6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
...Když chlap vaří, tak hned vidím Káju ze "Slunce, seno,....". Zkrátka já stále dělím práce na ženské a mužské a měnit to nebudu .
V tomto mi prave dela radost dnesni doba. Ja, ktera delim domaci prace na ty, co delat chci a ty, co delat nechci a nebudu, nejsem nucena ridit se jakousi letitou tradici. Kdyz k tomu mam jeste partnera se stejnym nazorem, jde to krasne a bezkonfliktne.
A ty si zase muzes delit a delat podle sveho.
Není tady
aprill: ...Když chlap vaří, tak hned vidím Káju ze "Slunce, seno,....".
tak zrovna toho já miluju, nemůžu se nabažit pohledu na něj On je s těma buchtama na talíři k zulíbání
Tak můj manžel příliš nevaří a s úklidem to taky nepřehání, ale já jakoukoliv jeho pomoc beru jako něco, co ulehčuje život MNĚ, tudíž mi to dělá radost a když mám dobrou náladu, hned je to doma poznat
Rejka má samozřejmě pravdu, když píše "jak často jsou (já dodávám v bytě) nutné chlapské práce?" A jestliže oba chodíme do zaměstnání, proč by panelákový chlap, který drží vrtačku v ruce 2x za rok, neměl doma umýt nádobí, povléct peřiny, pověsit prádlo atd., zatímco já třeba kmitám kolem linky, že jo... Naštěstí můj muž taky nedělí práce na ženské a mužské - to bych s ním nežila .
Aprill, díky za připomenutí Káji, hned se tady zubím .
elena: U nas mi muz drzi z cesty psa
tak nějak , já jsem kdysi mohla být mistr ve skoku přes psa, protože to zvíře si pochopitelně vždycky lehlo kamkoliv doprostřed (my, chovatelé, víme, že je to sice u psa normální, jako správný hlídač chce mít rozhled, ovšem když člověk spěchá, je to na zabití - toho psa)
Upravil(a) Tercila (11. 4. 2010 17:09)
Není tady
Vidím velký rozdíl v tom, jestli partner dělá nějaké práce a partnerka zase jiné, je jedno, které.
Anebo jestli partner dělá téměř všechny práce a partnerka téměř nic.
Stejně když dělá téměř všechny práce partnerka a partner téměř nic.
Upravil(a) majkafa (11. 4. 2010 17:17)
to zvíře si pochopitelně vždycky lehlo kamkoliv doprostřed
Ta bestie nejenže se rozvalila uprostřed předsíně... on si taky ještě otevřel všechny dveře, aby měl jó přehled... - ne kvůli hlídání, ale kvůli tomu, aby někdo z nás náhodou nejedl bez jeho asistence
Anebo jestli partner dělá téměř všechny práce a partnerka téměř nic.
Týjo - takovýho bych chtěla k narozkám aspoň měsíc - abych na starý kolena poznala, jaký to je
Není tady
helena: - ne kvůli hlídání, ale kvůli tomu, aby někdo z nás náhodou nejedl bez jeho asistence
Správně!
majkafa:Anebo jestli partner dělá téměř všechny práce a partnerka téměř nic.
helena: Týjo - takovýho bych chtěla k narozkám aspoň měsíc - abych na starý kolena poznala, jaký to je
Neraduj se předčasně z existence zde popsaného mužského rodu, majkafa to myslela určitě jen obrazně , že jo, maji.
Není tady
Nemyslela. Myslela přesně někoho konkrétního. Toho, na koho reagovala, když s úžasem četla, že DOKONCE ještě i dělá poskoka, když se manželka vypravuje ven a nosí jí lak a šminky.
Stačí si tady na babi léta dobře číst.
Jestli ovšem ten muž celé ty roky nekecá.
Upravil(a) majkafa (11. 4. 2010 17:35)
Myslela přesně někoho konkrétního... Jestli ovšem ten muž celé ty roky nekecá.
Bože, majko - KAŽDEJ mužskej kecá Některej víc, některej míň... a divila bych se, kdybys to nevěděla taky.
Terci - tak takovýho jsem na mysli fakt neměla
Není tady
helena: Terci - tak takovýho jsem na mysli fakt neměla
No, já jsem si to hned myslela, jenže Ty bys mi zas vynadala, že připomínám věkovité zkušenosti
Není tady
Udělalo mi radost,že mezitím,než jsem vyluxovala,vytřela,pověsila prádlo a vymyla psovi misky,můj manžel utřel prach a umyl nádobí,co se nedává do myčky ........a dostal za to ode mně ohromnou
Není tady
rejko, já četla, žes vypila psovi misky.
My jsme teď s manželem napůl upekli koláče... On těsto, já zdobení, on hlídání teploty v troubě a opláchnutí nádobí, já - masku na xicht a babinet......
Pusu dostane, až tu masku seškrábu .
Upravil(a) Tercila (11. 4. 2010 19:00)
Není tady
majkafa napsal(a):
rejko, já četla, žes vypila psovi misky.
to by chudák asi koukal a nejenom ten pes....
Není tady
My jsme teď s manželem napůl upekli koláče...
Tak koláč,ten bych si dala....to vám závidím,já se včera blejskla jen štrůdlíkem a už je taky sežraný... A už dobrou hodinu mě honí mlsná....bydlíš daleko?
Není tady