29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxx: nam maminka odpadla(je marod), u tchyne jsme byli na stedry vecer. vcera se dojidaly zbytky a dneska je segedin s knedlikem. a pecu na zitra kachnu. a dceri delam kureci polivku, a kasi bramborovou, potrebovala bychjeste jedne sporak:)
Pres den jsme na vanoce taky meli toasty a tak. my doma nedelali obed. a jinak vecer rizky, ryba, salat, a plno druhu polevky(kazdy u tchyne ji jinou)
Není tady
Krůtí roláda s bramborovou kaší a zeleninou .
Není tady
Zelná polévka pečivo, nudle s mákem-je to asi blbé jídlo na svátky,ale už tři dny se cpeme masem a chlebíčkama a rodinná rada mi to schválila.
Není tady
u nas kachnicka se zelim a bramb. knedlicek:)
Není tady
Pečené kuře, červené zelí, br. knedlík.
Není tady
těstoviny se zelím, taky si myslím, že je potřeba odpočinek od masa
Není tady
Dnes kuřecí nudličky se šunkou,zeleninou,šlehačkou a opékané brambory.Zítra možná segedín.
Není tady
sudina napsal(a):
kachna na pomerančích-podle itala,a štouchané bramory
povídej , přeháněj, jaká byla ?
Není tady
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky a s nudlemi a vepřové kotlety na způsob roštěnky (zkoušela jsem nový papiňák)
Není tady
Tak se po delší době hlásím.... vypiplala jsem dortík, dvouposchoďový jak jinak, než klasicky barevně
Upravil(a) Zklamaná (29. 12. 2009 11:22)
Není tady
u nás jen 3 druhy slaného štrúdlu - šunkovo - salámovo - sýrovo - niva - olivy, kuřecí maso v ochucené směsi, celkem 6 nohavic, každá jiná
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tak se po delší době hlásím.... vypiplala jsem dortík, dvouposchoďový
jak jinak, než klasicky barevně
http://3.bp.blogspot.com/_JLK5dRSWgcA/S … G_0844.JPG
Jo, tuhle osušku mám doma taky, dokonce ve stejné barvě, i ty orchideje mám, bílý a taky růžový. Hezký, fakt, Zklamčo,l moc hezký. Čím to máš vycpaný?
A co jsme dnes vařili? Zbytky bylo tady toho ještě dost.
Není tady
hovězí polévka, filé a br kaše
Není tady
u nás včera řízky v cornflacích, dneska roštenky s ryzi(jen to maso mi nejak furt smrdi, ale pry to zkazene neni, tak snad se nepos...)
Není tady
kuřecí řízky ala Maggi Dobré nápady , rýže
Není tady
Dnes vepřové maso na pivu s bramborama a zítra novoroční hovězí gulášek a samosebou čočkovou polívku
Není tady
snídáme
a tradičně vařím kapustnicu - zelňačka s uzeným, čabajkou, houbama, zelím... už se vaří v papiňáku
Není tady
Bety to je krása! Mě by se na snídani asi takhle zdobit nechtělo, nejsem dostatečně po ránu pracovně naladěná...
Pekla jsem veky podle Dámy. Jsem nadšená. Chvilka práce pro pekárnu a večky jsou jak malované.
Udělala jsem si i úzké na jednohubky. Budu dělat podle Apetitu ( cca 2 roky zpět),které moje rodinka miluje: lososové, sýr s nivovo ořechovou pom. a hruškou, sýrové, "tatarák" z avokáda s osmahnutou slaninou a rajčátkem, a pro konzervativce klasické šunkové a uherákové. Nebudu asi fotit, neboť se brzy začnou sjíždět hosté a tak dodělám čočku na zítra a dovařím také zelňačku na dnes.
Krásného Silvestra a veselé vkročení do Nového roku všem kuchaříčkům!
Není tady
já to nezdobila, to vůbec neumím - je to od místního výrobce lahůdek, ale pekla jsem veky, taky podle Dámy (fotka z noťasu, nemám doma foťák, ve skutečnosti vypadají lépe)
a dnes peču ještě jedny, zrovna jsou v troubě, bude jedna velká a dvě jako bageta
Není tady
Takže dnes opět br.salát a řízek , ale vepřový.
A salát zůstane na večer na chlebíčky snad.
Není tady
Dneska přírodní kuřecí řízek se sýrem a šunkou hranolky.No a zítra bude čočka.
Není tady
a dnešní čerstvé, jen fotit tím noťasem se mi moc nedaří...
Není tady