|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No já letos koupila i zelenej papír 
Není tady
Deborah napsal(a):
, ladí ti s jehličím na stromečku 
Není tady

aprill napsal(a):
tak tak, musí to být pěkně "vystajlované"
Frajeři říkají "vytuněné"... 
Není tady
aprill napsal(a):
Deborah napsal(a):
, ladí ti s jehličím na stromečku
přesně táááák 
Není tady

Deborah napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...je to pro mě takovej vánoční rituál, takže proč ne...
Přesně táááák
Jj, zabalím dáreček, zamedituju, dám si cígo.... fakt hezkej rituálek... 
Není tady

Kamarádky z Letné: Vánoce s vůní leštěnky
A zase kamosky z letne. S temi se moje nazory shoduji skoro vzdycky ;-))
P.S. Nejsem zase jedina, kdo nejak pozapomel, ze je potreba nazdobit stromek. A to mi dela radost.
Není tady
Mám radost z uplynulého předvánočně-relaxačního víkendu. Těší mě, že se mi letos vánoce daří prožít tak, jak si přeju - bez stresu a nákupního či uklízečího běsnění, s poklidem vánočních akcí a koncertů.
Takže výstava betlémů, tentokrát v roztockém muzeu, nádherná tamnější svatební síň s fantastickým malovaným stropem, no a dnes procházka za stmívání po Karlově mostě, pak nádherně nasvícený Staromák, prvně v životě jsem ochutnala pečené kaštany (celkem 4 ks za 25 Kč
), zahřála se svařáčkem, pak kouknout na vánočně nasvícený Václavák. A nakonec na metro, pak na autobus a spokojená domů
A ještě mě něco dělá radost: Dnešní noc je nejdelší a přelomová - je slunovrat. Odteď to se začínají dny prodlužovat a už opět to jde pomalu k jaru.....
Superstar vyhrál Martin Chodúr!!! Juhůůůů 
Není tady
baba.jaga napsal(a):
P.S. Nejsem zase jedina, kdo nejak pozapomel, ze je potreba nazdobit stromek. A to mi dela radost.
Tak to ja nezapomel
Ja ho nenazdobil schvalne
Stedry vecer budu travit na Vaclavaku a jaksi tam stromek asik je, resp. po minule roky byval a nevidim duvod, proc by tam nemel byt i letos, tak naco mit dva ? ... 

Z Vaclavaku pujdu rovnou k jedne kamosce, ktera pracuje v baru a myslim, ze tam u ni s klukama bude omnoho vetsi zabava, nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla a ja ji nebudu verit ani to ze se jmenuje "exka" ... 

Není tady
No a radost mi udelala jedna zajimava vec. Naucil jsem kocoura rict "mama"
Ale blbovi se obcas chce a obcas vubec nechce, stve me s tim
Ale kdyz nerekne, nedostane dobrou vitaminovou tycinku ! ... 
Není tady

morpheus napsal(a):
...nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla...
Morphe, ona je exka už zase u tebe doma? 
Není tady

morpheus napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
P.S. Nejsem zase jedina, kdo nejak pozapomel, ze je potreba nazdobit stromek. A to mi dela radost.Tak to ja nezapomel
Stedry vecer budu travit na Vaclavaku a jaksi tam stromek asik je, resp. po minule roky byval a nevidim duvod, proc by tam nemel byt i letos, tak naco mit dva ? ...
Z Vaclavaku pujdu rovnou k jedne kamosce, ktera pracuje v baru a myslim, ze tam u ni s klukama bude omnoho vetsi zabava, nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla a ja ji nebudu verit ani to ze se jmenuje "exka" ...
no ja taky "zapomnela" ;-)))
11 let jsem zila sama a tyhle zvyky fakt sly mimo mne. Naposledy jsem zdobila stromecek snad v 18 ;-))
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
...nez s nejakou pitomou exkou doma u televize, jak mi bude cely vecer brecet na rameni a vykladat, jak ji to vsechno mrzi, co provedla...
Morphe, ona je exka už zase u tebe doma?
Jak zase ???
Ona je furt u me doma, jeste se neodstehovala a jen tak neodstehuje. Ona je rada, ze ma zazemi a ze se muze vracet do ne-prazdneho bytu. Jako nejsem hovado a vystehovat jsem ji nehodlal, ale taktez nejsem hovado, abych s ni jakkoli diskutoval o druhe sanci ... 

Ona nechava zit me a ja ji, pokud porusi pravidla, budu se dooost zlobit 
Není tady

morpheus napsal(a):
Ona je furt u me doma, jeste se neodstehovala a jen tak neodstehuje. Ona je rada, ze ma zazemi a ze se muze vracet do ne-prazdneho bytu. Jako nejsem hovado a vystehovat jsem ji nehodlal...
Aha, já si právě myslel, žes ji vyhodil...
Mama

Dostanu tyčinku? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mama
![]()
![]()
Dostanu tyčinku?
Jo, dostanes !
Ty jsi vazne zvire Mikesi !!! 

Není tady

morpheus napsal(a):
Tak to ja nezapomel
Stedry vecer budu travit na Vaclavaku a jaksi tam stromek asik je
ja budu poprve v zivote travit Stedry vecer u pritelovych rodicu, to je mazec! tywe, kam jsem se to dopracovala....;-)))
Byla jsem zvykla travit Stedry vecer v praci, treba jako loni ;-)))
Upravil(a) baba.jaga (21. 12. 2009 10:55)
Není tady
Kdyz uz mam psat o radosti, tak od vcerejska mam donastaveny Compiz-Fussion a kdyz Baba.Jaga rika, ze na Compiz se da sbalit baba, tak je to pravda :-) Myslim, ze na toto, co jsem si donastavil a jak nadherne to funguje a co vsechno to umi, mam babu coby dup !
hehe, ne neberte nas uplne vazne...neda se na to sbalit baba, jedine ze by ji dobre hrablo
Ale je pravda, ze divka se muze dat do reci s klukem, kdyz se kluk diva, ze divka pouziva stupidni Windowsy a zepta se ... uvedu priklad, sledujte me pozorne 
- DD, jak si mlada damo vystacite s jednou pracovni plochou ??? Nepouzivate nahodou stupidni Windows ?
- No, pouzivam Vistu ale.. jak to myslite s jednou pracovni plochou ?
- Chcete neco videt ? Ale bacha, bude to husty, jak svina ! 
(vyndavam notebook z batohu a startuju Linux s Compizem)
- Sledujte ( predvedu plochy, kostku, dalsi vymozenosti na otevrenych terminalech a vyvojarskych programech
)
- Jůůůůů ja to chci taky !!! ( mozna ) 
- no problema, takze kdy a kde ?
- nejlepe u me doma ( idealni stav, pokec, vymena telefonnich cisel a...
)
Neberte Morfa vazne, je to blazen ...

Není tady

morpheus napsal(a):
Kdyz uz mam psat o radosti, tak od vcerejska mam donastaveny Compiz-Fussion a kdyz Baba.Jaga rika, ze na Compiz se da sbalit baba, tak je to pravda :-) Myslim, ze na toto, co jsem si donastavil a jak nadherne to funguje a co vsechno to umi, mam babu coby dup !
![]()
![]()
hehe, ne neberte nas uplne vazne...neda se na to sbalit baba, jedine ze by ji dobre hrablo
Ale je pravda, ze divka se muze dat do reci s klukem, kdyz se kluk diva, ze divka pouziva stupidni Windowsy a zepta se ... uvedu priklad, sledujte me pozorne
- DD, jak si mlada damo vystacite s jednou pracovni plochou ??? Nepouzivate nahodou stupidni Windows ?
- No, pouzivam Vistu ale.. jak to myslite s jednou pracovni plochou ?
- Chcete neco videt ? Ale bacha, bude to husty, jak svina !
(vyndavam notebook z batohu a startuju Linux s Compizem)
- Sledujte ( predvedu plochy, kostku, dalsi vymozenosti na otevrenych terminalech a vyvojarskych programech)
- Jůůůůů ja to chci taky !!! ( mozna )
- no problema, takze kdy a kde ?
- nejlepe u me doma ( idealni stav, pokec, vymena telefonnich cisel a...)
Neberte Morfa vazne, je to blazen ...![]()
![]()
a protoze ja fakt nemam rada abstraktni kydy, tak tady posilam odkaz na to Morfovo balitko ;-)))
http://www.youtube.com/watch?v=a52_OP1J-Sw
Není tady
Baba.Jaga : je to super, ale nejsou tam vsechny efekty, ktere ja pouzivam
Kde je prehazovani otevrenych oken pres alt-tab, rozlozeni kostky a presunuti oken do jine plochy, pretazenim pomoci mysi, elasticka okna a take kde jsou spalena okna pri minimalizaci ( efekt Burn ) ? Podotykam, ze to chce pomerne slusnou grafiku, jinak to spaleni okna je pomalejsi...
Jinak to nekryti se mi moc nelibi, ja mam nastavenou polovicni pruhlednost a jako nebeskou ban jsem si zvolil obrazek z nabidky Linux Mint, vypada to uzasne. No, vypiplany Copiz jak svina 
Není tady

morpheus napsal(a):
Kde je prehazovani otevrenych oken pres alt-tab, rozlozeni kostky a presunuti oken do jine plochy, pretazenim pomoci mysi, elasticka okna a take kde jsou spalena okna pri minimalizaci ( efekt Burn ) ? Podotykam, ze to chce pomerne slusnou grafiku, jinak to spaleni okna je pomalejsi...
Jinak to nekryti se mi moc nelibi, ja mam nastavenou polovicni pruhlednost a jako nebeskou ban jsem si zvolil obrazek z nabidky Linux Mint, vypada to uzasne. No, vypiplany Copiz jak svina
tak si najdi sam ten odkaz ;-)
tam je jich milion, ale me dost pobavilo, ze tam natocily nejake holky, ktere radi jak si nainstalovat compiz, sekec mazec!
Husty.
Není tady

morpheus napsal(a):
no mozna ze bys nam mohl ten svuj compiz taky natocit, at vidime jak ti ty okna hori ;-))
Upravil(a) baba.jaga (21. 12. 2009 12:26)
Není tady

Vcera jsem nasla tudle lahudku http://www.youtube.com/watch?v=1WAE1mInyqw
a jakoze maximalne moc!!!!
Achjo, kvuli temhle kouskum stoji za to zit!
Upravil(a) baba.jaga (21. 12. 2009 12:42)
Není tady
Ještě zajedu koupit nový závěs do koupelny,pečivo, odvezu mamce cukrovíčko a mám všeckoooooo, už můžu jen očekávat návrat miláčka domů.... 
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Achjo, kvuli temhle kouskum stoji za to zit!
Ty jo, a já myslel, že je to kvůli sobě, kvůli bližním, kvůli tomu že zas k nám příjde slunce a den bude delší a bude teplo a tk a no jen kvůli písničce 
Není tady

Pisatel napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Achjo, kvuli temhle kouskum stoji za to zit!Ty jo, a já myslel, že je to kvůli sobě, kvůli bližním, kvůli tomu že zas k nám příjde slunce a den bude delší a bude teplo a tk a no jen kvůli písničce
to taky, ale tohle me neuveritelne nakoplo a zvedlo mi naladu, proste ten svet je hned barevnejsi a pestrejsi, preci chapes jak to myslim.
Není tady