29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Deborah napsal(a):
Haničko.. koukala jsem, že jsme použili stejný eloše, to je bomba
Ta Andrejčina část je prostě božííííí
Jo ty chaloupky se mi líbí ty se jí moc povedli
Není tady
floranko, obvávám se, že ne, ještě tady popíjíme, tak jsem jen přišla nakouknout . snad příště
čarodějka napsal(a):
Deborah napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Debi
![]()
![]()
jaké pokažené
ale odskočila jsem si napsat že to Florančino vytištěné na luxusním papíře by se mi teda líbilono pokažené, bo to mám ze špatného kitu...
![]()
![]()
no jo ty máš Síťu
já si nevšimla
chichi třeba by si nevšiml ani Jirka, možná jsem to mohla nechat
Není tady
evajs napsal(a):
Co říkala mamuša na kalendář
?
byla nadšená
dagi napsal(a):
evajs napsal(a):
?
byla nadšená
ta moje brblala, když viděla jen fotky, že prý kde má kalendář, jsem ji řekla, že jsem je letos nedělala, chichi to neví, že ho najde pod stromečkem...
Není tady
Deborah napsal(a):
dagi napsal(a):
evajs napsal(a):
?
byla nadšená
ta moje brblala, když viděla jen fotky, že prý kde má kalendář, jsem ji řekla, že jsem je letos nedělala, chichi to neví, že ho najde pod stromečkem...
moje kalendář taky dostane k vánocům...dělala jsem letos poprvý Tak jsem zvědavá
jůů,já prošvihla Superstar...nemám ta´tku doma,tak jsem mohla koukat..ale tajnosti jsou beztak lepší tak jaký to bylo? Já bych to tááák přála tý holčině
připadá mi jediná normální a skromná
Holky,já jsem hrozný prase,ale jak jsem zas dneska moc nejedla,udělala jsem si teď na večer kupu cuketovejch řízečků,fakt maso...ale jsou moc dobroučký
Není tady
Debi, máš je krásné obě. Nemáš náhodou nějakou uměleckou školu? Máš všechny výtvory takové krásné, víš jak ty elementy poskládat, aby to sáhlo na srdíčko, jsou takový něžný.
Není tady
odložím si jedno LO
Není tady
kindle napsal(a):
Debi, máš je krásné obě. Nemáš náhodou nějakou uměleckou školu? Máš všechny výtvory takové krásné, víš jak ty elementy poskládat, aby to sáhlo na srdíčko, jsou takový něžný.
jůůů ty seš zlatíčko...se tady úplně červenám.... mám klasickou obchodku... a scrap je můj obr koníček...
Není tady
Deborah napsal(a):
kindle napsal(a):
jůůů ty seš zlatíčko...se tady úplně červenám.... mám klasickou obchodku... a scrap je můj obr koníček...
to je vidět na těch výtvorech, že tě to naplňuje, doufám, že to jednou zvládnu taky tak hezky vytvářet, zatím jsem na začátku, ale doufám, že se vypracuju jako vy tady
Není tady
Holčičky prosím Vás poraďte mi. V Gimpu tady asi nikdo nedělá, co? Ale kdyby přeci, potřebuji vědět, jestli jde nějak udělat, když si dám textovou vrstvu a vyberu si určitý druh písma, tak mi u písmenek s háčkem ty písmenka zvýrazňuje a jsou větší než ty ostatní. Jde to nějak udělat, aby byly všechny stejný?
Blbej dotaz co, ale já fakt nevim.
Není tady
ahoj holky...moc děkuju za gratulace k svátku a za ráčky
PF-ky máte krásný..moc se mi líbí Floranky já opět nestihla..ale polepším se
Není tady
Uff, a já se snad konečně na pět minut zastavím....a tak přeji Lucce vše nejlepší k svátku, hodně štěstíčka a zdravíčka
Není tady
Tak já se konečně hlásím, dobrý večer
Tak já dneska opravdu jen pro účast. Pekla jsem cukroví, do toho nám přijela návštěva a ještě jsem se musela učit s Andulkou. Ani nechtějte vědět, kdy jsem zasedla k PC. Kde jsou ty doby, kdy jsem měla soutěžní hotové už v úterý.
Dočetla jsem asi 10 stránek no možná ještě víc.
a skoro nic nevím. Stmívání už mám, ale pořád jsem ho ještě nepustila
a kdo ho ještě nemá, teĎ by mělo vyjít na DVD v trafikách.
Štěpánko, tvoje ločka jsou super. Ten ježíškovskej ráček a to s Haničkou
Topi, pěkné lo a ty jemnější stíny vypadají moc dobře.
Kindle, já dělám v gimpu. Podle mě to znamená, že to písmo/font/ nemá české znaky. Takže já to píšu bez háčků a čárek a pak je dodělávám štětcem. Ale české fonty se dají stáhnout.
