Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 2. 1. 2010 22:09

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Re: Věrnost se už asi nenosí....

elena007 napsal(a):

Infidelity

uz to mame http://en.wikipedia.org/wiki/Infidelity

42!

Není tady

#77 2. 1. 2010 22:09

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Disbelief nastane, az to najdes. big_smile

Není tady

#78 2. 1. 2010 22:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

infidelity (nevěra náboženská i manželská)
cuckoldry (nevěra manželská)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#79 2. 1. 2010 22:12

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Ale jako hezke heslo, celkem takove neutralni ;-))

42!

Není tady

#80 2. 1. 2010 22:16

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

tohle znamena parohac. A je tam celkem dobra historka, jak k spojeni tomu doslo ;-))

42!

Není tady

#81 2. 1. 2010 22:16

elena007
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

Ale jako hezke heslo, celkem takove neutralni ;-))

A tech odkazu. winkbig_smile

Není tady

#82 2. 1. 2010 22:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

elena007 napsal(a):

Infidelity

Ja som hľadlaa Cheating a adultery! big_smile Infidelity som chápala rtak skôr v duchovnom význame... ako že infidels sú neveriaci. rodna

Upravil(a) Selima (2. 1. 2010 22:31)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#83 2. 1. 2010 22:44

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

elena007 napsal(a):

Infidelity

Ja som hľadlaa Cheating a adultery! big_smile Infidelity som chápala rtak skôr v duchovnom význame... ako že infidels sú neveriaci. rodna

big_smilebig_smile

Ja zas nevedela, jak vznikl cuckold. Pekna je ta evropska legenda. Dnes se tomu rika smisena reprodukcni strategie, pokrok nezastavis. big_smile

Není tady

#84 2. 1. 2010 22:47

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

baba.jaga napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

tohle znamena parohac. A je tam celkem dobra historka, jak k spojeni tomu doslo ;-))

Paroháč je cuckold
cuckoldry je doslovně přeloženo jako paroháčství...tzn, více se to vztahuje na nevěru žen vůči jejich zákonitým partnerům wink
jinak nevěra je jak již bylo psáno - infidelity

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#85 2. 1. 2010 22:49

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

babo-jago:

jinak - ještě si nepřišla na jiné rozluštění toho mého 6 x F ?

Není tady

#86 2. 1. 2010 22:50

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

elena007 napsal(a):

Infidelity

mne jako prvni taky napadl cheating, ale to je podvadeni v sirokem slova smyslu ;-)
infidelity mne taky vubec nenapadla, ale slovo je to hezke ;-)

42!

Není tady

#87 2. 1. 2010 22:51

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

babo-jago:

moje jedina verze je Fuck 6X, pokud to neni ono, tak co uz s tim....

42!

Není tady

#88 2. 1. 2010 23:00

Axi
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Axi napsal(a):

Milenky, které jdou po penězích a hodné, ustarané partnerky. roll Taky zajímavý vnitřní svět. Pokud partnerka nedokáže být partnerovi zároveň i milenkou, nezbývá jí než spekulovat o tom, kdo utrácí čí peníze. wink Řekl bych, že normální baba, která si je svojí ženskostí jistá, takové věci vůbec neřeší. A, prosímtě, o jaké datové zdroje se opíráš, o Blesk, Story, nebo snad o vlastní výzkum? lol

Ale to je asi tvůj vnitřní svět, ne. big_smile Já píšu o milenkách a partnerkách. Ty přídavný jména jsi jim dal ty... vissla
Proč by partnerka nemohla být svému partnerovi milenkou? To se přece nevylučuje.
Milenka je v jiném postavení. Většinou má její partner doma ženu a případně děti. tongue Může se postavit na hlavu, ale vždycky je druhá. A protože dost milenek tohle ví hned, některým to dojde časem, tak si alespoň nechají zaplatit nějakou tu večeři, kino, svetřík, dovolenou... vissla
Normální baba, která si je svou ženskostí jistá si nenarazí někoho, kdo spí v posteli se zákonnou papírovou manželkou. wink

Proč by partnerka nemohla být svému partnerovi milenkou? No to by určitě měla. V opačném případě totiž dopadne jako paní rozhoďnožková. grater Narazit? Co to je za výraz? Ty si svoje partnery narážíš? A co ty zdroje, hmm? wink

Upravil(a) Axi (2. 1. 2010 23:00)

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#89 2. 1. 2010 23:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

babo-jago:

6x faithtful? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#90 2. 1. 2010 23:15

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

babo-jago:

6x faithtful? big_smile

kdo vi, kazdopadne ja si tim hlavu nelamu ;-))

42!

Není tady

#91 2. 1. 2010 23:50

majkafa
Host

Vždy se mi líbil nápis na audiotechnice - HIFI.
Tak to mám nastaveno. smile A takového hledám. Prostě Arwen a Aragorn.
Naivka. Pořád naivka. big_smile To na světě není.
To je z jiného světa.
Ale čím dál tím víc cítím, že tělesná věrnost je u takového vztahu jako doplněk, nebo jak to říct, prostě doplnění, aby to bylo kompletní. Ale ne to zásadní a první.

Upravil(a) majkafa (3. 1. 2010 0:04)

#92 3. 1. 2010 0:40

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Tulipánka napsal(a):

Vějířovko,
jsou dva způsoby mravnosti:

Mravnost se nedá dělit,nerozumím tomu, jak jsi k tomu dospěla, Tulipánko:)

Není tady

#93 3. 1. 2010 1:38

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

smile
A taky si myslím, že tohle -věrnost x nevěrnost - má každý v sobě, uvnitř.
Tady žádné přikázání a nakázání nefunguje.
A nevěřím tomu, že mravný je ten, kdo poukazuje na nemravnost ostatních, kdo soudí a zatracuje. Kdo vykřikuje: já bych NIKDY.
To je přece směšné.
Já mravnost spojuji s láskou a odpuštěním. Kdo tohle v sobě nemá, deklaruje podle mne jen prázdné fráze ve strachu, aby ostatní nepoznali, jak je na tom.

Nevěra sama o sobě není tak velké neštěstí, jaké z ní někteří lidé, předevšíém ti "vysoce mravní", dovedou udělat.
Lidé se dovedou navzájem nevěrou zničit, ale i konečně pochopit a najít.
Nevěra do života některých párů nevstupuje jen tak a náhodou.
Podle mne se na světě ději věci příjemné i ty nepříjemné hlavně proto, aby se lidé něco naučili, aby se pochopili a začali si pomáhat.
Bohužel někteří jsou nepoučitelní.

neřekla bych, že si nevěru nebo věrnost nosíme v sobě, záleží na situaci, do které se dostanem v rámci vztahů. Je to jen zjednodušení věci.
Nevěře určitě netleskat, ale těžko ji můžem zakázat. Lepší ji odsuzovat, než tolerovat, to by to pak tady vypadalo smile, máme tu monogamii, né? big_smile
Přísnost muší bejt !!
Pak je nevěra a nevěra, to je třeba rozlišovat. smile
Myslím, že věrnost se nosí stejně jako dřív. stolt

Není tady

#94 3. 1. 2010 8:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Věrnost se nosí, ale každý definici věrnosti chápe jinak. Já jsem teď partnerovi na 100% věrná, miluju ho, miluju se s ním, myslím na něj.
No a myslím si, že sexuální úlet se jako nevěra brát nedá. To se prostě stává, je to jako porušit dietu, když to není pravidlem a je člověk opatrný, následky to nezanechá. Dnes s odstupem času, se na to opravdu dívám jinak. Horší je, když do úletu vmísí city, to se pak stane nevěrou, to, kdy dotyčný lže, partnerce (partnerovi), sám sobě. Je to těžký, ale v podstatě je nevěra pořád stejná. Byla, je a bude.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#95 3. 1. 2010 10:08

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

"... Vztahy mezi manžely v Zákoně o rodině

Podle Zákona o rodině jsou manželé povinni žít spolu a být si věrni ...

