18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Račice, doufám, e jsi astná a drí ten svůj uzlíček v náručí
Není tady
Taky na tebe Račice celý den myslím, tak prosím, jakmile se dostane pak k netu, podej zprávu - a se můem radovat s tebou .
Zlatíčko, ty jsi ono a ono jest ty. Má strach - tvůj strach je jeho strach. Tvoje uklidnění je jeho pozbuzení, ve bude dobré, je to běný rituál ivota. ve je zcela přirozéné. Bez bolesti není poitku. Nic míň, nic míň. Chtěj bolest a návrat bude překrásný.
Upravil(a) Lia (18. 12. 2009 22:03)
Není tady
Tak doufám, e ve dobře dopadlo a určitě dej Ráčku vedět.
Není tady
Račice, moc drím palečky a upřímně doufám, e u je ve vyřeeno a ty má svého drobka v náručí. Mě ve 37 týdnu praskla v noci voda a celý den se nic nedělo. Dr. se na mě večer přiel podívat a prohlásil, e ráno v sedm nástup na vyvolávání. Docela jsem se opotila hrůzou, tak jsem la do alfy, spojila jsem se s broučkem a ve mu vysvětlila. Na závěr jsem se zeptala, kdy teda začneme, e u se na něj moc těím. Přila mi odpověď ve 23 h. Tak jsem klidně ulehla a řekla si, e si raději zdřímnu a nechám to koňovi..... Ve 23 h mě probrala první kontrakce. Ondra splnil, co slíbil.....
Moc na tebe myslím a hoď nám pak odkaz, a se na toho mrňouska podíváme .
Upravil(a) lvice (19. 12. 2009 13:40)
ráček má v náručí ondráka je k tomu i diskuze. Tobě ráčku hodně lásky vám oběma.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41123#p2312347
Upravil(a) lvice (19. 12. 2009 20:10)
Ahojky vem,
chci vám straně moc poděkovat za vai podporu a vai energii, kterou jste nám s Ondrákem dávaly svým mylením v den porodu .
Moc si toho váím a musím říct, e to ráno jsem odcházela z domu o moc klidněji.
Určitě to bylo i díky vám
Jak tady zanechala odkaz lvice, narodil se mi ten den ve 14 hod. Ondráek. Váil rovné 4 kg a měří 53 cm.
Zpětně si dnes myslím, e vyvolání bylo u opravdu nezbytné,jeliko měl malý pupeční ňůru kolem krčku a museli ho prodýchávat a já ztratila hodně krve. Měla jsem překotný porod - praskla mi voda 13,15 a následovala ihned moje úplně první kontrakce a celý porod trval pouhých 45 min. (dnes napíu slohovku, take tam to popíu celé...) . Do té doby prakticky nic, ani ádná kontrakce na monitoru, jen drádivá děloha.V tomto to zas byla výhra, nebo jsem z ničeho nic přela do kontrakcí "na tlačení" a vlastně to byla taková rychlost, e na tu chvilkovou bolest si nemůu ani vzpomenout
I dnes sice cítím, e jsem ho svým (a on moná taky svým) strachem "drela". Ale u se za to nijak neviním. Snaím se být co nejvíc v pohodě a dávat lásku Ondrákovi najevo co mi to jen jde Máme to troku ztíené tím, e nekojím - odmítal se přisát, nebo je to velký "tygr" a ve dělá se stranou silou a tyátrem, a nám se ho k tomu ani s pomocí celého personálu nepodařilo přimět....nechtěli nás pustit domů, nebo ztratil hodně ze své porodní váhy. Odstříkávání je taky problém ze zdravotních důvodů, take jsme na UV a mám hormonálně zastavenou laktaci.
Jinak s tou známou, kt. mi doporučovala toho léčitele, to mělo jetě dohru, protoe jsme nakonec skončili ve vedlejím pokoji v porodnici . Porodila jen pouhé 2 dny po mně. Mezi námi byl pouhopouhý jeden porod
Ten léčitel přiel i za ní do porodky a prý mu o mě říkala a zas mi ho doporučovala, má intuice se tomu vak stále brání... Jinak mi řekla, e to, e se nepřisál a je takový neklidnějí, je prý způsobeno tím, e se nemůe přizpůsobit tomuto světu...nebo něco v tom smyslu. Nevím, kadopádně, snaím se, co můu...
Tak jetě jednou děkuji
Není tady
a tady je to mé vlasaté zlatíčko http://handulacka.rajce.idnes.cz/Ondrasek/#album
Není tady
Račice, krásně se to čte . Oběma gratuluju za to jak jste to skvěle zvládli
Dávej lásku co můe. Bude ji dostávat nazpět. Není nic krásnějího
A pozdravuj vlasatce
Není tady
Jetě jednou moc gratuluju k Ondrákovi. Zvládli jste to na jedničku .
Není tady
Račice - dobré zprávy se krásně čtou...
Není tady
Račice nádherný uzlíček Tak a roste jako z vody a uívej radostí i starostí
Není tady
ráčik, prajem Vám veža zdravia a poriadny kus astia
nechaj liečiteža tam kde je - mimo teba aj s kamarátkou aj zo vetkými ich mylienkami, najlepie pre Teba a malého sú žudia pri ktorých sa cíti dobre a dôveruje im, nie je to iadna veda
Není tady
Nádherný človíček. Přeji Vám hodně astných dní.
Není tady
Ahoj Racku, Je to mrnousek sympatak.
Taky jsem se narodila vlasata. ( Bude mit s velkou pravdepodobnosti stale hodne vlasu i v pozdejsim veku. )
Gratuluju.
Není tady
Blahopřeji dodatečně z celého srdce a přeji ve dobré!!! a
Není tady
Děkuji i ostatním a pokud jste nečetly o mém porodu v sekci těhotenství, tak tady je:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41292#p2327070
Určitě vděčím za takový pohodový porod i vaí energii,kdy jste na mne tak myslely jetě jednou děkuji
Upravil(a) Račice dračice (5. 1. 2010 9:43)
Není tady