29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky zdravím. Koukám, že je nový domeček, tak nevím jestli jste ještě byly ve starém, tak znova vkládám další dílko od Lily, snad se nebudete zlobit
Mě upírské knihy, také vůbec neberou. Mám ráda knihy cestopisné, životopisné, historické myslím tím dějiny. A ráda si přečtu i dobrou detektivku . A teď samozřejmě čtu i pohádky Matýskovi a různé říkanky a říkadla
.
Teď se jdu dívat na Superstar, vaše ločka ze soutěže si hrohlédnu zítra, všem přeji dobrou noc
.
Není tady
A samozřejmě přeji do nového domečku vše nej, samou pohodu a krásná dílka .
Není tady
Ahojky
vše nej v novém domečku
Topi
Luci vše nej k svátečku
aprilmouse and hanulienka
Není tady
a dneska jsem si udělala ještě ločko sama sobě
Není tady
Děvčata, PF-ky jsou nádherné.Jste šikolky šikovné!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj holky!!!!!!!!
Tak já mám prozatím favoritku Janku, to je nádhera ty chaloupky
Jak se vede? My byli na oslavě 16tin synovce, tak to bylo fajn, měli jsme dobroučkej dort, těstovinovej salátet, punčák...spoustu dobrot
Mně se od rána, teda už v noci když jsem vstávala motá hlava, nevím proč, jestli tlak nebo co, tak jsem už po snídani zvládla panáka slivovice, několik kafí...a furt nic, snad už to zítra bude dobrý...
Není tady
Tutule napsal(a):
Ahoj holky!!!!!!!!
Tak já mám prozatím favoritku Janku, to je nádhera ty chaloupky
Jak se vede? My byli na oslavě 16tin synovce, tak to bylo fajn, měli jsme dobroučkej dort, těstovinovej salátet, punčák...spoustu dobrot
Mně se od rána, teda už v noci když jsem vstávala motá hlava, nevím proč, jestli tlak nebo co, tak jsem už po snídani zvládla panáka slivovice, několik kafí...a furt nic, snad už to zítra bude dobrý...
Tuli a nezapomínáš na tekutiny, mě někdy bolí hlava (a to celkem výjmečně) když zapomenu na přísun tekutin.
Není tady
Ahoji, PF-ky jsou všechny krásné.
Lucce přeju všechno nej k svátku.
Nějak na scrap nemám čas Je toho teď strašně moc najednou a kolikrát ani nemám čas k PC sednout. Do toho nám rostou zuby, musela jsem chystat na oslavu, dnes jsme ještě slavili narozeniny tchána a k tomu všemu jsem nemocná, takže toho už mám vážně moc
Není tady
Lucce taky ještě honem ve nej k svátku......
Tutul... kdysi jsem měla s motáním hlavy problém asi tři dny..... Bylo to od krční páteře....
Nádherná díla...!!
Není tady
Holky, kdyby jste věděly jak jsem se teď zapotila, až na sedince... jsem měla frajerka PFko hotový, jenže já maminka od telat zapomněla, že to má být z našeho collabu, tak jsem to musela honem předělat, no to byl fofr... uff ale mám hotovo a mám i favoritku!!!
Není tady
Deborah napsal(a):
Holky, kdyby jste věděly jak jsem se teď zapotila, až na sedince... jsem měla frajerka PFko hotový, jenže já maminka od telat zapomněla, že to má být z našeho collabu, tak jsem to musela honem předělat, no to byl fofr... uff ale mám hotovo a mám i favoritku!!!
tak to jsi dobrá, že to zvládneš takhle rychle, já nad tím vždycky sedím jak dlouho
Není tady
Tady je to první, to pokažené:
Není tady
Deborah napsal(a):
To se zapiš k favoritkám!!! Já jsem vždycky vyhrála, když jsem Ločko dělala nahonem, na poslední chvíli.
A pro změnu, když jsem se podívala z jiného úhlu zjistila jsem že text není hnědý, jak jsem předpokládala, ale nějak dofialova. a to jsem to předělávala, že ji tam chyběla jedna čárka, bez které by to byla blbost
Není tady
Debi
jaké pokažené
ale odskočila jsem si napsat že to Florančino vytištěné na luxusním papíře by se mi teda líbilo
Není tady
Haničko.. koukala jsem, že jsme použili stejný eloše, to je bomba Ta Andrejčina část je prostě božííííí
Není tady
čarodějka napsal(a):
Debi
![]()
![]()
jaké pokažené
ale odskočila jsem si napsat že to Florančino vytištěné na luxusním papíře by se mi teda líbilo
no pokažené, bo to mám ze špatného kitu...
Není tady
čarodějka napsal(a):
Debi
![]()
![]()
jaké pokažené
Jéééééééééé, Hani ,dík za uznání!!!!!!!!!
Máš svolení autorky, můžeš ho použít
Není tady
Jůůů,krásný to máte
Já taky vyhrávala když jsem plácala na poslední chvíli..ale to dneska fakt nehrozí navíc jsem zjistila,že mi půlka částí chybí,ale už jsem nestihla dostahovat
Gábi a ostatní, krásný Ločka
No já upíří knihy žádný neznám, prostě jsem viděla dívko a šla na druhej díl, nic složitýho..literaturu si podle žánrů nevybírám...spíš jedu po autorech nebo nálady
Silwi, to byl humor jako s tím dotazem...ale chápu ho pokud jsi jen četla knížky..vlastně mě trošku mrzí,že tím filmem už moc prostoru pro fantazii není...protože je fakt, že třeba hlavní hrdina je ve filmu permanentně doost přelíčenej,což si při čtení rozhodně nepředstavuješ a tak to pak působí o to víc pohádkově a vyfabulovaně Ale i tak se do knížek brzy pustím...ale snad abych začala číst nejdřív trojku, když už jsem dva díly viděla na plátně
Není tady
nene Evajsku... hezky od jedničky a jestli seš citlivka, u dvojky budeš bulet... prostě knížka je knížka...
Není tady
ahoj holky .
dneska jsme slavili mamky narozky, tuž nebyl čas.. dílka supeeer a soutěžní luxusní, jsem zvědavá, koho jirka vybere
.
Deborah napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Debi
![]()
![]()
jaké pokažené
ale odskočila jsem si napsat že to Florančino vytištěné na luxusním papíře by se mi teda líbilono pokažené, bo to mám ze špatného kitu...
Ale hrozně se ti povedlo. je dobře, že ses nám s ním pochlubila
Není tady
dagi napsal(a):
ahoj holky
.
dneska jsme slavili mamky narozky, tuž nebyl čas.. dílka supeeera soutěžní luxusní, jsem zvědavá, koho jirka vybere
.
Dagi, ještě máš půl hoďky čas. To ještě stihneš!!!!!!!!!
Není tady
evi, kino zááávidím . já to pak asi omrknu až na dvd. zatím jsem viděla stmívání a mě se to moc líbilo. obzvláště edward
.
jo a od ježíška mám slíbenou celou ságu, takže se těším, že si počtu. a naopak jsem ráda, že už vím, jak si je mám představit
Deborah napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Debi
![]()
![]()
jaké pokažené
ale odskočila jsem si napsat že to Florančino vytištěné na luxusním papíře by se mi teda líbilono pokažené, bo to mám ze špatného kitu...
no jo ty máš Síťu
já si nevšimla
Není tady
Co říkala mamuša na kalendář ?
Není tady