§ 18

Muž a žena mají v manželství stejná práva a stejné povinnosti. Jsou povinni žít spolu, být si věrni, vzájemně respektovat svoji důstojnost, pomáhat si, společně pečovat o děti a vytvářet zdravé rodinné prostředí.

§ 19

(1) O uspokojování potřeb rodiny jsou povinni oba manželé pečovat podle svých schopností, možností a majetkových poměrů.

(2) Poskytování peněžních a jiných prostředků na náklady společné domácnosti může být zcela nebo zčásti vyváženo osobní péčí o společnou domácnost a děti.

(3) Neplní-li jeden z manželů svoji povinnost hradit náklady společné domácnosti, rozhodne na návrh druhého manžela ve věci soud.

§ 20

O záležitostech rodiny rozhodují manželé společně. Nedohodnou-li se o podstatných věcech, rozhodne na návrh jednoho z nich soud... "

dumbom Jak citovane koresponduje s tim, co zde prezentuji "zastanci nevery"? dumbom

Není tady

#96 3. 1. 2010 10:18

majkafa
Host

Viktorko, to už se na babi probíralo mockrát. Jakmile se stanu Prime Ministrem, tohle bude první zákon, který změním. Neboť věrnost by měla vycházet z přirozené potřeby, z nitra člověka, a ne být dána zákonem.
Btw na začátku zákona obvykle bývá definice pojmů. Já však nikde definici věrnosti nevidím. A taky nevidím postihy. Dovedeš si představit, jak by soud zkoumal? smile
Možná by to mohlo vyvolávat mylný dojem, že nejsem zastáncem věrnosti. Není tomu tak. Já věrná jsem. I bez zákona. Ale o partnerovi rozhodovat nemůžu. To může jenom on sám.

#97 3. 1. 2010 10:26

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Muž a žena mají v manželství stejná práva a stejné povinnosti. Jsou povinni žít spolu, být si věrni, vzájemně respektovat svoji důstojnost, pomáhat si, společně pečovat o děti a vytvářet zdravé rodinné prostředí.

Tak ještě nějaké tvrdé sankce za porušování takového zákona, a téměř vůbec nikdo se už do manželství dobrovolně nepohrne. Chápu, že tyhle paragrafy mají na zřeteli především ochranu dětí... ale pak se jimi takhle můžou ohánět takové nějaké Viktorky, a vymáhat dodržování.....jééééžiš, to je představa...

Upravil(a) Daphné (3. 1. 2010 11:17)

Není tady

#98 3. 1. 2010 10:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Viktorko, to už se na babi probíralo mockrát. Jakmile se stanu Prime Ministrem...

Tak šupito do nějaký perspektivní politický strany, Majko - na jaře tu máme volby... smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#99 3. 1. 2010 11:46

Miši
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Axi napsal(a):

Takovéhle věci člověk neříká jen tak, to jsou obrazy jeho vnitřního světa.
Milenci jsou spolu kvůli lásce, přátelství, sexu. V placení se střídají. wink

Ale no tak. Nesmíš soudit podle sebe wink
Někteří milenci to prý mají jinak, tak jim to neber pussa

Úsměv ve tváři. smile Mám Vás oba ráda. hjarta

Není tady

#100 3. 1. 2010 11:55

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Daphné napsal(a):

Tak ještě nějaké tvrdé sankce za porušování takového zákona, a téměř vůbec nikdo se už do manželství dobrovolně nepohrne. Chápu, že tyhle paragrafy mají na zřeteli především ochranu dětí... ale pak se jimi takhle můžou ohánět takové nějaké Viktorky, a vymáhat dodržování.....jééééžiš, to je představa...

O-ou, nejaka Viktorka jenom okopcila par paragrafu ze zakona, ktery vymyslel nekdo jiny... Na pocatku to byl Buh..., a sankce za porusovani? Ty asik jsou... Psane... i ty nepsane... Aj bez meho pricineni...
Takze, kdo ty zakony porusovat chce, by se fakt do manzelstvi hrnout nemel. kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí