29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Spirulko... když už jsem měla tu Tvou fotku, tak jsem neodolala a scrapla ji...
Není tady
Jůůůůůů Debí, ty jsi zlatíčko
to je kouzelný
Není tady
Jé, já se musím pochlubit. Vyhrála jsem ten krásný kit od MaryPop.
A teĎ musím nasmolit nějakou odpověĎ. Ježíš proč my jsme neměli na škole místo ruštiny angličtinu.
Ještě že existuje mistr google
Není tady
kindle napsal(a):
souhlasím s Debi
Není tady
čarodějka napsal(a):
kindle napsal(a):
![]()
souhlasím s Debi
děkuji Ti moc
Není tady
Gratuluji Štěpánce !!!!!!!!!!!!A všem děkuji za účast v soutěži, přeji dobrou noc a ať v příštím týdnu zvládnete vánoční přípravy a hlavně ať už jste konečně všichni zdravííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) Floranka (13. 12. 2009 23:28)
Není tady
Upravil(a) Deborah (14. 12. 2009 22:06)
Není tady
Štěpánce, taky moc gratuluju k vítězství.
A musím se pochlubit, včera to bylo poprvé, co mi Jirka nic nevytknul Sice toho na mém PF-ku moc nebylo, co by se dalo pokazit, ale i tak to potěší
Není tady
Ahojky hoky, přeji hezký den .
Za chvilku jdeme plavat. A Štěpánce ještě jednou gratuluji .
Není tady
VŠEM KRÁSNÉ RÁNO.... A CELÝ DEN.... JAKOŽ I CELÝ TÝDEN..........
Díky moc za gratulace..... Bylo to moc příjemné překvapení po ránu......
Cat gratuluji k účasti bez výtky..... vůbec se nedivím... nebyla třeba....
Anni... Tobě ooobrovsky blahopřeji k výhře u MaryPop..... To je opravdu pecka..... Jak se to dělá...? Jejda.....už se těším, co předvedeš za dílka....... Tobě myslím bude hodně sedět....
Není tady
Cat858 napsal(a):
Štěpánce, taky moc gratuluju k vítězství.
A musím se pochlubit, včera to bylo poprvé, co mi Jirka nic nevytknulSice toho na mém PF-ku moc nebylo, co by se dalo pokazit, ale i tak to potěší
Však to také bylo mooooc krásné
Není tady
Ahoj holky, preji krasne mrazive rano!
Tedy, zima na me dychla hned po te, co jsem zhledla vase nadherna PFka a timto gratuluji Stepance k vitezstvi a budu si to na Novy rok pamatovat a vykrocim pravou
Floranko, to vis, ze chci. Email ti pisnu do SZ.
Ja zas upirsake knihy muzu, ikdyz Twilight je fakt takova ceervena knihovna Ale Historicka, kterou jsem uz nekolikrat doporucovala je jina kava a i tchyne, ktera upiri knizky nemusi, byla v tranzu...
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
VŠEM KRÁSNÉ RÁNO.... A CELÝ DEN.... JAKOŽ I CELÝ TÝDEN..........
Díky moc za gratulace..... Bylo to moc příjemné překvapení po ránu......![]()
Cat gratuluji k účasti bez výtky..... vůbec se nedivím... nebyla třeba....
Anni... Tobě ooobrovsky blahopřeji k výhře u MaryPop..... To je opravdu pecka..... Jak se to dělá...? Jejda.....už se těším, co předvedeš za dílka....... Tobě myslím bude hodně sedět....
Štěpánko, dobřes to vymyslela, myslím, že všichni potřebujem vykročit tou správnou nohou!!!!!!!!!!!!a přímo vyjít na šťastnou cestu novým rokem.
A teď ještě přeji, ať vymyslíš něco tak šikovného, aby se toho všichni ochotně a rádi zúčastnili:hjarta:
Není tady
Silvi...... díky......
Floranko..... taky díky....a z hlavy se mi kouří.............. snad dám něco lákavého dokupy.....
Není tady
Ahojky,
gratuluju Štěpánce a obdvivuju ty, co stihly soutěž, já se tu plácám takovým způsobem, že nestíhám sni dočítat, co je tu nového
dneska jdu za chvíli k zubaři - bojim, bojim
zkusím vše dopoledne dočíst..možná když Adam usne
mějte se fajn!
Není tady
Ahoj holky
štěpánko gratuluji
Není tady
annave napsal(a):
Jé, já se musím pochlubit.
Vyhrála jsem ten krásný kit od MaryPop.
A teĎ musím nasmolit nějakou odpověĎ. Ježíš proč my jsme neměli na škole místo ruštiny angličtinu.
Ještě že existuje mistr google
super gratulace
Není tady
Ahoj holky, jen nakukuju s novinkou od Snoopy... dočtu si vás večer pa a krásný den
KREDIT NA DST
Není tady
Štěpánko přidávám se ke gratulantům a vymysli něco ne moc těžkého ať to zvládnou i začátečníci jako já
Není tady
Evajsku, uz jsem se chtela zeptata vcera, ty jses take v CT u Snoopy?
Není tady
Štěpánko, ještě jednou gratuluju i tady. Koukám, co sis to na nás vymyslela:co: Já už na vánoce nemám snad ani žádný nápad
A odložím si tu dvě šuplíčková - je to kit od Azur a je freebie - link u mě na blogu
Debí
Upravil(a) annave (14. 12. 2009 12:20)
Není tady
sillwan napsal(a):
Evajsku, uz jsem se chtela zeptata vcera, ty jses take v CT u Snoopy?
Silwanko,néé..akorát ji žeru,takže jsem si PayPal zakládala hlavně kvůli ní Akorát furt nemám na účtu peníze,takže zkupuju když má kity za euro
Což je zrovna dneska,to mi připomíná, že si musím jít hned něco scrápnout z tý její úžasný novinky dokud mazlík spí
Štěpánko,gratuluju ještě tady a těším se na skroo poslední hrátky v tomhle roce
Anni,gratuluju..jééé Cizy time už vylezlo? Tak to musím jít napravit,nemám to ještě ani na MMb
Ločka krásný
Není tady
Ahaaaaaaaaa.. JJ, dnes ma kit za euro. Snoopy je super, vi, v jake jsem situaci, tak netlaci u me na pilu, super sefka. Tenhle tyden musim ale dodelat vsechny resty, neb v sobotu odjizdime a drive nez 3.1 pocitac neuvidim
Není tady
A já teda odkládám dvě ločka z "Cozy time"
jedno je ráček por Malíska a udělala jsem ho jako QP, můžete stáhnout na blogu
Www.evajscrap.blogspot.com
Není tady
holky prosím o radu zavřelůa jsem si v gimpu okno vrstev a nevrátilo se mi to tam,jak to napravým???
Není tady