Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 1. 1. 2010 21:29

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Věrnost se už asi nenosí....

Kuty:  A Topol je fakt pěkně udělanej chlap,tam bych přivřela možná oko,kdyby měl i o nějaký ten milionek méně,

Jo, z té garnitury nevychází až tak špatně big_smile, ale ..... 
Kuty, nevím, nevím - jestli je to významově stejné - milenka miliony nepřitáhne, ale miliony milenku zcela jistě jo big_smile big_smile.

Není tady

#27 1. 1. 2010 21:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

A Topol je fakt pěkně udělanej chlap,tam bych přivřela možná oko,kdyby měl i o nějaký ten milionek méně,

Mně Topolánek zas až tak nevzrušuje, ale to je možná tím, že jsem chlap big_smile
Nicméně, když už bych si mohl vybrat, tak bych byl asi raději tím "mizerně placeným kotelníkem", protože když už nic jinýho, tak bych si mohl bejt jistej alespoň tím, že o mým poměru s Božkou z kantýny big_smile se nebude psát v Blesku, Šípu, Aha, a podobných periodikách... lol
... a i z kotelny se dá dojít na Hrad, nebo ne? wink

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#28 1. 1. 2010 21:47

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: o mým poměru s Božkou z kantýny  se nebude psát v Blesku, Šípu, Aha

Jen aby ses, Miky, nemýlil big_smile Já jsem nedávno málem omdlela za volantem, když jsem se v noci vracela z firmy a poslouchala rádio a v jednom pořadu (vůbec už nevím, co to bylo zač, neposlouchám to pravidelně, ale týkalo se to nějakého vyřizování "účtů") zavolala podváděná manželka, do éteru nadiktovala jméno a adresu milenky svého muže a "srdečně" je zdravila, prý už toho má dost, ať si manžel sbalí, že ona slavnostně prohlašuje ku celému národu, ať si ho ta milenka klidně nechá big_smile, dokonce se svěřila, jak oné milence vyťala kdysi facana, když se o nich dozvěděla - já jsem fakt musela přibrzdit úžasem a - hrůzou big_smile big_smile big_smile, co je dnes možné...

Mimochodem, v jednom podniku, kam chodíme s kolegy, je kamera, běžně můžeš dění vevnitř sledovat na netových stránkách a kolega nás baví povídáním o tom, jak pak říká manželce, no to byla xxx, tamta je yyyy big_smile big_smile ; jen si nemysli wink, že se tu něco utají big_smile.

Upravil(a) Tercila (1. 1. 2010 21:55)

Není tady

#29 1. 1. 2010 21:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

...dokonce se svěřila, jak oné milence vyťala kdysi facana, když se o nich dozvěděla - já jsem fakt musela přibrzdit úžasem a - hrůzou big_smile big_smile big_smile, co je dnes možné...

To je hrozný, co si dneska některý ženský dovolej, co? big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#30 1. 1. 2010 21:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: To je hrozný, co si dneska některý ženský dovolej, co? big_smile big_smile big_smile

Jo, slušnej člověk aby se bál, viď wink wink big_smile
Já jsem "s hrůzou" myslela na to rozhlasové vysílání, ne na tu facku big_smile big_smile.
Já jsem hlavně celou dobu povídání té podváděné manželky čekala, kdy ji ten moderátor zastaví, a ne - on se ještě ptal a rozebíral to s ní... Samozřejmě přes tu zmiňovanou vesnici jezdím, říkala jsem si, kolik místních posluchačů onoho rádia tu milenku asi potká další den a bude vědět....
Připadalo mi to neuvěřitelné.

Upravil(a) Tercila (1. 1. 2010 22:04)

Není tady

#31 1. 1. 2010 22:16

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Kuty:  A Topol je fakt pěkně udělanej chlap,tam bych přivřela možná oko,kdyby měl i o nějaký ten milionek méně,

Jo, z té garnitury nevychází až tak špatně big_smile, ale ..... 
Kuty, nevím, nevím - jestli je to významově stejné - milenka miliony nepřitáhne, ale miliony milenku zcela jistě jo big_smile big_smile.

- a v kombinaci s pěkně udělaným chlapem: sen noci svatojánské!Chrochro!

Není tady

#32 1. 1. 2010 22:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty: - a v kombinaci s pěkně udělaným chlapem: sen noci svatojánské!Chrochro!

Není nad dokonalost wink big_smile

Není tady

#33 1. 1. 2010 22:54

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Kuty: - a v kombinaci s pěkně udělaným chlapem: sen noci svatojánské!Chrochro!

Není nad dokonalost wink big_smile

a skromnost:P

Není tady

#34 1. 1. 2010 22:55

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Ale fuj, nesmíš soudit podle sebe. grater

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#35 1. 1. 2010 23:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tercila napsal(a):

Mikeš: Mno, tak zrovna pan Topolánek to zmáknul obojí... big_smile ... jak dobrou práci, tak i tu milenku... lol

Otázka je, co bylo dřív, že? Jestli tahle práce nebo známost... big_smile wink protože s takovou prací se mu "shání" milenka poměrně snadno big_smile, kdoví, zda by s ním chtěla žít, kdyby byl třeba ...... mizerně placený kotelník big_smile (nic proti jakémukoliv zaměstnání, samozřejmě, a nedá se popřít ani páně Topolánkovo charisma, že wink) smile

Vzhľadom na to, že jeho milenka je, pokiaľ viem, tiež politička, a nie dôchodkyňa či poberateľka sociánych dávok big_smile , tak tipujem, že tam asi zohrali úlohu aj iné faktory... Kariéru mala aj bez neho, peniaze dtto - ale možno to zlepšuje imidž. Ktovie?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 1. 1. 2010 23:37

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Axi: Ale fuj, nesmíš soudit podle sebe. grater

Ale jdi ty brepto big_smile Nechtěj, prosím, tvrdit, že finanční zabezpečení (obecně) pro ženu nehraje roli. To jsi pak buď naivka nebo něco nechceš vidět (radši) big_smile big_smile.

Upravil(a) Tercila (1. 1. 2010 23:39)

Není tady

#37 1. 1. 2010 23:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: ale možno to zlepšuje imidž. Ktovie?

Myslíš jeho nebo její? big_smile

Není tady

#38 1. 1. 2010 23:41

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Takovéhle věci člověk neříká jen tak, to jsou obrazy jeho vnitřního světa.
Milenci jsou spolu kvůli lásce, přátelství, sexu. V placení se střídají. wink

Není tady

#39 2. 1. 2010 0:05

javena
♥♥♥♥♥♥-

Axi, něco jsi mi připomněl. ...Utrácí to sladké nic - bohatství všech milenců... (Petr Kotvald - Milujem se čím dál víc)
Většina milenek utrácí peníze svých milenců. Bez ohledu na to, jak to vidíš ty a Péťa... lol
Partnerky, ty jedou napůl... wink Tam je i to přátelství a láska.

Není tady

#40 2. 1. 2010 7:22

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Milenky, které jdou po penězích a hodné, ustarané partnerky. roll Taky zajímavý vnitřní svět. Pokud partnerka nedokáže být partnerovi zároveň i milenkou, nezbývá jí než spekulovat o tom, kdo utrácí čí peníze. wink Řekl bych, že normální baba, která si je svojí ženskostí jistá, takové věci vůbec neřeší. A, prosímtě, o jaké datové zdroje se opíráš, o Blesk, Story, nebo snad o vlastní výzkum? lol

Není tady

#41 2. 1. 2010 7:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, když si šedesátiletej pán s pupíkem, ale nechutně prachatej, nabrnkne dvacetiletou milenku, protože má doma manželku jen o něco málo mladší, než je on sám, ale je pro něj neatraktivní, okoukaná a stará, tak ta mladinká kočenka je s oním pánem samosebou z lásky. Z lásky k jeho prachům a štědrosti. Pochybuju, že by si nějaká dvacítka začala románek s šedesátiletým vrátným s platem 13 tisíc čistýho.
No a co se věrnosti týká, já jsem byla vždycky partnerovi věrná, fyzicky, ale myšlenkama jsem mockrát byla někde jinde. Tak mi řekněte, co je horší? Jestli nějakej sexuální úlet, nebo to, že myslíš na někoho jinýho?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#42 2. 1. 2010 8:47

majkafa
Host

Modroočka napsal(a):

No a co se věrnosti týká, já jsem byla vždycky partnerovi věrná, fyzicky, ale myšlenkama jsem mockrát byla někde jinde. Tak mi řekněte, co je horší? Jestli nějakej sexuální úlet, nebo to, že myslíš na někoho jinýho?

Proč potřeba zjišťovat, co je horší? Podle jakého měřítka? Kdo ho vytvořil?
Co když nic není horší? Ani nic lepší? Co když to tak jenom JE?

#43 2. 1. 2010 9:59

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

No, když si šedesátiletej pán s pupíkem, ale nechutně prachatej, nabrnkne dvacetiletou milenku, protože má doma manželku jen o něco málo mladší, než je on sám, ale je pro něj neatraktivní, okoukaná a stará, tak ta mladinká kočenka je s oním pánem samosebou z lásky. Z lásky k jeho prachům a štědrosti. Pochybuju, že by si nějaká dvacítka začala románek s šedesátiletým vrátným s platem 13 tisíc čistýho.

Já jsem si jistý, že šedesátiletá dáma může být pro svého šedesátiletého, nechutně prachatého pána dokonale atraktivní a inspirující. Samozřejmě nesmí mít mentalitu paní vrátné, služky nebo pavlačové drbny; takovou si pán (ať už je s pupíkem nebo bez pupíku) nenabrnkne ani kdyby jí bylo dvacet wink smile

Není tady

#44 2. 1. 2010 11:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Takovéhle věci člověk neříká jen tak, to jsou obrazy jeho vnitřního světa.
Milenci jsou spolu kvůli lásce, přátelství, sexu. V placení se střídají. wink

Ale no tak. Nesmíš soudit podle sebe wink
Někteří milenci to prý mají jinak, tak jim to neber pussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#45 2. 1. 2010 11:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Já jsem si jistý, že šedesátiletá dáma může být pro svého šedesátiletého, nechutně prachatého pána dokonale atraktivní a inspirující. Samozřejmě nesmí mít mentalitu paní vrátné, služky nebo pavlačové drbny; takovou si pán (ať už je s pupíkem nebo bez pupíku) nenabrnkne ani kdyby jí bylo dvacet wink smile

Navíc já si myslím, že "svůj k svému".
To jest otočmě to: má-li takový pán potřebu milenky, dostane přesně to, co si zaslouží a oč žádal. Netřeba ho litovat ani soudit, stejně tak jako obě "jeho ženy" dostanou přesně to, oč žádaly a co si momentálně zaslouží stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#46 2. 1. 2010 11:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tercila napsal(a):

Ale jdi ty brepto big_smile Nechtěj, prosím, tvrdit, že finanční zabezpečení (obecně) pro ženu nehraje roli. To jsi pak buď naivka nebo něco nechceš vidět (radši) big_smile big_smile.

Ja asi nie som obecná žena. Finančné zabezpečenie ma zaujíma do tej miery, aby som nemusela platiť útratu aj za sovjho spoločníka a aby sme si mohli ísť vôbec niekam sadnúť a nemuseli sa túlať aj v decembri ako študenti po nábreží. Inak mi je to šumafuk. A väčšine neobecných žien, ktoré poznám, tiež. Či už sú to milenky, manželky, frajerky, partnerky, budúce bývalky - bez ohľadu na rolu. Nepopieram, že sú aj zlatokopky, pár ich veru tiež poznám, ale myslím, že neprevažujú... Aspoň v mojom okolí nie.

Upravil(a) Selima (2. 1. 2010 12:01)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 2. 1. 2010 12:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Selima napsal(a):

Tercila napsal(a):

Ja asi nie som obecná žena. iannčné zabezpečenie ma zaujíma do tej miery, aby som nemusela platiť útratu aj za sovjho spoločníka a aby sme si mohli ísť vôbec niekam sadnúť a nemuseli sa túlať aj v decembri ako študenti po nábreží. Inak mi je to šumafuk. A väčšine neobecných žien, ktoré poznám, tiež. Či už sú to milenky, manželky, frajerky, partnerky, budúce bývalky - bez ohľadu na rolu. Nepopieram, že sú aj zlatokopky, pár ich veru tiež poznám, ale myslím, že neprevažujú... Aspoň v mojom okolí nie.

No jo Selimo, taky ti není dvacet wink . A zlatokopky jsou ty, které peníze neumí vydělat a proto hledají jinou cestu jak k nim přijít dumbom .

Není tady

#48 2. 1. 2010 12:23

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Mé dvě studentky (17 let) zcela upřímně považují Paroubka za sexy čumáčka - doslovná citace. Další příklad - jednadvacetilá slečna do mšěsíce na novém pracovišti se vyspí se svým asi pětačtyřicetiletým šéfem.

Podle mne,, muž se díky přístupu ke zdrojům (díky vlivu nebo majetku nebo vzdělání) stává pro každou ženu přitažlivější. Alespoň podvědomě....   šmankote, co že to o mě vypovídá, když si tohle myslím!

Není tady

#49 2. 1. 2010 12:23

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Vanilka69 napsal(a):

Já si myslím, že nevěra byla je a bude, jen pohled na ni  se v naší společnosti skutečně změnil - při výkumu lidé odpovídali, že Topolánek je vlastně chlapák a borec, když si pořídil milenku.

Jistě se při tom samém výzkumu našli i lidé, kteří byli toho názoru, že Topolánek je ........ (jenom jejich názor nebyl uveřejněn. - Otázkou pak je: PROČ?).  dumbom

Není tady

#50 2. 1. 2010 12:33

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Vanilka69 napsal(a):

Mé dvě studentky (17 let) zcela upřímně považují Paroubka za sexy čumáčka - doslovná citace. Další příklad - jednadvacetilá slečna do mšěsíce na novém pracovišti se vyspí se svým asi pětačtyřicetiletým šéfem.

Podle mne,, muž se díky přístupu ke zdrojům (díky vlivu nebo majetku nebo vzdělání) stává pro každou ženu přitažlivější. Alespoň podvědomě....   šmankote, co že to o mě vypovídá, když si tohle myslím!

vavavava , bojím se zeptat kde učíš kapitulation .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí