18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak konečně kříčíme do celýho světa, e se dnes přesně v 17.00 narodil Izi druhý kluk Adam
Má 3620 g a 52 cenáků a je zdravej stejně jako maminka
Izinko, moc gratuluju k dalímu těstí a přeju a jste brzy vichni doma pohromadě
Upravil(a) evajs (14. 12. 2009 18:09)
Není tady
Milá Izi, Jeníku a tatínku, gratulujeme Vám k narození Adámka, přejeme Vám ze srdce zdraví, těstí, lásku a krásné společné chvíle, vdy u jste čtyři a to je kopa těstí.... Pea a Martínek
Upravil(a) Večerka (14. 12. 2009 18:06)
Není tady
Izi gratuluju k Adamkovi a preju mu hodne stesti zdravi a lasky do zivota a to same i tobe a cele rodince
Není tady
Izouku, moc a moc gratuluji!!!! hodně těstíčka, zdravíčka a plno mlíčka úplně mě to dojalo já u chci takyyyy dalí
Není tady
Huraaa, konecne je Adamek tady Izinko mooooc gratulujeme a prejeme hodne zdravicka, stesticka, lasky a hodne mlicka Uzivejte si spolecneho stesti a ten nej darecek pod stromecek
Není tady
Veliká gratulace
Moc moc gratuluji a přeji hodně zdraví a těstí mamince i Adámkovi
Není tady
izinko moje, mám ohromnou radost! gratuluju tobě i tatínkovi k dalímu cvrčkovi
Izinko, moc a moc gratuluji k Adámkovi Máte krásný vánoční dárek Hodně těstí!!!
Není tady
Izí tak konečně viď Moc moc gratulujeme a přejeme jen to nej
Není tady
Izinko super tak u má doma tři chlapy! Moc gratuluju a přeju, a i nadále ve zvládá v pohodě jako doposud a Adam ti dělá jen radost, aspoň jako Jenda
Není tady
Izi moc gratuluji!!!! Přeji celé vaí rodince hodně těstí, zdraví a lásky
Není tady
supr, tk moc gratulujeme a přejeme Adámkovi do ivota ve nejlepí a celé rodnce jen to dobré.
Není tady
Izi, i já moc gratuluju
Není tady
vem moc děkujeme za gratulace a přáníčka
více info ve slohovce
Není tady
Izi, velká gratulace, přeji Tobě i prckovi hodně zdraví a radosti, a uívejte si vánoční pohodu ve 4 .