|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zuzi, je to trouba a sebestredny narcis (jako ten muj) řeš jen konkrétní veci- dluh a sve veci- napis- ok, fajn- kdy se sejdeme- dovez me veci a pripadne hotovost! (nebot do anglie ji bude potrebovat- tak at nejdriv uhradi tady co ma). Nehraj jeho hru- jak on se citi, co on dela- to je ti jedno. dej mu pocitit, ze te ztratil a ze ty nemas zajem vede, co s nim je....on porad vi, ze ty hltas informace o jeho zivote a dela mu to dobre!!!
Pekne mu to sepis a tecka. ukaz mu ze mas svou hrdost. "nechces me- nedostanes me, nazdar!" a bud rada, ze ses ho zbavila, neni to kvalitni chlap, vazne ne. Kvalitni chlap by to stebou hned vyresil- dal ti penize- nebo se domluvil na splaceni a dovezl by ti tvoje veci, to co on predvadi je na pres drzku, sorry
Není tady
Nespravedlivý? Uvědom si, že toho zoufalce, který je nedospělý atd. ted má na krku ona....
A ty jsi volná, pro nějakýho lepšího, který si tě zaslouží.
Není tady
Veř mi- jak jsem Tě tak poslouchala- jen dobře že jste se rozešli! Je to spravedlivé. On si zaslouži jinou- takovou o kterou bude pecovat on a pak si na tebe jeste vzpomene!
Potřebuješ si uvědomit, co od života- vztahu chceš a získat svou hrdost a rovnováhu. Najít těžiště v sobě. To co jsi popisovala- nebyl zdravý vztah ani omylem.
To jak se k tobě choval je i TVá vina. Je to základ lidské přirozenosti- zkoušet jak daleko může s kým zajít. Ty jsi ho nechala hodně daleko a pak si tě přestal vážit. Ale neviň sebe, většina z nás v tom byla- láska atd. z člověka děla blbce- teď jde o to si to pohlídat příště.......někdo mi říkal, ztratit milovanou osobu je smutné, ale ztratit sam sebe je tragicke.....a tohle byl vztah nanečisto.......otec tvých dětí to rozhodne nebude! Takze je to ok! :-)
Teď to nevidíš- za pár měsíců to už budeš vidět zřetelněji.
PS. Jo já vím, pěkne se mi to povida, ale ja taky nadelala blbe chyby....podobne jako ty. Kdyz to zacalo byt blbe- zacla jsem delat sceny, nechala jsem si take dost veci libit- abych s nim neztratila kontakt- misto abych nahodila zpatecku- mno klasika! Jsem byla blba a zamilovana. Mela jsem poslouchat babicku- jdi s tim, kdo te ma rad o trochu vic nez ty jeho .......to je vzdycky lepsi! 
Upravil(a) Beruska27 (19. 1. 2010 18:47)
Není tady

Ano ano ano vše co píšete je pravda. Pomalu si uvědomuji, že jsem vlastně ráda, že to tak nakonec dopadlo. Já toho člověka milovala, ale také si vzpomínám, že tím, že jsem si ho já sama VLASTNÍ VINOU naučila, že jsem pro něj dělala vše a jen ho obskakovala tak už tehdy mi to vadilo a občas mi proběhlo hlavou jaké by to asi bez něj bylo. Samozřejmě, že mi chybí, ale jen tím způsobem, že jsem opravdu na něj za těch 5 let byla zvyklá. Už prosím nemyslete, že ho nějak kontroluji, to neee, ale máme ještě společný mail, kde vlastně byly zasílány veškeré výpisy o provedených platbách. A kvůli splátkám tam vždy kolem 20. každého měsíce kouknu. No a udělala jsem to i dnes. Málem mě porazilo. Můj expřítel si zřídil účet na libimseti.cz, fájn proč ne, ale kdyby jste viděly milé dámy ty fotografie a popisy těch fotek, tak si myslíte, že se koukáte na 15-ti letého puberťáka .... Já se fakt musela kouknout
No tohle mi otevřelo oči už úplně. Dnes jsem sepsala jakousi smlouvu s firemním právníkem, kde mi bývalý přítel bude "ručit" svým domem, který jen tak neprodá. A kdyby přestal platit, tak si to exekuce vybere. Vím, že si totiž bere další půjčku na studium v Anglii což je dalších 250tis, takže jednám tak rychle jak jen to jde. Divím se, že mi to trvalo tak dlouho. Ale konečně dokážu jednat s čistou hlavou. A věřte nebo ne, tak budu moc ráda až odjede. Opravdu si to přeji.A co se týče toho jestli bude nebo nebude se svou novou přítelkyní spokojený je mi fakt ukradené, ale máte pravdu, když mi píšete, ať si ho slečna užije v plné parádě. Nevěřím tomu, že by se člověk dokázal změnit od základu. A vím, že tenhle chlap je ze všeho nadšený maximálně půl roku a konec.
Já osobně se teď zaměřila na práci, kde už na nic zlého nemyslím a snažím si dát vše dohromady, aby jsem za tím vším mohla udělat tlustou černou čáru :-D
Není tady
Jde to spravnym smerem......snad ti na to pristoupi a podepise!
ahahaha, takze ma milou a jeste cerstve-mel by byt ve fazi zamilovanosti- a pritom si dava fota na libim se ti...dobry. Mno jo taky narcis jak prase....anebo te chce zlobit. Mno cert to vem- je to trouba, promin!
Mno Zuziii, vidis, o nic jsi neprisla!!!! Drz se.
Není tady