Luckám moc gratuluju
A udělaly jste mi strašnou radost, že jste na PF použily moji část. Když jsem viděla ty vaše collabové nádhery, tak jsem se za tu svojí prvotinu trochu styděla.
Není tady
kindle napsal(a):
Holčičky prosím Vás poraďte mi. V Gimpu tady asi nikdo nedělá, co? Ale kdyby přeci, potřebuji vědět, jestli jde nějak udělat, když si dám textovou vrstvu a vyberu si určitý druh písma, tak mi u písmenek s háčkem ty písmenka zvýrazňuje a jsou větší než ty ostatní. Jde to nějak udělat, aby byly všechny stejný?
Blbej dotaz co, ale já fakt nevim.
Blbej dotaz to není. Já v Gimpu nenapíšu ani ň!!!!!!!!!
Já to buď napíšu v picase, až to mám uložené jako jpg. A nebo a teď holky sednou na zadek
vezmu nějaký papír hladký bez vzorku, na něj v picase napíšu text, to si dám do gimpu,
přidám alfu, klepnu na ty tři barevný čtverečky nad sebou na výběr barvy a deletem to vymařu, zůstanou mi jen písmenka. Uložím jako png a hle , mám svůj WA. Problém je, že to pak musím napasovat do ločka, aby to sedělo jak zadek na nočník.
To jste se vy zkušené nasmály, co?????????? na to jsem přišla skoro sama, heč !!!
Upravil(a) Floranka (13. 12. 2009 22:01)
Není tady
No já osobně neumím v gimpu vůbec nic... takže to je pro mě španělská vesnice
Není tady
Floranko, annave díky moc, já chtěla napsat kolikrát takovým hezkým písmem nějaký WA a pořád mě to zlobilo, tak teď už vím jak na to.
Není tady
Ahojky holky hlásím se opravdu vyšťavená ze školy...všechny zápočty jsem udělala dvě jedničky dvědvojku a čtyři zápočty ... jsem fakt šťastná a tímto mám hotový zimní semestr
teď do školy až v únoru hurááááá
ale od Ledna nastupuju zase do práce tak to bude teprve fofr
teď mám hodně zájemců kterým dělám pohlednice a scrapbook,takže sedím u pc,ale vánoce si chci fakt moooc užít a odpočívat
Upravil(a) Fool-pick (13. 12. 2009 22:09)
Není tady
Floranka napsal(a):
kindle napsal(a):
Blbej dotaz co, ale já fakt nevim.Blbej dotaz to není. Já v Gimpu nenapíšu ani ň!!!!!!!!!
Já to buď napíšu v picase, až to mám uložené jako jpg. A nebo a teď holky sednou na zadek
vezmu nějaký papír hladký bez vzorku, na něj v picase napíšu text, to si dám do gimpu,
přidám alfu, klepnu na ty tři barevný čtverečky nad sebou na výběr barvy a deletem to vymařu, zůstanou mi jen písmenka. Uložím jako png a hle , mám svůj WA. Problém je, že to pak musím napasovat do ločka, aby to sedělo jak zadek na nočník.
To jste se vy zkušené nasmály, co?????????? na to jsem přišla skoro sama, heč !!!
Teda Floranko smekám krásnou složitou vychytávku sis našla ale důležité je že sis poradila.
To já dřív strašně ráda používala nápisy do kruhu a protože můj PS to neumí (mám starej) tak jsem si to napsala v gimpu a v PS z toho pomocí kouzelné gumy dělala png také pěkně složitá vychytávka na kterou jsem přišla sama
Není tady
čarodějka napsal(a):
Floranka napsal(a):
kindle napsal(a):
Blbej dotaz co, ale já fakt nevim.Blbej dotaz to není. Já v Gimpu nenapíšu ani ň!!!!!!!!!
To jste se vy zkušené nasmály, co?????????? na to jsem přišla skoro sama, heč !!!Teda Floranko smekám krásnou složitou vychytávku sis našla
ale důležité je že sis poradila.
To já dřív strašně ráda používala nápisy do kruhu a protože můj PS to neumí (mám starej) tak jsem si to napsala v gimpu a v PS z toho pomocí kouzelné gumy dělala pngtaké pěkně složitá vychytávka na kterou jsem přišla sama
holky vy jste šikovný, to mě nic takovýho nenapadlo
Není tady
Není tady
kindle napsal(a):
no pááni, to je krásnýýýý!!!
Není tady
Kindle, myslím, že nejjednodušší je najít písmo, které zná háčky, čárky... třeba tady http://www.ceskefonty.cz/
Není tady
děkuji děkuji
Není tady
je tam i postup, jak si ho nainstalovat...
Není tady