Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 12. 2009 18:37

Beruska27
♥♥♥----

Re: Jsem zoufalá, prosím poraďte.....

Ahoj, tak jsem si to tu pročetla a myslím, že jste již dospěli k rozumnému rozhřešení.

Dovolím si jen jednu poznámku- byla jsem v podobné situaci viz můj příspěvek- z rovnocenného vztahu se z nějakého důvodu po letech- tak nejak vytratila rovnováha ve smyslu, že když byly hádky, když byly problémy, měla jsem strach z rozchodu- neboť jsem ho velmi milovala a nechtěla ztratit (a to už je chyba- a na základě toho dělala ústupky, krůček po krůčku, které bych v předchozích vztazích nikdy neudělala. Samozřejmě to partnet vycítí a zkouší kam dál může zajít.....a tak nějak se mi stalo, že jsem se sama v tom ztratila a během rozchodu jsem si vyloženě nechala tak s odpuštěním nasr- na hlavu- nechala se částěčně i zmanipulovat....že teď s odstupem času vůbec nevím, jak jsem to mohla nechat dopustit a radši mu jednu nevrazila. (viz Tvůj případ- partner podvádí, chce budoucnost s Tebou- ale bez Tebe....mno to je taky dobrá manipulace).

Věřím, že po letech si budeš říkat- jak ja naivní se mohla do této situace vůbec dostat....mno jo no- láska a sny- navíc dlouho budované a udržované- jsou mocná kombinace.

Ohledně tohoto muže- čeká Tě ještě dlouhá cesta- z vlastní zkušenosti radím- přeruš všechny kontakty nebo se v tom ještě xx měsíců povezeš!

Není tady

#27 25. 12. 2009 18:41

Beruska27
♥♥♥----

Zzuuzz napsal(a):

Nedokáži si odpustit sms. Každý den mu jednu nebo 2 napíšu, pokaždé mě ujistí, že to bude v pořádku...Nevím co si mám myslet. A navíc jdou zase po vsi řeči, že jsem sama a že jsem s tím a s tím. Neuvěřitelné. No myslím si, že tenhle vztah je fakt už asi zničený :-(

Hmm, řeči po vsi- dobrý ale to jsou drby. To že on spí s jinou slečnou je FAKT! Buhvi zda ty řeči nešíří on nebo někdo z jeho okolí, aby měl možnost Tě manipulovat a držet si Tě na háku- ačkoliv sám nemá štít čistý- anebo zda to nešíří ta druhá slečna nebo její známí- aby se Tě zbavila!!!

Víš přece, jaká je realita- ty jsi věrná on ne. Pokud tomu nevěří- je to jeho problém, ne tvůj!!!!

Není tady

#28 26. 12. 2009 9:51

Zzuuzz
♥♥-----

Beruško moc ti děkuji! Je zvláštní, že i když jsem nějaký krátkodobý vztah před tímhle měla tak jsem pořád překvapená jak se to mohlo stát a už podruhé. Říkám si, že to asi nevidím, ale spíš je to ještě tak čerstvé, že to asi ani vidět nechci. Včera jsem se mu omluvila slušně za ty zoufalé sms, které jsem mu psala ohledně toho jestli to opravdu v budoucnosti vidí se mnou a že ho teda už nebudu uhánět. Tak jen odvětil ať se jdu bavit na nějakou akci a příjdu na jiné myšlenky a že se jinak nic nezměnilo. Dál se mnou počítá. Tak nevím co čeká, že mu někde zahnu (i když už můžu) a on příjde a řekne  "tak a mám tě". Chci se přiznat, že já mu věrná byla, ale když se se mnou rozešel poprvé tak jsem se vídala s jedním člověkem, kterého známe oba. Ale aniž by se to dostalo dál tak jsme s mým přítelem k sobě vrátili. Ovšem já to pak celý půlrok měla na talíři. Jestli teda nechci s tím dotyčným být a jestli se s ním tajně nevídám atd. Prostě mi nedůvěřoval a stále podezíral. A teď mi jen přítel napsal, že i když bych se zase začala s tím dotyčným vídat, tak to překousne a bude mě stále zahrnovat do svého budoucího života. Tak já vážně nevím co čeká. Jestli mi dává jen soucitně čas, abych si někoho našla nebo má ve mě opravdu jistotu.... Já se v tom opravdu nevyznám. Nechci vypadat hloupě, ale vždy potřebuji mít ve všem jasno, taková jsem. A tohle je naprosto mimo mé chápání.
A navíc jsme myslela, že začne teda něco dělat s tou slíbenou "budoucností", tak sedí v nějaké boudě s mladýma 16ti letýma puberťákama a řeční o ničem celý den. Předtím vím, že by tam ani nohou nevkročil, protože je to takové doupě a teď tam sedí a nic nedělá. Fakt mš to zaráží. Na Štědrý den mi donesl dárek, objal a řekl, že chce čas to vše dát dohroamdy. Tak jsem se zeptala naposledy "co teda já", odvětil, že mu mám dát chviličku a budeme spolu v novém bytě a budeme žít už jako dospělí.

No jestli takhle přeskočí všem chlapům po určité době soužití, tak pěkně děkuji.

Není tady

#29 26. 12. 2009 10:17

Beruska27
♥♥♥----

Zuzu, já si nemůžu pomoci, ale mně to celé přijde jako obrovské manipulátorství (třeba i nechtěné)

On absolutně neví, co chce, evidentně to ani vůbec neřeší. Je si pravděpodobně vědom toho, že tě má rád a že jsi pradvěpodobně skvělá partie (takže si tě drží), ale rozhodně není tak zaláskovaný jako ty, že by mu celá situace byla nepříjemná a trpěl by při pomyšlení že jsi s jiným (možná proto, že si je jistý, že nebudeš! dumbom
Podle mého názoru pokud muž Ti nechá takovou volnost, už to něco značí.......

Víš kdybych byla na Tvém místě, zdravě bych se naštvala a řekla si i jemu- ok- jsme spolu nebo nejsme?
Nejsme?? Fajn- tak ja se podle toho zaridim.....přece se dobrovolně nepostavíš do role trpitelky,čekatelky, která bude milostivě se dotazovat, zda ještě s ní jako počítá! Co to je za nesmysl? Věř mi tím nic nezískáš- jen ztratíš jeho respekt a snahu o Tvé opětovné dobývání.

Víš on možná je tak sebestředný, že si to celé neuvědomuje....ale pak by bylo dobré mu připomenout o co může přijít- a to je vyrovnaná, krásná, pohodová žena, která rozhodně se nebude doprošovat.

Držím palečky a zkus být silná.

Není tady

#30 26. 12. 2009 11:43

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Zuuz,

jestli to celé dobře chápu, tak momentálně máte s přítelem pauzu, protože on je s jinou dívkou....o které víš. On se s ní vídá, tráví s ní volné chvilky, spí s ní a ty mu píšeš sms typu, zda ještě patříš do jeho budoucnosti? Za dobu vašeho vztahu už tě dvakrát podvedl...opravdu tu budoucnost vidíš s ním? Přijde mi, že se nemáš ráda ani trochu grater

Není tady

#31 26. 12. 2009 14:32

Zzuuzz
♥♥-----

Bohužel tahle situace je pro mě úplná katastrofa. Mám se ráda, ale jsem strašně citlivá v téhle věci. Nejsem ta silná žena, která si řekne "a dost, takhle se mnou nikdo jednat nebude". Podvedl mě jednou a teď se se mnou raději rozešel než aby se to bralo zase jako podvod. Já prostě častěji vidím ty krásné chvíle, jak mě miloval, jak se ke mě krásně do poslední hodiny choval, jak jsme cestovali, kolik jsme toho prožili, autonehodu jsme přežili a to bylo slibů a slz.... A teď takový chlad, lhostejnost... a prý se mám chodit bavit a přijít na jiné myšlenky a ne trucovat. Teprve tohle mě dokáže naštvat. Protože on ubližuje všude kolem a ještě mi radí jak se s tím vypořádat! Nikdy bych nepřála nikomu nic zlého, jsem opravdu citlivka, ale jemu bych přála, aby to jednou zažil, jak strašně to ubližuje a hlavně když je to znenadání a v době kdy jsem mu zase začala tak moc věřit!

Děkuji Vám, že mi píšete, ani nevíte jak moc to pomáhá, hlavně to, že jsem fakt na hlavu postavená :-)
Ale ono to tak bývá, že člověk si většinou váží těch, kteří ubližují než těch, kteří s námi jednají krásně....a myslím tím vztahy....aspoň u mě to tak vždy bylo.

Není tady

#32 26. 12. 2009 18:01

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Zzuuzz napsal(a):

Bohužel tahle situace je pro mě úplná katastrofa. Mám se ráda, ale jsem strašně citlivá v téhle věci. Nejsem ta silná žena, která si řekne "a dost, takhle se mnou nikdo jednat nebude". Podvedl mě jednou a teď se se mnou raději rozešel než aby se to bralo zase jako podvod. Já prostě častěji vidím ty krásné chvíle, jak mě miloval, jak se ke mě krásně do poslední hodiny choval, jak jsme cestovali, kolik jsme toho prožili, autonehodu jsme přežili a to bylo slibů a slz.... A teď takový chlad, lhostejnost... a prý se mám chodit bavit a přijít na jiné myšlenky a ne trucovat. Teprve tohle mě dokáže naštvat. Protože on ubližuje všude kolem a ještě mi radí jak se s tím vypořádat! Nikdy bych nepřála nikomu nic zlého, jsem opravdu citlivka, ale jemu bych přála, aby to jednou zažil, jak strašně to ubližuje a hlavně když je to znenadání a v době kdy jsem mu zase začala tak moc věřit!

Děkuji Vám, že mi píšete, ani nevíte jak moc to pomáhá, hlavně to, že jsem fakt na hlavu postavená :-)
Ale ono to tak bývá, že člověk si většinou váží těch, kteří ubližují než těch, kteří s námi jednají krásně....a myslím tím vztahy....aspoň u mě to tak vždy bylo.

Zuuz,

ostatní si k nám dovolí pouze to, co my jim dovolíme...chápeš, co tím myslím? on ti neubližuje, to ty si necháš ubližovat sama sobě....proč hodnotíš momentální situaci podle jeho chování před x měsíci nebo lety? Jednej podle toho, jak se k tobě chová TEĎ. Promiň, ale nechápu mladou holku, jako jsi ty, která si nechá takhle ubližovat. Já za sebe bych opravdu nečekala na někoho, kdo si užívá momentálně s někým jiným...nemáš s ním žádné závazky, tak proč na něm pořád tak "visíš"? Tobě nebude vadit, že jakmile slečna nasedne na letadlo směr UK, on se k tobě vrátí a bude dělat jako že nic? Ty už jsi mu druhou šanci dala a jemu je to očividně jedno. Ví, že ty vždycky "počkáš". Chápu, kdy člověk dává šance v manželství s dětmi, ale když jde "jen" o chození bez jakýchkoliv závazků... hmm Zuuzz, přeji ti, ať prokoukneš co nejdřív. hjarta

Není tady

#33 26. 12. 2009 18:42

Zzuuzz
♥♥-----

Všechno co píšete je naprostá pravda. Je teď na mě jak se zachovám. Musím se opravdu vzpamatovat a vše hodit za hlavu. Děkuji za rady, je fájn číst názory úplně někoho neutrálního a ne poslouchat známé, kteří brání buď jeho nebo mě. Každopádně mi bývalý přítel dal obrovskou lekci a věřím, že už nikdy stejnou chybu neudělám.

Není tady

#34 26. 12. 2009 21:44

Beruska27
♥♥♥----

Já souhlasím se Sandrou.....ale samozřejmě chápu Tebe. Také jsem nechápala, že po tom všem, co jsme si s přítelem prošli, to takhle odpíská. Byla jsem úplně v šoku a žila z minulosti....ale vztahy se vyvíjejí a lidí se mění.

Opravdu snaž se zachovat postoj odpovídající současné situaci a toho kluka pošli do háje. Vážně máš na víc- než být nějaká- nezavěšujte jste v pořadí!!!! Vždyť s Tebou nechutně zametá!!!!

Aby sis to ulehčila, v případě dalšího kontaktu mu sděl, ať Tě laskavě už nekontaktuje, že si zasloužíš plnohodnotný vztah, který on Ti evidentně nabídnout nemůže! Vím, že první měsíce budou těžké, ale snaž se vydržet! A jeho rady ať si strčí někam...choď se bavit- ale protože TY CHCEŠ- ne že on ti to milostivě doporučí- a posun se dál.....copak by jsi chtěla chlapa, co se k tobě takhle chová????

Já vím, že vůči těm co opravdu milujeme jsme slabí- jsme ochotni přijímat příkoří....ale akorát si ubližujeme!

Není tady

#35 27. 12. 2009 10:21

Zzuuzz
♥♥-----

Tak jsem skoro po 10ti dnech vyšla z domu na místní Štěpánskou zábavu. Prosila jsem bývalého přítele ať tam nechodí. Samozřejmě řekl, že nebude. A samozřejmě, že přišel. A to neměl dělat. Každý se nás ptal jak se máme a kdy bude svatba, když jsme se zasnoubili....ale já to nevydržela a vždy jsem každému řekla jak je to ve skutečnosti. To se mu moc nelíbilo. Ale on se taky chlubil, že někoho má, ale není to vztah a vztah ani nechce. No a pak když byl čas k odchodu mi volala známá z Prahy. Tak jsem se oblékla, vzala si raději všechny věci, aby nezůstaly bez dohledu a šla volat ven, aby jsme se slyšely. Asi po půl hodině jsem se vrátila dovnitř a taky jeden známý, který byl snad v autě. Ale vypadalo to, že přicházíme spolu..... No a ráno jsem si vyslechla komentáře. Že jsem bývalého přítele znemožnila, že všichni tvrdí jak jsem se rychle odmilovala a že prý si o mě lidí povídají ne moc slušně, že běhám s kdekým venku.....ale že jemu je to vesměs jedno, jen mě upozorňuje co se o mě mluví.

Tak já už fakt nevím. Já si nezasloužím snad ani chvíli zábavy aniž by z něčeho neudělal tragédii.

Není tady

#36 27. 12. 2009 10:28

pigi22007
♥♥♥----

Milá ZZuuZZ..moc sem nepíšu,spíš čtu ráda příspěvky a beru si z nich poučení,nebo náměty k přemýšlení,ale teď mi to nedá a musím se pousmát,když čtu ,jak ti bývalý přítel taktně naznačuje ,že se chováš nevhodně.Není to z toho důvodu,že jsi začala konečně jednat jinak,než on chce?Drž se toho.Co si o tobě myslí lidé kolem tebe,to je hodně závislé na tom,co si o sobě myslíš ty.A pokud budeš mít zdravé sebevědomí a pocit,že se za sebe nemusíš stydět,tak ti takové drby můžou být úplně jedno.Zvlášť pokud ti je tlumočí bývalý přítel,který se k tobě choval a chová dost nehezky..držím palečky,ať jsi brzy v pohodě a buď sama sebou.At je ten příští rok pro tebe veselejší a pohodovější

Není tady

#37 27. 12. 2009 13:10

Zzuuzz
♥♥-----

Já vím, že každá jiná slečna by se v mé situaci chovala jinak. Řekla by si, že takhle s ní nikdo jednat nebude a je to. Nevím proč jsem na něm stále tak závislá. Mohla bych už začít fungovat jinak, ale nemám ani náladu se bavit. Potrvá to ještě nějakou chvíli. Včera mi řekl, že co stresuji, že ta jeho odjíždí 16.1. pracovat jako au-pair do Anglie tak ať se uklidním. Z jedné strany mě to těší, ale z druhé vím, že jestli udělám stejnou chybu a vrátím se, tak budu vážně pitomá. Je neuvěřitelné jak se člověk změní. V jednu chvíli by mě na rukou nosil a včera byl tak chladný, že jsem měla pocit jakoby se mě štítil. A jak píšete. Já mám o sobě dobré mínění, nedělám nic špatně a nejsem ten typ, který by smutek zaháněl tím, že bych mu dělala naschvály s jinýma chlapama. Jen jsem šla mezi lidi a bohužel teď to funguje tak, že se se mnou přetahuje o přátelé. Opravdu si říkám jestli mám tohle zapotřebí.... Jednou bych chtěla přijít na ten důvod "proč" nemůžu zapomenout, když mi tolik ublížil....."Co na něm je?" Snad v tom jednou budu mít jasno.

