29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Protože už nestíhám odpovídat na vaše otázky v soukromých zprávách, kdy se chystáme na to IVF a čím budu stimulovat.... a také dotazů těch zasvěcenějších, jak jsme na tom....
tak jsem se rozhodla vyjít s pravdou ven........
ne, my už nečekáme na schválení léků, ani nečekáme na to, až přejdou svátky, protože my jsme se nakonec s partnerem dohodli, že všeobecně lepší bude na nic nečekat a pustit se do toho ještě teď v prosinci.....
držela jsem to v tajnosti, protože jsem nechtěla poslouchat otázky typu "kdy budete testovat" "a už jsi testovala" a tak dál.... takže vás moc prosím, neptejte se.... jsem odhodlaná nechat test až na 26.prosince, po svátcích, nechci si kazit Štědrý večer a ani se stresovat případnou jednou čárkou.
ve zkratce:
25. listopadu jsem dostala MS, následující den naklusala pro léky do CARu, měla jsem Gonal a Cetrotide, dr. mě chtěl kontrolovat častěji kvůli mého PCOS, aby nepřešvihl dávku....
takže jsem měla nejdříve 150 jednotek, na prvním UTZ viděl na každém vaječníku 8-10 rozjetých folikulů, takže aby se nezastavily, navýšil mi dávku na 187,5 jednotek a na dalším UTZ na 225 jednotek.
nakonec mi 9.prosince provedli OPU, s výsledkem, ze kterého jsem byla v rozpacích, ale ještě neházela flintu do žita.... bylo odsáto celkem 20 folikulů, ve velikostech od 14 do 20mm, ve kterých bylo 8 zralých vajíček.
Nechali jsme všechny na ICSI a prodlouženou kultivaci do stádia blastocysty, což nám doporučila embryoložka.
V té chvíli jsem ještě netušila, že do tohoto stádia se dostane jen cca 30% embryjek.
Následující den jsem si volala, podařilo se oplodnit 5 z nich a v pondělí jsem naklusala na ET.
Tam už jsem měla dost co dělat, protože 2 embryjka se zastavily na 4 buňkách, 2 na 8 a jen jedna jediná poslední pralinka přežila do stádia blastocysty (údajně dle slov dr. i embryoložky krásná) a ta je tedy teď u mě.
Tedy doufejme, že je ještě u mě, v sobotu (5.den po ET) jsem totiž lehounce světle růžově zašpinila, nebylo to ale ani na toaletním papíru, včera byly zbytky Crinoce gelu (omlouvám se za popis ) zbarveny tmavě hnědě.
Je mi jasné, že dokud se nerozjede MS nebo nebude negativní test, mohlo to znamenat prakticky cokoli, sice jsem to ořvala, ale dneska už to beru tak, že prostě rozhodne se do soboty, buď se rozjede regulérní MS, nebo v sobotu ukáže test, 12.den po ET už musí být výsledek jasný.
omlouvám se za délku tohoto příspěvku, děkuju za obrovskou podporu všem, které byly zasvěcené a nezbývá než čekat..........
Není tady
Popi, nejsem sice "zasvěcená", ale safra držím vše co mám, aby se to povedlo
Není tady
Popíčku sáfra Také jsem jako Ronja ráda, že je to venku, protože takové zprávy držet v sobě je teda umění
držím palce dál
Není tady
holky děkuju moc
Není tady
a Silví, já to nedržela úplně v sobě, měla jsem přece od začátku Vás
Není tady
Popi moc držím pěsti!!!!!!
Není tady
Popiiiiiiiii moooooc Tobě a pralince držím palečky
a vše plně chápu
,opatruj se holka a každopádně klidné a pohodové Vánoce
Není tady
Silví, doufám, že to na Tobě nezanechalo stopy
Není tady
Popi držíme co máme Osobně si myslím, že to zašpinění nebo zahnědlý crinone gel by mohlo znamenat zahnízdění..odpovídá tomu počet dní
Kdyby chtěla startovat ms, už by byla v provozu.
Takže tak
A nafulušu Ti tady..at se Tě nepustí
Upravil(a) sissi (21. 12. 2009 16:48)
Není tady
sissinko, já chci hodné klidné miminko, co ten řvouneeeeek ???
ale jinak vám všem holky moc děkuju
, byl by to fakt ten nej povánoční dárek jaký si člověk může představit
ikdyž všechny víme, že // ještě nejsou výhra......
Není tady
Popi, držím palce, jak to jen jde :hjarta:hodně štěstí
Není tady
Jééé tak jsem Ti právě dosmolila SZ a koukám že došlo k odhalení
No nic to nemění na tom že i já nadále držím co mám a moc přeju a doufám.........
A s tím zašpiněním si to myslím stejně jako Sissi
Není tady