3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Není tady
Berunko co to čtu???? Tak to mě mrzí.... A oslavte aspon vánoce
Nicméně test si jetě udělej některý den..co kdyby náhodou..
Není tady
Ahoj Popelko,
vím, e to co napíu nebude náplast na Tvoji bolístku, nicméně si říkám, e aspoň malinko ta úzkost přejde .... nejsi jediná, komu se první pokus IVF nezdařil. I mě dneska dola mrcha - take co na to říct... Ani jedna z mých brambůrek se nechytla, ikdy to byly kousky "výstavní" .... taky to moc bolí o to víc, e jsem si nemínila kazit tento krásný den testováním - no mrcha předčila vekerá očekávání
Take si pobrečíme a půjdem spolu do dalího boje, platí ???
Tak u mi tečou slzy plným proudem a nevidím co píu ...............
Není tady
Popelko je mi to moc líto,e to nedopadlo
z vlastní zkuenosti vím jak to bolí
sama ví,e moje těhotenství je a z páté stimulace,třetího ET
Dádulko pro tebe platí to samé
hlavně to nevzdávejte holky,je to fakt náročné,kdo nezail nepochopí,ale nakonec se přeci jen kadá dočká jasně,teď to zní jako klié,taky mě to tak vdy přilo,kdy mě někdo uklidňoval
Přeji Vám i přesto ve krásné Vánoce a moc nesmutněte,ono to nakonec trápí víc jak vás okolí,e jste neastné
Není tady
ooooou sakra práce, Dadul, to mě moooc mrzí, e ani u Tebe to nevypadá na astnějí konec
ikdy.... co kdy jedna fazolka zůstala ? .... no já vím, planá naděje...........
sissinko, test jsem zkusila dneska ráno, zázrak se nekoná......
jinak si holky vechny uijte krásné svátky a nebojte..... ono je to sice teď čerstvé, take hooodně bolavé (a máte pravdu, kdo to nezail, těko to pochopí), ale vím jistě, e od ledna se znovu pustím do aquaaerobicu, na který jsem přestala chodit před stimulací, zkusím shodit nějaké to kilo...... jestli napadne sníh, tak si půjdeme aspoň v klidu zalyovat..... a a přijde jarní sluníčko, snad nám dodá novou sílu risknout ten pocit neúspěchu a znovu se do toho pustit.....
Není tady
jinak jetě jednou opravdu MOC VEM DĚKUJU !!!
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ooooou sakra práce, Dadul, to mě moooc mrzí, e ani u Tebe to nevypadá na astnějí konec
![]()
ikdy.... co kdy jedna fazolka zůstala ? .... no já vím, planá naděje...........
sissinko, test jsem zkusila dneska ráno, zázrak se nekoná......
jinak si holky vechny uijte krásné svátky a nebojte..... ono je to sice teď čerstvé, take hooodně bolavé (a máte pravdu, kdo to nezail, těko to pochopí), ale vím jistě, e od ledna se znovu pustím do aquaaerobicu, na který jsem přestala chodit před stimulací, zkusím shodit nějaké to kilo...... jestli napadne sníh, tak si půjdeme aspoň v klidu zalyovat..... a a přijde jarní sluníčko, snad nám dodá novou sílu risknout ten pocit neúspěchu a znovu se do toho pustit.....
Jj Popi, je to na houby .... ví taky mě napadlo, jestli by to nemohlo být tak, e odela jenom jedna fazolka, jene se mi to krvácení zdá být dost silné .... Já nevím, chtěla bych věřit, ale realita bude jiná.
V zázraky u nevěřím, protoe jak se zdá, jeden jsem si u vybrala - ANETKU !!!!
Není tady
Jo jetě jsem zapoměla napsat, e je asi lepí, kdy to nevylo teď .... bolelo by to daleko víc, kdyby potom třeba dolo ke SP nebo ZT ...
No máme jetě 2 mrazáčky, tak uvidíme po Novém roce ....
Není tady
Popiiiiiiiiiiiii je mi to moc líto
věřila jsem.... přeju hodně sil a posílám pusu a obejmutí
...a přidávám se k Dadu,je lepí teď hned,ne pak třeba SP nebo ZT,to by bolelo mnohem víc,dr se a opatruj se kočko.....rok 2010 bude ná
Není tady
Popi, moc me to mrzi, drz se,posilam obejmunti a silu do dalsiho snazeni.
Dadi,ty me asi neznas,ale tobe taky preji hodne sil a hlavu vzhuru.Vsem,co tad jsme moc drzim pesti,sice to zni jako klise,ale i za sebe vim, ze i kdyz to je klise, vim, ze nekdo dokaze soucitit se mnou tak s ostatnimi a to je potreba,cloveku to doda silu zase vztycit hlavu a vrhnout se plnou parou vpred do dalsiho snazeni, cesta za miminkem je pro vetsinu z nas cestou trnitou,ale zadny trn nepicha tak moc,abychom ho neotupili a nesli dale.Takz preji moc sil.
Není tady
Popíčku myslím na Tebe
Věřím, e první neúspěch brzy přebolí a zase bude bojovat dál. Vím jak moc je to těké, my vechny, co jsme si tím proly chápeme . . . člověk vkládá do 1.ivf velké naděje a hodně to bolí, kdy to nevyjde. a i kdy u je to klié...bude líp
Není tady
tak......
po delích radostech a strastech běného ivota, skoro dvouměsíční péči o leícího maroda, odloené LPSK a naposledy vstřebané cystě........ stojíme znovu na startu
a protoe nechci zakládat nové téma, tak obnovuji toto... snad na konci bude po vzoru ledovecka lepí výsledek
tentokrát jsme Gonal vyměnili za Puregon, od začátku 200 jednotek ... take od včerejka znovu "pícháme"
Není tady
Popicku, hrozne drzim pesti, hlavne aby ti bylo dobre pri stimulce a bylo z toho hooooodne a hooooodne vajuch,aby z nich mohlo byt hoooodne detiiii a mrazacku.Myslim na tebe a budu rada, kdyz budes psat,jak ti je.Bylo super, prozivat celou stimulku s Vami, tak jen pis a pis sve pocity a tak.Drzim vsechno,co mam,aby to vse dobre dopadlo a nakonci tehle strastiplne cety bylo v brisku a nakonec v naruci. Hrozne moc na Tebe budu myslet. Hodne stesti, pevnych nervu a hlavne pevne zdravi.Drzim peeeeeeeeesti. Pro stesti.
Není tady
Popíííííííííííí
drím vechny palečky
a jsou na konci krásné tlustice
a přeji bezproblémový průběh
Není tady
Popi i já drím moc palce a přeju moře těstí!!!! A hlavně na konci // a pak zdravé miminko do náručí!
Není tady