Zuzi ...

Beruska27: já si nemyslím, že ZZuuzz chce její přítel zlobit a že to dělá úmyslně ... spíš je to namachrovanej
frajírek, co si o sobě myslí, jak je neodolatelnej.
A Zuzi, ty už nesmutni. Rozhodně nemáš proč
!!!
Není tady
Zzuuzz napsal(a):
Ano ano ano vše co píšete je pravda. Pomalu si uvědomuji, že jsem vlastně ráda, že to tak nakonec dopadlo. Já toho člověka milovala, ale také si vzpomínám, že tím, že jsem si ho já sama VLASTNÍ VINOU naučila, že jsem pro něj dělala vše a jen ho obskakovala tak už tehdy mi to vadilo a občas mi proběhlo hlavou jaké by to asi bez něj bylo. Samozřejmě, že mi chybí, ale jen tím způsobem, že jsem opravdu na něj za těch 5 let byla zvyklá...
???
???
Jestli po tom všem, co tu bylo probráno, znovu můžeš napsat TOTO - tak jsi... nikoli zvyklá, nýbrž ZÁVISLÁ !!!
A to dosud, stále a pořád.
........ Sorry ! 
Už si to proboha vryj do hlavy - a pro další život jednu radu: Od začátku jakéhokoli dalšího vztahu se vědomě
SNAŽ nebýt závislá na svém partnerovi.
Jinak (nezlob se na mne) - ale jinak do toho samého srabu jistojistě spadneš ZAS.
Proto - než se znovu zamiluješ - pátrej po tom, co to znamená nebýt závislá na partnerovi.
Držím palce, aby ti to nejen došlo, ale aby sis pokud možno vypěstovala nějaké včasné výstražné majáky.
Anebo si najdi nějakou moudrou vrbu, která tě včas kopne do holeně, až bude zase zle...
Není tady
Zuzzz, jak to cele dopadlo? Doufam, ze uz to mate cele poresene!!!!
Není tady

Tak jsem po dlouhé době zpět. Beruško ptala jsi se mě, jak to celé dopadlo a nakonec nemám ani slov. Minulý týden to byly dva měsíce po rozchodu a musím říct, že konec ledna jsem si trochu protrpěla, ale bývalý přítel mě do dnes ujišťuje, že vše splatí. Chystal se odjet na 9 měsíců studovat angličtinu, pak se teda rozhodl jen pro 6 týdnů a nyní tam pojede až prý vše splatí. Takhle jsem s ním komunikovala do minulého týdne. Minulý čtvrtek jel na prodloužený víkend do Anglie za svou slečnou. Tak mi ještě psal, že si to tam jede omrknout, tak jsem mu jen napsala, ať se mu tam líbí a ať si to užije. A prý mi pak ukáže Anglii na fotkách :-) No tak jsem nic neřešila a ani po jeho návratu jsem se neptala jak se měl. Proč bych to dělala. No ale protože žijeme v době Facebooku a já si neuvědomila, že tam někde v přátelích mám i tu jeho slečnu, tak mě málem porazilo. Slečna toho řádně využila a dala tam fotky s mým bývalým. Upřímně jsem se zasmála, protože po Anglii ani památka, jen takové ty fotografie, kdy si zvedli mobil před obličej a nafotili se jak se olizují až za ušima :-) a pak jen poznámky jak jeden bez druhého nemůžeou být atd.
No a já mezítím hodně chodila s přáteli po plesech a různých narozeninách. Zakoukal se tam do mě známý, který kdysi býval nejlepší kamarád mého ex. Bohužel ještě nejsem připravená na vztah, ale neodmítám, že si někde zajdeme sednout, zajdeme do kina atd. A zrovna dneska jsem měla rozhovor s ex. Jakože prý doufá, že nespí na jeho povlečení a že jestli je normální si ho tahat domů, jestli jsem ho představila rodičům jako svého přítele atd. Potom mi napsal, že ať se nebojím, že vše zaplatí, co mi dluží, protože nechce, aby jsem ho pomluvila. Pak se strašně zajímal o mé auto, které mi rodiče pomohli dát po nehodě dohromady. Odepisovala jsem jen tak stroze. Pořád se obávám, že kdyby jsem ho tvrdě poslala do háje tak mi nedá ani korunu. Prostě mu jen odpovím na co se zeptá a snažím se rychle konverzaci ukončit. Ale o co mu jde a proč tohle dělá? Vždyť je šťastně zamilovaný..... A také mi řekl, že neví jestli teda vůbec někde půjde studovat, že prostě doma je doma. Věřte mi nebo ne, tak se těším na moment až budu mít vše z jeho strany splacené a budu mít svatý klid.
Mrzí mě, že nedokážu hned úplně zapomenout a pořád jsem jakoby trochu svázaná, ale to je asi ještě normální.
Není tady

Zuzi, přestřihni se už konečně!!! Vyházej si z přátel na Facebooku jak jeho, tak i slečnu - když konec, tak se vším všudy. Nemá cenu, když už je definitivně všechno pryč se ještě zbytečně rozdírat a drásat si nervy tím, že se přes Facebook budeš pořád vracet do minulosti.
Tlač na něj, kdy Ti už konečně všechno zaplatí tak jak má a když si bude na Tebe otevírat ústa kvůli Tvému kamarádovi, pošli ho tvrdě do (_|_). Panáček je tak neskutečně drzej, že to vůbec nemá obdoby 
Není tady
Facebook, všechno vymazat! Ty mas o nem vic info nez jeho vlastni mama!!! :-D Jeho i s fotkama bych poslala do haje, reci o vyrovnani bych nebrala vazne - ale pouze navracene penize apod.
Nevím, co s ním jeste komunikujes, mám pocit, ze porad nejak doufas ci co.......takhle se z toho nikdy nevyhrabes. Zaklad je konec komunikace....vyridit spolecne veci a pak se teprve muzes zacit hojit, tedy podle me.
Vim, ze to neni jednoduche, sama se v tom placam jak blazen, ale to spis uz kvuli sobe!!!! Kdybych s tim svym udrzovala jeste nejake komunikace- tak uz me rovnou odvezou do blazince! Ale tak kazdy jsme jiny.....
Není tady

