29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a hraná kulička by nebyla?
Tady vidíte, že na velikosti fakt nezáleží
Není tady
KAŽDÝ kdo má zkušenost se sexem tak ví,na čem při této činnosti skutečně záleží,takže nechápu,jak to tady můžete tak dlouho rozebírat.Kdyby se jednalo o vlákno pro adolescenty,tak to pochopím.
Není tady
Kuty napsal(a):
KAŽDÝ kdo má zkušenost se sexem tak ví,na čem při této činnosti skutečně záleží,takže nechápu,jak to tady můžete tak dlouho rozebírat.Kdyby se jednalo o vlákno pro adolescenty,tak to pochopím.
Ja to teda opravdu asi nevim. Nebo me ted nenapada, co myslis .
Není tady
Grainne napsal(a):
Kuty napsal(a):
Nic ve zlým Grainne,ale nejsi ještě panna nebo že bys byla jeptiška?Alespoň tak soudním dle Tvých odpovědí tady,ale přešti si teda příspěvek č.13 od Pisatele,jinak nemám co bych ti k tomu ještě dál vysvětlila,protože myslím,že je ti víc než 18,ne?Jinak si radši prosím tě mé předešlého příspěvkunevšímej,jako by nebyl,to je jen pro zainteresované
Není tady
Kuty napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kuty napsal(a):
Nic ve zlým Grainne,ale nejsi ještě panna nebo že bys byla jeptiška?Alespoň tak soudním dle Tvých odpovědí tady,ale přešti si teda příspěvek č.13 od Pisatele,jinak nemám co bych ti k tomu ještě dál vysvětlila,protože myslím,že je ti víc než 18,ne?Jinak si radši prosím tě mé předešlého příspěvkunevšímej,jako by nebyl,to je jen pro zainteresované
OK , rozumim , jiz nebudu komentovat. Zkusim se nekde poucit.
Není tady
Potěšilo mě, že i výzkumy dávají za pravdu nám, kteří říkáme, že na velikosti záleží. Přinejmenším při vaginálním orgazmu.
http://zdravi.idnes.cz/u-vaginalniho-or … e-telo_pet
Můj názor není - čím větší, tím lepší. Ale - na velikosti záleží. Není pravda, že vagína se přizpůsobí jakémukoliv penisu. Trochu ano, ale malinkatému ne, ten prostě některá žena necítí, i kdyby partneři zvolili jakoukoliv polohu. A s příliš velkým je taky problém. Prostě se musí sejít správný rozměr obou. Jak říká klasik - přiměřeně.
Pisatel napsal(a):
Ach jo dámy. Kdyby matka příroda příroda to chtěla, pak by nastavila přesnou délku všem pánůn stejně, stejně jako velikost vagíny
.
Bude te se divit, ale na velikosti nezáleží, jde o jen o pocit, u mužů mužnosti a jedinečnosti (viz operace na prodloužení) a u Vás o "plnosti". Jak říká jeden moudrý lékař i s malým kašpárkem jdou dělat velké věci. Takže vše je jen na technice.
Tohle obvykle říkají muži, kteří mají malý penis.
majkafa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
ale na velikosti nezáleží,... i s malým kašpárkem jdou dělat velké věci.
Tohle obvykle říkají muži, kteří mají malý penis.
Ale zase mají třeba velké srdce
Jinak - vítej zpátky, Majko...
Není tady
Velkým srdcem na rozdíl od přiměřeně velkého penisu vaginální orgazmus nepřivodíš.
Všemu, co jeho jest.
Děkuji.
majkafa napsal(a):
Velkým srdcem na rozdíl od přiměřeně velkého penisu vaginální orgazmus nepřivodíš.
Pravdu díš, moudrá Majkafo
Letošní rok jsem uzavřel svůj výzkum stanovením definice "Co je to vaginální orgasmus u muže" a příští rok se budu věnovat vám, ženám...
Není tady
Maji, taky se s tvým názorem ztotožňuji.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Maji, taky se s tvým názorem ztotožňuji.
A já taky
Není tady
Pisatel napsal(a):
mirka.. napsal(a):
navíc ne každá žena je vzrušivá všude stejně, nejde jen o bod G,ale o to, že existuje spousta nepojmenovaných bodů:-) tudíž jedné se to líbí protože to místo má u poševního vchodu a druhá ho můžemít až vzadu. myslim, že tady nejde o velikost nijak velkou, ale pokud má chlap fakt prťouska...tak pisateli ta tvoje teorie selhává
Myslím děvče, že se pleteš, neselhává. Je několik trechnik, které ani ono klasické spojení tj. vsunutí penisu do vagíny vůbec nepotřebují a prožijete daleko větší plnost než s 25 cm a více
No nic vidím, že vám jde fakt jen o velikost.
Fascinuje mě, jak jsi si jistý, že i s extrémně malým penisem se můžou dělat zázraky a ještě to zde píšeš tak, jako kdyby to platilo u všech žen a všech velikostí. Popravdě si nedokážu představit, kde bys takovou zkušenost získal. Já jednu zkušenost s polovičním malíčkem mám a můžu prohlásit, že na velikosti nezáleží až od určité velikosti.
Jediné v co jsem ohledně tohoto ochotná uvěřit, že se může pro chlapa s extrémně malým penisem někde najít žena, které to bude vyhovovat. Ale rozhodně nevěřím, že jsme takové všechny a vzhledem ke zdejším příspěvkům i ostatních žen si myslím, že tu pohádku o malém kašpárkovi si buď někdo vymyslel za účelem uchlácholit muže anebo malého kašpárka vlastně nikdy neviděl.
Není tady
henrietta napsal(a):
Fascinuje mě, jak jsi si jistý, že i s extrémně malým penisem se můžou dělat zázraky a ještě to zde píšeš tak, jako kdyby to platilo u všech žen a všech velikostí. Popravdě si nedokážu představit, kde bys takovou zkušenost získal. Já jednu zkušenost s polovičním malíčkem mám a můžu prohlásit, že na velikosti nezáleží až od určité velikosti.
Jediné v co jsem ohledně tohoto ochotná uvěřit, že se může pro chlapa s extrémně malým penisem někde najít žena, které to bude vyhovovat. Ale rozhodně nevěřím, že jsme takové všechny a vzhledem ke zdejším příspěvkům i ostatních žen si myslím, že tu pohádku o malém kašpárkovi si buď někdo vymyslel za účelem uchlácholit muže anebo malého kašpárka vlastně nikdy neviděl.
Henrietto, dovolím si tvrdit, že na velikosti skutečně nezáleží. Jistě je v sexualitě (pozor na slovo) jeden okamžik, kdy velikost pro pocit ženy, ale i početí, hraje svou roli. V tom okamžiku nepopírám důležitost velikosti.
V sexu=erotice, tak zásadní důležitost velikosti není podstatná. Zde i s malým kašpárkem jdou dělat velké věci, ba dokonce kašpárek není třeba vůbec. Jde skutečně o techniku, kterou k uspokojení a ukojení ba i naplněnosti (pocitu) ženy je použita. Znám několik žen, které spojení i s větším penisem nenaplní, ale daná technika jí plně ukojí a naplní, jako u mnohých žen vaginální spojení.
Není tady
Už se tady docela dobře bavím.
Tady poměrně dost ženských píše svůj názor, že jim na velikosti záleží, že jim to není lhostejné a že velikost penisu partnera je pro ně jedna z důležitých věcí ohledně spokojenosti v sexu.
Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíše to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleží, nezáleží, nezáleží.
A na sousedním vlákně souběžně píše že na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleží, nezáleží nezáleží.
Pisatel tvrdí, že záleží jen a jen na technice.
...tak takového technika bych tedy fakt chtěla mít doma....
Blossom napsal(a):
Tady poměrně dost ženských píše svůj názor, že jim na velikosti záleží, že jim to není lhostejné a že velikost penisu partnera je pro ně jedna z důležitých věcí ohledně spokojenosti v sexu. Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíše to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleží, nezáleží, nezáleží. A na sousedním vlákně souběžně píše že na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleží, nezáleží nezáleží.
No-o-o - Pisateli na uvedeném zřejmě skutečně nezáleží Tak to možná pojal jako osvětu - "Dámy, jsou i tací, jako já." (to abychom případně nebyly překvapené)
Vždyť on to s námi vlastně myslí dobře...
Není tady
Blossom napsal(a):
Už se tady docela dobře bavím.
![]()
Tady poměrně dost ženských píše svůj názor, že jim na velikosti záleží, že jim to není lhostejné a že velikost penisu partnera je pro ně jedna z důležitých věcí ohledně spokojenosti v sexu.
Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíše to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleží, nezáleží, nezáleží.
A na sousedním vlákně souběžně píše že na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleží, nezáleží nezáleží.
Pisatel tvrdí, že záleží jen a jen na technice.
...tak takového technika bych tedy fakt chtěla mít doma....![]()
![]()
hele kočko, i kdyby byl 35 cm nebo fakt velká ta pánská ozdoba či kladélko:lol: , a jen zasunul co pak se bude ozývat? Už slyším, "no má ho jak Brnoooo, ale tuhej je majitel jak poleno, jak ho dostat k nějaké akci? A jsme u té techníky
Není tady
helena napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tady poměrně dost ženských píše svůj názor, že jim na velikosti záleží, že jim to není lhostejné a že velikost penisu partnera je pro ně jedna z důležitých věcí ohledně spokojenosti v sexu. Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíše to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleží, nezáleží, nezáleží. A na sousedním vlákně souběžně píše že na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleží, nezáleží nezáleží.No-o-o - Pisateli na uvedeném zřejmě skutečně nezáleží
Tak to možná pojal jako osvětu - "Dámy, jsou i tací, jako já." (to abychom případně nebyly překvapené)
Vždyť on to s námi vlastně myslí dobře...
Helí s nikým to nemyslím dobře, jen "každému podle jeho zásluh a potřeb"
A pak nevím jaké jste v hozizontu vertikále a tak, takže asi nemůžete být jako já . Buď vám něco chybý nebo přebývá (obdobně jako mě
) /Ale znám nejméně tři základní techniky sexuálně erotické
/
Není tady
Pisateli, tak jak to píšeš nelze než souhlasit, ale (správně očekáváš moje ale ) nejsem si zcela jistá, že by toto vyhovovalo z dlouhodobého hlediska. Páč mi to prostě nevymluvíš ten styk a to správné vaginální spojení by mi určitě dřív nebo později chybělo stejně jako ta technika
Není tady
Pomni, souhlasím, jen snad dodám, že i tou technikou lze zdokonalit či dohnat chybějící centimetry pánské ozdoby ku spokojenosti ženy
Není tady
Technika je technika. Ale centimetry u opravdu malého kašpárka se jí prostě nedoženou, kdyby se chlap rozkrájel.
Stejně to NĚCO - smyslnost, prostě nadání nebo jak to říct, v oblasti sexu, s tím se lze jenom narodit. A pak to nezavřít na pět zámků ale nechat se tím vést. To sebedokonalejší naučená technika nikomu z nás nedá.
pisateli..dovoluji si soudit, že pokud má žena svoje nejlepší místo v zadní části vaginy, tak nějaká technika, kdy se tento bod nedráždí k orgasmu nepovede. stejně jako můžeš vaginálně některou dráždit hodiny a bude to k ničemu, když vynecháš klitoris. ty znáš tři techniky??a všechny se dají aplikovat na kteroukoli ženu?já teda nevim, ale ač jsem mladší, něco mi řiká, že pro každou ženu existuje technika právě pro ni ušitá. já teda neznám ani jednu stejnou, vždycky bylo něco jinak. nemusíš tady poučovat, že jsou techniky, kdy se nic nezasouvá a přece je žena spokojená..jenže stále zapomínáš, že každá žena je jiná!!takhle dlouhodobě nemůžeš uspokojit ženu, která je vzrušivá hlavně vaginálně. řikám dlouhodobě.
