|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hani to jsem byla já
s tou Dádou, vyjde ještě jedna v pondělí 21.12. Je to vzadu dole na obalu DVD. U nás jede pořád.
No ale alespoň je na chvíli klid. 
No fuj , ani jsem nepozdravila, tak dobrý večer všem. 
Evajsku, ločka jsou super 

A ty fotky 

A jaký avatar, já pořád vidím Lízu S. jen větší než dřív. 
Není tady
Ahoj... všechny zdravím....
Kalendáře mi přišly asi 3-4 dny po upozornění z Printu...
Topi.... ty jedeš... paráda....

Evajsíku.... Andreo..... vy jste taky ve formě...... fakt úžasná díla....!! 

Evajsku... krásný avatar...... jsi kočka....... máš úžasné charisma na všech fotkách...!! 

Jeden sněhový obraz v obrazu.....
Není tady
Štěpánko, parádní kousek. A neříkej, že je u vás tolik sněhu? 

U nás nic, jen zima:dumbom:
Není tady
Tak o víkendu něco napadlo...... a že je zatím mráz... tak to ještě všechno neslezlo.....
To víš..... přeci jen jsme v 600 m..
Není tady

Ahojky 
Jůů,děkuju za pochvaly
Anni,ty ho asi nevisíííš 
Štěpánko,nádherný Ločko...tý jo,taková super zima u vás,to je boží
Já se na ten blbej sníh těším už jenom kvůli těm novejm fotkám do loček

Není tady
Krásný večer všem
Evajsku - už jsem ti dala komentík na mmb, nádherný fotky, nádherný ločka, tvá práce se mi zdá božská a moc moc se mi líbí

Štěpánko - krásný ločko 

a ostatní taktéž supr 

Já taky přidávám něco od Azur,takže fakt sosejte, já to nádherný frebie, mrkněte k nám na blog, je tam odkaz,kde stahovat.
A já jsem ted přemýšlela nad tou Jirkovou soutěží, fakt nemám nápad a rozhodla jsem se to vzdát. Protože bych tady vysedávala, hledala kity, jestli mě něco napadne, a akorát bych se nervila.
A navíc mám nějakou depku, či co. Co udělám, tak akorát napečeu, ale nebaví mě uklízet, prostě nic. 

Navíc Marky měla dneska 38, tak ani nevím, jaká bude noc, jestli bude nemocná.

Upravil(a) dusička (15. 12. 2009 20:49)
Není tady
Jé zase jsem si to popletla
ale to neva hlavně že vím kdy ta nová Dáda vyjde .Annave děkuji moc
malá jí tak zbožňuje
Štěpánko úžasné líbí se mi ten obraz tam vzadu skvělej nápad 
Duši paráda já si ten kit stáhla ale kdy začnu něco dělat teda nevím 
Není tady
No Evajsku
, to je teda diskriminace 
Ale fotky jsou to úžasný
už se těším na další.
A taky si odložím 
A Markétce ať už je líp. 
Není tady
Ahojda, tak já mám nějakou krizi, o víkendu jsem dodělala ta pfka a od tý doby nic, nějak to nejde, pomoooc
Krásně tvoříte, hlavně teda dílka Evajska tu byla hodně vidět, paráda

Není tady
Teda Štěpánko, vy máte sníh, já chci taky 
Není tady
Nádherné fotky, nádherné kity a parádní Ločka. To se fatografce dělá krásná fotka, když má tak skvělý objekt - Evi!!!
Jo a až bude po vánočním běsu, tak se poptám na radu jak na kity jako dnes ten Dušičky, nebo třeba co dávala Topi odkaz na ten muzikantský co mi z něj dělala Evka ráčka. Ať zkouším , jak zkouším, nevím na co kliknout, aby to šlo stáhnout.
A taky mám krizi, nic se mi nedaří. Tak aspoň , že se mám tu na co dívat.
Tak krásnou dobrou noc.
Není tady
Tak sa pridávam aj ja... k tým , čo sa im ič nedarí...
nič sa mi nechce:grater:
Štepánka LO je nádherné a závidím ten sniežik ...u nás bol naposledy pred tromi rokmi a to za deň sa rozpustil...
Ale tento rok sme už sneh videli:D , keď pred pár dňami padlo pár vločiek...
...samozrejme chválim aj annave a dušičku...LO sú krásne...
Není tady

ahoj a hezký ránko 
Tak já se opět nemůžu dokopat už od sedmi k ničemu...jen se ploužím a asi budu muset dát druhý kafe 
Flori,ten kit ze kterýho máš raka je palcenej a myslím dost drahej...ale ten včerejší collabáckej je zase asi zas podmíněnej registrací na tom shopu...ale jestli chceš, mohla ybch se zeptata mojí CT šéfky,jestli je možný ti poslat linky, když tam tomu nerozumíš a tak..myslím,že nebude proti
Kdby něco tak tě navedu jak to stáhnout 
Není tady
Baby, kuk sem...
http://my-digiscrap-world.blogspot.com/
Prekvapko od Snoopy, zdarma pouze jednu hodinu, tak honeeeeeeeeeeeeeeeeeem...
Není tady

sillwan napsal(a):
Baby, kuk sem...
http://my-digiscrap-world.blogspot.com/
Prekvapko od Snoopy, zdarma pouze jednu hodinu, tak honeeeeeeeeeeeeeeeeeem...
Tak čumím na překvápko od snoopy a rychle stahuji a pak na mě čekalo překvápko v ložnici - kluk si vzal na hraní rybilku a měl to všude na sobě, koberci, posteli, přebalováku... no zkrátka všude
To se mi to zas jednou vyplatilo 
Krásný den všem 
Upravil(a) Verčulka (16. 12. 2009 11:12)

