|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky ,
mám takový dotázek.. v pátek jsem byla u Dr. s tim že mám dost nepravidelnou ms, udělal takovou tu roční kontrolu a řikal že když se to do čtyř měsíců nesrovná tak mám přijít... dělal samo i ultrazvuk a mě zajímá jestli kdybych byla kratičko těhotná jestli by to viděl nebo ne?? protože v pátek jsem měla 36DC a zatim furt nic..
co myslíte??
Není tady
nemusel videt nic, u mne 40 DC tusim jeste nic nevideli. Ale z krve by to poznal hned. Tak asi na krev ...
Není tady
no uvidíme, tim jak mám nepravidelnou ms tak radši nechci ani doufat .. ale byl by to fajn vánoční dárek
)
Není tady
nic o vysoké sliznici neřikal ale on celkově nebyl nijak zdílný, jen že je vše ok... tak nevim
Není tady
Ahoj, Annu.... 
Tak ještě počkej pár dní...dělala jsi test??? Když nedorazí MS, zkus za dr dojít znovu, jestli by ti neudělal rozbory krve. Jestli ti skoro nic neřek, my ti neřeknem o moc víc
Přeju ti, ať se brzo dovíš, na čem jsi a třeba vyjde i 

Není tady
Annuliku já byla u dr 25DC a měla jsem hrozně vysokou sliznici a vzala mi krev na druh den jsem si volala a byla pozitivní tak myslím že kdyby jsi byla těhu určitě by ti aspon řekl že máš vysokou sliznici ale držím pěsti aby jsinakonec byla těhu udělej si testík nebo skoč na krev jako samoplátce stojí to 200kč
Není tady

Annu,
já byla na prvním UTZ 32DC a byla vidět v děloze dutinka. Takže mi potvrdil těhotenství, ani jsem nešla na krev.
Přeji hodně štěstí 

Není tady
ahojky
s testem váhám.. ale asi to dnes už nevydržim:)
Není tady
ahojky a krásné vánoce... tak test jsem si dělala už dvakrát.. a nic a už je to skoro 50 dc a nic... mrcha nikde.. co myslíte jak dlouho a jdy jít k dr.???
Není tady
Annulik napsal(a):
ahojky a krásné vánoce... tak test jsem si dělala už dvakrát.. a nic a už je to skoro 50 dc a nic... mrcha nikde.. co myslíte jak dlouho a jdy jít k dr.???
Annuliku být tebou jdu tam hned po novém roce píchne ti agolutin a snad dá i něco na srovnání MS a kdyby jsi byla těhu tak už to pozná nebo vezme krev a s krve by to poznal 100%
Není tady