27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
U nás to bude trochu sloitějí, ijeme ve velkém domě, v přízemí rodiče, nahoře já s manelem. Některé náklady sdílime, jiné ne, uvedu přepočítané náklady na mě s manelem.
1)nájem 0,-
2)vodné a stočné 300,-
3)topení plyn 1 500,- měsíčně, k tomu ročně cca 8 000 za dřevo, topíme v krbu v zimě klidně i celý den, v létě jen kdy jsou chladné večery. Uetří to hodně plynu.
4)internet broadband, 700,-
5)ostatní poplatky (televize, radio, vývoz popelnic...) cca 500,-
6)jídlo: poslední dobou 6-7 000
7)prostředky do domácnosti nemám představu, zhruba tipnu tak 500,-
8)kosmetiku a hygienické potřeby my s manelem asi 2 000,-
9)benzín (MHD) tady to je hodně, manel najezdí denně skoro 100 km autem, take benzín 6 000,-
10) mobil platíme jen můj, 1 000,-
11)zábava (počítají se cigarety, sportka, alkohol, lístky do kina, kníky, blbiny, pařby): něco u je v poloce jídlo (restaurace, cca 1 -2 krát týdně), pak do toho započítám kníky, kina, plavání a stejně se nedostanu přes 1 500,-
12) potřeby pro děti
0,-
Navíc dáváme velké částky za cestování, ale to sem asi nepatří...
Není tady