Není tady

#38 27. 12. 2009 15:02

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Zzuuzz napsal(a):

Já vím, že každá jiná slečna by se v mé situaci chovala jinak. Řekla by si, že takhle s ní nikdo jednat nebude a je to. Nevím proč jsem na něm stále tak závislá. Mohla bych už začít fungovat jinak, ale nemám ani náladu se bavit. Potrvá to ještě nějakou chvíli. Včera mi řekl, že co stresuji, že ta jeho odjíždí 16.1. pracovat jako au-pair do Anglie tak ať se uklidním. Z jedné strany mě to těší, ale z druhé vím, že jestli udělám stejnou chybu a vrátím se, tak budu vážně pitomá. Je neuvěřitelné jak se člověk změní. V jednu chvíli by mě na rukou nosil a včera byl tak chladný, že jsem měla pocit jakoby se mě štítil. A jak píšete. Já mám o sobě dobré mínění, nedělám nic špatně a nejsem ten typ, který by smutek zaháněl tím, že bych mu dělala naschvály s jinýma chlapama. Jen jsem šla mezi lidi a bohužel teď to funguje tak, že se se mnou přetahuje o přátelé. Opravdu si říkám jestli mám tohle zapotřebí.... Jednou bych chtěla přijít na ten důvod "proč" nemůžu zapomenout, když mi tolik ublížil....."Co na něm je?" Snad v tom jednou budu mít jasno.

Milá Zzuuzz, já si myslím, že na něm je "krásné" to, že t.zv "utíká" -čím víc kdo utíká, tím je krásnější - to jsem četla někde od Plzáka - a myslím, že má Plzák pravdu. Kdyby se na tebe přítel "lepil", tak by hned byl méně zajímavý.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#39 27. 12. 2009 17:37

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Zzuuzz napsal(a):

Zuuz,

chtěla bych vidět jeho obličej, kdyby jsi mu odvětila "aha,ale toho 16.1. se mi to zrovna nehodí, jelikož Jirka/Tomáš/Honza odjíždí na služebku až začátkem února, pááááááááááááááá" big_smile wink
Zuuz, vykašli se na to, co si o tobě myslí CIZÍ lidi....důležité je, že tvoje rodina a blízcí přátelé ví pravdu a stojí při tobě...
Co jsi dělala o svátcích kromě té "tancovačky"? Psala jsi, že bydlíte na vesnici...máš možnost odjet mimo domov třeba za kámoškou, rodinou nebo tak? Prostě změnit prostředí...

Upravil(a) sandra (27. 12. 2009 17:37)

Není tady

#40 27. 12. 2009 21:13

Zzuuzz
♥♥-----

Ano příležitostí mám hodně. Je pravda, že jsem byla stále doma. Jak říkám, jsem ten typ člověka co se do sebe uzavře a pak je těžké se mnou nějak hnout. Pořád mám pocit jakoby jsem dělala něco špatně, něco proti jeho vůli... Je to asi jen zvyk. Bojím se toho. Teda aspoň jsem se bála, protože když jsem kdysi podnikla nějaké kroky, tak jsem to hned měla na talíři. Ale nejde to takhle už dál. Opravdu bych takového chlapa žádné nepřála a nebo takové, která by si ho srovnala do latě :-) Nejhorší jsou opravdu ty vzpomínky, ale snad i s tím se časem srovnám. Já vím, že vše jednou přebolí....

Není tady

#41 27. 12. 2009 21:57

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Zzuuzz napsal(a):

Ano příležitostí mám hodně. Je pravda, že jsem byla stále doma. Jak říkám, jsem ten typ člověka co se do sebe uzavře a pak je těžké se mnou nějak hnout. Pořád mám pocit jakoby jsem dělala něco špatně, něco proti jeho vůli... Je to asi jen zvyk. Bojím se toho. Teda aspoň jsem se bála, protože když jsem kdysi podnikla nějaké kroky, tak jsem to hned měla na talíři. Ale nejde to takhle už dál. Opravdu bych takového chlapa žádné nepřála a nebo takové, která by si ho srovnala do latě :-) Nejhorší jsou opravdu ty vzpomínky, ale snad i s tím se časem srovnám. Já vím, že vše jednou přebolí....

Jasně, že přebolí wink Zuuz, já se v tom minulý rok na Vánoce taky dost slušně plácala a dneska je mi opravdu hodně fajn a jsem za to, co se stalo, svým způsobem ráda... smile
Hele, zkus si představit, kdyby sem takový příběh napsal někdo jiný, co bys mu/jí poradila? Nebo kdyby se ti s tímhle svěřila tvoje kamarádka? Já si myslím, že ty ve skrytu duše už asi tušíš, co a jak, jen sebrat tu odvahu smile A taky je mi jasný, že ostatním se vždycky radí snáz cool

Není tady

#42 28. 12. 2009 10:29

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Zzuuzz napsal(a):

Tak jsem skoro po 10ti dnech vyšla z domu na místní Štěpánskou zábavu. Prosila jsem bývalého přítele ať tam nechodí. Samozřejmě řekl, že nebude. A samozřejmě, že přišel. A to neměl dělat. Každý se nás ptal jak se máme a kdy bude svatba, když jsme se zasnoubili....ale já to nevydržela a vždy jsem každému řekla jak je to ve skutečnosti. To se mu moc nelíbilo. Ale on se taky chlubil, že někoho má, ale není to vztah a vztah ani nechce. No a pak když byl čas k odchodu mi volala známá z Prahy. Tak jsem se oblékla, vzala si raději všechny věci, aby nezůstaly bez dohledu a šla volat ven, aby jsme se slyšely. Asi po půl hodině jsem se vrátila dovnitř a taky jeden známý, který byl snad v autě. Ale vypadalo to, že přicházíme spolu..... No a ráno jsem si vyslechla komentáře. Že jsem bývalého přítele znemožnila, že všichni tvrdí jak jsem se rychle odmilovala a že prý si o mě lidí povídají ne moc slušně, že běhám s kdekým venku.....ale že jemu je to vesměs jedno, jen mě upozorňuje co se o mě mluví.

Tak já už fakt nevím. Já si nezasloužím snad ani chvíli zábavy aniž by z něčeho neudělal tragédii.

Bezva, tak tys bývalého znemožnila, zatímco on, který "se taky chlubil, že někoho má, ale není to vztah a vztah ani nechce", nejspíš pracuje na maximálním vylepšení tvé pověstí a postavení, ne? dumbomdumbomdumbom  Těším se, až tě FAKT přestane bavit nechat sebou zametat, a prostě ho vymažeš. fuckyou

Není tady

#43 28. 12. 2009 11:26

Zzuuzz
♥♥-----

Dneska jsem úplně porozuměla tomu o co se snaží. Já ho nijak nepošpiňuji, ale když se mě někdo zeptá co se stalo tak řeknu pravdu. "Nechal mě kvůli jiné." A protože máme společné přátelé a oni ví co už jednou udělal tak ním začínají opovrhovat. Dnes se ke mě dostala zpráva jak mě pomlouvá a ponižuje a to jen proto, aby si všechny získal na svou stranu. Bohužel si tím vůbec nepomáhá. Ale nejhorší na tom je, že já mu už opravdu dala pokoj co se týče sms, ale on i přesto unližuje dál. já vážně nevím čím jsem si to zasloužila. o to víc mě mrzí, že to dělá 25ti letý chlap, který mi strašně tvrdil, že se musí postavit na vlastní nohy.

