6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Račici dračici se včera ve 14. hodin narodil Ondráek, váí 4kg . Račice dračice moc ti gratuluji, přeji jen samou pohodu a radost .
Není tady
Rači, to je skvělé, moc gratuluji
Tak nakonec ti tu váhu tajili zaměrně, viď
Není tady
Račice, moc a moc gratuluju :super:.
Není tady
Račice velké gratulace k malému velkému broučkovi A ti přinese jen samou radost a těím se a nám ho slavnostně představí Drte se oba,jste ikulky
Není tady
Rači
Není tady
Račice, obrovská gratulace . A můj Ondráek posílá tvému Ondrákovi pusu a přání jen toho nej do ivota .
Není tady
Skvělá zpráva Ráčku Dráčku.
Jméno je krásné, moje oblíbené a váha miminka úctyhodná, tak a jste zdraví a veselí a astní a .....
Není tady
Racice, moc moc blahopreji k chlapeckovi Btw. krasne datum narozeni, o rok pozdeji nez GiGi
Není tady
Rači, moc blahopřeju k narození Ondráka a přeju hodně radosti, těstí, zdraví a pohody celé vaí rodince!
Není tady
Raič moc gratuluju k narození Ondráka, vlastně k předvánočnímu dárku.
Není tady
Ve je tak jak má být blahopřeji k tomu uzlíčku a přeji hodně radosti, zdraví a naplnění těstí
Není tady
Rači mám obrovskou radost, e u má toho tvojeho chlapa u sebe. Jsi moc ikovná! Moc gratuluju
Není tady