Není tady
pisateli, jak muž s 4cm kašpárkem dožene ty cm u ženy, která je nejspokojenější právě při klasické souloži?jistě, ruce,orální sex..bla bla..je spousta žen, kterým by ta náhrada až tak nevadila, ale jsou i takové, které se nebudou cítit až tak spokojené. tvůj pohled na ženy-všechny jste stejné a všechny jste stejně uspokojitelné-mi přijde primitivní.
Není tady
Holky, holky, to je tak když se pohybujete toliko v rovině optiky /tedy očí/, hlavy /tedy myšlení/, poudaček /babskejch/ a snů /vydedukovaných na třech předchozích sloupech sexuálních představ/.
Jistě Mirko, každá jste jiná, stejně jako muži ho mají každej jinej, jinak velkej, jinak silného, jinak mu stojí, dokonce je i jinak prohnutý. Ale to jsou všechno zas jen detaili (puzzle), které tvoří až v jednom celek.
Na rozdíl od pánů, mají ženy daleko více pomůcek k vlastnímu uspokojení v různých velikostech a přesto jejich používání k uspokojení a dosažení toho "pravého" orgasmu (výrobci zaručovanými) nedosáhnou. Proč? A jsem u toho celku
A ten celek je v tom nehmatatelném, ale nejdůležitějším to je v LÁSCE. Samotném chemicko technologickém propojení ženy a muže v jeden celek. Asi jste neslyšeli (až na některé), že matka příroda je dokonalá v jednom nejúžasnější a to, že i přes základní stavbu lidského těla v situaci, kdy to začne vše působit (hormony a další chemie) se člověk mění, nejen vizuálně, ale i fyziologicky. Já nevím, ale bylo mi některými ženami sděleno, že když našli toho "správného" že měli zvláštní pocity v prsou, v bradavkách, některým zmizeli vrásky, nepravidelný menzes se upravil, ale i změny v poloze G bodu. A muži, kteří měli "kašpárka" docházelo k poznání, že narazili na dvo vagíny, žádná předčasná erekce, našli místa na svém těle o kterých nikdy nevěřili, že jsou k prožití takové slasti. Jo když v tom je LÁSKA tedy propojení materiálna s duchovnem, tak je všechno jinak. To není kerkonošská poudačka, ani stará řecká báj, ale skutečnost osobně prožitá (i když "4 cm kašpárka" nemám )
Jak se říká všechno se vším souvisí. Ono když skočí láska a z propojení žena a muže se stane jen a jen rutina, pak skončíme v sekci Nevěra.
Holky, hlavně vy "dobré ročníky", zkuste se ponořit do vzpomínek a povzpomínat na doby odžité v minulém století když jste s tím svým trávili každou minutu v "horizontu". Pokud si skutečně přiznáte, a hlavně dojdete k poznání, že to byla "láska" pak jistě vám vypluje na povrh okamžitě informace, že jste tento "zásadní problém" neřešili, a byly jste plně uspokojeny.
Jo matka příroda je mocná čarodějka.
Není tady
Tak jsem se ponořila do vzpomínek a nemůžu si pomoct. Mám dost zkušeností na to, abych to dokázala posoudit u sebe. I když to byla "láska", jak v uvozovkách píše Pisatel, když byl kašpárek PRO MĚ malý (tím neříkám, že jiné ženě by nevyhovoval), nebyla jsem uspokojena tak kvalitně, jako když byl PRO MĚ velikostí vyhovující. A když byl PRO MĚ velký, museli jsme být opatrní, jinak to bolelo.
Ale když jsem dotyčného milovala, řekla jsem si, vrcholu lze dosáhnout i jinak a člověk nemůže mít všechno, a nebyl to pro mě důvod k rozchodu. Ale cosi tam prostě chybělo (nebo přebývalo ), nejel mi přes to vlak.