Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 12. 10. 2010 14:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jsem zoufalá, prosím poraďte.....

Stále si myslím, že v takomto prípade je najlepšie odísť na nejaký čas do zahraničia (ak je to, pravda, možné)...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#202 14. 10. 2010 20:13

Zzuuzz
♥♥-----

Hezký večer,
tak bohužel do zahraničí se teď moc nemůžu dostat. Mám tady práci, rodinu a už párkrát tady má situace byla. Ovšem tentokrát se mému bývalému přihodily jiné věci. Chvílemi zuřím, chvílemi se směju, protože to už není možné. Dneska v práci jsem se přihlásila na ICQ, máme to povolené a vlastně i s kolegy takhle komunikujeme v práci a hle co tam nevidím. Bývalý přítel byl přihlášený a ve statusu měl napsáno "SOLO" a šíleně se až vysmívajícího se smajlíka. Nedovedete si představit, jak jsem v tu chvíli zuřila. Ve mě by se krve nedořezal. Fájn svůj úkol to zřejmě splnilo. Naštvat mě naštval, ale je tohle normální u 26ti letého chlapa? Proč mi píše, že chce se mnou dobře vycházet a pak se mi posmívá a vůbec se posmívá tomu, že jsme spolu byli. A ještě mi napsal, že nutně potřebuje dneska 30tis, že nemíní dále jezdit do práce autobusem. Tak jsem mu odepsala jestli je normální. On u mě měl taky dluh a splatil ho až po 3 letech a po mě chce peníze 2 týdny po rozchodu? Ježiši, já tak zuřím. No a taky jsem se před chvíli dověděla, že si zítra kupuje auto. No tak tohle je vrchol. Najednou má na auto peníze, ale po mě žebrá každou korunu, pak hlásí jaký je chudáček a všechny zve v hospodě s větou: "Musím si napravit reputaci, když to v téhle vesnici mám už tak podělané"..... Ponižuje mě přede všema, jak se mu ulevilo. Hlavně si teď prý může konečně koupit auto s manuální převodovkou, protože já začla hned po autoškole jezdit s automatem a holt se v tom autě jako řidič cítím bezpečněji. Nikdy mu to nevadilo a vždy ještě říkal, že je to fájn a že by už s manuálem nejezdil a najednou taková změna. Vím, zacházím do detailů, ale právě tyhle věci mě překvapují. Je jasné, že kdyby jsem byla pryč tak tyto věci neřeším a ani se je nedovím a jsem klidná, ale tohle mě přesvědčuje, jak je ten člověk vyšinutý. Prosím Vás ujistěte mě někdo, že je na hlavu on! Protože já už ho nekontaktuji, já jen tiše naslouchám a pozoruji, ale to co se s ním děje už opravdu není normální!

Není tady

#203 14. 10. 2010 21:56

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Je na hlavu.

A ty už začni dělat něco jinýho než přemejšlet, jak moc je na hlavu. big_smile

Není tady

#204 14. 10. 2010 22:02

Zzuuzz
♥♥-----

Dobrá rada :-) Jinak bych taky mohla skončit na hlavu :-)

Není tady

#205 17. 10. 2010 19:03

Zzuuzz
♥♥-----

Tak mám dva týdny po rozchodu :-) Ano správně jsem napsala vysmátého smajlíka, protože to co se tady u nás v té naší malé vesničce děje je k neuvěření. Ale tohle už raději nebudu rozebírat, nicméně jsem se na vaše rady od přítele distancovala, žádné kontaktování, žádné sms, žádné setkávání se. A je mi celkem fájn, tolik to už nebolí. Ale musela jsem se včera pousmát. Přišla mi zpráva od expřítelovy milenky z Anglie ve smyslu: "Ahoj Zuzi, je to ode mě troufalé, ale ty už nejsi s přítelem?" Slušně jsem se zeptala z čeho tak usuzuje a ona sama mi napsala, že má nyní strašný zájem o ní a že se chce k ní vrátit. Proto jsme se obě pobavily, že si nás přehazuje na střídačku. Dále jsem to už nerozebírala. Je celkem směšné, že já s ní nakonec dokáži komunikovat úplně v pohodě. A protože mám za sebou už tři rozchody s tímto jedním člověkem, tak je mi jí líto. Protože je to mladičká holka a vím, že se k němu vrátí a upřímně jsem teď ráda, že to břemeno převzala ona. Nikdy bych nevěřila, že mě tato situace bude těšit. Bohužel asi vím, že jí taky po nějaké době opustí (i jí to udělal už 2x).....  Ale hlavní je, že mě to fakt už tolik netrápí. A to jsou to jen dva týdny po rozchodu. Co mě dále překvapilo, bylo, že po mě bývalý chtěl peníze asi ve čtvrtek, níže jsem uváděla. Napsala jsem, že se asi zbláznil a tím to haslo. Na druhý den přijel s "novým - starým" autem. Je z něj neskutečný frajer a ze mě se stala mrcha ženská, která ho o všechno obrala, za nic mu neplatila a jako důvod rozchodu všude uvádí, že jsem ho stála peníze a čas :-) No takže asi tolik k mé nynější situaci. Je to velice zvláštní, když se podívám zpět - před 14ti dny jsme se milovali a dneska by jsme se ani nepozdravili. A jako perlička na závěr - jeho kamarádi věděli, že to se mnou chtěl ukončit ještě o týden dříve, ale jeli jsme společně do zahraničí a my tam ještě básnili o svatbě a dětech (teda spíš já)...... Konečně jsem pochopila, proč měli všichni takový strnulý pohled..... Musím se už pousmát i sama sobě..... Ale je mi konečně fájn a moc tady všem musím poděkovat za příspěvky. Hodně mi to pomohlo. Hezký večer :-)

Není tady

#206 17. 10. 2010 19:27

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Zzuuz,uvědomuješ si vůbec jaké velké štěstí tě to potkalo,že se s tebou rozešel. Po těch tvých posledních příspěvcích je jasné,že ten člověk ví jen jedno. Chce se mít dobře,hodně peněz a pokud možno bez práce.Je mu jedno s kým bude,hlavně že ta dotyčná bude bohatá,hodně bohatá. Je povrchní,nic k žití v partnerství-manželství.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#207 17. 10. 2010 21:40

Radek704
♥♥-----

Ahoj Zzuuzz, souhlasím s Rejkou, na to se nedá nic víc napsat. Buď ráda, že to takhle dopadlo, užívej si a počkej na pořádného chlapa. Tento je buran, a aby to "dodržel", tak říká, jak za to můžeš ty a že jsi nejhorší. To je od něj skutečně ubohé! Držím Ti place.

Není tady

#208 19. 11. 2010 8:38

Zzuuzz
♥♥-----

Tak jsem tady opět zhruba po měsící a jsou to už skoro 2 měsíce, co mám za sebou třetí rozchod s týž osobou. Můj třetí rozchod díky Vaším radám probíhal celkem dobře, protože ty předchozí odloučení mě málem zničily :-( asi po dvou týdnech nastala chvíle házení špíny na mou osobu a s tím jsem se tentokrát celkem těžce vyrovnávala. Rozchod a ztráta milované osoby mě tak už netrápila, protože ani nevím jestli to ještě byla milovaná osoba. Nicméně, byly to krušné chvíle. Ta naše malá víska ten rozchod prožívala s náma. Staré babky mi připomínaly Kelišku ze Slunce, seno... a mladí se rozdělili na dva tábory. Jedni za mě, druzí za něj. Chvíle radosti mi kupodivu dodávala jen práce a pár opravdových přátel. Můj bývalý po mě stále totiž chce nějaké peníze za společné auto. Ano ano stále dookola to tady asi píšu, auto bylo naše, ale také jsme společně bourali a částka, kterou jsem dala za opravu ho vůbec nezajímala. Takže proto se k tomu teď tak stavím i já. Jak jsem níže psala, po našem rozchodu, ex kontaktoval svojí mladou slečnu z Anglie, ale ta ho opravdu poslala už nadobro do háje. Až jsem se nestačila divit. Tak co teď??? On přece nemůže být bez partnera, nebo jakési loutky, která mu bude dělat doprovod. Asi 2 týdny byl klid a teď vše vyšlo na povrch. Včera jsem se doslechla, jak má můj bývalý přítel slečnu, kterou mu rodina schvaluje, protože ona už je vystudovaná Ing, mě ještě nějaký ten rok zbývá a dále slečna má velice bohatou rodinu. Teď vyzním možná jako závistivec, ale všichni jsme si říkali, proč ex tu slečnu ještě nikomu nepředstavil, když loni den po našem rozchodu jeho mladá z Anglie byla už u nás ve vesnici, nastěhoval si jí do domu a všude jí prezentoval jako lásku svého života. Ano odpověď se dostavila velice brzo. A strašně mě zarazilo jak se člověk může zachovat, jak se může změnit a jak majetnický může ze dne na den být....... Loňská slečna totiž vypadala jako modelka s obrovskýma přednostma, oblečená od hlavy až k patě do nejlepších značek s obličejem jako panenka. Nynější slečna je obyčejná, skromná holčina v oblečení skoro po mamince z 80tých let, usměvavá a když jsem jí viděla jak je z něj hotová, tak jsem jí mohla jen politovat. Protože ten člověk bude pořád jen ubližovat a je velká škoda, že to vždy schytáme my, kterým nám na něm opravdu záleželo. Ale možná se pletu a změnil se a bude opravdu šťastný. Jenže vím, že tomu tak nebude, protože ho zlákala vidina peněz. Jinak by totiž napřed nezkoušel svou lásku z Anglie. Ovšem včera jsem mu slušně napsala svůj názor na něj a jak to teda já vidím s těmi penězi. Tak mi odepsal, že jsem se změnila, že mě nepoznává, že mě změnili ti mojí ubozí kamarádi (jsou to lidi, kteří nemají ve většině případů vysoškolské tituly, ale živí se manuálně). Nevím podle čeho ty lidi tak soudí, když oni se mají mnohem lépe než můj ex. Jsou bez dluhů, mají své práce, domy, auta, rodiny...... ale asi je na tom něco neobvyklého. Tak jsem mu jen napsala, že já se nezměnila, ale nesoudím lidi podle vzhledu jako on (viz jeho slečna, nevím proč se bojí jí ukázat), podle vzdělání ani podle majetku. Je mi to jen líto, člověk, který když byl se mnou, tak nedával na sobě znát, že je nějaký sobec, ale pokaždé co mě opustil, tak se z něho stalo něco hrozného. A on mě napíše, že teda buď  jsem celých 6 let s ním žila v přetvářce nebo jsem se změnila až teď. No tohle je na facku. On mě 3x pošle k vodě a já žila dvojí život? Divím se, že to stále ještě řeším, ale nějak jsem nemohla ani spát. Prostě mi to je líto.... Pořád mi píše, jakýže to bude kamarád, ale že se musím vzpamatovat..... Možná jsem si i říkala, že bude chtít zase přilézt a vrátit se, ale vím, že se to už nestane. Takže ano, teď je ta obrovská kapitola za mnou. Je mi smutno a trochu mě to zase trápí, ale věřím, že se to zpraví. Jinak se v mém okolí objevil někdo, komu na mě záleží, kdo je hodný, milý.....je fájn mít pocit, že jsem pro někoho důležitá a že někomu na mě záleží. Ale chce to ještě čas, aby jsem opravdu mohla jít dál..... Takže všem, kteří jsou po rozchodu jako já, přeji jen to nej a opravdu pevné nervy!!!!

Není tady

#209 19. 11. 2010 14:08

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Zzuuzz napsal(a):

Divím se, že to stále ještě řeším,

Tohle je cesta. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí