19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
a hraná kulička by nebyla?
Tady vidíte, e na velikosti fakt nezáleí
Není tady
KADÝ kdo má zkuenost se sexem tak ví,na čem při této činnosti skutečně záleí,take nechápu,jak to tady můete tak dlouho rozebírat.Kdyby se jednalo o vlákno pro adolescenty,tak to pochopím.
Není tady
Kuty napsal(a):
KADÝ kdo má zkuenost se sexem tak ví,na čem při této činnosti skutečně záleí,take nechápu,jak to tady můete tak dlouho rozebírat.Kdyby se jednalo o vlákno pro adolescenty,tak to pochopím.
Ja to teda opravdu asi nevim. Nebo me ted nenapada, co myslis .
Není tady
Grainne napsal(a):
Kuty napsal(a):
Nic ve zlým Grainne,ale nejsi jetě panna nebo e bys byla jeptika?Alespoň tak soudním dle Tvých odpovědí tady,ale přeti si teda příspěvek č.13 od Pisatele,jinak nemám co bych ti k tomu jetě dál vysvětlila,protoe myslím,e je ti víc ne 18,ne?Jinak si radi prosím tě mé předelého příspěvkunevímej,jako by nebyl,to je jen pro zainteresované
Není tady
Kuty napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kuty napsal(a):
Nic ve zlým Grainne,ale nejsi jetě panna nebo e bys byla jeptika?Alespoň tak soudním dle Tvých odpovědí tady,ale přeti si teda příspěvek č.13 od Pisatele,jinak nemám co bych ti k tomu jetě dál vysvětlila,protoe myslím,e je ti víc ne 18,ne?Jinak si radi prosím tě mé předelého příspěvkunevímej,jako by nebyl,to je jen pro zainteresované
OK , rozumim , jiz nebudu komentovat. Zkusim se nekde poucit.
Není tady
Potěilo mě, e i výzkumy dávají za pravdu nám, kteří říkáme, e na velikosti záleí. Přinejmením při vaginálním orgazmu.
http://zdravi.idnes.cz/u-vaginalniho-or … e-telo_pet
Můj názor není - čím větí, tím lepí. Ale - na velikosti záleí. Není pravda, e vagína se přizpůsobí jakémukoliv penisu. Trochu ano, ale malinkatému ne, ten prostě některá ena necítí, i kdyby partneři zvolili jakoukoliv polohu. A s příli velkým je taky problém. Prostě se musí sejít správný rozměr obou. Jak říká klasik - přiměřeně.
Pisatel napsal(a):
Ach jo dámy. Kdyby matka příroda příroda to chtěla, pak by nastavila přesnou délku vem pánůn stejně, stejně jako velikost vagíny
.
Bude te se divit, ale na velikosti nezáleí, jde o jen o pocit, u muů munosti a jedinečnosti (viz operace na prodlouení) a u Vás o "plnosti". Jak říká jeden moudrý lékař i s malým kapárkem jdou dělat velké věci. Take ve je jen na technice.
Tohle obvykle říkají mui, kteří mají malý penis.
majkafa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
ale na velikosti nezáleí,... i s malým kapárkem jdou dělat velké věci.
Tohle obvykle říkají mui, kteří mají malý penis.
Ale zase mají třeba velké srdce
Jinak - vítej zpátky, Majko...
Není tady
Velkým srdcem na rozdíl od přiměřeně velkého penisu vaginální orgazmus nepřivodí.
Vemu, co jeho jest.
Děkuji.
majkafa napsal(a):
Velkým srdcem na rozdíl od přiměřeně velkého penisu vaginální orgazmus nepřivodí.
Pravdu dí, moudrá Majkafo
Letoní rok jsem uzavřel svůj výzkum stanovením definice "Co je to vaginální orgasmus u mue" a přítí rok se budu věnovat vám, enám...
Není tady
Maji, taky se s tvým názorem ztotoňuji.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Maji, taky se s tvým názorem ztotoňuji.
A já taky
Není tady
Pisatel napsal(a):
mirka.. napsal(a):
navíc ne kadá ena je vzruivá vude stejně, nejde jen o bod G,ale o to, e existuje spousta nepojmenovaných bodů:-) tudí jedné se to líbí protoe to místo má u poevního vchodu a druhá ho můemít a vzadu. myslim, e tady nejde o velikost nijak velkou, ale pokud má chlap fakt prouska...tak pisateli ta tvoje teorie selhává
Myslím děvče, e se plete, neselhává. Je několik trechnik, které ani ono klasické spojení tj. vsunutí penisu do vagíny vůbec nepotřebují a proijete daleko větí plnost ne s 25 cm a více
No nic vidím, e vám jde fakt jen o velikost.
Fascinuje mě, jak jsi si jistý, e i s extrémně malým penisem se můou dělat zázraky a jetě to zde píe tak, jako kdyby to platilo u vech en a vech velikostí. Popravdě si nedokáu představit, kde bys takovou zkuenost získal. Já jednu zkuenost s polovičním malíčkem mám a můu prohlásit, e na velikosti nezáleí a od určité velikosti.
Jediné v co jsem ohledně tohoto ochotná uvěřit, e se můe pro chlapa s extrémně malým penisem někde najít ena, které to bude vyhovovat. Ale rozhodně nevěřím, e jsme takové vechny a vzhledem ke zdejím příspěvkům i ostatních en si myslím, e tu pohádku o malém kapárkovi si buď někdo vymyslel za účelem uchlácholit mue anebo malého kapárka vlastně nikdy neviděl.
Není tady
henrietta napsal(a):
Fascinuje mě, jak jsi si jistý, e i s extrémně malým penisem se můou dělat zázraky a jetě to zde píe tak, jako kdyby to platilo u vech en a vech velikostí. Popravdě si nedokáu představit, kde bys takovou zkuenost získal. Já jednu zkuenost s polovičním malíčkem mám a můu prohlásit, e na velikosti nezáleí a od určité velikosti.
Jediné v co jsem ohledně tohoto ochotná uvěřit, e se můe pro chlapa s extrémně malým penisem někde najít ena, které to bude vyhovovat. Ale rozhodně nevěřím, e jsme takové vechny a vzhledem ke zdejím příspěvkům i ostatních en si myslím, e tu pohádku o malém kapárkovi si buď někdo vymyslel za účelem uchlácholit mue anebo malého kapárka vlastně nikdy neviděl.
Henrietto, dovolím si tvrdit, e na velikosti skutečně nezáleí. Jistě je v sexualitě (pozor na slovo) jeden okamik, kdy velikost pro pocit eny, ale i početí, hraje svou roli. V tom okamiku nepopírám důleitost velikosti.
V sexu=erotice, tak zásadní důleitost velikosti není podstatná. Zde i s malým kapárkem jdou dělat velké věci, ba dokonce kapárek není třeba vůbec. Jde skutečně o techniku, kterou k uspokojení a ukojení ba i naplněnosti (pocitu) eny je pouita. Znám několik en, které spojení i s větím penisem nenaplní, ale daná technika jí plně ukojí a naplní, jako u mnohých en vaginální spojení.
Není tady
U se tady docela dobře bavím.
Tady poměrně dost enských píe svůj názor, e jim na velikosti záleí, e jim to není lhostejné a e velikost penisu partnera je pro ně jedna z důleitých věcí ohledně spokojenosti v sexu.
Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíe to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleí, nezáleí, nezáleí.
A na sousedním vlákně souběně píe e na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleí, nezáleí nezáleí.
Pisatel tvrdí, e záleí jen a jen na technice.
...tak takového technika bych tedy fakt chtěla mít doma....
Blossom napsal(a):
Tady poměrně dost enských píe svůj názor, e jim na velikosti záleí, e jim to není lhostejné a e velikost penisu partnera je pro ně jedna z důleitých věcí ohledně spokojenosti v sexu. Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíe to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleí, nezáleí, nezáleí. A na sousedním vlákně souběně píe e na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleí, nezáleí nezáleí.
No-o-o - Pisateli na uvedeném zřejmě skutečně nezáleí Tak to moná pojal jako osvětu - "Dámy, jsou i tací, jako já." (to abychom případně nebyly překvapené)
Vdy on to s námi vlastně myslí dobře...
Není tady
Blossom napsal(a):
U se tady docela dobře bavím.
![]()
Tady poměrně dost enských píe svůj názor, e jim na velikosti záleí, e jim to není lhostejné a e velikost penisu partnera je pro ně jedna z důleitých věcí ohledně spokojenosti v sexu.
Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíe to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleí, nezáleí, nezáleí.
A na sousedním vlákně souběně píe e na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleí, nezáleí nezáleí.
Pisatel tvrdí, e záleí jen a jen na technice.
...tak takového technika bych tedy fakt chtěla mít doma....![]()
![]()
hele kočko, i kdyby byl 35 cm nebo fakt velká ta pánská ozdoba či kladélko:lol: , a jen zasunul co pak se bude ozývat? U slyím, "no má ho jak Brnoooo, ale tuhej je majitel jak poleno, jak ho dostat k nějaké akci? A jsme u té techníky
Není tady
helena napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tady poměrně dost enských píe svůj názor, e jim na velikosti záleí, e jim to není lhostejné a e velikost penisu partnera je pro ně jedna z důleitých věcí ohledně spokojenosti v sexu. Ale Pisatel si prostě pořád vede tu svou - a nepíe to jako svůj názor, ale jako obecně platnou pravdu:
Na velikosti nezáleí, nezáleí, nezáleí. A na sousedním vlákně souběně píe e na schopnosti milovat se vícekrát za sebou taky nezáleí, nezáleí nezáleí.No-o-o - Pisateli na uvedeném zřejmě skutečně nezáleí
Tak to moná pojal jako osvětu - "Dámy, jsou i tací, jako já." (to abychom případně nebyly překvapené)
Vdy on to s námi vlastně myslí dobře...
Helí s nikým to nemyslím dobře, jen "kadému podle jeho zásluh a potřeb"
A pak nevím jaké jste v hozizontu vertikále a tak, take asi nemůete být jako já . Buď vám něco chybý nebo přebývá (obdobně jako mě
) /Ale znám nejméně tři základní techniky sexuálně erotické
/
Není tady
Pisateli, tak jak to píe nelze ne souhlasit, ale (správně očekává moje ale ) nejsem si zcela jistá, e by toto vyhovovalo z dlouhodobého hlediska. Páč mi to prostě nevymluví ten styk a to správné vaginální spojení by mi určitě dřív nebo později chybělo stejně jako ta technika
Není tady
Pomni, souhlasím, jen snad dodám, e i tou technikou lze zdokonalit či dohnat chybějící centimetry pánské ozdoby ku spokojenosti eny
Není tady
Technika je technika. Ale centimetry u opravdu malého kapárka se jí prostě nedoenou, kdyby se chlap rozkrájel.
Stejně to NĚCO - smyslnost, prostě nadání nebo jak to říct, v oblasti sexu, s tím se lze jenom narodit. A pak to nezavřít na pět zámků ale nechat se tím vést. To sebedokonalejí naučená technika nikomu z nás nedá.
pisateli..dovoluji si soudit, e pokud má ena svoje nejlepí místo v zadní části vaginy, tak nějaká technika, kdy se tento bod nedrádí k orgasmu nepovede. stejně jako můe vaginálně některou drádit hodiny a bude to k ničemu, kdy vynechá klitoris. ty zná tři techniky??a vechny se dají aplikovat na kteroukoli enu?já teda nevim, ale ač jsem mladí, něco mi řiká, e pro kadou enu existuje technika právě pro ni uitá. já teda neznám ani jednu stejnou, vdycky bylo něco jinak. nemusí tady poučovat, e jsou techniky, kdy se nic nezasouvá a přece je ena spokojená..jene stále zapomíná, e kadá ena je jiná!!takhle dlouhodobě nemůe uspokojit enu, která je vzruivá hlavně vaginálně. řikám dlouhodobě.
Není tady
pisateli, jak mu s 4cm kapárkem doene ty cm u eny, která je nejspokojenějí právě při klasické souloi?jistě, ruce,orální sex..bla bla..je spousta en, kterým by ta náhrada a tak nevadila, ale jsou i takové, které se nebudou cítit a tak spokojené. tvůj pohled na eny-vechny jste stejné a vechny jste stejně uspokojitelné-mi přijde primitivní.
Není tady
Holky, holky, to je tak kdy se pohybujete toliko v rovině optiky /tedy očí/, hlavy /tedy mylení/, poudaček /babskejch/ a snů /vydedukovaných na třech předchozích sloupech sexuálních představ/.
Jistě Mirko, kadá jste jiná, stejně jako mui ho mají kadej jinej, jinak velkej, jinak silného, jinak mu stojí, dokonce je i jinak prohnutý. Ale to jsou vechno zas jen detaili (puzzle), které tvoří a v jednom celek.
Na rozdíl od pánů, mají eny daleko více pomůcek k vlastnímu uspokojení v různých velikostech a přesto jejich pouívání k uspokojení a dosaení toho "pravého" orgasmu (výrobci zaručovanými) nedosáhnou. Proč? A jsem u toho celku
A ten celek je v tom nehmatatelném, ale nejdůleitějím to je v LÁSCE. Samotném chemicko technologickém propojení eny a mue v jeden celek. Asi jste neslyeli (a na některé), e matka příroda je dokonalá v jednom nejúasnějí a to, e i přes základní stavbu lidského těla v situaci, kdy to začne ve působit (hormony a dalí chemie) se člověk mění, nejen vizuálně, ale i fyziologicky. Já nevím, ale bylo mi některými enami sděleno, e kdy nali toho "správného" e měli zvlátní pocity v prsou, v bradavkách, některým zmizeli vrásky, nepravidelný menzes se upravil, ale i změny v poloze G bodu. A mui, kteří měli "kapárka" docházelo k poznání, e narazili na dvo vagíny, ádná předčasná erekce, nali místa na svém těle o kterých nikdy nevěřili, e jsou k proití takové slasti. Jo kdy v tom je LÁSKA tedy propojení materiálna s duchovnem, tak je vechno jinak. To není kerkonoská poudačka, ani stará řecká báj, ale skutečnost osobně proitá (i kdy "4 cm kapárka" nemám )
Jak se říká vechno se vím souvisí. Ono kdy skočí láska a z propojení ena a mue se stane jen a jen rutina, pak skončíme v sekci Nevěra.
Holky, hlavně vy "dobré ročníky", zkuste se ponořit do vzpomínek a povzpomínat na doby odité v minulém století kdy jste s tím svým trávili kadou minutu v "horizontu". Pokud si skutečně přiznáte, a hlavně dojdete k poznání, e to byla "láska" pak jistě vám vypluje na povrh okamitě informace, e jste tento "zásadní problém" neřeili, a byly jste plně uspokojeny.
Jo matka příroda je mocná čarodějka.
Není tady
Tak jsem se ponořila do vzpomínek a nemůu si pomoct. Mám dost zkueností na to, abych to dokázala posoudit u sebe. I kdy to byla "láska", jak v uvozovkách píe Pisatel, kdy byl kapárek PRO MĚ malý (tím neříkám, e jiné eně by nevyhovoval), nebyla jsem uspokojena tak kvalitně, jako kdy byl PRO MĚ velikostí vyhovující. A kdy byl PRO MĚ velký, museli jsme být opatrní, jinak to bolelo.
Ale kdy jsem dotyčného milovala, řekla jsem si, vrcholu lze dosáhnout i jinak a člověk nemůe mít vechno, a nebyl to pro mě důvod k rozchodu. Ale cosi tam prostě chybělo (nebo přebývalo ), nejel mi přes to vlak.