|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dneska v 18.45 nastane zimní slunovrat - a i když to venku tak nevypadá, dny se zase začnou prodlužovat 
Není tady

Taky to mám všecko, jen dárečky balím do různých papírů. Víc se mi to líbí, nevypadá to škrobeně. Ale to má asi každej jinak...
Děti jsou napnutý jak kšandy
a vypadá to, že snad prasknou... 
A strašně se těším, až budu patlat salát. Salát já můžu a řízečky, mňam - to zas přiberu... 
Deborko, tak ať jsou tyhle vánoce s velkým "V". A dál - vždyť víš. Držím ty palce... 
Není tady

tak já mám dárky také všechny, jen je zabalit. Ráno jsem dodělala svůj 16. druh cukroví. Takže už tak zlehka uklízím. Jdu sundat povlečení. Stromeček jsme nazdobili už včera. Tak se těším, že už si to budu taky jen užívat. A salát a řízečky na ty se také těším.Salát a knedlíčkovou polévku si udělám už ve středu.Váhu si hlídat až tolik nemusím
, objednala jsem nám posilovací stroj na břicho, tak to budou v únoru figury :-)
Není tady

Napečeno,všechna dárky nakoupené ( zatím nezabalené ), stromeček koupený, dnes jdeme pro kapříka a co mi udělalo krom toho všeho radost? Dostala jsem krásnou vánoční hvězdu 

Není tady

helena napsal(a):
Dneska v 18.45 nastane zimní slunovrat - a i když to venku tak nevypadá, dny se zase začnou prodlužovat
Tak to je BEZVADNÝ !!! ...

Není tady
helena napsal(a):
http://www.sirmi.ic.cz/slunce/37.gif
Musim Vas mila krasna Heleno pochvalit, ze jste nam to vsem pripomela

Zimni a letni slunovrat jsou 2 dny, ktere maji pro mne zvlastni vyznam. Slavim nejkratsi a nejdelsi den v roce a vetsinou tyto dny travim na Slovenku, protoze to ma take pro mne zvlastni vyznam, letos se to kvuli zasr**** praci nepovedlo, ale pristi rok to vyresim. Naopak, jako jini lide slavi Novy rok, ja ho neslavim, protoze neni proc. V 10 vecer chodivam normalne spat a desne mi vadi to pulnocni sileni...
Není tady

Ještě třikrát se vyspíme, a přijde Ježíšek 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ještě třikrát se vyspíme, a přijde Ježíšek
Hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ještě třikrát se vyspíme...
S kym ? ... 

Není tady
Mikes : Tak jo
Tak ja se dnes jeste 3 x vyspim s nejakou stetkou a uvidime, jestli prijde
Tesim se co mi nadeli, ale predpokladam, ze maximalne tak syfla 
Není tady

morpheus napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ještě třikrát se vyspíme...
S kym ? ...
Já s manželkou 
A Ty? 
Není tady
Sakra, tady se krásně řeší kdo s kým spát....teda já bych se táááák spala, ovšem SAMA - moje skóre je momentálně totiž 4 dny bez pořádného spánku, takže sotva vidím na oči....takže kdokoliv vedle mě by mi překážel 

Není tady

AndreaP. napsal(a):
...moje skóre je momentálně totiž 4 dny bez pořádného spánku...
Wow, to musely být jistě 4 noci plné vášní... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
...moje skóre je momentálně totiž 4 dny bez pořádného spánku...
Wow, to musely být jistě 4 noci plné vášní...
To si piš, od jednoho nemocného dítěte k druhému..... PS : co to je vášeň? 

Aby to se mnou pak nešlehlo třeba 
A abych nebyla
, tak radost mi dnes udělalo to, že jsem si konečně sedla a piju kafe, to je lahoda. Snad u něj neusnu 
Není tady
Takže dneska v 5 jsem oficálně vyhlásila padla, vypínám obchodní mobil, na mail nechodím a užívám vánoc! S maminkou jsme zabalily nějaké dárky pro její přátele, namalovala jsem asi dvě flašky barvama na sklo a právě si napouštím vanu ve svátečním éterickým olejem. Pak budu asi koukat na Love Actually, nebo jinou osvědčenou vánočně laděnou klasiku...prosté radosti života mě prostě dnes velmi těší 
Není tady
a protože potěšení má vždy chodit po dvou až po třech, jak říká můj kamarád, umíchala jsem si ještě koktejl a jdu se podívat, která knížka mě v té vaně nejvíc potěší 
Není tady

AndreaP. napsal(a):
To si piš, od jednoho nemocného dítěte k druhému....
Tak tohle znám, ačkoli mám dítě jen jedno... když byl kluk malej, tak tradičně omarodil vždycky na Vánoce a namísto vánoční pohody a klidu se jelo na pohotovost...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Sakra, tady se krásně řeší kdo s kým spát....teda já bych se táááák spala, ovšem SAMA - moje skóre je momentálně totiž 4 dny bez pořádného spánku, takže sotva vidím na oči....takže kdokoliv vedle mě by mi překážel

Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
To si piš, od jednoho nemocného dítěte k druhému....
Tak tohle znám, ačkoli mám dítě jen jedno... když byl kluk malej, tak tradičně omarodil vždycky na Vánoce a namísto vánoční pohody a klidu se jelo na pohotovost...
Ano, ano, Štědrej den na pohotovosti, báječná pohoda a romantika, bohužel znám
Vidíš, máme společné téma, akorát není moc radostné, když jsme na radosti.
Tak já přidávám, že radost mi ještě dnes večer udělaly obrázky, co mi tu k PC nosí syn
, prý abych nebyla smutná - bobek můj malej.
Není tady

AndreaP. napsal(a):
Tak já přidávám, že radost mi ještě dnes večer udělaly obrázky, co mi tu k PC nosí syn
, prý abych nebyla smutná...
Tohle taky není zrovna moc radostný, ale navazuje to na Tvůj příspěvek...
Ke mně dneska přišla paní ředitelka jedný naší mateřský školky... přinesla mi malovanej kalendář na příští rok, kterej jí namalovaly děti z její školky, aby nebyla smutná... loni na podzim se vdala a na Silvestra 2008 jí manžel náhle zemřel na infarkt... říkala mi, že děti jsou moc hodný, ale že tam ten kalendář prostě mít nemůže, a tak ho přinesla mně... sám jsem nevěděl, co na to říct... 
Není tady
Koupila jsem si "ingredience" na domácí Baylies a zítra touhle dobou bude doma miláčik juhůůůůů 
Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
No co co co, to se nesmí? 

A jinak radost mi ještě dělá nalitý vaječňák ve sklence přede mnou, sakriš, já su ale skromná holky, mě tak málo stačí k radosti 
Není tady

Deborah napsal(a):
...a zítra touhle dobou bude doma miláčik juhůůůůů
Budou lítat třísky z postele, co?

Není tady
Mikeš napsal(a):
Deborah napsal(a):
![]()
![]()
no to si piš, chudáci sousedi 

Není tady
Deborah napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Deborah napsal(a):
![]()
![]()
no to si piš, chudáci sousedi
Tuž Deb, tak já tu, že chci spát sama a ty hned třísky z postele...no to mi vysvětli 
Není tady