|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

morpheus napsal(a):
...ja si s babama nikdy nedelal starosti, pokud to ma diru a funkcni krevni obeh je to v poradku ...
Jj, jak říká Rosamunda - pokud člověk dýchá a krev je teplá...

Není tady
... že se oteplilo, a mohla jsem kožešinové boty vyměnit za mé milované vůžové mokasíny...
... že místo jednoho dne volna mám nečekaně dva, a nikdo to neví, tak se budu bavit "nicneděláním"...
... že už nám zas jezděj "trojky a jedenáctky" jako předtím (to vědí jen brňáci)...
... také mimino v šalině, které se nádherně radovalo z koníčka, co občas naskočil na monitoru místo trasy...
... a dcerunka "zdaleka", co za mnou zítra přijede a přinese mi léky...
... a...
...
Není tady
morpheus napsal(a):
... pokud to ma diru a funkcni krevni obeh je to v poradku ...
A co když má díru v krevním oběhu...??? 
Není tady
Největší radost mám z toho, že od doby, co jsem získala TRVALÝ PRACOVNÍ POMĚR (jupí!!!) zítra poprvé nemusím ráno brzo vstávat!!!

Není tady

Že se nehoním a všechno to jde taknějak samo. Že jsem dnes dopoledne na nákupu potkala tři kamarádky, všechny se známe ale dýl jsme se neviděly, tak jsme si popřály a bylo to strašně milé...
Že se mi povedla moje první vánočka a celý byt voní jehličím a cukrovím... Tohle na vánocích miluju. 
Takže krásné a pohodové svátky Vám všem. 
Není tady

Ža mám vyhliadku na dosť dní voľna, zásobu knižiek a filmov, dohodnuté návštevy a stretnutia - proste tie Vianoce nakoniec budú pekné. A ešte mám radosť z pidi-stromčeka, postriebreného (to nie ja!
), ktorý som si mierne vyzdobila. A konečne mám dobrú šnúru k noťasu - predvčerom som skoro vyhorela!- šnúra začala v noci iskriť v zástrčke... Proste to vyzerá veru dobre. 
Není tady

A pekné sviatkz vospolok...
Není tady

Další želva, kterou jsem dostala do sbírky....A docela pěkné počasí, mažeme na procházku.
Není tady

Mám radost, že jsme ty letošní Vánoce prožili opravdu bez jakéhokoli zhonu.
A už 14dnů mám radost, že jsme se konečně po pěti letech v zahraničí vrátili domů, doufám, že napořád. 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
morpheus napsal(a):
... pokud to ma diru a funkcni krevni obeh je to v poradku ...
Ty hovadko ....
Te stejne miluju ...
Není tady
Jinajk mi nudelalo radost nic, jen jedna fetka kera nam udelala striptyzek
Ale to je na dlouhe povidani a ja nerad pisu 
Není tady

morpheus napsal(a):
Jinajk mi nudelalo radost nic, jen jedna fetka kera nam udelala striptyzek
Ale to je na dlouhe povidani a ja nerad pisu
Koukám, že jsi měl hezké a inspirující Vánoce
Klidně se rozepiš, nám to vadit nebude... 
Není tady
Me udelali radost letosni vanoce.Dostala jsem tolik darecku s cimz jsem vubec nepocitala.Prekvapili me i pritelovo rodice,s dareckem, jen muj otec zapomnel,ze ma dceru i vnoucata.
Upravil(a) eremuruss (25. 12. 2009 20:21)
Není tady
Na stedry den jsem poprosila pritele,aby me podal muj mobil s kabelky,kdyz ho vyndal,rikal me,ze ho nemam zamceny a,ze se tam omylem vytaci cislo a,ze volany prave hovozi,kdyz me precetl cislo nic me to nerikalo.Po chvilce me ten volajici vola zpet a predstavi se jmenem se ktereho me zamrazilo,protoze to prijmeni bylo meho drivejsiho zenateho pritele nechapala jsem tu schodu jmen ta pani me rekla i sve bydliste a poprala me krasne vanoce. Teprve,kdyz ta pani zavesila jsem si uvedomila,ze to bylo cislo jeho matky,ktere me on pred lety ulozil do mobilu.Krve by se me v tu chvili nedorezalo.
Není tady

Ufff, tak to je sila... Vidno, že mobil treba dôsledne zamykať. 
Není tady
Selima napsal(a):
Uz drive jsem s jeho mamkou mluvila po telefonu,mela i ona ulozene me cislo pred lety byla to po telefonu velmi prijemna pani.Muj nynejsi pritel nechapal,proc mam ulozene to cislo,kdyz toho cloveka vubec neznam,me to,ale docela zkomplikovalo stedry den,protoze jsem se dostala do vzpominek.
Není tady
Selima napsal(a):
Muj kocour pred lety taky "telefonoval" s mym BM... a to z pevne linky... tel. stal na lednici, akm kocourek rad chodil na prochazku. Zrejme zavadil o sluchatko, zmackl zpetne volani... BM pak rikal, az jsme na to prisli, ze kdyz mluvil, ozvala se priserna rana a vriskot, ze se hrozne bal, ze se neco stalo... (a to pravdepodobne se jenom kocour lekl, kdyz uslysel chlapsky hlas a spadl z te lednice, nebo... kdovi?)
Jinak, nechtene odeslane sms-ky "z kabelky", mluvici cosi, treba z batohu, kdyz mobil nebyl zamcenej... jj, to znam. Tak jsem si na prvni misto v seznamu umistila dceru, ktere jsem vysvetlila, ze nesmyslne, prazdne a jine zpravy a hovory "se delaj" samy... 
Není tady
morpheus napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Ty hovadko ....
Te stejne miluju ...
Tak od tebe, Morphe, to beru jako kompliment... oboje!!! 
Upravil(a) ViktorkaLove (26. 12. 2009 0:16)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
morpheus napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Ty hovadko ....
Te stejne miluju ...
Tak od tebe, Morphe, to beru jako kompliment... oboje!!!
...
...
Není tady

Tak jsem asik divná, ale mně hrozně potěšil film Avatar, je to krásně udělaný, taková super americká pitominka, odreagovala jsem se a dokonce jsem po 3 měsících byla i šťastná....no to se mi už nestalo hodně dlouho. Chtěla bych to ještě vidět ve 3D, viděli jsme to jen normálně, ale Munďák se nudil a kluky z 3D bolí oči, tak s kým já na to půjdu?
Není tady
Avatara jsem v 3D viděla minulý týden, líbilo se mi to. Především teda kamera a efekty..příběh je samozřejmě americký...až moc. Ale ty 3D záběry fakt super 
Není tady

Sláva, sláva nejsem sám, myslela jsem ,že tu budu za vyvrhele.
Není tady
Venku to vypada jako jaro - jupiiiii!!!
Kez by to tak uz zvostalo...

Není tady