Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 20. 12. 2009 17:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Co vám dnes udělalo radost č.13

No já letos koupila i zelenej papír rock

Není tady

#102 20. 12. 2009 17:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Deborah napsal(a):

tummenupp, ladí ti s jehličím na stromečku wink

Není tady

#103 20. 12. 2009 17:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

tak tak, musí to být pěkně "vystajlované" tummenupp

Frajeři říkají "vytuněné"... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#104 20. 12. 2009 18:02

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Deborah napsal(a):

tummenupp, ladí ti s jehličím na stromečku wink

přesně táááák rock

Není tady

#105 20. 12. 2009 18:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

Mikeš napsal(a):

...je to pro mě takovej vánoční rituál, takže proč ne...

Přesně táááák rock

Jj, zabalím dáreček, zamedituju, dám si cígo.... fakt hezkej rituálek... smile

Není tady

#106 20. 12. 2009 20:30

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Kamarádky z Letné: Vánoce s vůní leštěnky

A zase kamosky z letne. S temi se moje nazory shoduji skoro vzdycky ;-))

P.S. Nejsem zase jedina, kdo nejak pozapomel, ze je potreba nazdobit stromek. A to mi dela radost.

42!

Není tady

#107 20. 12. 2009 23:08

Blossom
Host

Mám radost z uplynulého  předvánočně-relaxačního víkendu. Těší mě, že se mi letos vánoce daří prožít tak, jak si přeju - bez stresu a nákupního či uklízečího běsnění, s poklidem vánočních akcí a koncertů.
Takže  výstava betlémů, tentokrát v roztockém muzeu, nádherná tamnější svatební síň s fantastickým malovaným stropem, no a dnes procházka za stmívání po Karlově mostě, pak nádherně nasvícený Staromák, prvně v životě jsem ochutnala pečené kaštany (celkem 4 ks za 25 Kč big_smile ), zahřála se svařáčkem, pak kouknout na vánočně nasvícený Václavák. A nakonec na metro, pak na autobus a spokojená domů smile 

A ještě mě něco dělá radost: Dnešní noc je nejdelší a přelomová - je slunovrat. Odteď to se začínají dny prodlužovat a už opět to jde pomalu k jaru.....

#108 20. 12. 2009 23:09

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Superstar vyhrál Martin Chodúr!!! Juhůůůů rock

Není tady

#109 21. 12. 2009 10:44

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

baba.jaga napsal(a):

P.S. Nejsem zase jedina, kdo nejak pozapomel, ze je potreba nazdobit stromek. A to mi dela radost.

Tak to ja nezapomel smile Ja ho nenazdobil schvalne smile Stedry vecer budu travit na Vaclavaku a jaksi tam stromek asik je, resp. po minule roky byval a nevidim duvod, proc by tam nemel byt i letos, tak naco mit dva ? ... visslavisslavisslavissla Z Vaclavaku pujdu rovnou k jedne kamosce, ktera pracuje v baru a myslim, ze tam u ni s klukama bude omnoho vetsi zabava, nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla a ja ji nebudu verit ani to ze se jmenuje "exka" ... visslavisslavisslavissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#110 21. 12. 2009 10:46

morpheus
Babinet Klub
Web

No a radost mi udelala jedna zajimava vec. Naucil jsem kocoura rict "mama" big_smile Ale blbovi se obcas chce a obcas vubec nechce, stve me s tim smile Ale kdyz nerekne, nedostane dobrou vitaminovou tycinku ! ... big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#111 21. 12. 2009 10:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

...nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla...

Morphe, ona je exka už zase u tebe doma? va

Není tady

#112 21. 12. 2009 10:49

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Tak to ja nezapomel smile Ja ho nenazdobil schvalne smile Stedry vecer budu travit na Vaclavaku a jaksi tam stromek asik je, resp. po minule roky byval a nevidim duvod, proc by tam nemel byt i letos, tak naco mit dva ? ... visslavisslavisslavissla Z Vaclavaku pujdu rovnou k jedne kamosce, ktera pracuje v baru a myslim, ze tam u ni s klukama bude omnoho vetsi zabava, nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla a ja ji nebudu verit ani to ze se jmenuje "exka" ... visslavisslavisslavissla

no ja taky "zapomnela"  ;-)))
11 let jsem zila sama a tyhle zvyky fakt sly mimo mne. Naposledy jsem zdobila stromecek snad v 18 ;-))

42!

Není tady

#113 21. 12. 2009 10:51

morpheus
Babinet Klub
Web

Mikeš napsal(a):

morpheus napsal(a):

...nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla...

Morphe, ona je exka už zase u tebe doma? va

Jak zase ??? va Ona je furt u me doma, jeste se neodstehovala a jen tak neodstehuje. Ona je rada, ze ma zazemi a ze se muze vracet do ne-prazdneho bytu. Jako nejsem hovado a vystehovat jsem ji nehodlal, ale taktez nejsem hovado, abych s ni jakkoli diskutoval o druhe sanci ... visslavisslavissla Ona nechava zit me a ja ji, pokud porusi pravidla, budu se dooost zlobit smile

Není tady

#114 21. 12. 2009 10:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ona je furt u me doma, jeste se neodstehovala a jen tak neodstehuje. Ona je rada, ze ma zazemi a ze se muze vracet do ne-prazdneho bytu. Jako nejsem hovado a vystehovat jsem ji nehodlal...

Aha, já si právě myslel, žes ji vyhodil...

Mama smile smile smile
Dostanu tyčinku? lol

Není tady

#115 21. 12. 2009 10:53

morpheus
Babinet Klub
Web

Mikeš napsal(a):

Mama smile smile smile
Dostanu tyčinku? lol

Jo, dostanes ! big_smile Ty jsi vazne zvire Mikesi !!! lollollollollol

Není tady

#116 21. 12. 2009 10:54

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Tak to ja nezapomel smile Ja ho nenazdobil schvalne smile Stedry vecer budu travit na Vaclavaku a jaksi tam stromek asik je

ja budu poprve v zivote travit Stedry vecer u pritelovych rodicu, to je mazec! tywe, kam jsem se to dopracovala....;-)))
Byla jsem zvykla travit Stedry vecer v praci, treba jako loni ;-)))

Upravil(a) baba.jaga (21. 12. 2009 10:55)

42!

Není tady

#117 21. 12. 2009 12:01

morpheus
Babinet Klub
Web

Kdyz uz mam psat o radosti, tak od vcerejska mam donastaveny Compiz-Fussion a kdyz Baba.Jaga rika, ze na Compiz se da sbalit baba, tak je to pravda :-) Myslim, ze na toto, co jsem si donastavil a jak nadherne to funguje a co vsechno to umi, mam babu coby dup ! big_smile big_smile big_smile hehe, ne neberte nas uplne vazne...neda se na to sbalit baba, jedine ze by ji dobre hrablo smile Ale je pravda, ze divka se muze dat do reci s klukem, kdyz se kluk diva, ze divka pouziva stupidni Windowsy a zepta se ... uvedu priklad, sledujte me pozorne smile
- DD, jak si mlada damo vystacite s jednou pracovni plochou ??? Nepouzivate nahodou stupidni Windows ?
- No, pouzivam Vistu ale.. jak to myslite s jednou pracovni plochou ?
- Chcete neco videt ? Ale bacha, bude to husty, jak svina ! big_smile
(vyndavam notebook z batohu a startuju Linux s Compizem)
- Sledujte ( predvedu plochy, kostku, dalsi vymozenosti na otevrenych terminalech a vyvojarskych programech big_smile )
- Jůůůůů ja to chci taky !!! ( mozna ) big_smile
- no problema, takze kdy a kde ?
- nejlepe u me doma ( idealni stav, pokec, vymena telefonnich cisel a... tummenupp )
Neberte Morfa vazne, je to blazen ...wink
big_smile big_smile big_smile

