|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
eva.fajkova85 napsal(a):
Děsím se toho, že se jednou ohlídnu a že zjistím, že nejsem s tím, co jsem chtěla, skutečně mám velký strach...vím, že bych ve svých 33 letech měla rozum, ani jeden z mých přátel mi neřekli, ano, on stojí za to zkus se vráit, každý, že jestli chci mít zbytek života oči pro pláč a hroutit se, tak prosím, at jdu tedy za hlasem svého srdce....
Já bych ti taky řekla, ať si namlátíš v klidu pusu, když to potřebuješ. Jenže píšeš, že máš děti, a tenhle tvůj pan Dokonalej se o ně vůbec nezajímal...a tohle jako máma zase nepochopím já. Že myslíš jen na sebe, že už to, že ten člověk jako táta nefunguje, pro tebe není dost na to, aby ses na něj vykašlala.
Kdyby ti bylo 16, jasně, chápu. Takhle mě to docela děsí.
Není tady

No právě, pokud je člověk jen sám za sebe, pak potřebuje občas na tu "hubu" padnout, aby pochopil,co je správně a co ne. Ale pokud už má zodpovědnost i za děti, MUSÍ používat v první řadě rozum.
A když to tak čtu,myslím, že autorka vlákna je nevyspělá, protože sebe bere jako to hlavní, děti až pak.
Není tady
že ten člověk jako táta nefunguje
Což má vyzkoušený...
Jak se odpovídá šestiletýmu děcku na otázku "proč je strejda zase pryč?"
Není tady

dusička napsal(a):
Podle mého to není fajková hlas srdce. Ale "jenom" chtíč - prostě ho mít nemůžeš, tak ho chceš. A namlouváš si, jak ho miluješ. Podle mého si tohle pleteš.
Srdce Ti našeptává správně - a to pochybnosti - co když... to dopadne stejně jako dřív.
Máš pravdu,že ses měla rozejít se současným partnerem dávno, když k němu až tak nic necejtší. Udělejte a zůstaň sama.
Vždyt můžete s bývalým být jenom přes tu postel, žádný závazky, a časem se uvidí.
Ale psycholog má pravdu, Ty si potřebuješ namlátit pusinu, jednou Ti to nestačilo.
Ale nic není jen tak.
Taky si to myslím. To je výstižné vyjádření. I o vztahu k současnému partnerovi.
Není tady

helena napsal(a):
Což má vyzkoušený...
Protože hroch.
To se těžko vysvětluje.
Není tady
Protože hroch.
U nás se říká "protože bagr" 
Ale docela by mě zajímalo, co na to fajkova...
Není tady
helena napsal(a):
začal si užívát sólo po svém, odstěhoval se... výmluvy... chtěl jít po svých... neměl absolutně zájem... nikdy nás nikam nevzal... dopisuje s tollika ženama... nahé fotky...
Proč ho chceš zpátky?
no protože to pán s ženami evidentně velmi dobře umí 
Není tady
helena napsal(a):
Což má vyzkoušený...
protože je u jiné tety, ne? Lhát se nemá......
Není tady
fajkova: uvažuješ jen sobecky za sebe. a co Tvé dítě- ten Tvůj princ se o něj nezajímal a zajímat nebude. Nakonec ani o Tebe myslím nemá zájem- jsi jen jedna z několika a takto blázníš- nestačilo, že dělal, co dělal a pokud ho vezmeš zpět, bude dělat daleko horší věcí. Není to láska, ale JÁ chci
Není tady

rudolf napsal(a):
fajkova: uvažuješ jen sobecky za sebe. a co Tvé dítě- ten Tvůj princ se o něj nezajímal a zajímat nebude. Nakonec ani o Tebe myslím nemá zájem- jsi jen jedna z několika a takto blázníš- nestačilo, že dělal, co dělal a pokud ho vezmeš zpět, bude dělat daleko horší věcí. Není to láska, ale JÁ chci
proti ..Ja chci ..se spatne bojuje
Není tady
protože je u jiné tety, ne?
Spíš u jinejch tet, ne? "Lhát se nemá"... 
Upravil(a) helena (8. 1. 2014 13:40)
Není tady

Upravil(a) eva.fajkova85 (8. 1. 2014 22:36)
Není tady
jsem nechtěla, aby si zvykala na někoho, kdo utíká
Proč si pak stěžuješ, že "co se týká mého dítěte neměl absolutně zájem....nikdy nás nikam nevzal"?
Není tady

Upravil(a) eva.fajkova85 (8. 1. 2014 22:37)
Není tady

Upravil(a) eva.fajkova85 (8. 1. 2014 22:37)
Není tady

eva.fajkova85 napsal(a):
ano, je to tak, vadilo mi to, ale píšete tady fungovat jako "táta"... to nebude žádný chlap... mé dítě tátu má a dobrého.ale určitě chci, aby se přítel choval, jak se má...
Každý muž, který s tebou a tvou malou dcerou bude bydlet ve společné domácnosti, bude, ať chceš nebo nechceš, fungovat jako táta ve smyslu toho, že bude nějakým způsobem vychovávat. Nebo ty to máš tak, že tvůj partner tvou dceru nevidí neslyší a ona jeho taky ne? Myslím, že víš dobře, jak je to myšleno.
Btw - co přesně znamená chovat se tak, jak má?
Není tady
chci, aby on měl rád ji a ona jeho
Chtít můžeš...
fungovat jako "táta"... to nebude žádný chlap
Možná by ses divila... ale "chci" ti k tomu nepomůže.
Upravil(a) helena (8. 1. 2014 14:01)
Není tady

Upravil(a) eva.fajkova85 (8. 1. 2014 22:38)
Není tady

Není tady

eva.fajkova85 napsal(a):
Kdybych si nebyla jistá, že toho člověka mám skutečně ráda, tak to tak nepromýšlím....
V tomto případě použij k srdci i rozum.
Osobně nevěřím tomu, že muže, který mi neimponuje a je takový, jak popisuješ, lze milovat. To jsou jenom chtíče a přitažlivost gaunerů. Nu a jestli ti imponuje gauner, to bych se nejdříve zamyslela sama nad sebou, nad svými hodnotami...
Není tady

Není tady
příjmají vcelku dobře strýce a tety... není to pro ně něják důležité
Kteří odborníci, prosím?
A jak odůvodňují onu "nedůležitost"?
i biologičtí otcové se chovají ke každému dítěti jinak
Tos asi špatně pochopila. Nejen otcové, ale i matky... a "jiný" chování je závislý na momentální situaci, potřebách dětí i rodičů a tak dál... těch kritérií je moc. Málokdy je v rodině jeden jedinej votloukánek - a pokud ano, je to jasně patologickej stav.
Není tady

eva.fajkova85 napsal(a):
na tom něco je...
Je. Mně by takový muž neimponoval, nevážila bych si ho, neobdivovala. Tudíž i kdybych ho přes to všechno milovala, nežila bych s ním. Tak nechápu, co řešíš.
Jedině že bys byla matka Tereza nebo úžasná zachránkyně, která si myslí, že jí dodá sebevědomí (protože ho sama moc nemá) to, že zachrání gaunera? Nezachrání. Když se někdo nezmění kvůli sobě, kvůli tobě se nezmění, kdyby ses rozkrájela.
Není tady

Upravil(a) eva.fajkova85 (8. 1. 2014 22:39)
Není tady

Upravil(a) eva.fajkova85 (8. 1. 2014 22:39)
Není tady