Ale ano už jsem se z toho smutnění a smíšených pocitů celkem dostala. Nevím sice jak bych reagovala kdyby jsem ho viděla, i když 3 týdny zpět jsem ho zahlédla na jednom plese. Ale jinak mi už nevadí když o něm někdo mluví, nebo na něco ve spojení s ním vzpomene. Nejsem ten typ co by za sebou pálil mosty. Vím, že je to pro mě uzavřená kapitola a nikdy bych nechtěla vrátit to co jsem si s ním zažila a to nemluvím o pár hezkých měsících všehovšudy z celkových 5-ti let. Jen mám ještě s ním právě společné dluhy, tak mu nanejvýš slušně odpovím. Jsem ráda, že mě už nezraňují takové ty vesnické pomluvy, a to co o mě on povídá a že se chlubí jak se má atd. Jen ať se má, tak jak si přeje. Však já mu to přeji. Jsem pyšná na sebe, že za poměrně krátkou dobu jsem se s tou realitou smířila. Jak si vzpomenu nebo pročtu jak jsem se cítila první dny, tak je to úplně jiné.
Já osobně ho nepomlouvám, ale jen se nestačím divit, jak se člověk dokáže ze dne na den změnit. ALe u něj by mě to už nemělo překvapovat :-) Jinak si myslím, že ještě nějaký ten měsíc a bude mi už fájn. Nakonec jsem ráda, že to skončilo teď a ne v pozdějším věku třeba v manželství a s dětmi, tak jak jste mi psali.
Občas sice zavzpomínám na těch pár hezkých chvil a asi proto, že jich bylo tak málo, tak je mi to trochu líto, ale je to už lepší a lepší. Holt každý si to prožívá jinak.
Není tady
Tak super Zuzzz! Gratuluju! To zní rozumně. Jsem ráda, že jsi se nám zlepšila :-)
Jen tak dál.....já můžu jen závidět. 
Není tady
Beruska27 napsal(a):
Facebook, všechno vymazat! Ty mas o nem vic info nez jeho vlastni mama!!! :-D Jeho i s fotkama bych poslala do haje, reci o vyrovnani bych nebrala vazne - ale pouze navracene penize apod.
Nevím, co s ním jeste komunikujes, mám pocit, ze porad nejak doufas ci co.......takhle se z toho nikdy nevyhrabes. Zaklad je konec komunikace....vyridit spolecne veci a pak se teprve muzes zacit hojit, tedy podle me.
Vim, ze to neni jednoduche, sama se v tom placam jak blazen, ale to spis uz kvuli sobe!!!! Kdybych s tim svym udrzovala jeste nejake komunikace- tak uz me rovnou odvezou do blazince! Ale tak kazdy jsme jiny.....
Ano, vymazat, jak říká Beruška! Já to taky udělala a je mi líp 
Není tady

Tak jsem tady po delší době. Jestli si ještě trochu pamatujete můj příběh, tak se mi možná teď budete smát. Jak jsem jednou psala, já se nedokážu dlouho zlobit nebo někoho úplně zavrhnout. A tak to je i s mým bývalým přítelem. Neříkám, že mi po něm není občas smutno, když ho vídávám skoro každý den, ale stali se z nás přátelé. Sice nevím jak je to zamýšleno z jeho strany, ale z mé je to určitě kamarádství.
Je možné, aby se tohle opravdu stalo? A jen 4 měsíce po rozchodu? Děláme si jeden z druhého legraci a bavíme se spolu úplně o všem. Dokonce i sám o sobě řekl jak je špatný člověk a proč mě podvedl. Je mi to už teď prakticky jedno, ale zaráží mě, jak se všechno dokáže změnit. Ovšem cítím z jeho strany žárlivost, když je mi někdo na blízku, ale myslíte, že to může fungovat, to přátelství nebo je to jen nějaká hra a někde tím směřuje?
Není tady

Nerieš jeho, ale SEBA - čo ty cítiš k nemu a ako to berieš. Ak je to z tvojej strany kamarátstvo, tak je to super a nič viac nerieš. 
Není tady

Tak jsem tady zhruba po třech měsících. Zřejmě si už můj příběh nepamatujete.....takže jen připomenu - dvojnásobná nevěra mého přítele.... Nebudete tomu věřit a asi si mezi Vámi nenajdu zastánce, ale spíš mě budete odsuzovat nebo mě považovat za hloupou. Naposledy jsem psala, že můj bývalý přítel je kamarád a že je jiný než jak jsem ho znala z pohledu přítelkyně. Co se ale nestalo, nějak jsme se snažili sbližovat a dávat opět dohromady. Já na všechno měla ovšem svůj názor a brala to s obrovskou rezervou. Ale nakonec jsme se dali dohromady. Nevím jestli to bylo proto, že jsem se cítila sama, nebo jsem nemohla jen tak zapomenout. Přítel udělal obrovský pokrok, změnil se, ale jednou to tady už bylo a taky jsem mu věřila a nakonec mě zklamal. Nevím čím to je, ale mám pocit, že si s ním teď zahrávám já. Pořád mu předhazuji, že se mu jeho princezna v lednu vrátí s Anglie a já si zase prožiju peklo. On se jen nehezky podívá a řekne, že tahle kapitola je za ním. Příjde mi to takové směšné. Mám ho ráda, jsem na něj zvyklá, ale strašně mi leze na nervy a každý plán nebo nápad mu prostě už nevěřím a dělám dobře. Dokonce se v mé blízkosti objevil někdo, kdo je mi velice sympatický. Nežiju už v pohádkách, že teď budu svůj nový objev vychvalovat do nebes, když za pár let se může cokoliv stát a já už nebudu o něm tvrdit krásné věci, ale takhle to prostě je. Spíš si někdy říkám proč jsem se k příteli vrátila když mu chci teď ublížit já. Tolik jsem se kvůli němu trápila, tolik slz, nářků, bolesti. A teď jsem v pohodě a přemýšlím nad opravdu definitivním koncem. Je tohle snad jen takové mé ujištění, že to tak opravdu chci a že to tak bude správné?
Není tady

Myslím, že momentálna situácia hlavne robí dobre tvojmu "egouškovi"
- ale či je to dosť na vzťah, je otázne. A je aj otázne, koľko vydrží priateľ tvoje narážky, rýpance a útoky. 
Není tady

Ja bych rekla, ze jsi v neho ztratila duveru a ted cokoliv rekne, tak uz mu proste neveris. Neustale te nejspis provazeji pocity, ze se Ti to jednou s nim muze stat znovu a ty uz o to zajem nemas, nechces podstoupit stejne trapeni jako tehdy a proto se podvedomne snazis vyhledat nekoho jineho, kdo te lhanim a podvody nezradil. Ale to tvuj pritel jiz neovlivni, je to v tobe, tve mysleni a tve pocity a jen ty se musis rozhodnout co vlastne chces, on to sice zavinil, mozna toho lituje, ale pocity jsou tve. Dej tomu cas, cas Ti sam ukaze co mas delat.
Není tady

Tak jsem tady zhruba po půl roce. A sama teď uvedu příklad jak jsou lidé nepoučitelní. A jak pitomá jsem, že jsem nedala na Vaše rady. Ve zkratce připomenu, že jsem měla přítele 4 roky a začal mě podvádět, pak se ke mě vrátil, pak mě ze stejného důvodu opustil po druhé a opět se ke mě letos v dubnu vrátil. Teda já hloupá ho vždy vzala zpět.
Také jsem tady někdy koncem června psala, že nevím čím to je, ale nejsem tolik šťastná jakoby jsem měla být. Přítel se choval jako anděl, nosil mě skoro na rukou a dělal pro mě první poslední, ale já byla taková nesvá a nějak jsem mu to těžce věřila, ale učila jsem se věřit. Říkala jsem si, že teď se to už nemůže podělat. Měsíce plynuly, zažívali jsme spolu hezké chvíle. V září jsem měla narozeniny 25 let, tak mi koupil malé kotě, o které jsme se měli společně starat. To vydrželo týden, pak jsem ho vzla k nám domů. Jen pro ujasnění s přítelem jsme spolu ještě nebydleli. Snažili jsme se prodat jeho dům a pak jsme chtěli jít na byt. K tomu ovšem taky nedošlo. Najednou se poslední týden začal chovat velice zvláštně. Včera přijel domů z práce a já se za ním samozřejmě stavila. Řekl, že si někde zajedeme. Nahodil skleslý výraz, tak jsem se ptala co se děje a po předchozích zkušenostech jsem se tak z legrace zeptala "zase rozchod"? A on řekl ano. Napřed jsem nevěděla jestli je to pravda. Ale on řekl, že tenhle vztah si tak nepředstavoval. Řekl mi na rovinu, že jinou ženskou nemá. Prostě je to rozchod z čistého rozumu. Pak jen uvedl, že si možná za nějaký rok uvědomí co jsem pro něj znamenala a bude se chtít vrátit zpět. A pak mi jen řekl jak to budeme dělat s autem. Zeptala jsem se co tím myslí a on, že jsme si na něj společně vzali půjčku. Ta půjčka je na mé jméno, já ji splácím a auto je psané na mě a on to auto přesto chce. Brečím celý den jako malé dítě. A přesto všechno bych si už neměla při třetím rozchodu za poslední dva roky z toho dělat těžkou hlavu. Ale já to přesto vůbec nezvládám. Tak strašně mi chybí a vůbec nevím co bez něj budu dělat. Logicky je to vůl, ale sakra co mě k němu pořád tak táhne? Proč se nedokážu od něj odpoutat a jít dál? Potřebuji radu....
Není tady
Sorry že jdu po materiálnu, ale co jako znamená "on to auto chce"? Co je to ksakru za nehoráznost?
Jinak myslím, že by ti mohlo pomoct trochu víc sebevědomí ( jasně že se mi to kecá, když v tý situaci momentálně nejsem), něco jako "Jsem hodnotnej jedinec a zasloužím si hodnotnýho jedince za partnera. Kdo se mnou chce takhle zametat, si mě nezaslouží a mít mě NEBUDE, kdyby se stokrát plazil po kolenou. Nejsem kus hadru."
Termín "hodnotnej jedinec" jsem někde vyhrabala před patnácti (?) lety a už patnáct let se mi žije o dost líp. 
Není tady

