Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Uměle vyvolaný porod před termínem - pohled z duchovního hlediska

#26 18. 12. 2009 16:30

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: Uměle vyvolaný porod před termínem - pohled z duchovního hlediska

Račice, doufám, že jsi šastná a držíš ten svůj uzlíček v náručí hjarta

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#27 18. 12. 2009 17:12

Blossom
Host

Taky na tebe Račice celý den myslím, tak prosím, jakmile se dostaneš pak k netu, podej zprávu - a se můžem radovat s tebou smile .

#28 18. 12. 2009 21:42

Lia
♥♥-----
Místo: Frýdlant

Zlatíčko, ty jsi ono  a ono jest ty. Mᚠstrach - tvůj strach  je jeho strach. Tvoje uklidnění je jeho pozbuzení, vše bude dobré,  je to běžný rituál života. vše je zcela přirozéné. Bez bolesti není požitku. Nic míň, nic míň. Chtěj bolest a návrat bude překrásný.hjarta

Upravil(a) Lia (18. 12. 2009 22:03)

Problém není, že nás odmítají ostatní, ale že odmítáme sami sebe. Osho

Není tady

#29 19. 12. 2009 12:41

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Tak doufám, že vše dobře dopadlo a určitě dej Ráčku vedět.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#30 19. 12. 2009 13:34

Nick3594
Host

Račice, moc držím palečky a upřímně doufám, že už je vše vyřešeno a ty mᚠsvého drobka v náručí. Mě ve 37 týdnu praskla v noci voda a celý den se nic nedělo. Dr. se na mě večer přišel podívat a prohlásil, že ráno v sedm nástup na vyvolávání. Docela jsem se opotila hrůzou, tak jsem šla do alfy, spojila jsem se s broučkem a vše mu vysvětlila. Na závěr jsem se zeptala, kdy teda začneme, že už se na něj moc těším. Přišla mi odpověď ve 23 h. Tak jsem klidně ulehla a řekla si, že si raději zdřímnu a nechám to koňovi..... Ve 23 h mě probrala první kontrakce. Ondra splnil, co slíbil..... smile

Moc na tebe myslím a hoď nám pak odkaz, a se na toho mrňouska podíváme rodna.

Upravil(a) lvice (19. 12. 2009 13:40)

#31 19. 12. 2009 17:47

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

ráček má v náručí ondráška je k tomu i diskuze. Tobě ráčku hjarta hodně lásky vám oběma.

Není tady

#32 19. 12. 2009 20:09

Nick3594
Host

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41123#p2312347

Upravil(a) lvice (19. 12. 2009 20:10)

#33 29. 12. 2009 14:02

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všem,

chci vám strašně moc poděkovat za vaši podporu a vaši energii, kterou jste nám s Ondráškem dávaly svým myšlením v den porodu hjarta pussa.
Moc si toho vážím a musím říct, že to ráno jsem odcházela z domu o moc klidněji. hjarta
Určitě to bylo i díky vám hjarta pussa hjarta

Jak tady zanechala odkaz lvice, narodil se mi ten den ve 14 hod. Ondrášek. Vážil rovné 4 kg a měří 53 cm.
Zpětně si dnes myslím, že vyvolání bylo už opravdu nezbytné,jelikož měl malý pupeční šňůru kolem krčku a museli ho prodýchávat a já ztratila hodně krve. Měla jsem překotný porod - praskla mi voda 13,15 a následovala ihned moje úplně první kontrakce a celý porod trval pouhých 45 min. (dnes napíšu slohovku, takže tam to popíšu celé...) . Do té doby prakticky nic, ani žádná kontrakce na monitoru, jen dráždivá děloha.V tomto to zas byla výhra, nebo jsem z ničeho nic přešla do kontrakcí "na tlačení" a vlastně to byla taková rychlost, že na tu chvilkovou bolest si nemůžu ani vzpomenout smile 

I dnes sice cítím, že jsem ho svým (a on možná taky svým) strachem "držela". Ale už se za to nijak neviním. Snažím se být co nejvíc v pohodě a dávat lásku Ondráškovi najevo co mi to jen jde hjarta Máme to trošku ztížené tím, že nekojím - odmítal se přisát, nebo je to velký "tygr" a vše dělá se strašnou silou a tyátrem, a nám se ho k tomu ani s pomocí celého personálu nepodařilo přimět....nechtěli nás pustit domů, nebo ztratil hodně ze své porodní váhy.  Odstříkávání je taky problém ze zdravotních důvodů, takže jsme na UV a mám hormonálně zastavenou laktaci.

Jinak s tou známou, kt. mi doporučovala toho léčitele, to mělo ještě dohru, protože jsme nakonec skončili ve vedlejším pokoji v porodnici smile . Porodila jen pouhé 2 dny po mně. Mezi námi byl pouhopouhý jeden porod smile
Ten léčitel přišel i za ní do porodky a prý mu o mě říkala a zas mi ho doporučovala, má intuice se tomu však stále brání... Jinak mi řekla, že to, že se nepřisál a je takový neklidnější, je prý způsobeno tím, že se nemůže přizpůsobit tomuto světu...nebo něco v tom smyslu. Nevím, každopádně, snažím se, co můžu...

Tak ještě jednou děkuji hjarta hjarta hjarta

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#34 29. 12. 2009 14:19

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

a tady je to mé vlasaté zlatíčko http://handulacka.rajce.idnes.cz/Ondrasek/#album hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#35 29. 12. 2009 14:35

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Račice, krásně se to čte smile. Oběma gratuluju za to jak jste to skvěle zvládli smile

Dávej lásku co můžeš. Budeš ji dostávat nazpět. Není nic krásnějšího smile hjarta

A pozdravuj vlasatce big_smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#36 29. 12. 2009 14:48

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Ještě jednou moc gratuluju k Ondráškovi. Zvládli jste to na jedničku tummenupp.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#37 29. 12. 2009 16:20

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Račice - dobré zprávy se  krásně čtou...

Není tady

#38 29. 12. 2009 17:11

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Račice nádherný uzlíček hjarta Tak a roste jako z vody a užívej radostí i starostí big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#39 29. 12. 2009 17:13

katafyge
♥♥♥♥♥--

ráčik, prajem Vám veža zdravia a poriadny kus šastia hjarta   

nechaj liečiteža tam kde je - mimo teba aj s kamarátkou aj zo všetkými ich myšlienkami, najlepšie pre Teba a malého sú žudia pri ktorých sa cítiš dobre a dôveruješ im, nie je to žiadna veda

Není tady

#40 29. 12. 2009 18:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Račice, gratuluji, mᚠkrásného synka stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#41 29. 12. 2009 20:47

Miši
♥♥♥----

Nádherný človíček. smile  Přeji Vám hodně šastných dní. hjarta

Není tady

#42 29. 12. 2009 22:57

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Racku, tummenupp   Je to mrnousek sympatak. smile 

Taky jsem se narodila vlasata.   big_smile  ( Bude mit s velkou pravdepodobnosti stale hodne vlasu i v pozdejsim veku. )

Gratuluju.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#43 30. 12. 2009 14:23

Lia
♥♥-----
Místo: Frýdlant

Blahopřeji dodatečně z celého srdce a přeji vše dobré!!! smile a smile

Problém není, že nás odmítají ostatní, ale že odmítáme sami sebe. Osho

Není tady

#44 5. 1. 2010 9:42

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji i ostatním a pokud jste nečetly o mém porodu v sekci těhotenství, tak tady je:

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41292#p2327070

Určitě vděčím za takový pohodový porod i vaší energii,když jste na mne tak myslely pussa ještě jednou děkuji hjarta

Upravil(a) Račice dračice (5. 1. 2010 9:43)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Uměle vyvolaný porod před termínem - pohled z duchovního hlediska
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí