochybuji o tom, že jsem to svým chováním změnila já......
Salve,
ty mi udelas horoskop? No nevim nevim....abys pak se mnou jeste kamaradil
Vcera jsem se zkousela divat na Kladivo na carodejnice - jeste jsem to pro jistotu ani nevidela ani necetla - vydrzela jsem zhruba tak do poloviny. Kdyz jsem sledovala Boblika - uzasne zahranej - tak mne popadl takovej strasnej vztek, az jsem se lekla sama sebe a sla od televize...
Není tady
Pan, já se ti ani nedivím. Mám při tomhle fenomenálně zpracovaném filmu stejné pocity.Nejdříve jsem četla Kaplického předlohu, kniha mě zaujala. Pak jsem byla jako dorostenka v kině a myslela jsem, že v polovině uteču, bylo mi doslova fyzicky zle a větší část jsem ztrávila se zavřenýma očima. Jen moje spořivost.....:-)))) mi zabránila v tom odejít z kina uprostřed filmu, který jsem si zaplatila.
Pak už jsem nebyla schopná nikdy shlédnout jakoukoliv reprízu v televizi. Představ si, že jsme se včera málem s mužem dokonce pohádali po 2 letech a já pomalu hystericky křičela: "Chraň tě ruka páně, abys jen na 5 minut přepnul na ten film, já to nesnesu." (původně se na to chtěl dívat), ale moje reakce ho docela zaskočila....:-)))) Já takový kliďas a takhle mě to vzalo.... Taky jsem byla ve Velkých Losinách osobně, měla jsem zajímavé zážitky.
Somaia,
ano, to je presne ono: fyzicky zle z toho hnusu, zneuziti moci, lidske hlouposti, tuposti, nevzdelanosti a povercivosti... strachu.
Z te uzasne malosti, ktera slavi vitezstvi a zanechava za sebou jen spaleniste... Jak je clovek bezmocny, kdyz se dostane do takovehohle soukoli! Semele ho bez milosti.... Nemam rada bezmocnost a tady na mne padla znovu, protoze ono to jeste vubec neskoncilo....
Není tady
Máš pravdu Pan, je to pocit absolutní bezmoci v konfrontaci s demagogismem, omezeností a nepochopitelnou lidskou hloupostí a s tím se bez nadsázky střetáváme i dnes. Jen je to v tom ,bohužel, historicky podloženém příběhu, vyhroceno do absurdity. Proto nás to tak vyvádí z míry.
Upravil(a) Somaia (28. 2. 2006 16:44)
lvice napsal(a):
Ahoj,
já jsem byla u 4 kartářek, z těch 3 se nesplnilo vůbec nic, ta čtvrtá mě zamrazila, mělo by to být tak za 2.3 roky, ale nelíbí se mi, jak to podala. Prý až zemře můj otec, tak si najdu partnera a budu s ním šťastná. Prý to bude za "odměnu". Tak takhle si myslím, že kartářky vůbec fungovat nemají. Mám z toho husí kůži a když si na to vzpomenu, brrrr. Upřímně doufám, že ani tato předpověď se nesplní........ Já si vykládám sama a vždy to vychází, zřejmě je to s tím, že spíš než výklad je to práce s podvědomím.......
Ahoj Lvice,
já byla u kartářky před 2lety, jak už jsem psala a měla jsem podobnou zkušenosr.Předpověděla mi smrt manžela.Řekla přesně tohle:"Manžel bude mít teď kulaté výročí a dalších narozenin se už nedožije".Děsila jsem se,jak se blížily další narozeniny.Naštěstí se její předpověď nesplnila.Kamarádce předpověděla smrt manžela do 5let.Obě dvě jsme tam odsud odcházely v šoku.Mám taky takový názor.že by kartářka neměla tohle říkat.
Není tady