6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím babinetky,
tak jsem dnes prodělala svou první inseminaci.( po 2 letech snaeníčka,po roce - 10tt-zamlklé těhu)
Manel měl ale jen 2 miliony pohyblivých spermií! celkově 28 milonů,ale z toho jen 2 milony pohyblivých.
dr.mi řekla,e kdy u tady jsem e mi tu inseminaci udělá,ale vyjádřila se ,e s takovým počtem je to dost patné a e máme začít zvaovat o umělém oplodnění!
jsme s manou dost v oku. :grater:ted musím čekat 14dnů a udělat test,ale kdy ví,e to nemá význam,proč mi předepisovala dalí utrogestan?
holky poradtě jak jste to měli vy?Myslíte e i přes takový malý počet je ance? nebo nemám vůbec doufat?
děkuji za vae odpovědi.
Není tady
Leni, takto jsem to měla já, vyplňovala čas do 3.IVF inseminací, také byla v prosinci, naprosto jsem nedoufala a jak to dopadlo - Tobík je kluk jako buk. Te to vzdej, nedoufej a uvidí, jaký bude překvápko pod stromkem Hele, ance je vdy, potřebuje přeci jen jednu jedinou spermijku a cestu ji zkrátili, te..... napi si Jeíkovi a nezapomeň dát lístek za okno
drím palce!!!!
Není tady
No hlavně e nějaké spermíky byly. Tady je fůra holek , co s takovým spermíkem otěhotněly i přirozeně Není to ádná tragédie
Není tady
pro SISSI:Mě dr.na sále říkala,e pro otěhotnění je potřeba minimálně 5 milionů pohyblivých spermií
tak já nevím
a ta dr.která mi iui dělala,je na té klinice opravdová kapacita,kadý chce k ní.take nepředpokládám,e by mě jen z nezitných důvodů honila do IVF.
Není tady
Leni, my měli při IUI právě 5 mil. a dr. ke kterému jsem la za 2 dny na KO brblal, e to bylo úplně zbytečné, e na IUI je potřeba 10 mil.! Tak si vyber. Buď v klidu a věř, nic jiného ti stejně nezbývá
Není tady
ahoj Leni, take jsem mam za sebou vcera inseminaci...Manzel mel ve 9mil/1ml a 50% pohyblivost....2 dny pred tim mel jen 7mil/1ml a 48% pohyblivost...my otehotneli prirozene v lete, ale bohuzel to take skoncilo zamlklym tehotenstvim....ja doufam, ze se to povede IUI, protoze na umele jit zatim nechci....Myslim, ze je to hodne o nahode, takze mysli positivne:-)
Není tady
SAĎOURKU:
a Vám se IUI při 5 milionech spermií povedla? straně mo ti drím pěstičky( co jsi si ve proila)
Já jsem včera při pohledu na matky z dětma ílela! straně jsem jim záviděla a nenáviděla je! fakt hrozné pocity.
asi mi u z toho ibe
taky Vás hrozně ten den večer boleli vaječníky? Měli jsme se jetě snait,ale ta bolest byla příerná.
jetě ted mě pobolívá břicho a to opravdu nejsem nějaká citlivka.
Není tady
Leni, nevylo ale u nás to bylo celkově blbé období. mana byl věčně nasmolený kvůli tomu, e musí do kabinky a přenáel to i domů. Hodně se uzavřel, byl odtaitý, mě to samo sebou ralo, tak jsme se na vechno vykalali a zadařilo se ani nevím jak.
Není tady
Ahojte,
me teda po inseminaci nic neni, pri zakroku me to nebolelo vubec a ani ted nemam zadne problemy, a to ja jsem zase pekna posera;)
Chtela jsem se zeptat, jestli jste taky braly utrogestan? Nekde jsem cetla, ze to oddaluje menses, takze abych nebyla natesena, ze to neprislo a misto toho to bylo tema praskama....
Není tady
ahoj utrogestan určitě ber-je to hormon, který v pochvě navozuje stav jako je v těhotenství a pomáhá udret těhotenství dává se velice často a po iui vdy.
Není tady
Lenulo, holka nevzdávej to!!!!
Mana má také 5 mil. pohybl. spermií a velké procento morfolog. změněných, já jetě k tomu měla PCOS. V 9/2006 jsme podstoupili 1.IUI, Dr. nám moc ance nedával a ono to vylo. Na metříku vidí mého syna.
Pak se nám nečekaně zadařilo v 7/2009, ale v srpnu jsem musela na revizi.
No a teď jsem v 6tt, u Dr. jsem jetě nebyla, jdu a 20.1.. Ale vechny příznaky jsou, nepiním, tak to snad u bude dobré. No a to vechno PŘIROZENĚ!!!!!!
Není tady
Hofmanka napsal(a):
Lenulo, holka nevzdávej to!!!!
Mana má také 5 mil. pohybl. spermií a velké procento morfolog. změněných, já jetě k tomu měla PCOS. V 9/2006 jsme podstoupili 1.IUI, Dr. nám moc ance nedával a ono to vylo. Na metříku vidí mého syna.
Pak se nám nečekaně zadařilo v 7/2009, ale v srpnu jsem musela na revizi.
No a teď jsem v 6tt, u Dr. jsem jetě nebyla, jdu a 20.1.. Ale vechny příznaky jsou, nepiním, tak to snad u bude dobré. No a to vechno PŘIROZENĚ!!!!!!
je hofmanko tak to jsme na tom stejně v červenci potrat a ted jsem v 6tt tak doufám e nám to klapne
Není tady
my máme také patné spermio ale zatím nevíme, zda nás bude čekat IUI nebo rovnou IVF...v CAR jsme jetě nebyli, chystáme se objednat po novém roce..ovem podle Dr.na spermiu to přirozeně u nás nepůjde...
Není tady
Holky vechny zdravím
Hofmanko,chci se zeptat,koukám,e Vám to po revizi vylo hnedle,po jak dlouhé době jste to zkusili,nechala si projít 3 menstr.cykly nebo jste na to skočili dřív
jinak vem drím palec
Není tady
Kaulko..na revizi (6+2tt) jsem byla 16.8. MS jsem měla dostat za 4-6 týdnů...dostavila se a za 7týdnů (take někdy kolem 4.10.)a jetě k tomu jsem 2 dny před jejím nástupem měla na testu //. Ale asi to byl zbytek z předchozího těhu.
Dalí MS začala 15.11. a při OVU 5. nebo 6.12. jsem otěhotněla.
Můj Dr. po revizi mi doporučil počkat tak ty 3 měsíce, ale na KO 31.8. u jiného Dr. mi bylo řečeno, e to byl potrat v opravdovém začátku těhu, prý se to stává velice často, ale eny o tom třeba jetě neví, jen se jim zpozdí MS a e není důvod čekat. Ani jsem nemusela dodrovat estinedělí, stačili 4 týdny a prý se můeme začít snait. Hned jsem začala brát vitamíny, které jsem v létě nebrala. Jetě Dr. říkal, e čím je potrat v delí fáz těhu, tím by se mělo déle počkat s dalím thu. Take při potratu v 9tt opravdu doporučují ty 3 měsíce. Kamarádka měla zamlklé těhu s následnou revizí kolem 11-12tt (nevím přesně) a Dr. jí doporučil počkat půl roku. A byl to ten Dr., který mi řekl, e se můeme začít snait hned.
Je mi moc líto, e jsi o miminko přila!!!!! Vzpomínám na sebe, jak jsem to patně nesla...ale ivot jde dál a jak říká můj Dr. Kdy se zadařilo teď, tak se zadaří přítě, hlavní je, e to jde. Lepí kdy to příjde v začátku, ne aby to bylo déle nebo bylo miminko nemocné. Příroda si to tak uměla zařídit a ivot tím nekončí
Drím ti palečky, aby to rychle přebolelo a a se brzy zadaří!!!
Není tady
Hofi díky moc za info i za ostatní
moc Ti drím palečky,a Ti to s mimískem dobře dopadne
Není tady
Ahoj holky,znovu otevírám toto téma...
dneska jsme byli na IUI..avak spermiogram dopadl dost hrozně,co jsme nečekali
Počet 21 mil. 21 %pohyb. 0 %progres. 14% morfol. ,po úpravě zavedeno 2mil
doktor mi narovinu řekl,e ance aby se to povedlo je skoro nulová a e nás asi čeká IVF....tak se chci zeptat povedlo se to někomu a při tak děsným spermio ?
Není tady
ahoj lucko
koukám na svůj starí příspěvek s úsměvem na rtech právě při patném spermiogramu manela se nám to povedlo ! koukni na můj metřík tenkrát sem tomu nemohla uvěřit,kdy jsem na těhu testu nala 2 čárky
taky nám dr. říkala,e to spí vypadá na IVF a no vidí dnes mám termín porodu sice se mimískovi nechce zatím na svět,ale to u je jiná kapitola
tak hlavu vzhůru,vím je to těké,ale vdy tu nějaká ance je drím pěstičky
Není tady
Lucko nám se při horím SPG povedlo přirozeně...a dokonce dvakrát, pravda trvalo to. Take moné je vechno, i kdy má samozřejmě doktor pravdu a spí to bude na to IVF...kadopádně drím palce!
Není tady
Holky díky..lenulko tak ké by to taky tak u nás dopadlo...tak at si dá malá brzy říct
Není tady
.
Upravil(a) lenka h (21. 3. 2011 12:21)
Není tady