29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky je mi už mizerně, dodělala jsem, co jsme musela a jdu spát, dobrou noc a držte mi zítra palce, ať stihnu dr. i práci
Není tady
Dobrou,babunky,ať je zejtra líp
Není tady
Hani - krásný, nádherný
já jsem ted dodělala jedno šuplíčkový, se mi ani nechce jít spát, sice se už do mě dává zimnice, ale ležet a koukat do stropu.
dobrou noc všem
Není tady
Hani nádherný, zvlášť to pro Štěpánku
Není tady
Ahoj holky!!!
Soutěž se vám povedla, nejvíc se mi líbí Gabky a Annave a Floranka měla super nápad!!! Je to vtipné
Koukám, že řešíte to očkování, taky tu diskuzi pročítám...souhlasím s vámi do puntíku. Mně i dr říkal, že je zásadně pro pneumokoka a že v jiných zemích EU to mají zahrnuto v povinném očkování a kdyby byly u nás na to peníze, tak už to taky máme, ostatní jako žloutenku nebo klíšťata doporučuje, ale až v pozdějším věku. Akorát tu pracečí ne, o té bych ani neuvažovala. V každém případě teď tady na nás a hlavně na ty děti číhá takových svinstev...máme kamaráda, co je hlavní epidemiolog... a včera jeden náš známý má svojí zaměstnankyni už půl roku doma s TBC...prý je to teď tak jednoduché, že záleží na imunitě toho kterého člověka a stačí jeden kašel od spolucestujícího z tramvaje a TBC se rozjede
Sama jsem ale strašně ráda, že Kika všechny očkůvky zvládla na jedna s hvězdičkou, snad jen na tuhle nedávnou měla teplotu
Není tady
Gratuluju Štěpánce!!!!!!!! je dněšní vítězkou. Tak šťastnou ruku a zajímavé zadání
Není tady
Není tady