Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 23. 12. 2009 8:39

luka
♥------

prý moc malá a úzká

Milování si nikdy pořádně neužiju podle mého očekávání, protože většinou se to moc nepovede z důvodu, že je prý moc úzká, takže se někdy zásunu ani  nedočkám (prý, že by to nešlo, že se tam nevejde, obdařený tak normálka-průměr). Je pravda,že když se to náhodou vydaří tak to dost bolí ( a to třeba na začátku už jen prsty-ale to ještě jde)a delší dobu se natržení hojí. Stálého partnera nemám a častý sex také ne. Možná je to tím?Je mi 25 let - takže pana už dlouho nejsem. Už jsem z toho dost nešastná. Prosím o vaše rady, nějáké nápady nebo podobné zkušenosti ? Děkuji všem za odpovědi

Není tady

#2 23. 12. 2009 9:34

Aknella
♥♥♥----

Re: prý moc malá a úzká

Asi by ti nejlíp poradil gynekolog.

Není tady

#3 23. 12. 2009 9:41

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Luko gynekolog ti může říct, jestli je to fyzický problém, a taky to může řešit. Mojí kamsarádce pomohl, neboj se na něj obrátit. Hodně štěstí!

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#4 23. 12. 2009 10:01

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Luko, ono taky může jít o tzv. vaginismus, který je umocněn už jen tím, že se dopředu bojíš. Ono až tak úzká nebudeš, vem si, že žena je uzpůsobena tak, že pochva se zvětší až na velikost, že projde dítě. Chce to opravdu odborníka, ten Ti pomůže. Držím palce wink

Není tady

#5 23. 12. 2009 10:14

luka
♥------

to Aknella, to Ronja - holky děkuji za rady- po novém roce jdu na gyndu na preventivní prohlídku tak plánuju hned zeptat se a poradit se, nemám problém o tom mluvit a vyzkoušet nějáké rady
to Andrea P. no právě, že pochva by měla být jakoby elastická, to jsem si taky říkala- jak pak třeba někdy do budoucna porodim, no uvidíme každopádně také děkuji

Není tady

#6 23. 12. 2009 17:08

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

Luko, ono taky může jít o tzv. vaginismus, který je umocněn už jen tím, že se dopředu bojíš. Ono až tak úzká nebudeš, vem si, že žena je uzpůsobena tak, že pochva se zvětší až na velikost, že projde dítě. Chce to opravdu odborníka, ten Ti pomůže. Držím palce wink

no vzhledem k tomu, že se rodí i císařským řezem, tak to asi obecně neplatí smile

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#7 23. 12. 2009 17:50

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Lamino,
ale musí se zase vzít potah velikost hlavičky dítěte ku velikosti penisu.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#8 27. 12. 2009 23:53

jetelík
♥♥-----

Aknella napsal(a):

Asi by ti nejlíp poradil gynekolog.

Já mám stejný problém a asi tě moc nepotěším - můj gynekolog říká, že se to většinou spraví po porodu a teď s tím nic nemůže dělat pussa

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí