Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#976 10. 4. 2010 16:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost č.13

Tak my tu dnes zažíváme aprílové počasí - slunko, kroupy, déšť, slunko.....

Není tady

#977 10. 4. 2010 16:49

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Tak u nás je od rána slunečno,ale fouká silný,ledový vítr........

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#978 10. 4. 2010 17:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

To, co Mikeš popsal, to já považuji za normál tummenupp a hodně si vážím toho, že moje pobíhání před odchodem z bytu manžel vůůůůbec nekomentuje a když za mnou zavírá dveře, ještě popřeje prima zábavu - tak to má přece být tummenupp

majkafa napsal(a):

Já považuju za hloupé dělat si z muže poskoka. Pobíhání je něco jiného, než když by kolem mě musel pobíhat muž a dělat mi sluhu. Neříkám výjimečně.
Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne. Mně to nevyhovuje. Já jsem žena.

Stejně je zajímavé, jak to každá ženská bere jinak, co? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#979 10. 4. 2010 17:22

majkafa
Host

No, taky každá mluvíme o jiném. Tercila jasně píše - MOJE pobíhání, tudíž její, když odchází. A u vás pobíháš ty, když tvá žena odchází. A to je rozdíl. A o tom  já mluvím. wink

#980 10. 4. 2010 17:48

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Napsal bych co mi udelalo radost, ale jedna zena, kdyby si toto precetla, by dojela a v tom lepsim pripade me zastrelila a zahrabala v lese. V tom horsim pripade by me za ziva naporcovala ( ovsem zaziva jen dokud by to slo, ze ? ) a kousky pohazela v igelitovych pytlich po ruznych popelnicich smile Trosku morbidni ze ? Ale co uz ... hlavne ze je ve svete mir, ze se lide maji radi a ze obcas vyleze slunicko smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#981 10. 4. 2010 18:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila jasně píše - MOJE pobíhání, tudíž její, když odchází. A u vás pobíháš ty, když tvá žena odchází. A to je rozdíl. A o tom  já mluvím.
No, ona Terci taky píše "ale i tak je můj manžel v pozoru , když se někam chystám, protože přece jen je nutno něco podat, přinést, narychlo i pohledat"... takže já jediný rozdíl vidím v tom, že Mikeš činorodě pobíhá a Tercily chlap "jenom" stojí - ale připravení udělat cokoli jsou oba http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#982 10. 4. 2010 19:01

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně by chlap takhle znervózňoval. Když se někam vypravuju, nepotřebuju, aby se okolo mě někdo motal, lezl by mi tak akorát na nervy. I když vařím, tak mi vadí, když se mi někdo plete v kuchyni pod ruce. Prostě celkově nesnáším, aby mi někdo poskakoval za zadkem lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#983 10. 4. 2010 19:40

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Majkafa napsal(a):

Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne. Mně to nevyhovuje. Já jsem žena. big_smile

Takže ty kmitáš a chlap leží na gauči na stole lahváče a čučí na telku? Protože pochybuji,že by denně měnil žárovky,spravoval zásuvky,vrtal poličky....kdežto "ženské" práce jako uklízení,luxování,vaření to jsou činnosti každodenní. Teda u nás určitě. Oba chodíme do práce,musíme se o domácí práce spravedlivě rozdělit. Já jsem taky žena a na ženskosti mi určitě neubírá,když manžel doma uklízí a skládá prádlo,tak jako tyto práce rozhodně jemu neupírají jeho mužnost.

Seneca

Není tady

#984 10. 4. 2010 19:43

majkafa
Host

Jsem rozvedená a nemám partnera. big_smile Nedělej unáhlené závěry. wink

#985 10. 4. 2010 19:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne.

Ja takoveho chlapa mam doma a vyhovuje me to,protoze uklidi lip nez ja.Ted jsem zrovna vyzehlila a pradlo ceka na pritele,az ho uklidi do skrine,abych nahodou neponicila jeho kominky big_smile

Upravil(a) eremuruss (10. 4. 2010 19:57)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#986 10. 4. 2010 20:02

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

eremuruss napsal(a):

Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne.

Ja takoveho chlapa mam doma a vyhovuje me to,protoze uklidi lip nez ja.Ted jsem zrovna vyzehlila a pradlo ceka na pritele,az ho uklidi do skrine,abych nahodou neponicila jeho kominky big_smile

Eri vyhovuje a nebo jsi si musela zvyknout, pro klid doma?

Není tady

#987 10. 4. 2010 20:08

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Romča napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Eri vyhovuje a nebo jsi si musela zvyknout, pro klid doma?

Asi oboji,ale je fajn,kdyz te nekdo pomuze v domacnosti.Jedinou praci kterou nedela je zehleni.Jinak vse vcetne uklidu koupelny i zachodu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#988 10. 4. 2010 21:22

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Salaam aleikum vespolek smile Udelal mi radost film o konci sveta "2012" Vrele doporucuji, stoji za shlednuti. Čiňte pokání, neverící, konec se blíží !

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#989 10. 4. 2010 21:28

majkafa
Host

2012 je skvělý film. Moc se mi líbí.

#990 10. 4. 2010 22:14

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

eremuruss napsal(a):

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , to bych doma mít nemohla dumbom

Není tady

#991 10. 4. 2010 22:28

rejka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jsem rozvedená a nemám partnera. big_smile Nedělej unáhlené závěry. wink

Nejednalo se o unáhlený závěr,pouze konstatování jak na mě tvůj názor zapůsobil. Další komentovat nebudu,mohla bych být "necitlivá" a to nechci...

Seneca

Není tady

#992 10. 4. 2010 22:34

Romča
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Nic proti nikomu, ale já si u toho představuji pana v kostkovaných papučích s velkou bambulí.

Ale jak se už psalo, když to páru vyhovuje, tak proč ne.wink

Není tady

#993 10. 4. 2010 22:37

rejka
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Jedinou praci kterou nedela je zehleni.Jinak vse vcetne uklidu koupelny i zachodu.

Můj manžel teda taky nežehlí a ani nevaří,protože to neumí...big_smile ale jinak je ochotný pomáhat s ledasčím.Jak říká- když pomůžu budeš mít víc času na mě a budeš méně unavená...wink Myslím si,že pokud jsme oba zaměstnaní tak je to v pořádku,že se o domácí práce podělíme.

Seneca

Není tady

#994 11. 4. 2010 0:21

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

helena: a Tercily chlap "jenom" stojí

big_smile big_smile kdepak, Heli, na to je příliš pohodlný; on v tom "pozoru" obvykle sedí big_smile Ale probůh, to není pravidlem a nejedná se o žádný skutečný "pozor" big_smile, to jen někdy, když s přibývajícími minutami před odchodem zvýším svoji nervozitu big_smile, manžel zpozorní, zda tedy potřebuji pomoct big_smile.

Jak hezky zkonstatoval Mikeš: různé ženy mají různé názory - tak dodávám, že nejdůležitější je, že jsme si každá vybrala partnera dle svých "potřeb" big_smile tummenupp
A vlastně mi udělala radost i tato naše debata storstark

Není tady

#995 11. 4. 2010 3:27

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Romča napsal(a):

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Nic proti nikomu, ale já si u toho představuji pana v kostkovaných papučích s velkou bambulí.

big_smile Mne je pohled na meho urostleho a vysportovaneho muze, jak v prilehavych dzinach krouzi kolem sporaku, vyslovene prijemny. A u vareni nejenom dobre vypada, ale taky to umi. Odhanet ho od toho, byl byl hrich.

Není tady

#996 11. 4. 2010 3:52

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

helena: a Tercily chlap "jenom" stojí

big_smile big_smile kdepak, Heli, na to je příliš pohodlný; on v tom "pozoru" obvykle sedí big_smile Ale probůh, to není pravidlem a nejedná se o žádný skutečný "pozor" big_smile, to jen někdy, když s přibývajícími minutami před odchodem zvýším svoji nervozitu big_smile, manžel zpozorní, zda tedy potřebuji pomoct big_smile.

Jak hezky zkonstatoval Mikeš: různé ženy mají různé názory - tak dodávám, že nejdůležitější je, že jsme si každá vybrala partnera dle svých "potřeb" big_smile tummenupp
A vlastně mi udělala radost i tato naše debata storstark

U nas mi muz drzi z cesty psa a kdysi i dite, to si ted samo zaleze a je rado, ze neni obtezovano. Zadat jej o prineseni nejakeho svrsku, ci sminky by bylo zbytecne. Ac je narozdil odemne rodily mluvci, nema ani potuchy, jak se nektere soucasti damske garderoby spravne jmenuji. V takove chvili obvykle na osvetu nebyva cas a nervy.
No a prinest ty fialkove stiny, ty do sedo-kourova, ne ty dohneda, je zcela nesplnitelny ukol, protoze i kdyby nasel spravne suple, odstiny on rozeznava velice omezene, spis bych rekla, ze nerozeznava. big_smile

Upravil(a) elena007 (11. 4. 2010 3:54)

Není tady

#997 11. 4. 2010 8:25

Romča
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

Romča napsal(a):

aprill napsal(a):

big_smile Mne je pohled na meho urostleho a vysportovaneho muze, jak v prilehavych dzinach krouzi kolem sporaku, vyslovene prijemny. A u vareni nejenom dobre vypada, ale taky to umi. Odhanet ho od toho, byl byl hrich.

Jj vaření ano,to chlapi umí i luxování by šlo.Jen si tak nějak nedovedu představit"komínkování do skříní", mytí wc a leštění kachliček v koupelně a i mytí oken.

Není tady

#998 11. 4. 2010 8:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Romča napsal(a):

elena007 napsal(a):

Romča napsal(a):

Jj vaření ano,to chlapi umí i luxování by šlo.Jen si tak nějak nedovedu představit"komínkování do skříní", mytí wc a leštění kachliček v koupelně a i mytí oken.

Když chlap vaří, tak hned vidím Káju ze "Slunce, seno,....".  Zkrátka já stále dělím práce na ženské a mužské a měnit to nebudu .

Není tady

#999 11. 4. 2010 12:10

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Salaam aleikum vespolek smile Radost mi udělala dnešní bohoslužba...Je dobré umět číst mezi řádky a slyšet to, co člověku běžně unikne, protože se zabývá sebou samým. Nevěřící, raději si zamkněte ústa a hlavne prsty na 7 zámků a nekomentujte wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#1000 11. 4. 2010 15:08

rejka
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Salaam aleikum vespolek smile Radost mi udělala dnešní bohoslužba...Je dobré umět číst mezi řádky a slyšet to, co člověku běžně unikne, protože se zabývá sebou samým. Nevěřící, raději si zamkněte ústa a hlavne prsty na 7 zámků a nekomentujte wink

Na bohoslužby chodím,když jsme na chalupě. Malý,vesnický kostelík,bělovlasý farář,babky v šátcích.Úžasná,uklidňující atmosféra.Spadnou tam ze mě všechny chmury a starosti,očistím se a vyjdu jako nový člověk. Nejsem věřící,ale ani vyloženě ateista.Návštěva kostela je pro mě ničím nenahraditelná,nedělní společenská událost,když jsme na chatě.

Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí