29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak vzhůru do dalších dílek, ať se nám tu krásně "bydlí"
Není tady
Ahooooj v novém domečku....
Není tady
Ahoj šmudlinky
Přeju co nejvíc fantazie do nový chaloupky, dám mrně spát a zkusím se na poslední chvíli vrhnout na jednokitovku, před chvílí jsem se vrátila z prima vejletu do kina
ano,Debinko, viděla jsem New moon
Není tady
Evajsku, tak seš taky "kousnutá" a jak? Líbilo? Já jsem z toho byla úplně hotová, mě se to líbilo moooooc... Soundtrack mám v mobilu a skoro denně poslouchám....
Není tady
Noo popravdě,ten konec už mi přišel jak ze špatná harlequinky,ale jinak kousnutá jsem, takže sjem si aj pobulila trošku,akorát ti puboši mi to kazili, jak se furt chechtali a šustili
Ale joo,líbilo..navíc máme akci kino za 50 kč,takže jsem si to fakt užila i s popcornem
Není tady
chichi já jsem taky bulela... a včera jsem bulela u čtyřky knížky, už jsem v půlce... uff to musím dočíst než přijede miláčik...
Týý joo a za pajdu, já vyplázla 139,- za vstupenku a 99,- za menu s plackou týmu Jacob jo a tu jsem už pro jistotu ztratila
Upravil(a) Deborah (13. 12. 2009 19:23)
Není tady
Tak schvalne, holky, za koho kopete, za Edwarda, ci Jacoba?
Ja se do kina bohuzel nedostanu, cizi lidi ke klukum nechci a rodinu tu nemam, takze nic. Ale az to vse doctu, tak si pujcim DVD, zatim si chci ponechat svou predstavu Edwarda
Ale kdyz uz ne kino, tak 21.12. mame sraz pod vanocni jedlickou ze stredni, tak se tesim. Presun do hospody uz ozelim... Ale fakt se na tu vanocni slezinu tesim, tu pravou po 15 letech jsem zmeskala, byla jsem prave na porodnim sale s Daneckem
Není tady
ty seš ďábel Čteš už čtyřku,joo??? Týý jo, promění ji?? Né,nechci to vědět
asi jo,že? Alice?
Neříkej...jen jsem četla,že oni oba ti herci už nechtěj točit ani trojku..nebo tu čtyřku?Te´d nevím..
Jdu tvořit, CT šéfkám vylezly zas nový kita anemám ještě to PF,honééém, než dostnu od Floranky důtku za neúčast
Není tady
Já teda za Edwarda.... woooooow jsem ráda, že jsem prvně viděla Stmívání a pak četla, aspoň jsem ho už v té knížce viděla tak jak teď vlastně "vypadá" uuuáááá nááádhernýýýý chlap... no ale na toho mýho miláčka nemá
Není tady
sillwan napsal(a):
Tak schvalne, holky, za koho kopete, za Edwarda, ci Jacoba?
Ja se do kina bohuzel nedostanu, cizi lidi ke klukum nechci a rodinu tu nemam, takze nic. Ale az to vse doctu, tak si pujcim DVD, zatim si chci ponechat svou predstavu Edwarda
Ale kdyz uz ne kino, tak 21.12. mame sraz pod vanocni jedlickou ze stredni, tak se tesim. Presun do hospody uz ozelim... Ale fakt se na tu vanocni slezinu tesim, tu pravou po 15 letech jsem zmeskala, byla jsem prave na porodnim sale s Daneckem
Silwan..prosím tě,co je to za dotaz...Jacob je super,ale...láska až za hrob je jediná a jedinečná a ta s překážkama tím spíš
Není tady
A abych nespamovala, tak jsem prokutala suplik a predse jen neco nasla
Kredit - Symphonie of nature od Symphonie
Není tady
Tak jsem si udělala jedno dokumentační a jednoduché .Tohle jsem dělala včera odpoledne až do večera.Je vidět jak Nikolku to moc nebavilo nakonec šla kreslit obrázek
a já to vše dodělávala s Terkou.Ale nezlobili a to bylo důležité
No a ráno jsme to dali na balkon a večer si to ježíšek odnese a dá to maminkám k vánocům
Upravil(a) čarodějka (13. 12. 2009 19:35)
Není tady
evajs napsal(a):
ty seš ďábel
Čteš už čtyřku,joo??? Týý jo, promění ji?? Né,nechci to vědět
![]()
asi jo,že? Alice?
Neříkej...jen jsem četla,že oni oba ti herci už nechtěj točit ani trojku..nebo tu čtyřku?Te´d nevím..
![]()
![]()
Jdu tvořit, CT šéfkám vylezly zas nový kita anemám ještě to PF,honééém, než dostnu od Floranky důtku za neúčast
![]()
![]()
ne a ne a neřeknu.... nechej se překvapit, ale čte se to parádně.... to je asi nej díl... ale vypadá to, že točí stejní herci trojku, na youtube už se objevili shoty Eclipse...
Není tady
Deborah napsal(a):
Já teda za Edwarda.... woooooow jsem ráda, že jsem prvně viděla Stmívání a pak četla, aspoň jsem ho už v té knížce viděla tak jak teď vlastně "vypadá" uuuáááá nááádhernýýýý chlap...
no ale na toho mýho miláčka nemá
Fíííjuu,taková poklona...kdyby věděl...já bych edana taky brala všemi deseti...můj typ...charismatickej,vysokej,hubenej...jacob je typ klučíka co jsem žrala v patnácti
Není tady
Jůůů,Silwi,hani, paráda
já už fakt mažu,a´t to stihnu,pa za chvíli
Není tady
evajs napsal(a):
Deborah napsal(a):
Já teda za Edwarda.... woooooow jsem ráda, že jsem prvně viděla Stmívání a pak četla, aspoň jsem ho už v té knížce viděla tak jak teď vlastně "vypadá" uuuáááá nááádhernýýýý chlap...
no ale na toho mýho miláčka nemá
Fíííjuu,taková poklona...kdyby věděl...já bych edana taky brala všemi deseti...můj typ...charismatickej,vysokej,hubenej...jacob je typ klučíka co jsem žrala v patnácti
![]()
jojojo taky tak... woooow ten můj miláček je vysokej a jak jsme se potkali byl i hubenej, teď je z něj chlap...
Není tady
Evi, tak nekomu muzou byt upiri proti srsti Ze? Ikdyz uprimne, upir nebo vlkodlak
Není tady
sillwan napsal(a):
Evi, tak nekomu muzou byt upiri proti srsti
Ze? Ikdyz uprimne, upir nebo vlkodlak
tak já určitě upír... chichi pít krev umím, akorát potřebuju spát v noci a ve dne a na sluníčku neblejskám a asi i zestárnu, no ale jinak jsem vampire....
Není tady
Hani, Sliwi... nádherný ločka!!!
Holky moje, těším se na PFka...
Není tady
Hani, to jsi mi připomněla, jak jsem včera telefonovala s miláčkem a jak jsem tak pochodovala po pokojíčku, něco jsem zahlídla u okna... no malá tam zastrčila dopis Ježíškovi, mě to tak dojalo, bylo to nádhernýý, už jsem si ho schovala na památku a malá se ráno radovala, že si ho Ježíšek odnesl...
Není tady
Tak me teda filmovy predstavitel nebere... Moje literarni predstava je zcela odlisna...
Není tady
čarodějka napsal(a):
Tak jsem si udělala jedno dokumentační a jednoduché
.Tohle jsem dělala včera odpoledne až do večera.Je vidět jak Nikolku to moc nebavilo nakonec šla kreslit obrázek
a já to vše dodělávala s Terkou.Ale nezlobili a to bylo důležité
http://img3.rajce.idnes.cz/d3/1/1812/18 … uckama.jpg
No a ráno jsme to dali na balkon a večer si to ježíšek odnese a dá to maminkám k vánocům
To je krásný, to se bude jistě moc líbit a Ježíšek bude mít radost, že má pomocníčky
Není tady
ahoj
Hani - parádní a si šikula, že se tak holkám věnuješ
Dílka krásná a to všechna
Holky - sehnala jsem Cvičení s Míšou, kdo by chtěl, tak mi písněte SZ.
Marky je na tom fakt dost ulítlá. Dostala už dývka v březnu k narozeninám, a já si je blbá nezálohovala, tak už jsou zničený, ale sehnala jsem nový
Dám vám sem ukázku http://www.youtube.com/results?search_q … =&aq=f
Za chvilku to vypukne
Není tady
Deborah napsal(a):
Hani, to jsi mi připomněla, jak jsem včera telefonovala s miláčkem a jak jsem tak pochodovala po pokojíčku, něco jsem zahlídla u okna... no malá tam zastrčila dopis Ježíškovi, mě to tak dojalo, bylo to nádhernýý, už jsem si ho schovala na památku a malá se ráno radovala, že si ho Ježíšek odnesl...
Ty jova tak to jsi měla kliku žes ho viděla to by bylo sklamání kdyby si ho ten ježíšek neodnes .U nás včera na vánočních trzích dávali balonky na ně se přivázal papírek s přáním a všechny se pustili najednou a kam jinam letěli než k ježíškovi.Tak ted musím Terezce sehnat ještě míč s koňma jestli ho neseženu tak mě picne Nikča tam chtěla napsat autorobota a toho už koupil děda tak ta ho dostane určitě.Ale byl to docela nářez balonků bylo 100 a dětí snad 200
mi to přivázali na jeden ještě že se nechaj holky umluvit že to dělaj společně.
Není tady
sillwan napsal(a):
A abych nespamovala, tak jsem prokutala suplik a predse jen neco nasla
http://i647.photobucket.com/albums/uu19 … ature2.jpg
Kredit - Symphonie of nature od Symphonie
Náááádherné Silwi. Jestli budeš chtít ty moje skromné sněhuláky, tak mi pošli svůj e-mail
Není tady