Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 2. 1. 2010 12:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Věrnost se už asi nenosí....

aprill napsal(a):

No jo Selimo, taky ti není dvacet wink . A zlatokopky jsou ty, které peníze neumí vydělat a proto hledají jinou cestu jak k nim přijít dumbom .

Dvacet není ani Talmanovej... wink To skôr nová paní Paroubková je dosť mladučká, peknučká a schopnučká...  stolt

Upravil(a) Selima (2. 1. 2010 12:36)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 2. 1. 2010 12:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Selima napsal(a):

aprill napsal(a):

No jo Selimo, taky ti není dvacet wink . A zlatokopky jsou ty, které peníze neumí vydělat a proto hledají jinou cestu jak k nim přijít dumbom .

Dvacet není ani Talmanovej... wink To skôr nová paní Paroubková je dosť mladučká, peknučká a schopnučká...  stolt

Talmanová si své peníze umí vydělat wink .

Není tady

#53 2. 1. 2010 12:40

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

tříska napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Já si myslím, že nevěra byla je a bude, jen pohled na ni  se v naší společnosti skutečně změnil - při výkumu lidé odpovídali, že Topolánek je vlastně chlapák a borec, když si pořídil milenku.

Jistě se při tom samém výzkumu našli i lidé, kteří byli toho názoru, že Topolánek je ........ (jenom jejich názor nebyl uveřejněn. - Otázkou pak je: PROČ?).  dumbom

to je to o čem mluvím - náhled na nevěru tvoří i média

Ale přispěla k tomu i krize rodiny.

Není tady

#54 2. 1. 2010 12:43

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Mé dvě studentky (17 let) zcela upřímně považují Paroubka za sexy čumáčka - doslovná citace. Další příklad - jednadvacetilá slečna do mšěsíce na novém pracovišti se vyspí se svým asi pětačtyřicetiletým šéfem.

Podle mne,, muž se díky přístupu ke zdrojům (díky vlivu nebo majetku nebo vzdělání) stává pro každou ženu přitažlivější. Alespoň podvědomě....   šmankote, co že to o mě vypovídá, když si tohle myslím!

vavavava , bojím se zeptat kde učíš kapitulation .

na gymplu

Není tady

#55 2. 1. 2010 12:45

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

Podle mne,, muž se díky přístupu ke zdrojům (díky vlivu nebo majetku nebo vzdělání) stává pro každou ženu přitažlivější. Alespoň podvědomě....

To je pravda, ale přijde mi divný vysmívat se kvůli tomu jiným ženám, když já jednám podle stejného prehistorického vzorce - bojím se, že mě ta mladá a krásná potvora připraví o zdroje wink.  Tím samozřejmě nemyslím Tebe. pussa

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#56 2. 1. 2010 12:52

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Axi napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Podle mne,, muž se díky přístupu ke zdrojům (díky vlivu nebo majetku nebo vzdělání) stává pro každou ženu přitažlivější. Alespoň podvědomě....

To je pravda, ale přijde mi divný vysmívat se kvůli tomu jiným ženám, když já jednám podle stejného prehistorického vzorce - bojím se, že mě ta mladá a krásná potvora připraví o zdroje wink.  Tím samozřejmě nemyslím Tebe. pussa

... no jistě, protože už sama není mladá a o své kráse pochybuje.... takže zbraně jsou pode ní nevyrovnané - tudíž je to potvora!

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#57 2. 1. 2010 12:53

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Vanilka69 napsal(a):

tříska napsal(a):

Jistě se při tom samém výzkumu našli i lidé, kteří byli toho názoru, že Topolánek je ........ (jenom jejich názor nebyl uveřejněn. - Otázkou pak je: PROČ?).  dumbom

to je to o čem mluvím - náhled na nevěru tvoří i média

Ale přispěla k tomu i krize rodiny.

Vztah společenského mínění k rodině (a také k věrnosti) je dán i systémem, příp. vládnoucí stranou.
Soudruzi z KSČ uměli pěkně oslazovat nevěrníkům život (viz. všechny ty závodní komise apod.) !!!
Pokud by u moci byli lidovci, tak by taky asi plamenně bojovali za rodinu, za věrnost !!!
Jenže nejsou. Vládnou nám "ti druzí". A ti mají k rodině a věrnosti vztah takový, jaký je.

A bulvár rodinám a vztahům rozhodně taky nefandí. - Naopak.
Parazituje na nevěrách a rozbitých vztazích, a to nejen skutečných, nýbrž i těch vymyšlených. dumbom

Není tady

#58 2. 1. 2010 13:00

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

No myslím, že právě ti "moralisté" v komisích by si měli sypat popel na hlavu vissla
A kdyby nebyla poptávka po bulváru a lidi si ten škvár nekupovali, tak by taky ty média změnily směr a cílovou skupinu.......

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#59 2. 1. 2010 13:08

tříska
♥♥♥♥---

pomněnka napsal(a):

No myslím, že právě ti "moralisté" v komisích by si měli sypat popel na hlavu vissla
A kdyby nebyla poptávka po bulváru a lidi si ten škvár nekupovali, tak by taky ty média změnily směr a cílovou skupinu.......

Jinak řečeno: lidi si za špínu bulváru mohou sami...  Dobře jim tak! lol

Není tady

#60 2. 1. 2010 13:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tříska napsal(a):

Vztah společenského mínění k rodině (a také k věrnosti) je dán i systémem, příp. vládnoucí stranou.
Soudruzi z KSČ uměli pěkně oslazovat nevěrníkům život (viz. všechny ty závodní komise apod.) !!!
Pokud by u moci byli lidovci, tak by taky asi plamenně bojovali za rodinu, za věrnost !!!
Jenže nejsou. Vládnou nám "ti druzí". A ti mají k rodině a věrnosti vztah takový, jaký je.

A bulvár rodinám a vztahům rozhodně taky nefandí. - Naopak.
Parazituje na nevěrách a rozbitých vztazích, a to nejen skutečných, nýbrž i těch vymyšlených. dumbom

Lidovci sú možno o niečo pokryteckejší, ale pochybujem, že o toľko vernejší... Mne jeden mladý slovenský demokrat (my máme Kresťansko-demokrtické hnutie, KDH), vysvetlil, že je od pása nahor kresťan a od pása nadol demokrat... lol Nemyslím si, že by nejaké okázalé pokrytectvo a "vodu káže, víno pije" bolo lepšie. hmm
Bulvár je usch , ale na druhej strane - nečítajme ho, a nikto ho nebude vydávať. No nie? wink Silne pochybujem, že by to niekto vydával ako charitu...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#61 2. 1. 2010 13:39

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Myslim si, ze tolerance nevery neni zase tak novy jev. Vsichni panovnici meli sve favoritky a furu mimomanzleksych deti. Oficialni manzelka byla v podstate jen zploditelkou nasledovnika trunu.

Upravil(a) baba.jaga (2. 1. 2010 13:53)

42!

Není tady

#62 2. 1. 2010 13:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mne jeden mladý slovenský demokrat (my máme Kresťansko-demokrtické hnutie, KDH), vysvetlil, že je od pása nahor kresťan a od pása nadol demokrat... lol

Tak to Ti vysvětlil moc hezky big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#63 2. 1. 2010 15:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, a co to vlastně je ta věrnost? Dokážete to někdo přesně definovat?
Že budu mít sex jen se svým partnerem a on se mnou? Ale co to je partner? je to ten, s kým žuju, na něhož "mám papír"? Myslím, že partner je i ten, s kým ten sex momentálně "dělám". A jak jsem psala, sex mám jen se svým partnerem, tudíž s tím, s kým mě něco pojí, vzájemné soužití, máme se rádi, žijeme spolu, máme spolu sex, ale ve skrytu duše miluju někoho jinýho. To je přece taky taky nevěra. A řekla bych, že je to mnohem horší, než si sem tam dát sex s někým jiným. Pokud mám sem tam nějakej ten sexulní úlet, ale jinak miluju svého stáleého partnera, starám se o něj, žiju pro něj, máme se rádi, tak je ten občasný sexuální úlet mnohem menší zlo, jako žít s někým, sex mít jen s ním, ale nemilovat ho, milovat a myslet pořád na někoho jinýho. To by mě osobně bolelo mnohem víc, než to, že si partner sem tam zasouloží jinde. zní to drsně, ale je to tak. Sex je lidská potřeba, jasně, je slast a když je v tom i cit, je to užasný. Ale sex může někomu chybět jen jako potřeba uspokojení. Jako jídlo, jím, protože mám hlad, sním cokoliv, třeba jen rohlík s máslem, ale proč nejíst s požitkem, něco, co mě nejen zasytí, ale moje chu´tové byňky si užijí rozkoš z dobrého jídla. V tom je rozdíl, milování a jen sex. Jenež sex mám s partnerem, se kterým žiju a nemiluju ho.  Takže co je nevěra. Chodím léta ve středu na kafe s jednou kamarádkou, ale jednou se ve středu vydám na bowling s někým jiným, je to nevěra?
Jasně, tady je to bráno jako nevěra sexuální. Ale když se nad tím zamyslím, tak nevěra byla, je a bude. jak to kdo bere, jak s tím kdo naloží, jak se k tomu kdo staví, to už je věc názoru. Někomu stačí mít tajnou milenku a přesto má rád svoji trvalou partnerku, jen prostě občas místo pečeného kuřátka má chuť na kachnu na pomerančích. Někdo pak tu chuť neovládne a začne se tou kachnou cpát neúnosně a pak se to provalí a je zle. Buď se vrátí k pečenýmu kuřátku, nebo zůstane u té kachny, i když mu už tolik nechutná, ale kuřátko už došlo. No a někdo začne mít potřebu tu kachnu na pomerančích žrát veřejně, aby všichni viděli, že si to může dovolit. Že na to má, i když by pomalu měl raději jíst krupicovou kaši, protože už by mu ta kachna mohla udělat zle na žlučník.
Někdo by tu kachnu žral rád, ale nemůže si to dovolit, protože na ni nemá.

A nemá smysl moralizovat. Taky jsem říkala, že se ženatým bych si nic nezačala. A měla jsem na mále. Sice jsem si s ním nezačala, ale sex jsem s ním měla. A že je ženatej jsem věděla, i když tvrdil, že se ženou jen bydlí, že ona taky někoho má. Mohla to být pravda, ale taky nemusela. To já nevím. Ale trvalo to jen dva měsíce, nechtěla jsem ničit život ani sobě, ani nikomu jinýmu. A jak jsem dřív nevěru odsuzovala, dnes ji nesoudím, nevím, co k ní koho vede.
Já sama jsem nevěrná fyzicky nikdy nebyla, duševně ano.

Upravil(a) Modroočka (2. 1. 2010 16:01)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#64 2. 1. 2010 16:13

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

Myslim si, ze tolerance nevery neni zase tak novy jev. Vsichni panovnici meli sve favoritky a furu mimomanzleksych deti. Oficialni manzelka byla v podstate jen zploditelkou nasledovnika trunu.

jsem kdesi četla, že problémy nastaly, když si favoritky začali pořizovat i nemajetní, kteří si to nemohou dovolit (zajistit víc žen)

Není tady

#65 2. 1. 2010 16:33

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Docela rada bych si precetla neco o promenach pojmu laska v prostoru a case. Prozatim jen vim, ze dnesni romanticke pojeti lasky je zalezitosti tak poslednich 3 stoleti.
Jinak me pobavilo tohle

http://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1ska

42!

Není tady

#66 2. 1. 2010 17:45

elena007
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Selima napsal(a):

aprill napsal(a):

Talmanová si své peníze umí vydělat wink .

Mne se jevi optimalni, kdyz si clovek prostredky k zivobiti opatri tim, co umi, v cem je dobry a prinasi mu to radost. stolt No a kdyz to prinasi radost jeste i nekomu jinemu, je to primo idealni. big_smile

I kdyz nekdo dokaze vydelat tolik, ze se to okoli dejme tomu jevi jako slusne penize, pokud je monetarne zamereny, dokaze si spocitat, ze dvojnasoby prisun pravdepodpne umozni vic si dopravat, pripadne se nebude muset tolik honit.  Tim nemyslim Talmanovou, o te nic nevim, akorat to, ze je na ni obcas hezky pohled.

Není tady

#67 2. 1. 2010 17:51

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

jsem kdesi četla, že problémy nastaly, když si favoritky začali pořizovat i nemajetní, kteří si to nemohou dovolit (zajistit víc žen)

Nebo treba taky proto, ze se zacali s favoritkami zenit a obe strany mely prehnana ocekavani. big_smile

Není tady

#68 2. 1. 2010 18:32

majkafa
Host

Modroočko, a taky můžu milovat muže, se kterým jsem nikdy nežila, nežiju a nebudu žít a nikdy jsem s ním neměla, nemám a nebudu mít sex.
Neboť láska je zázrak, který není z tohoto světa.

#69 2. 1. 2010 19:19

tříska
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Lidovci sú možno o niečo pokryteckejší, ale pochybujem, že o toľko vernejší...
Bulvár je usch , ale na druhej strane - nečítajme ho, a nikto ho nebude vydávať. No nie? wink Silne pochybujem, že by to niekto vydával ako charitu...

Taky jsem nepsala nic o věrnosti lidovců či komunistů - vím moc dobře, že plamenně o věrnosti kázat
je něco jiného, než ji skutečně dodržovat. lol
No a kdyby existence bulváru záležela na mě - tak by asi nikdy nevyšlo ani druhé či třetí vydání.
Zkrachovali by. tillfreds

A o tom to je. Žijeme obkopeni hnusem, protože je tu spousta takových, kteří si v tom (svobodně) libují.
Ostatně s bulvárem je to podobně, jako třeba s psími hovínky.
Je mnoho lidí, kteří pejska nemají. - Přesto si to nadělení občas donesou domů... lol
Prostě se tomu nevyhneme. Je toho kolem plno, tak nás to občas, chtě-nechtě potrefí. usch

(Stejně si ale občas rádi zanadáváme. Na psí hovínka, anebo na kur.e.vníky v politice. No a co?!)

Není tady

#70 2. 1. 2010 20:44

javena
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Milenky, které jdou po penězích a hodné, ustarané partnerky. roll Taky zajímavý vnitřní svět. Pokud partnerka nedokáže být partnerovi zároveň i milenkou, nezbývá jí než spekulovat o tom, kdo utrácí čí peníze. wink Řekl bych, že normální baba, která si je svojí ženskostí jistá, takové věci vůbec neřeší. A, prosímtě, o jaké datové zdroje se opíráš, o Blesk, Story, nebo snad o vlastní výzkum? lol

Ale to je asi tvůj vnitřní svět, ne. big_smile Já píšu o milenkách a partnerkách. Ty přídavný jména jsi jim dal ty... vissla
Proč by partnerka nemohla být svému partnerovi milenkou? To se přece nevylučuje.
Milenka je v jiném postavení. Většinou má její partner doma ženu a případně děti. tongue Může se postavit na hlavu, ale vždycky je druhá. A protože dost milenek tohle ví hned, některým to dojde časem, tak si alespoň nechají zaplatit nějakou tu večeři, kino, svetřík, dovolenou... vissla
Normální baba, která si je svou ženskostí jistá si nenarazí někoho, kdo spí v posteli se zákonnou papírovou manželkou. wink

Není tady

#71 2. 1. 2010 21:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sranda je, že keď som hľadala inšpirovaná Láskou vo wikipédi, heslo Nevera/Nevěra neexistuje. wink Ani milá wikipédia si s ňou nevie alebo nechce dať rady.

Brita

Není tady

#72 2. 1. 2010 21:53

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

javena napsal(a):

Axi napsal(a):

Milenky, které jdou po penězích a hodné, ustarané partnerky. roll Taky zajímavý vnitřní svět. Pokud partnerka nedokáže být partnerovi zároveň i milenkou, nezbývá jí než spekulovat o tom, kdo utrácí čí peníze. wink Řekl bych, že normální baba, která si je svojí ženskostí jistá, takové věci vůbec neřeší. A, prosímtě, o jaké datové zdroje se opíráš, o Blesk, Story, nebo snad o vlastní výzkum? lol

Ale to je asi tvůj vnitřní svět, ne. big_smile Já píšu o milenkách a partnerkách. Ty přídavný jména jsi jim dal ty... vissla
Proč by partnerka nemohla být svému partnerovi milenkou? To se přece nevylučuje.
Milenka je v jiném postavení. Většinou má její partner doma ženu a případně děti. tongue Může se postavit na hlavu, ale vždycky je druhá. A protože dost milenek tohle ví hned, některým to dojde časem, tak si alespoň nechají zaplatit nějakou tu večeři, kino, svetřík, dovolenou... vissla
Normální baba, která si je svou ženskostí jistá si nenarazí někoho, kdo spí v posteli se zákonnou papírovou manželkou. wink

tummenupp trefně popsáno lol Axi stzrašně rád dopisuje domněnky gloria
Já bych ještě přidala, že normální baba také nemá potřebu hledat někde něco jinde, spíš hledá řešení a pokud řešení není, nebo resp. není druhá strana řešení nakloněna, tak nejprve ukončí jedno a pak sahá po druhém - a především...myslí mozkem a ne rozkrokem (pro Axiho vagínou, nebo vulvou...JEŠTĚ DOPISUJI PRO aXIHO...PENISEM...tak přemýšlí především ti, kdo mívají zatmění mozku - a pak tak nejen jednají, ale domnívají se, že tak musí bezpodmínečně jednat i ti druzí)

JINAK VŠEM KRÁSNÝ VSTUP DO NOVÉHO ROKU 2010 hjarta (A TO FAKT VŠEM wink)

Upravil(a) Zklamaná (2. 1. 2010 21:55)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#73 2. 1. 2010 21:56

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Sranda je, že keď som hľadala inšpirovaná Láskou vo wikipédi, heslo Nevera/Nevěra neexistuje. wink Ani milá wikipédia si s ňou nevie alebo nechce dať rady.

Zkus English. vissla Absence hesla ve slovenstine/cestine bude spis napovidat neco jineho.

Není tady

#74 2. 1. 2010 22:05

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

jak je nevera v eng? disbelief, unbelief?
kdyz to nekdo najde, at mi hodi link.
Osobne pochybuju, ze nekdo toto heslo vytvoril. Nevera je pojem jeste mnohem mlhavejsi, nez laska.

Upravil(a) baba.jaga (2. 1. 2010 22:05)

42!

Není tady

#75 2. 1. 2010 22:07

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Infidelity

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí