|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mulz napsal(a):
Já to pořád nechápu....
S někým jsem, jsem věrný a totéž očekávám od toho druhého. Je to jako dávat a dostávat.
Nelze nic ocekavat. Neni to jako davat a dostavat.
Mnoho lidi tak premysli- ze za davani maji dostat,to je vsak jen jejich vira (vira v tom slova smyslu, ze tomu takto chteji verit).Chteji verit tomu ze to tak ma byt.
Pak je tu vsak jiny pohled: Jestlize davas,nemas davat proto aby jsi dostaval.
Není tady
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
Proc
Jses z toho vykulena?
Jo jsem. Nikdo o ta zrcadla nema zajem
A posledni dobou nema nikdo zajem ani o Duchovni - vsichni se vyparili. Asi jsou nekde jinde, protoze prestoze nejsou tady, nekde jinde musi byt. To se deji veci
Asi jsou uz v Mexiku.
Uz je tomu davno co se vsichni premistili jinam.
,nebo to nevis?
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mari,
asi vím, kam míříš. Odpovídám na to, co je pro mě důležité.
A teď přesná odpověď na tvoji otázku (na kterou jsem ti odpověděla, že rozumím):
Před zrcadlem stojím já. Zrcadlo je někdo druhý. Co je za zrcadlem nevím, protože to nevidím.
A teď ještě něco navíc k vysvětlení:
Když se postavím před zrcadlo (konfrontace s někým dalším), vidím jen sebe.
Ale z nějakého důvodu pokud něco zrcadlo odráží, tak to má taky. A mnozí lidé dokáží vidět vlastnosti a strukturu člověka, na kterého se dívají. Jsou to lidé, kteří pracují jako psychologové a psychoterapeuti. Dokáží se na druhého člověka napojit a rozpoznat jeho chybnou strukturu či vzorec jednání. Mnohokrát se mi osvědčilo, že to tak je a že vidím vzorce jednání u druhých (samozřejmě pokud je mám i já).
Pokud to má větší hloubku, než dokážu pochopit, může být.
Taky by se dalo rict, ze vubec neodpovidas, protoze kdyz se Te zeptam jak se jmenujes, tak mi odpovis tim kde bydlis. To je ale samozrejme Tva vlastni volba 
Tulipku, na Duchovni jsem to vlakno dala proto, ze ja sama v tom nemam jasno. Snazim se na to prijit, jak to s temi zrcadly je. Snazim se taky lepe pochopit sve vlastni konani - proc na neco reaguju a proc na neco ne. Nejvic ze vseho me zajima co je za tim zrcadlem. A co by se stalo, kdybysme pred sebe postavily dve zrcadla? Co by pak odrazela?
A zrcadlo samo? Neni to vlastne jen obycejne smyslene EGO?
Není tady
hirondel napsal(a):
Asi jsou uz v Mexiku.
![]()
Uz je tomu davno co se vsichni premistili jinam.,nebo to nevis?
Neco jsem zacala tusit 
To je tak jednoduchy se presnunout nekam jinam? Co tam maji co tady neni? Jaketo sladke lakadlo?
A jak vsichni vedeli kam se maji presunout?, mne to uplne uniklo
. Tahleta akce kulovej blesk 
Upravil(a) mariposa (20. 1. 2010 18:26)
Není tady
Asi tak ze jim dal nekdo vedet. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Asi tak ze jim dal nekdo vedet.
Tak to musela byt vyberovka, mne nikdo vedet nedal
. Tobe?
A Duchovni ted zeje prazdnotou 
Mluvime tady o Sally-Pan poradi, je tak?
Není tady
Mariposo,
odpovídám ti prostě na to, co mi přijde důležité
. Když každý ví, jak se jmenuju, tak prostě řeknu, kde bydlím
. Ale furt je to k tématu
.
A nemyslím si, že by byl život o tom, abychom dumali, co by se stalo, kdybychom tam dali 2 zrcadla. Život je ve své podstatě hrozně jednoduchý a osvícený může být i prosťáček s nedodělanou ZŠ. Takže si nemyslím, že k osvícení nutně potřebujeme pochopení zrcadel, relativity,...
Není tady
Vlákno po překročení standardní délky (1000 příspěvků) uzavírám. Zároveň vzhledem k tomu, že posledních několik stran je úplně mimo téma, neotvírám nové vlákno s pořadovým číslem 2. Pokud chcete pokračovat v diskusi, máte samozřejmě možnost si další vlákno založit.
Není tady