|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky,jakej máte názor na toto nosítko? Zrovna jsem to našla na gúglu( http://www.hipseat.cz/ )a uvažuju, že si to koupím. Máte to někdo?
Upravil(a) Arranka (13. 11. 2011 17:35)
Není tady
Arranko, já nevím..mě se to moc nelíbí..přijde mi nepraktické, že musíš dítě stále přidržovat jednou rukou...nějak postrádám smysl tohoto nosítka...navíc bych se bála, že z toho dítě spadne....zkus se podívat na nějaká praktičtější nosítka, nejlépe ergonomická, jako Manduca, Ergo, apod...i klokanka mi přijde praktičtější....zde máš aspoň volné ruce a dítě z toho nevypadne....
Není tady

mám ergo, ale moc ho nevyužívám, protože se do nej male moc nechce a kdyz uz je tam tak chce zase ven,hlavne ted v zime je to hruza!!! takze koncim tak, ze ji porad nosim na rukach. Hipseat mi prijde, ze se da rychle nasadit a ani nebude moc prekazet ani divne vypadat, kdyz mala na tom zrovna sedet nebude. To pridrzovani se mne taky nelibi, ale beru to tak, ze stejne nosim malou na rukach, takze ruce volny nemam ani tak a hlavne se mi hipseat libi, ze by mi mel zpevnit moje churavy zada, ale to nevim, potrebovala bych si to vyzkouset
Upravil(a) Arranka (13. 11. 2011 17:34)
Není tady
Arranko, mně osobně nepřijde, že by to nějak pomohlo... myslím, že to bude skoro stejné, jako když máš malého normálně na ruce... a křivit záda budeš určitě stejně... osobně bych to nekupovala, zdají se mi to vyhozené peníze... my jsme hodně nosili v manduce, ale už ji moc nevyužíváme, malá už tam nechce být (nejraděj chodí sama), ale do tohoto bych určitě neinvestovala...
Není tady

našla jsem, že to prodávají ve Špuntíku na Hájích, je to trochu z ruky, ale zajedu si to tam po Vánocích vyzkoušet
Není tady
Arranko, jak píše LenkaB, zkus se raději na to podívat a vyzkoušej...No, na nějaké domácí použití nebo kratší vycházku si to umím představit, to se určitě může zádům i tobě ulehčit, ale na delší procházku nebo nakupovat bych s tím asi nešla...nějak si neumím představit, že musím jednou rukou stále dítě držet...
Není tady

Ja vim, ze to neni na dlouhe tury, ale i kdybych to mela jen na doma a na zahradu tak by to byla pomoc, protoze malou nosim casto, protoze jsem klidnejsi kdyz ona je klidna a ona je klidna a spokojena u mne
ale
moje ruce a zada 
Keks: no ale jak pises, urcite si to pujdu nejdriv vyzkouset, je to dost penez na to, aby mi to lezelo ve skrini
Upravil(a) Arranka (14. 12. 2009 14:22)
Není tady
Arranko, teď jsem našla v diskuzi nošenečků, že už nosítko dávno máš...tak kde je pravda??
Není tady

Hipseat jsem si byla vyzkoušet už dneska, nevydržela jsem to
a rovnou jsem si ho i koupila, dostanu ho jako dárek
,v reálu je lepší než jaký dělá dojem na webovkách. Dítě je najednou o polovinu lehčí, ruka nebolí a nosítko je v reálu taky menší a lehčí, takže spokojenost 
keks: "moje" diskuze je tady 
Upravil(a) Arranka (16. 12. 2009 21:42)
Není tady
tak hlavně, že jsi s tím spokojená !! 
Není tady

Jsem spokojena, uleva pro moje zada a ruce:supr:
Není tady

Hipseat porad vyuzivam:)
Není tady

Ahojky, dívala jsem se na ty stránky. A vypadá to strašně nepohodlně. Nevím k čemu to má pomoc. Souhlasím s Keksem, taky bych měla strach mít takové nosítko. Já potřebuju, aby to bylo pevný, abych měla volné ruce. U tohoto typu držet dítě, tak to není podle mě nosítko. To je k ničemu. Já používám Beco Baby a jsem snim hodně spokojena. Moje záda vůbec nemají zátěž. A mám volné ruky, což po městě a v obchodě potřebuju. :-)
Není tady