3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahoj, potrebovala bych poradit: nevite nekdo nahodou, jestli byl schvalen prorodinny balicek MPSV, ktery maji uvedeny na svych strankach? Jedna se mi hlavne o to, jestli je jiz pravne mozne poskytovat tzv. vzajemnou rodicovskou vypomoc - tedy hlidat cizi deti za uplatu ve sve domacnosti. Nejak se mi nedari to nikde dohledat... dekuju
Není tady
Ten padnul spolu s vládou.
Není tady
A proč ty obavy?Co ti brání domluvit se s nějkou maminku-maminkama a pohlídat jim za úplatu jejich děti?Neb osi snad myslí,e to bez direktivního balíčku není moné?
Není tady
No bylo by to legální. Jinak se můe jednat o neoprávněné podnikání a obcházení daňových zákonů.
Navíc sousedské hlídání by bylo svobozeno od daní.
Není tady
No pro vysvetleni - nechci se zivit hlidanim deti, jen jsem tu info potrebovala do diplomky... Ale je fakt, ze by me potesilo, kdyby to prijali, bylo tam vic zajimavych veci...
Není tady