|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Štěpánko,Andrejko,Debí, krásný

Sice jsem se tu pochlubila,ale jsem teda mimo...je to hrozně moc,tři nový kity, ze zimy už fáákt nevím co tvořit,ani žádný nový fotky nemám..ale budu...budu! Na ty se moc těším..a na to,až s evám pochlubím...fotily jsme sice v totální zimě a fotografka i kamarádka co asistovala už jsou nemocný, ale snad to bude stát za to 
Jednu ochutnávkouvou sjem použila do ločka pro taťku a druhou šoupla do avatárku..na zbytek si prej musím počkat

Není tady

Dagoušku není zač
máš to krásný
Dobrou holky 
Není tady
Dobré ráno, nesu jednu "Laru" a mizím... mějte krásný den
kredit na DST
Není tady
Krásný den všem. Debi nádhera !!!!!
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den
.
Není tady
Jejda, jejda, kde vsechny jste? Vsechny suplikujete, pecete a uklizite? Tak vas aspon zdravim, jesteze chce Tomasek obcas koukat na pohadky co mame jen v PC, jinak bych se sem ani nedostala... Ale tady je beztak dnes mrtvo 
Není tady
ahojky
.
debi 

.
já tady měla kamarádku s prckem, tak jsem si zase užívala malého miminka
. no rozněžněná jsem až na půdu a brala bych druhé prtě klidně hned
.
ahojky
dítko mi spí, tak jsem si udělala jednu rychlovečku 

freebie purple love design by snoopy
dílka krásná 
a valím zabalit zbytek dárečků, jelikož mě Any chtěla pomáhat, tak jsem to nedodělala 

Není tady
gábi, už kse, viděla na mmb 
tak už s tím můžu ven.. rak pro tebe 

kredit

Není tady
Ahojte!!! Som iba na skok, aby som mohla pochváliť Vaše krásne LO... vianočné nákupy u nás vrcholia... tak nestíham... Prajem Vám pekný deň!!! U nás krásne slnečný, aj keď mrazivý...
Není tady

Ahojky,taky chválím krásné práce 
A odkládám jeden šuplík ...ten kit je teď v akci jako freebie tady http://www.scrapparty-digishop.com/inde … e7e2ac6766
a jedno zimní pro moji novou CT šéfku Soval 

Upravil(a) evajs (15. 12. 2009 15:06)
Není tady
Ráček pro Malinkej
.
Není tady

Evajsku 

A ostatní ločka, prostě přehlídka krásy, Topi jede s novým kitem jedna báseň 
Holky, ona Snoppy fakt měla včera kit za jedno euro 
No já se na to vybodnu, já ho chci takyyyyyy 

a já to prošvihla, do háje 

Odkládám jednu Azur, tím, že jsem byla mimo provoz přes ten zub, tak mám zpoždění a teď to všude doháním 

http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500 

Není tady
Kity od Lily jsou opravdu krásné a udělala jsem dobrej kauf, koupila jsem si dva kity v jednom balíčku, a pak ještě jeden kit od Lily ve slevě
.
Není tady
Holky zde je jedno zajímavé CT, tak jestli chcete, tak se přihlašte: http://starlight-designs.blogspot.com/2 … nners.html
.
Není tady

mmmm,to je moc hezký..ale když vidím ty Ločka,asi by to nemělo smysl...i když si to vlastně říkám často když někam píšu
Ale vlastně poprvý co jsem myslela že to ani nemá smysl zkoušet vyšla ta Timková a podruhý te´d Soval
Tohle myslím už bych ale fáákt nedala...tý nový vylezly další dva kity,fakt nevím kdy to jako budu stíhat 
Andrejo,super...mně se enhle kit moc nepáčil

Není tady
Konecne to tu trochu obzivlo... LOcka uzasnaaaaa...
Andrej, Topi, Evi, koho jsem zapomela? Dagi, Gabka, krasa...
Evi, zadny strach, kdybys nebyla dobra, nebo podle jejich gusta, tak si te nevyberou... 
Není tady
Evajs, páčil - nepáčil, holt když musíš, tak musíš 

A ještě jedna Azur, tentokráte collab, sosejte, dokud je frebíčko 

http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500 

Není tady
Baf
jsem se na vás přiěla podívat .
Evajsku krásnej avatar sluší ti to 
Dílka máte kouzelná
A já včera zabalila všechny dárky jupíííííííííííííííííí ani PC jsem nepustla.
A mám dotaz někdy minulí týden tu pasala Duši že včera
vychází nová Dáda.Já jsem tu první koupila náhodou a to upozornění se mi hodilo a včera jsem ho teda koupila .Ale tan náš prcek se na to kouknul a podle obrázků na obalu mi tady tvrdí že bude ještě pokračování.No a já bych chtěla vědět jestli bude a kdy v trafice to nevědí
naše Nikča jí děsně baští.
Není tady
Hani, to je krásnej dotaz
Já ji včera koupila taky, pod stromeček Tomčovi, miluje ji, ale obal jsem teda nezkoumala 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Hani, to je krásnej dotaz
Já ji včera koupila taky, pod stromeček Tomčovi, miluje ji, ale obal jsem teda nezkoumala
Tu co jsem koupila před týdnem už zná nazpaměť
a nechápu jak podle obalu pozná že bude další
kdyby to tu Duši nanapsala tak bych to nevěděla.Prckové jsou moc fikaní 
Není tady
Včera večer mi z Printu napsali, že kalendáře jsou vyexpedované
. Tak čekám kdy je pošťačka donese
.
Není tady
Topi, to mi psali v sobotu a stále nic nemám 
Není tady
Evi a zapomela jsem ti napsat, ze mas krasny novy avatar

Není tady