Není tady

#118 21. 12. 2009 12:09

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Kdyz uz mam psat o radosti, tak od vcerejska mam donastaveny Compiz-Fussion a kdyz Baba.Jaga rika, ze na Compiz se da sbalit baba, tak je to pravda :-) Myslim, ze na toto, co jsem si donastavil a jak nadherne to funguje a co vsechno to umi, mam babu coby dup ! big_smile big_smile big_smile hehe, ne neberte nas uplne vazne...neda se na to sbalit baba, jedine ze by ji dobre hrablo smile Ale je pravda, ze divka se muze dat do reci s klukem, kdyz se kluk diva, ze divka pouziva stupidni Windowsy a zepta se ... uvedu priklad, sledujte me pozorne smile
- DD, jak si mlada damo vystacite s jednou pracovni plochou ??? Nepouzivate nahodou stupidni Windows ?
- No, pouzivam Vistu ale.. jak to myslite s jednou pracovni plochou ?
- Chcete neco videt ? Ale bacha, bude to husty, jak svina ! big_smile
(vyndavam notebook z batohu a startuju Linux s Compizem)
- Sledujte ( predvedu plochy, kostku, dalsi vymozenosti na otevrenych terminalech a vyvojarskych programech big_smile )
- Jůůůůů ja to chci taky !!! ( mozna ) big_smile
- no problema, takze kdy a kde ?
- nejlepe u me doma ( idealni stav, pokec, vymena telefonnich cisel a... tummenupp )
Neberte Morfa vazne, je to blazen ...wink
big_smile big_smile big_smile

a protoze ja fakt nemam rada abstraktni kydy, tak tady posilam odkaz na to Morfovo balitko ;-)))

http://www.youtube.com/watch?v=a52_OP1J-Sw

42!

Není tady

#119 21. 12. 2009 12:22

morpheus
Babinet Klub
Web

Baba.Jaga : je to super, ale nejsou tam vsechny efekty, ktere ja pouzivam smile Kde je prehazovani otevrenych oken pres alt-tab, rozlozeni kostky a presunuti oken do jine plochy, pretazenim pomoci mysi, elasticka okna a take kde jsou spalena okna pri minimalizaci ( efekt Burn ) ? Podotykam, ze to chce pomerne slusnou grafiku, jinak to spaleni okna je pomalejsi... wink Jinak to nekryti se mi moc nelibi, ja mam nastavenou polovicni pruhlednost a jako nebeskou ban jsem si zvolil obrazek z nabidky Linux Mint, vypada to uzasne. No, vypiplany Copiz jak svina smile

Není tady

#120 21. 12. 2009 12:24

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Baba.Jaga : je to super, ale nejsou tam vsechny efekty, ktere ja pouzivam smile Kde je prehazovani otevrenych oken pres alt-tab, rozlozeni kostky a presunuti oken do jine plochy, pretazenim pomoci mysi, elasticka okna a take kde jsou spalena okna pri minimalizaci ( efekt Burn ) ? Podotykam, ze to chce pomerne slusnou grafiku, jinak to spaleni okna je pomalejsi... wink Jinak to nekryti se mi moc nelibi, ja mam nastavenou polovicni pruhlednost a jako nebeskou ban jsem si zvolil obrazek z nabidky Linux Mint, vypada to uzasne. No, vypiplany Copiz jak svina smile

tak si najdi sam ten odkaz ;-)
tam je jich milion, ale me dost pobavilo, ze tam natocily nejake holky, ktere radi jak si nainstalovat compiz, sekec mazec!
Husty.

42!

Není tady

#121 21. 12. 2009 12:25

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

no mozna ze bys nam mohl ten svuj compiz taky natocit, at vidime jak ti ty okna hori ;-))

Upravil(a) baba.jaga (21. 12. 2009 12:26)

42!

Není tady

#122 21. 12. 2009 12:30

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Vcera jsem nasla tudle lahudku http://www.youtube.com/watch?v=1WAE1mInyqw
a jakoze maximalne moc!!!!

Achjo, kvuli temhle kouskum stoji za to zit!

Upravil(a) baba.jaga (21. 12. 2009 12:42)

42!

Není tady

#123 21. 12. 2009 12:40

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Ještě zajedu koupit nový závěs do koupelny,pečivo, odvezu mamce cukrovíčko a mám všeckoooooo, už můžu jen očekávat návrat miláčka domů.... rodna

Není tady

#124 21. 12. 2009 12:45

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Ty jo, a já myslel, že je to kvůli sobě, kvůli bližním, kvůli tomu že zas k nám příjde slunce a den bude delší a bude teplo a tk a no jen kvůli písničce sad

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#125 21. 12. 2009 12:47

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Ty jo, a já myslel, že je to kvůli sobě, kvůli bližním, kvůli tomu že zas k nám příjde slunce a den bude delší a bude teplo a tk a no jen kvůli písničce sad

to taky, ale tohle me neuveritelne nakoplo a  zvedlo mi naladu, proste ten svet je hned barevnejsi a pestrejsi, preci chapes jak to myslim.

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí