29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kočeny všem moc moc děkuju a slibuju, že výsledek se dozvíte
Není tady
Popelko - taky držím všechny palce.
Není tady
Ahoj Popi,
moc se omlouvám, i já jsem Tě dnes opět "atakovala" SZ
Ty víš, že palčáky držím o 106 ... takže ať to klapne a máš nejkrásnější POvánoční dárek
Není tady
Dadul, nic se neděje, jedna už je v pohodě
jinak DĚKUJU MOC !!! a hlásím, že ruka šmátralka zatím odolala, už proto, že ráno jsem si nevzpomněla a odpoledne mi to připadalo marné (8.den po ET)
testama už ale zásobená jsem
jinak žádné extra pocity nemám, jen mě pobolívá podbřišek, ale to může být přicházející MS.......
Není tady
Lenka77 napsal(a):
fiha Pop, drzim co maaaaaaam
ahoj leni, bohužel jsme se dlouho nepotkaly a nevím jestli tě někde tady "chytnu" takže alespoň takhle ti přeju s M kráááásné a ničím nerušené Vánoce a hooodně štěstíčka v Novém roce
Není tady
sissi, to asi pobolívá, jen člověk pořád trne, kdy už se to spustí
Není tady
Ahoj Popi,
proč ty (snahy o) tajnosti, copak nevíš, že čím více lidí na tebe bude myslet a držet ti palce, tím větší šance na úspěch máš?
Moc ti držím palce, abys ty // pod stromeček dostala
Není tady
Milá Popčo, moc ti držím palce, ať máte dodatečně na Štěpána ten nejkrásnější dáreček!!!
Není tady
tak jo, jak jsem slíbila...jdu s výsledkem..... odpoledne dorazila regulérní mrcha, takže myslím, že je jasno
všem děkuju za podporu a přeju veselejší Vánoce, než budou u nás..........
stejně jako většina těch, které znají podobnou situaci, to ořvu, ale stejně jako ony všechny se do toho nakonec po nějakém čase pustíme znovu.... s vírou, že příště třeba bude výsledek jiný.........
Není tady
mala.popelka napsal(a):
tak jo, jak jsem slíbila...jdu s výsledkem..... odpoledne dorazila regulérní mrcha, takže myslím, že je jasno
všem děkuju za podporua přeju veselejší Vánoce, než budou u nás..........
stejně jako většina těch, které znají podobnou situaci, to ořvu, ale stejně jako ony všechny se do toho nakonec po nějakém čase pustíme znovu.... s vírou, že příště třeba bude výsledek jiný.........
Popelečko, to mě mrzí...
Tak moc jsem ti to přála Mrzí mě, že se to muselo stát takhle před svátkama, i když to mrzí i v srpnu... Ráda bych ti dodala nějakou sílu, ale ty jí máš určitě dostatek a brzo budeš zase bojovat
Moc ti přeju, aby to vyšlo, snad ti ta '10 přinese štěstí
Tak se kdyžtak pokus vzpomínat na hezké chvilky tohodle roku, určitě jich pár bylo a budu s tebou doufat, že přítí rok bude veselejší, a třeba už vás bude doma víc, i kdyby jen o fazolku
Budu na tebe myslet i dál... tak se drž
Není tady
Ach jo Verim, ze to moc boli, ale vidim, ze uz hledis do budoucna s dalsi nadeji. Moc ti preji, abys i pres tento neuspech prozila Vanoce v pohode, odpocinula si a aby ta nadeje rostla a sílila do dalsiho boje
Drz se, Popi!
Není tady
ojojoj Popi nemůžu ani najít slova, kterýma bych vyslovila jak moc mě to mrzí ....
Veranna to napsala moc dobře, člověk musí koukat do budoucna a věřit, že jednou to přijde ...
I přes to přeji pohodové prožití svátků a do nového roku hodně energie do dalšího boje
Není tady
Ahoj Popelko, je mě to lííííto! Neměla jsem pochyb, že budete mít pod stromečkem to, co si nejvíc přejete!
Tak hodně sil a přečkej to jak nejlépe to půjde, i když vím, že to bolí a chvílu ještě bude
Není tady