1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Milování si nikdy pořádně neuiju podle mého očekávání, protoe větinou se to moc nepovede z důvodu, e je prý moc úzká, take se někdy zásunu ani nedočkám (prý, e by to nelo, e se tam nevejde, obdařený tak normálka-průměr). Je pravda,e kdy se to náhodou vydaří tak to dost bolí ( a to třeba na začátku u jen prsty-ale to jetě jde)a delí dobu se natrení hojí. Stálého partnera nemám a častý sex také ne. Moná je to tím?Je mi 25 let - take pana u dlouho nejsem. U jsem z toho dost neastná. Prosím o vae rady, nějáké nápady nebo podobné zkuenosti ? Děkuji vem za odpovědi
Není tady
Asi by ti nejlíp poradil gynekolog.
Není tady
Luko gynekolog ti můe říct, jestli je to fyzický problém, a taky to můe řeit. Mojí kamsarádce pomohl, neboj se na něj obrátit. Hodně těstí!
Není tady
Luko, ono taky můe jít o tzv. vaginismus, který je umocněn u jen tím, e se dopředu bojí. Ono a tak úzká nebude, vem si, e ena je uzpůsobena tak, e pochva se zvětí a na velikost, e projde dítě. Chce to opravdu odborníka, ten Ti pomůe. Drím palce
Není tady
to Aknella, to Ronja - holky děkuji za rady- po novém roce jdu na gyndu na preventivní prohlídku tak plánuju hned zeptat se a poradit se, nemám problém o tom mluvit a vyzkouet nějáké rady
to Andrea P. no právě, e pochva by měla být jakoby elastická, to jsem si taky říkala- jak pak třeba někdy do budoucna porodim, no uvidíme kadopádně také děkuji
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Luko, ono taky můe jít o tzv. vaginismus, který je umocněn u jen tím, e se dopředu bojí. Ono a tak úzká nebude, vem si, e ena je uzpůsobena tak, e pochva se zvětí a na velikost, e projde dítě. Chce to opravdu odborníka, ten Ti pomůe. Drím palce
no vzhledem k tomu, e se rodí i císařským řezem, tak to asi obecně neplatí
Není tady
Aknella napsal(a):
Asi by ti nejlíp poradil gynekolog.
Já mám stejný problém a asi tě moc nepotěím - můj gynekolog říká, e se to větinou spraví po porodu a teď s tím nic nemůe dělat
Není tady