29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sekaný potrubí do zatáčky s mákem.
Není tady
vcera spagety carbonara. dneska jeste nevim, mamt am kureci prsa, asi jako cinu
Není tady
kuře na paprice, těstoviny
Není tady
napravuju vánoční škody... pro sebe dietně, rýži, mrkev, brokolici v parním hrnci
pro zbytek rodiny grilovaná kuřecí křidélka
Není tady
Zapečené těstoviny s masem a zeleninou. Gulášová polévka .
Není tady
Ryboto.
Není tady
Krémovou hrachovou polívku s osmaženýma rohlíkama na kostičky a drůbeží srdíčka na šťávě s rýží.
Není tady
Podle "itula" z Dámy:
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Ingredience:
1 kg kuřecích jater, grilovací koření, strouhanka, olej, pekáček, alobal
Postup přípravy: Játra omyjeme, odblaníme a tak jak jsou mokrá je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček, každý kousek játra obalíme jen ve strouhance a skládáme na pekáček těsně vedle sebe. Nemusíme se bát, že budou namačkaná, vůbec to nevadí. Když je pekáček plný, polejeme to olejem (od oka, asi tak 1 dcl) přikryjeme alobalem a šoupneme do horké trouby cca na 10 minut. Po 10-ti minutách alobal sundáme a necháme dopéct do měkka. Celá procedura netrvá déle než 15-20 minut.
Podáváme s bramborem nebo hranolky, tatarkou či dresingem.
Není tady
sugar napsal(a):
zapečená brokolice, br kaše
Ahoj Sugar,
zapékat můžeš v podstatě jakoukoliv zeleninu.Že?
Čím to ochucuješ?
Díky za radu.Už jsem to taky dělala,ale bylo to takové nijaké-plané.
Není tady
vosa napsal(a):
sugar napsal(a):
zapečená brokolice, br kaše
Ahoj Sugar,
zapékat můžeš v podstatě jakoukoliv zeleninu.Že?
Čím to ochucuješ?
Díky za radu.Už jsem to taky dělala,ale bylo to takové nijaké-plané.
Brokolici jsem maličko povařila, dala do zapékačky a polila směsí: zakysaná smetana, vejce, nastrouhaný sýr, trochu soli a vegety. Už mám vyzkoušené i taveňák rozvařený v trošce mléka + vejce, sůl, koření, co máš ráda.
Dneska bude cizrna a volské oko.
Není tady
Pangase, přírodně, s chlebem.
Není tady
pečená kureci stehna asi s bramborem,
Není tady
Ošlehnuté krůtí kousky a brambory.
Není tady
Kuřecí vývar s těstovinou a rizoto.
Není tady
Rajská omáčka s houskovým knedlíkem a masovými kuličkami .
Není tady
vepřový guláš a kuřecí stehna v Magi nápadech 4 druhy sýra
Není tady
bramborová kaše a sekaná - kupovaná
Není tady
Pečené kuře s rejží.
Není tady
Zelnicu, těstoviny s boloňskou omáčkou a kuřecím masem . Ke kávičce bublanina s ostružinama .
Není tady
Včera jsme do večera dělali sterilované zelí do sklinek a zelí s křenem.Takže dnes jen rychlovka-smažák s bramborem a ke svačince jablkový závin.
Není tady
Na večeři brambory pečené v alobalu + česneková omáčka Heinz + kysaná smetana s česnekem
Není tady
včera kuře na smetaně noky a rýže, dneska rajská s knedlíkem a pro sebe nudle s mákem. Zítra budou karboše a brkaše, už jsem si uvařila na zítra desetiminutovou polévku /recept z mimibazaru/. Ráda bych i něco upekla ale po těch vánocích si nechám zajít chut. Na ráno jsem chlapům slíbila palačinky, to chci vidět jak to vydržim nedat si taky
Není tady
Zase zelnica, smažený sýr, vařený brambor, tatarka.
Není tady