Není tady

Bůůů,já to nestihlááá 
Není tady

Ahojky, všechny zdravím. Tak jsem to taky nestihla stáhnout, byla jsem s Matějem u holiče, to zase byla ostuda. Vůbec mi nechtěl držet na klíně, no ale je ostříhanej, sice s řevem, ale jinak to u nás bohužel nejde. Ani na tyčinky jsem ho neukecala, a to že je miluje.
Není tady

tak jsem si včera tvořila
Není tady

Není tady
Ahojky,
musím pochvlit Evjas novou fotku, moc Ti to tam sluší..jinak jsme zkoukla vaše krásná Lo, já nestíhám,ale v noci jsme upatlala návrh na Pf do Jirkové soutěže...tak doufám, že bude hodně účastnic, protože se mi až tak nepovedlo, aby se tam ztratilo v davu 
mám ale už scrapovací absťák, těším se, až si zase udělám nějaká Lo...nesthala sjem,a le konečně jsme dodělala práci, co jsem do Vánoc musela odevzdat, mám napečeno (krom jedněch nepečených, co udělám o víkendu a mám i zabalené dárky..takže mi zbývá už jen úklid..velký děcka jsou celý víkend se skauty (pokud neonemocní) a tak to snad stihnu...a pak už se budu jen těšit na vánoce 
Není tady

Ahoj babuny 
Kondle super, fakt jedeš
No já Káču "stříhala" poprvý min. tejden a dvakrát jsem ji málem fikla do ruky,pač sice drží,ale furt má ruce na hlavě,jako by si je chtěla uchránit
No vypadá to vtipně,ale do očí nepadá tak co to budu řešit,že
fascinují mě maminky co jsou jejich holčičky ve třech letech ostříhané stejně jako ony a pomalu i stejně oblíklý

Ali, díky, kdo by chtěl juknout,dneska dala pár do galerie, takže se jdu chlubit
http://www.hana-skacelova.mypage.cz/men … grafie/eva Akorát myslím,že je škoda,že nemám žádný hezký oblečení,pač černou vůbec nenosím a nějaký přírodní barvy by se ke mně rozhodně hodily líp

Není tady
Evajsku , nedělej si se mnou vůbec starosti.Já teď mám stejně nějakou krizi, nějak se mi nedaří a nedaří. Až se přes to dostanu, tak pak se s Váma domluvím, ale já zas nemusím mít, všechno co vidím.Nějaké muzikantské elementy už mám a tak s nimi vystačím. To co jsem myslela bylo freebe, coTopi nabízela vedle v domečku. Ale věnujte se dětem a vánocům a nedělejte si se mnou starosti. U nás padá drobný snížek a já jdu do světa.Ať se daří všem ostatním.
Není tady
Evi
fakt povedené fotky, moc ti to sluší 
Není tady

evajs napsal(a):
Ahoj babuny
Kondle super, fakt jedešNo já Káču "stříhala" poprvý min. tejden a dvakrát jsem ji málem fikla do ruky,pač sice drží,ale furt má ruce na hlavě,jako by si je chtěla uchránit
No vypadá to vtipně,ale do očí nepadá tak co to budu řešit,že
fascinují mě maminky co jsou jejich holčičky ve třech letech ostříhané stejně jako ony a pomalu i stejně oblíklý
![]()
Ali, díky, kdo by chtěl juknout,dneska dala pár do galerie, takže se jdu chlubithttp://www.hana-skacelova.mypage.cz/men … grafie/eva Akorát myslím,že je škoda,že nemám žádný hezký oblečení,pač černou vůbec nenosím a nějaký přírodní barvy by se ke mně rozhodně hodily líp
![]()
Evi, ty fotky jsou úúúúúúžasnýýýýýý.Já jsem byla s Matějem když mu byl rok taky u foťáka a dělal nám retro snímky, taky to bylo krásný, ale udržet malýho třeba v kufru nebo s kuchařskou čepicí na hlavě byla síla.
Není tady
ahoj holky
tak hlásím, že jsem včera nakonec upatlala taky Pfko pro Jirku , Ali - já taky jen pro účast. Prostě mě to nedalo a poprala jsem se s tím 
Včerejší depka je pryč, dneska jsem slepila i slepovaný (což jsem pořád odkládala)
Evajsku - fotky nádherný, si kočka 

Kindle - krásný lo 

Já chodím s Marky k holiči, párkrát jsem jí fikala ofinu, ale nemám ostrý nůžky, takže tedy vypadala. Kluci i chlap chtěj, aby měla dlouhý a culíky. Takže chodíme jen na zastřihnutí. Zatím to jde, uvidíme ve školce.
Taky už mám zabelený dárky , mám skoro vše, a ještě jsem nebyla ani v obchodě
vše přes net.
Pečený cukroví mám napečený, chystám se na nepečený, ale začnu až o víkendu. Jako třeba dvojtou dávku vosích úlů a tak.
Není tady