29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
co myslíte záleží na velikosti? je možné, že dík své velikosti nesprávně dráždí můj bod G a tím pádem není ani sex pro mě tak kvalitní?
JE PRO VÁS DŮLEŽITÁ VELIKOST???
Není tady
Pro mě ano.
Není tady
pro mě NE!
Není tady
Atevi napsal(a):
Pro mě ano.
a myslíš, že je to tím, že větší (delší) přirození dál dosáhne a tím ti zajistí rozkoš a např. 13 cm to nedokáže?
Není tady
bod g není vůbec hluboko v pochvě,je to místo kam dosáhneš svou špičkou prstu,takže velikost údu není podstatná.zkus dát při sexu nohy k sobě a stahnout svaly pánevního dna!
Není tady
misssalka napsal(a):
co myslíte záleží na velikosti? je možné, že dík své velikosti nesprávně dráždí můj bod G a tím pádem není ani sex pro mě tak kvalitní?
JE PRO VÁS DŮLEŽITÁ VELIKOST???
ANO !
Není tady
misssalka napsal(a):
Atevi napsal(a):
Pro mě ano.
a myslíš, že je to tím, že větší (delší) přirození dál dosáhne a tím ti zajistí rozkoš a např. 13 cm to nedokáže?
ANO
Není tady
pokud opomeneme extrémy, tak na velikosti zas až tak nezáleží. aspoň mně ne. záleží spíš na technice.
Není tady
Asi jsem měla vždy průměrné partnery, takže můžu s klidem říct, že na velikosti nezáleží :-)
Není tady
misssalka napsal(a):
Atevi napsal(a):
Pro mě ano.
Bod G nemáš nikde hluboko, dosáhneš si na něj prstem, takže ve velikosti penisu to určitě není!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Bod G nemáš nikde hluboko, dosáhneš si na něj prstem, takže ve velikosti penisu to určitě není!
Grainne ho asi má hooodně hluboko
Není tady
Mikeš napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Grainne ho asi má hooodně hluboko
![]()
![]()
=================================
souhlasim . Velikost je o necem jinem . Mam jen jednu zkusenost a to bylo fakt super. Bohuzel uz je to davno , ale nikdy nezapomenu .
Není tady
Ach jo dámy. Kdyby matka příroda příroda to chtěla, pak by nastavila přesnou délku všem pánůn stejně, stejně jako velikost vagíny .
Bude te se divit, ale na velikosti nezáleží, jde o jen o pocit, u mužů mužnosti a jedinečnosti (viz operace na prodloužení) a u Vás o "plnosti". Jak říká jeden moudrý lékař i s malým kašpárkem jdou dělat velké věci. Takže vše je jen na technice.
Není tady
pisateli, pokud toho kašpárka ani cítit není. tak s ním nejde dělat nic. jsou totiž i velikosti, kdy to není o plnosti, ale o tom, že ženská toho chlapa v sobě ani necítí.
Není tady
navíc ne každá žena je vzrušivá všude stejně, nejde jen o bod G,ale o to, že existuje spousta nepojmenovaných bodů:-) tudíž jedné se to líbí protože to místo má u poševního vchodu a druhá ho můžemít až vzadu. myslim, že tady nejde o velikost nijak velkou, ale pokud má chlap fakt prťouska...tak pisateli ta tvoje teorie selhává
Není tady
Myslím, že odpověď na tuto otázku je velmi individuální, a že by každý měl tedy odpovídat sám za sebe. Nikoli ostatním říkat, jak to správně mít mají, na čem jim má záležet a na čem nemá...žejo, Pisateli... ?
Takže - má odpověď -můj názor podložený mými zkušenostmi:
Na velikosti záleží.
Naštěstí (pro pány) ale záleží i na dalších okolnostech a dovednostech....
Obecně vzato - pokud je velikost extrémní - a to jak co do plusu, tak i do mínusu, je to handicap.
Jako optimální vidím větší střední velikost.
(ale pro šťouraly - proboha nechtějte vědět přesně, kolik je to jako cm. krejčovský metr ani pásmo jsem u postele nikdy neměla...
Upravil(a) Blossom (18. 12. 2009 11:36)
Pisatel napsal(a):
Ach jo dámy. Kdyby matka příroda příroda to chtěla, pak by nastavila přesnou délku všem pánůn stejně, stejně jako velikost vagíny
.
Bude te se divit, ale na velikosti nezáleží, jde o jen o pocit, u mužů mužnosti a jedinečnosti (viz operace na prodloužení) a u Vás o "plnosti". Jak říká jeden moudrý lékař i s malým kašpárkem jdou dělat velké věci. Takže vše je jen na technice.
s malým kašpárkem jdou dělat velké věci. Takže vše je jen na technice.
Ja na tohle moc neverim , ani si tu techniku moc nedokazu predstavit. Ale mam zkusenost jen s prumernou velikosti.Tak treba ti podprumerni jsou vykonejsi.
Není tady
mirka.. napsal(a):
navíc ne každá žena je vzrušivá všude stejně, nejde jen o bod G,ale o to, že existuje spousta nepojmenovaných bodů:-) tudíž jedné se to líbí protože to místo má u poševního vchodu a druhá ho můžemít až vzadu. myslim, že tady nejde o velikost nijak velkou, ale pokud má chlap fakt prťouska...tak pisateli ta tvoje teorie selhává
Myslím děvče, že se pleteš, neselhává. Je několik trechnik, které ani ono klasické spojení tj. vsunutí penisu do vagíny vůbec nepotřebují a prožijete daleko větší plnost než s 25 cm a více
No nic vidím, že vám jde fakt jen o velikost.
Není tady
Blossom napsal(a):
(ale pro šťouraly - proboha nechtějte vědět přesně, kolik je to jako cm. krejčovský metr ani pásmo jsem u postele nikdy neměla...
Stačí posuvné měřítko a lupa, nezbytný doplněk každé dámské kabelky
Není tady
Pisatel napsal(a):
mirka.. napsal(a):
Myslím děvče, že se pleteš, neselhává. Je několik trechnik, které ani ono klasické spojení tj. vsunutí penisu do vagíny vůbec nepotřebují a prožijete daleko větší plnost než s 25 cm a více
No nic vidím, že vám jde fakt jen o velikost.
Fakt? tak to ja vubec neznam. Muzu se o tom nekde dozvedet vice ?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ach jo dámy. Kdyby matka příroda příroda to chtěla, pak by nastavila přesnou délku všem pánůn stejně, stejně jako velikost vagíny
.
Pisateli, udělej si takový malý soukromý pokus:
Někam sem jen tak ledabyle napiš: "Mám ho 25 cm a můžu 8x za noc"
A uvidíš, jestli Ti začne najednou chodit víc SZ...
Není tady
Mě teda na velikosti taky záleží.
S malým kašpárkem se asi dá hrát velký divadlo, ale tento kulturní zážitek ráda přenechám jiným divačkám. ¨
Není tady
Pisatel napsal(a):
Blossom napsal(a):
![]()
Pisateli, jestli na toho tvého je opravdu potřeba lupa, tak potěš tě pámbu...
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
.
Bude te se divit, ale na velikosti nezáleží, jde o jen o pocit, u mužů mužnosti a jedinečnosti (viz operace na prodloužení) a u Vás o "plnosti". Jak říká jeden moudrý lékař i s malým kašpárkem jdou dělat velké věci. Takže vše je jen na technice.Pisateli, udělej si takový malý soukromý pokus:
Někam sem jen tak ledabyle napiš: "Mám ho 25 cm a můžu 8x za noc"
A uvidíš, jestli Ti začne najednou chodit víc SZ...![]()
![]()
Kocoure "kabel" do metra nevlastním a kdybych ti napsal rozměry tak bys záviděl.
Není tady
Blossom napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Blossom napsal(a):
![]()
Pisateli, jestli na toho tvého je opravdu potřeba lupa, tak potěš tě pámbu...
![]()
Tak se přijeď přesvědčit
P.S. v těchto mrazech si přiber i pinzetu
Upravil(a) Pisatel (18. 12. 2009 13:03)
Není tady