Není tady

#44 28. 12. 2009 11:34

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

No víš, on si v zájmu zachování vlastní sebeúcty neřekne "jsem hajzl a na tom to krachlo". On potřebuje situaci, kdy hrozná jsi ty a každej musí pochopit, že od takový příšery MUSEL odejít (a vlastně byl svatej, když s ní tak dlouho vydržel). No a protože ta situace, kterou on by rád, v reálu neexistuje, tak si ji prostě vyrobí. Některejm lidem to přijde jako fér přístup usch. Až od něj budeš dostatečně vzdálená, myslím se ti hodně uleví, že v tý žumpě nejsi s ním.

Není tady

#45 28. 12. 2009 11:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zzuuzz napsal(a):

Dneska jsem úplně porozuměla tomu o co se snaží. Já ho nijak nepošpiňuji, ale když se mě někdo zeptá co se stalo tak řeknu pravdu. "Nechal mě kvůli jiné." A protože máme společné přátelé a oni ví co už jednou udělal tak ním začínají opovrhovat. Dnes se ke mě dostala zpráva jak mě pomlouvá a ponižuje a to jen proto, aby si všechny získal na svou stranu. Bohužel si tím vůbec nepomáhá. Ale nejhorší na tom je, že já mu už opravdu dala pokoj co se týče sms, ale on i přesto unližuje dál. já vážně nevím čím jsem si to zasloužila. o to víc mě mrzí, že to dělá 25ti letý chlap, který mi strašně tvrdil, že se musí postavit na vlastní nohy.

Proč jen ty toho "strašnýho" chlapa pořád a pořád dokola řešíš?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#46 28. 12. 2009 12:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: Proč jen ty toho "strašnýho" chlapa pořád a pořád dokola řešíš?

Zatímco Ty jsi kolem svého rozvodu měla jasno během hodiny, viď. wink

Není tady

#47 28. 12. 2009 12:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tercilo, já jsem se tě na něco ptala, že máš takové silné nutkání mi odpovídat?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#48 28. 12. 2009 17:52

Zzuuzz
♥♥-----

Prosím jen ne nějaké hádky :-) Všichni jsme si něco prožili a každý z nás má jinou zkušenost za sebou a každý to vidí jinak. Mě každý říká, že se ke mě ten "strašný" člověk vrátí, ale díky vaší pomoci a názorům vše vidím jinak. Vážně jsem zvědavá jak to se mnou bude až tady budu psát za pár dní, týdnů, možná měsíců....Nejhorší u mě teď je smířit se s tím ne jak se zachoval, ale že tak jak byl do poslední chvíle šťastný se mnou je šťastný s jinou. A ještě takovou ...dumbomdumbomdumbom

Není tady

#49 28. 12. 2009 17:52

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Já měla zato, že tohle je svobodnej Babinet a lze psát i bez vyzvání gloria

Není tady

#50 28. 12. 2009 19:07

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Zzuuzz napsal(a):

Zzuuzz ... par
Děvče zlaté, řekni mi jeden jediný důvod, proč toho výtečníka už konečně jednou provždy nekopneš někam va ???
Neohlížej se do minulosti - co bylo, bylo. Důležitá je pro Tebe přítomnost (a budoucnost, samozřejmě) a s tím spojená strašně důležitá věc: UŽ SI NADÁLE NENECHAT UBLIŽOVAT!!!
Já nevím, jaký masochistický důvod máš k tomu, abys mu neustále volala, psala SMS, byla s ním v kontaktu a starala se, co si o Tobě Jeho Veličenstvo ráčí myslet či jak Jeho Veličenstvo pohlíží na to, jakým způsobem vystupuješ na veřejnosti va Rozešli jste se, už nejste pár, takže se můžeš chovat jak sama uznáš za vhodné, nikomu nejsi povinna nic vysvětlovat nebo skládat účty a na to, jak na Tebe pohlížejí či jak Tě komentují ostatní lidé Ti může být (a jemu taky) úplný šumák.
Ty si zasloužíš mnohem víc: spokojený život, příjemnou zábavu, nového přítele a hodně štěstí. Jediné, co si nezasloužíš je, abys měla plnou hlavu toho co si o Tobě ten Tvůj bejvalej hašašíra pomyslí, užírala se tím pětadvacet hodin denně a blokovala si tak volnou cestu pro další, přínosnější vztah big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí