29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Berunko co to čtu???? Tak to mě mrzí.... A oslavte aspon vánoce
Nicméně test si ještě udělej některý den..co kdyby náhodou..
Není tady
Ahoj Popelko,
vím, že to co napíšu nebude náplast na Tvoji bolístku, nicméně si říkám, že aspoň malinko ta úzkost přejde .... nejsi jediná, komu se první pokus IVF nezdařil. I mě dneska došla mrcha - takže co na to říct... Ani jedna z mých brambůrek se nechytla, ikdyž to byly kousky "výstavní" .... taky to moc bolí o to víc, že jsem si nemínila kazit tento krásný den testováním - no mrcha předčila veškerá očekávání
Takže si pobrečíme a půjdem spolu do dalšího boje, platí ???
Tak už mi tečou slzy plným proudem a nevidím co píšu ...............
Není tady
Popelko je mi to moc líto,že to nedopadlo
z vlastní zkušenosti vím jak to bolí
sama víš,že moje těhotenství je až z páté stimulace,třetího ET
Dádulko pro tebe platí to samé
hlavně to nevzdávejte holky,je to fakt náročné,kdo nezažil nepochopí,ale nakonec se přeci jen každá dočká jasně,teď to zní jako klišé,taky mě to tak vždy přišlo,když mě někdo uklidňoval
Přeji Vám i přesto vše krásné Vánoce a moc nesmutněte,ono to nakonec trápí víc jak vás okolí,že jste nešťastné
Není tady
ooooou sakra práce, Dadul, to mě moooc mrzí, že ani u Tebe to nevypadá na šťastnější konec
ikdyž.... co když jedna fazolka zůstala ? .... no já vím, planá naděje...........
sissinko, test jsem zkusila dneska ráno, zázrak se nekoná......
jinak si holky všechny užijte krásné svátky a nebojte..... ono je to sice teď čerstvé, takže hooodně bolavé (a máte pravdu, kdo to nezažil, těžko to pochopí), ale vím jistě, že od ledna se znovu pustím do aquaaerobicu, na který jsem přestala chodit před stimulací, zkusím shodit nějaké to kilo...... jestli napadne sníh, tak si půjdeme aspoň v klidu zalyžovat..... a až přijde jarní sluníčko, snad nám dodá novou sílu risknout ten pocit neúspěchu a znovu se do toho pustit.....
Není tady
jinak ještě jednou opravdu MOC VŠEM DĚKUJU !!!
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ooooou sakra práce, Dadul, to mě moooc mrzí, že ani u Tebe to nevypadá na šťastnější konec
![]()
ikdyž.... co když jedna fazolka zůstala ? .... no já vím, planá naděje...........
sissinko, test jsem zkusila dneska ráno, zázrak se nekoná......
jinak si holky všechny užijte krásné svátky a nebojte..... ono je to sice teď čerstvé, takže hooodně bolavé (a máte pravdu, kdo to nezažil, těžko to pochopí), ale vím jistě, že od ledna se znovu pustím do aquaaerobicu, na který jsem přestala chodit před stimulací, zkusím shodit nějaké to kilo...... jestli napadne sníh, tak si půjdeme aspoň v klidu zalyžovat..... a až přijde jarní sluníčko, snad nám dodá novou sílu risknout ten pocit neúspěchu a znovu se do toho pustit.....
Jj Popi, je to na houby .... víš taky mě napadlo, jestli by to nemohlo být tak, že odešla jenom jedna fazolka, jenže se mi to krvácení zdá být dost silné .... Já nevím, chtěla bych věřit, ale realita bude jiná.
V zázraky už nevěřím, protože jak se zdá, jeden jsem si už vybrala - ANETKU !!!!
Není tady
Jo ještě jsem zapoměla napsat, že je asi lepší, když to nevyšlo teď .... bolelo by to daleko víc, kdyby potom třeba došlo ke SP nebo ZT ...
No máme ještě 2 mrazáčky, tak uvidíme po Novém roce ....
Není tady
Popiiiiiiiiiiiii je mi to moc líto
věřila jsem.... přeju hodně sil a posílám pusu a obejmutí
...a přidávám se k Dadu,je lepší teď hned,než pak třeba SP nebo ZT,to by bolelo mnohem víc,drž se a opatruj se kočko.....rok 2010 bude náš
Není tady
Popi, moc me to mrzi, drz se,posilam obejmunti a silu do dalsiho snazeni.
Dadi,ty me asi neznas,ale tobe taky preji hodne sil a hlavu vzhuru.Vsem,co tad jsme moc drzim pesti,sice to zni jako klise,ale i za sebe vim, ze i kdyz to je klise, vim, ze nekdo dokaze soucitit se mnou tak s ostatnimi a to je potreba,cloveku to doda silu zase vztycit hlavu a vrhnout se plnou parou vpred do dalsiho snazeni, cesta za miminkem je pro vetsinu z nas cestou trnitou,ale zadny trn nepicha tak moc,abychom ho neotupili a nesli dale.Takz preji moc sil.
Není tady
Popíčku myslím na Tebe
Věřím, že první neúspěch brzy přebolí a zase budeš bojovat dál. Vím jak moc je to těžké, my všechny, co jsme si tím prošly chápeme . . . člověk vkládá do 1.ivf velké naděje a hodně to bolí, když to nevyjde. a i když už je to klišé...bude líp
Není tady
tak......
po delších radostech a strastech běžného života, skoro dvouměsíční péči o ležícího maroda, odložené LPSK a naposledy vstřebané cystě........ stojíme znovu na startu
a protože nechci zakládat nové téma, tak obnovuji toto... snad na konci bude po vzoru ledovecka lepší výsledek
tentokrát jsme Gonal vyměnili za Puregon, od začátku 200 jednotek ... takže od včerejška znovu "pícháme"
Není tady
Popicku, hrozne drzim pesti, hlavne aby ti bylo dobre pri stimulce a bylo z toho hooooodne a hooooodne vajuch,aby z nich mohlo byt hoooodne detiiii a mrazacku.Myslim na tebe a budu rada, kdyz budes psat,jak ti je.Bylo super, prozivat celou stimulku s Vami, tak jen pis a pis sve pocity a tak.Drzim vsechno,co mam,aby to vse dobre dopadlo a nakonci tehle strastiplne cety bylo v brisku a nakonec v naruci. Hrozne moc na Tebe budu myslet. Hodne stesti, pevnych nervu a hlavne pevne zdravi.Drzim peeeeeeeeesti. Pro stesti.
Není tady
Popíííííííííííí
držím všechny palečky
ať jsou na konci krásné tlustice
a přeji bezproblémový průběh
Není tady
Popi i já držím moc palce a přeju moře štěstí!!!! A hlavně na konci // a pak zdravé miminko do náručí!
Není tady