29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak konečně kříčíme do celýho světa, že se dnes přesně v 17.00 narodil Izi druhý kluk Adam
Má 3620 g a 52 cenťáků a je zdravej stejně jako maminka
Izinko, moc gratuluju k dalšímu štěstí a přeju ať jste brzy všichni doma pohromadě
Upravil(a) evajs (14. 12. 2009 18:09)
Není tady
Milá Izi, Jeníku a tatínku, gratulujeme Vám k narození Adámka, přejeme Vám ze srdce zdraví, štěstí, lásku a krásné společné chvíle, vždyť už jste čtyři a to je kopa štěstí....
Peťa a Martínek
Upravil(a) Večerka (14. 12. 2009 18:06)
Není tady
Izi gratuluju k Adamkovi a preju mu hodne stesti zdravi a lasky do zivota a to same i tobe
a cele rodince
Není tady
Izoušku, moc a moc gratuluji!!!!
hodně štěstíčka, zdravíčka a plno mlíčka
úplně mě to dojalo
já už chci takyyyy další
Není tady
Huraaa, konecne je Adamek tady
Izinko mooooc gratulujeme a prejeme hodne zdravicka, stesticka, lasky a hodne mlicka
Uzivejte si spolecneho stesti a ten nej darecek pod stromecek
Není tady
Veliká gratulace
Moc moc gratuluji a přeji hodně zdraví a štěstí mamince i Adámkovi
Není tady
izinko moje, mám ohromnou radost! gratuluju tobě i tatínkovi k dalšímu cvrčkovi
Izinko, moc a moc gratuluji k Adámkovi Máte krásný vánoční dárek
Hodně štěstí!!!
Není tady
Izí tak konečně viď Moc moc gratulujeme a přejeme jen to nej
Není tady
Izinko super tak už máš doma tři chlapy! Moc gratuluju a přeju, ať i nadále vše zvládáš v pohodě jako doposud a Adam ti dělá jen radost, aspoň jako Jenda
Není tady
Izi moc gratuluji!!!! Přeji celé vaší rodince hodně štěstí, zdraví a lásky
Není tady
supr, tk moc gratulujeme a přejeme Adámkovi do života vše nejlepší a celé rodnce jen to dobré.
Není tady
Izi, i já moc gratuluju
Není tady
všem moc děkujeme za gratulace a přáníčka
více info ve slohovce
Není tady
Izi, velká gratulace, přeji Tobě i prckovi hodně zdraví a radosti, a užívejte si vánoční pohodu ve 4 .