Bože, bože, Zuzko ... 
Ty jsi jako malé dítě, které ustavičně sahá na rozpálená kamna a pořád doufá, že tentokrát se už nespálí ...
Přítel se k tobě vždycky choval jako sketa, ty jsi ho i přesto přes všechno mermomocí chtěla, i přes to, jakej je to charakterovej mrzáček ses nepoučila a pořád jsi doufala, že se všechno změní a bude to zase dobrý.
Já nechci být chmurný prorok, ale slečna, kvůli které se s Tebou rozešel se má v lednu vrátit z Anglie. Teď je říjen, takže do jejího návratu zbývají ani ne tři měsíce ... a dost možná, že se slečna vrátí ne v lednu, ale daleko dřív. Takže to vypadá, že s Tebou celou tu dobu s Tebou chodil více-méně jen tak provizorně, to, co Ti dlužil Ti velmi pravděpodobně až doteď nezaplatil a ještě má tu drzost chtít po Tobě auto, které splácíš výlučně Ty.
Jak se máš od něj odpoutat, to záleží jenom na Tobě, to za Tebe nikdo neudělá a na dálku Ti ani není schopen poradit. Když jsme Ti tady doporučovaly, aby ses na něj vykašlala, ignorovala ho, vymazala jsi ho odevšud a našla si záhy nového přítele, naše rady jsi nám vesele odkejvala a udělala jsi pravý opak. Já bych Ti za sebe poradila, aby sis našla psychologa nebo psychoterapeuta někde poblíž bydliště a pravidelně k němu docházela. Nechci Tě, Zuzko, nijak peskovat nebo urážet
ale Ty jsi závislá na závadném chlapovi a nezdravém vztahu, který Tě zraňuje a ubližuje Ti, opakovaně se v tom motáš léta a nejsi schopna se od toho osvobodit. Opravdu si myslím, že potřebuješ zapracovat hlavně na upevnění svého sebevědomí, posílení svého JÁ a podstoupit takovou terapii, aby sis už nikdy od nikoho nenechávala takhle ošklivě ubližovat 
Upravil(a) Kiara (2. 10. 2010 14:18)
Není tady

Jak už jsem psala jinde, chlap má předem vše rozmyšlené a my se v tom potácíme. Sice jsem nečetla vše od začátku,ale působí to na mě dojmem, že prostě nyní jen nepřiznal,že někoho má. Takoví jako on nedokážou být sami.Vždyť si pro něj jen taková přestupní stanice.Tím, že možná někdy,jednou, bude svého kroku litovat si jen u tebe vytváří možnost zadních vrátek,myslím. Jsou to kecy. Je přesvědčený o tom, že mu vždy odpustíš. Utíkej,co ti jen nohy stačí ! Já vím, moc to bolí, ale přebolí. Řešila jsem něco podobného. První měsíce strašná bolest v srdci která díky jeho chování přerostla snad dokonce v nenávist a nyní jemu i nové babě mohu jen děkovat. Zvláštní, tohle jsem si nejdřív ani nedokázala představit. Až ten svůj kopeček přejdeš,strašně se ti uleví a najednou zjistíš, jak jsi byla pitomá,že ses nechala takhle trápit.
Není tady

Ano ano já to všechno vím a vše je to pravda. Na hlavu padlá nejsem i když to tak vypadá. Jsem jen strašně přecitlivělý člověk a vůbec nevím čím si mě tak učaroval, že jsem z něj tak pitomá. Ano kdysi mi dlužil peníze. Větší polovinu mi už vrátil a teď se bál, že od něj odejdu, ale udělal to nakonec on. A vlastně tím, že zaplatil polovinu dluhu si stále dělá nárok na to auto. Jenže vy co víte, tak jsem tady psala o autonehodě, kterou jsme loni měli a i přesto jsem to roztřískané auto dala dohromady já a on nedal ani korunu. V závěru se to všechno rovná tomu, že auto je mé ať chce či ne. U tohohle mě zaráží spíš jeho troufalost. Ano já vím, že jste mi tady dříve radily a radily jste dobře. Když jsem byla na koni a měla ho v hrsti, tak jsem tady i psala, že je to zvláštní a že si s ním pohrávám a neberu to už vážně. On to za 3 měsíce dokázal tak dokonale obrátit, že jsem zase štěkala jako pejsek. Nejhorší na tom je, že si to člověk uvědomuje až když je nejhůře. Nebo teda nejlépe, ale to budu tvrdit až za hodně dlouho :-( Dnes asi před hodinou mi ještě poslal sms : "V současné době je to konec pro nás oba. Doufám, že i přesto spolu budeme dobře vycházet." To jako zase znamená co? Současná doba???? Já vím, že se můj příběh opakuje, ale nějakým způsobem mi Vaše příspěvky velmi pomáhají a je mi pak lépe. Je to teprve den a když si vzpomenu zpět, že jsem se po obou rozchodech dávala dohromady 4 měsíce, tak jsem na omdlení. Takovou bolest už vážně nechci zažívat. Ono je lepší jí nemít, proto vždy když přiběhl jsem ho vzala na milost. Protože se vrátil v době, kdy jsem byla ještě hodně citlivá. Teď je pro mě každá minuta jako hodina, nemám co dělat, brečím a nechci tomu vůbec věřit. Mám ještě špatnou vlastnost, že se v takovém případě uzavřu do sebe a ani sto přátel mi nepomůže. Nevím proč jsem neviděla jaký je, nebo snad jsem to nechtěla vidět, ale ještě dva týdny zpět byl nadšený z malého kocourka, kterého jsme si pořídili, minulý víkend jsme byli ve Vídni na výletě a pak bum a konec. Z ničeho nic. Já už i dříve zažila rozchod, ale ten probíhal formou "je mi to líto, neklape nám to, nazdar", pár slz, pár utrápených dnů a šmitec, ale tohle je jako nekonečný příběh. Už jsem sama sobě někdy říkala "holka ty máš asi tyhle situace ráda, protože víš, že se vrátí", ale když jsme spolu byli, tak jsem byla podrážděná a nesvá, ale byl prostě můj. Já taková nikdy nebyla, je docela možné, že mě změnil život s ním. Tolik lidí co ho zná osobně se chytá za hlavu jak s ním můžu být, ale lásce člověk neporučí. Celý den jsem tomu chtěla přijít na kloub a rozebírala tuhle situaci se svou babičkou. Je to strašně hodný člověk a je to takový můj psycholog. Došli jsme k závěru, že já jsem na něm sice závislá, ale ten nemocný je on. Spoustu věcí si neuvědomuje, on prostě jedná, on nevidí, že ubližuje, pak zase miluje, pak mi řekne, že ke mě toho cítí hodně, ale už to není ono.... pak se se mnou zasnoubí, pak mě podvede, pak se mnou chce žít, pak chce podnikat, pak to nějak nevyjde...., pak jsou přednější kamarádi, pak beze mě nemůže být ani sekundu. Prostě za ničím si nestojí. Pro všechno se nadchne, ale nic z toho nevyjde. Já asi pořád čekám, že z toho vyroste, ale zřejmě bych se nenadala a mládí bych měla v tahu a pak bych se teprve mohla začít opravdu trápit. Já vím, že Vám příjdu zvláštní, ale je to nejdelší vztah v mém životě a opravdu jsem ho milovala, snad i miluju a byla na něj zvyklá. Je těžké projít tím kopečkem a oddechnout si, že je to vše za mnou. Snad to do třetice zvládnu! Potřebovala bych sakra hodně sebevědomí a hrdosti, aby pro mě byl úplně malinký...... Děkuji za odpovědi.
Není tady