|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

holky, děkuju moc
jste zlaté... 
Gabi, Beruška je nádherný smíšek, tak snad její palečky pomůžou (vás všech samozřejmě taky)
zítra jdeme na první kontrolu, tak uvidíme....
jo a pozapomněla jsem ještě jeden háček.... poprvé jsem měla vysoký prolaktin (hodně, limit je tuším 29, já měla něco kolem 49), nicméně prý se to dá upravit tabletkama ... takže jsem v úterý slupla půlku Dostinexu a zítra se uvidí, jestli a jak se to pohlo... při všech předchozích odběrech jsem ho měla těžce v normě, tak snad dostane rozum i teď 

Není tady

ahojí kočenooooo,
no Prolaktin jsme srazili krásně, snad znovu nevyskočí, stačila k tomu jedna půltabletka...
a jinak.... no dr. se moc nadšeně netvářil, něco tam vidět bylo, ale jak se to vyvíjí se uvidí zítra.... zvýšil mi dávku z 200 jednotek Puregonu na 225, tak uvidíme....
nějak mám ale obavu, že to nebude ani jako minule, to jsem měla tuším 20 folikulů a z nich bylo 8 zralých vajíček... tentokrát ty vaječníky ani nevypadají jako takové pytlíčky hrachu, takže kdo ví, kolik v nich vůbec bude folikulů, natož vajíček 

Není tady

Defí, děkuju za optání
v neděli jdu na OPU.... nakonec to vypadá znovu na cca 10 folikulů na každém vaječníku, dr. říkal, že reakce vypadá pěkně, tak uvidíme, co bude dál 
akorát teda ten "můj" dr. jde na dovolenou, tak se na OPU a zřejmě i ET budu muset svěřit do rukou jeho kolegovi, je tam teprve od ledna, tak snad už má něco "natrénované" 

Není tady

sissinko, abys to nemusela hledat, protože věřím, že s raubířkem nemáš čas.... tak kopie z Clostilek, z pátku:
"no.... ráno jsem naklusala... dr. udělal UTZ... a povídá, no vaječníky máte zvětšené, ale není to tak hrozné /sestra dodal, na to my jsme tady zvyklí / když jsem jim vyprávěla, jak mě "odkázali tam kde mi to způsobili v NJ"
horší je ale ta tekutina v břiše.... no vezmeme si vás nahoru...
tak mě sestra vzala nahoru na pokoj, tak v koupelně povodeň tak ještě sháněla opraváře protože jim totál smáčelo při dnešním lijáku děravou střechou...
a že udělají novou krev... že v té, co jsem jim donesla výsledky nebylo všechno podle čeho může dr. rozhdnout.
sestřička mi vylaborovala v mých nemocnicí rozpíchaných rukách ještě 2 žíly, jednu na odběr, druhou na světe div se - infuzi
prý abych se zavodnila /jakoby té vody ve mě bylo málo/
a tak jsem ležela, ležela a čekala na výsledky.... mezitím mi dr. přišel říct, že pokud ty výsledky budou OK, že on by to ani neodsával, že teď je tam ustálený tlak, když to odsaje, o to rychleji se to doplní... a taky, že by doporučoval jen jedno embryjko, protože kdyby se chytla obě, zadělávám si díky skokově rostoucímu HCG na průšvih.
a měla jsem brouka v hlavě jako blázen
jenže stejně ještě nepřišla embryoložka, takže jsem netušila, jaký ortel donese a celou dobu jsem se modlila, ať jich není lichý počet, nebo nevím.... na 3 ho neukecám ani omylem a jednu se mi zavádět nechtělo, natož jen jednu mrazit.
když ve 13 hodin konečně dorazila, tak jsem zjistila, že zbyla stejně jenom embryjka pomocí mikromanipulace, přičemž jedno byla pěkná expandovaná blastička gr.1 a jedna menší, neexpandovaná, ale taky blastička. že ona byla přesvědčená, že budeme dávat obě, ale teď díky hyper to nechá na nás s dr. s tím že samozřejmě jednu mrazit je risk, že je to pro ně zátěž ....
ve 2 konečně dorazil dr. s výsledkama, tak jsem se ptala, jestli to ukecám na 2, on že doporučení mi dal, ale rozhodnutí je na mě... moc se netvářil, když jsem na sále řekla, že jim chci dát šanci oběma, že jsem realista a v tu iluzi ujmutí obou nevěřím a jednu prostě mrazit nemá smysl...
tak jsem byla opět upozorněná hodně pít, cpát se bílkovinama a pokud by to ohrožovalo např dýchání, tzn. nemoéhla jsem dýchat vůbec, nebo jíst nebo tak.... tak se to holt bude muset odsát bez narkózy, jako při punkci, jeden vpich...
ufff, takže tady ležím v komoře, nožky mám nahoře, drahouše posílám tam a onde a už aby bylo za 14 dní...
jo a měla jsem jít na test 13. v pátek ale sestřička říkala, že jsem asi třetí co to teda odmítla, že ne-eeee a že tam asi budou mít dr. prázdno "

Není tady
Tě potrápil nebo ječtě trápí hyperstimulák?? Silvinka ho taky měla že...Tak at jsi fit..pěkně se nech obskakovat...a užívej si toho..za 9 měsíců budeš ty obskakovat 

Tak super. Taky bych si dala obě, kdybych se měla takhle rozhodovat. 
Takže držíme palečky at jsi v těhulích 

Není tady

sissinko, už je to lepší, ale rozhodně si ještě nevyskakuju.... díky za palce 

Není tady

děkuju moc, jste moc hodné 

Není tady

Popi,taky mačkám všechny paluchy malé i velké Tobě i bobískům

Není tady

Katí, následovat ledíka by byl ten nej nej ponarozeninový dárek 

Není tady
Popí, dlouho jsme se neviděli.. držím ti mooooc palce 

Není tady

mala.popelka napsal(a):
Katí, následovat ledíka by byl ten nej nej ponarozeninový dárek
Popíííí já věřím,že ho dostaneš i s velkou třeba i dvojitou mašlí

Není tady
Popi, ty si to teda vyžíráš
Věřím, že rozhodování muselo být šílený. Držím palce, ať jde všechno podle tý nej nej nej představy 
Není tady

Ahoj Kočky 
Karal, moooooooooc gratuluji k holčičce

Byl to vždy můj sen mít napřed kluka s odřenými kolínky a pak princezničku s culíky.
Moc a moc Vám to přeju.

Není tady

Blavuško, Oliiiiiiii,
děláte mi radost, posílám i Vám obrovskou gratulaci k miminkům.

Dlouho jsem tu nebyla, tak mi to promiňte 

Není tady

Popi, moc držím paluchy 

Není tady

tak ať to máme pěkně při jednom...... zázrak se ani tentokrát u nás nekoná.....
opět je 6.den po ET a opět špiním..... podle polohy a měkkosti čípku je jasné, že rudoška je za dveřma a i když ještě polehávám, čekám jen až se rozjede, v zázrak už nevěřím... 
děkuju všem za pěsti..... teď vůbec nevím co bude dál, ale myslím, že mě čeká sakra těžké rozhodování......

Není tady