29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sissinko, já jedu na krev až příští pondělí... test už jsem ani nezkoušela... MS v plné parádě
holt jsem odsouzená k tomu být jenom teta
Není tady
Nevěřím že budeš jen teta,Popíčku, někde tam na Tebe dušička pro Tvé miminko čeká
Není tady
Popelko malá, moc mě to mrzí Snažilenka to napsala krásně, ten tvůj vysněný andílek jednou přijde, uvidíš
Přeji, aby to bylo brzy!
Není tady
Popíííí
chjoooooooooooo moc mě to mrzí
Není tady
holky díky za povzbuzení
SIlví, njn, není nám dopřáno ani tentokrát...
Není tady
Popi, moc mě to mrzí, že to zase nevyšlo.
Nechápu, když už tu cestu musíme mít tak trnitou a podstupovat to co ostatní nemusí, tak to prostě má vyjít na poprvý a ne ještě k tomu další trápení z neúspěchu.
Vždycky si říkám, když mám slzavé údolí, CO MÁM JEŠTĚ VYDRŽET!! ani nevím koho se vlastně ptám, protože ten co řídí naše osudy v tom má pěknej b.o.r.d.e.l. A že toho už mám za sebou požehnaně.
No nic, nebudu to rozpitvávat, jen jsem ti chtěla napsat, že v to nejseš sama (ikdyž já do téhle skupiny nedobrovolně patřím také)
Moc držím pěsti, aby jsi tenhle boj vyhrála a to přeju všem dlouhodobkám,
TO DÁME
Není tady
Silvuško
Ty jsi prostě megasluníčko
Není tady
Je mi to moc líto. Příště to musí vyjít! Hodně sil a štěstíčka!
Není tady