29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak my tu dnes zažíváme aprílové počasí - slunko, kroupy, déšť, slunko.....
Není tady
Tak u nás je od rána slunečno,ale fouká silný,ledový vítr........
Není tady
Tercila napsal(a):
To, co Mikeš popsal, to já považuji za normál
a hodně si vážím toho, že moje pobíhání před odchodem z bytu manžel vůůůůbec nekomentuje a když za mnou zavírá dveře, ještě popřeje prima zábavu - tak to má přece být
majkafa napsal(a):
Já považuju za hloupé dělat si z muže poskoka. Pobíhání je něco jiného, než když by kolem mě musel pobíhat muž a dělat mi sluhu. Neříkám výjimečně.
Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne. Mně to nevyhovuje. Já jsem žena.
Stejně je zajímavé, jak to každá ženská bere jinak, co?
Není tady
No, taky každá mluvíme o jiném. Tercila jasně píše - MOJE pobíhání, tudíž její, když odchází. A u vás pobíháš ty, když tvá žena odchází. A to je rozdíl. A o tom já mluvím.
Napsal bych co mi udelalo radost, ale jedna zena, kdyby si toto precetla, by dojela a v tom lepsim pripade me zastrelila a zahrabala v lese. V tom horsim pripade by me za ziva naporcovala ( ovsem zaziva jen dokud by to slo, ze ? ) a kousky pohazela v igelitovych pytlich po ruznych popelnicich Trosku morbidni ze ? Ale co uz ... hlavne ze je ve svete mir, ze se lide maji radi a ze obcas vyleze slunicko
Není tady
Tercila jasně píše - MOJE pobíhání, tudíž její, když odchází. A u vás pobíháš ty, když tvá žena odchází. A to je rozdíl. A o tom já mluvím.
No, ona Terci taky píše "ale i tak je můj manžel v pozoru , když se někam chystám, protože přece jen je nutno něco podat, přinést, narychlo i pohledat"... takže já jediný rozdíl vidím v tom, že Mikeš činorodě pobíhá a Tercily chlap "jenom" stojí - ale připravení udělat cokoli jsou oba
Není tady
Mně by chlap takhle znervózňoval. Když se někam vypravuju, nepotřebuju, aby se okolo mě někdo motal, lezl by mi tak akorát na nervy. I když vařím, tak mi vadí, když se mi někdo plete v kuchyni pod ruce. Prostě celkově nesnáším, aby mi někdo poskakoval za zadkem
Není tady
Majkafa napsal(a):
Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne. Mně to nevyhovuje. Já jsem žena. big_smile
Takže ty kmitáš a chlap leží na gauči na stole lahváče a čučí na telku? Protože pochybuji,že by denně měnil žárovky,spravoval zásuvky,vrtal poličky....kdežto "ženské" práce jako uklízení,luxování,vaření to jsou činnosti každodenní. Teda u nás určitě. Oba chodíme do práce,musíme se o domácí práce spravedlivě rozdělit. Já jsem taky žena a na ženskosti mi určitě neubírá,když manžel doma uklízí a skládá prádlo,tak jako tyto práce rozhodně jemu neupírají jeho mužnost.
Není tady
Jsem rozvedená a nemám partnera. Nedělej unáhlené závěry.
Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne.
Ja takoveho chlapa mam doma a vyhovuje me to,protoze uklidi lip nez ja.Ted jsem zrovna vyzehlila a pradlo ceka na pritele,az ho uklidi do skrine,abych nahodou neponicila jeho kominky
Upravil(a) eremuruss (10. 4. 2010 19:57)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne.
Ja takoveho chlapa mam doma a vyhovuje me to,protoze uklidi lip nez ja.Ted jsem zrovna vyzehlila a pradlo ceka na pritele,az ho uklidi do skrine,abych nahodou neponicila jeho kominky
Eri vyhovuje a nebo jsi si musela zvyknout, pro klid doma?
Není tady
Romča napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja takoveho chlapa mam doma a vyhovuje me to,protoze uklidi lip nez ja.Ted jsem zrovna vyzehlila a pradlo ceka na pritele,az ho uklidi do skrine,abych nahodou neponicila jeho kominkyEri vyhovuje a nebo jsi si musela zvyknout, pro klid doma?
Asi oboji,ale je fajn,kdyz te nekdo pomuze v domacnosti.Jedinou praci kterou nedela je zehleni.Jinak vse vcetne uklidu koupelny i zachodu.
Není tady
Salaam aleikum vespolek Udelal mi radost film o konci sveta "2012" Vrele doporucuji, stoji za shlednuti. Čiňte pokání, neverící, konec se blíží !
Není tady
2012 je skvělý film. Moc se mi líbí.
eremuruss napsal(a):
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , to bych doma mít nemohla
Není tady
majkafa napsal(a):
Jsem rozvedená a nemám partnera.
Nedělej unáhlené závěry.
Nejednalo se o unáhlený závěr,pouze konstatování jak na mě tvůj názor zapůsobil. Další komentovat nebudu,mohla bych být "necitlivá" a to nechci...
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nic proti nikomu, ale já si u toho představuji pana v kostkovaných papučích s velkou bambulí.
Ale jak se už psalo, když to páru vyhovuje, tak proč ne.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jedinou praci kterou nedela je zehleni.Jinak vse vcetne uklidu koupelny i zachodu.
Můj manžel teda taky nežehlí a ani nevaří,protože to neumí... ale jinak je ochotný pomáhat s ledasčím.Jak říká- když pomůžu budeš mít víc času na mě a budeš méně unavená...
Myslím si,že pokud jsme oba zaměstnaní tak je to v pořádku,že se o domácí práce podělíme.
Není tady
helena: a Tercily chlap "jenom" stojí
kdepak, Heli, na to je příliš pohodlný; on v tom "pozoru" obvykle sedí
Ale probůh, to není pravidlem a nejedná se o žádný skutečný "pozor"
, to jen někdy, když s přibývajícími minutami před odchodem zvýším svoji nervozitu
, manžel zpozorní, zda tedy potřebuji pomoct
.
Jak hezky zkonstatoval Mikeš: různé ženy mají různé názory - tak dodávám, že nejdůležitější je, že jsme si každá vybrala partnera dle svých "potřeb"
A vlastně mi udělala radost i tato naše debata
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nic proti nikomu, ale já si u toho představuji pana v kostkovaných papučích s velkou bambulí.
Mne je pohled na meho urostleho a vysportovaneho muze, jak v prilehavych dzinach krouzi kolem sporaku, vyslovene prijemny. A u vareni nejenom dobre vypada, ale taky to umi. Odhanet ho od toho, byl byl hrich.
Není tady
Tercila napsal(a):
helena: a Tercily chlap "jenom" stojí
![]()
kdepak, Heli, na to je příliš pohodlný; on v tom "pozoru" obvykle sedí
Ale probůh, to není pravidlem a nejedná se o žádný skutečný "pozor"
, to jen někdy, když s přibývajícími minutami před odchodem zvýším svoji nervozitu
, manžel zpozorní, zda tedy potřebuji pomoct
.
Jak hezky zkonstatoval Mikeš: různé ženy mají různé názory - tak dodávám, že nejdůležitější je, že jsme si každá vybrala partnera dle svých "potřeb"![]()
A vlastně mi udělala radost i tato naše debata
U nas mi muz drzi z cesty psa a kdysi i dite, to si ted samo zaleze a je rado, ze neni obtezovano. Zadat jej o prineseni nejakeho svrsku, ci sminky by bylo zbytecne. Ac je narozdil odemne rodily mluvci, nema ani potuchy, jak se nektere soucasti damske garderoby spravne jmenuji. V takove chvili obvykle na osvetu nebyva cas a nervy.
No a prinest ty fialkove stiny, ty do sedo-kourova, ne ty dohneda, je zcela nesplnitelny ukol, protoze i kdyby nasel spravne suple, odstiny on rozeznava velice omezene, spis bych rekla, ze nerozeznava.
Upravil(a) elena007 (11. 4. 2010 3:54)
Není tady
elena007 napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , to bych doma mít nemohlaNic proti nikomu, ale já si u toho představuji pana v kostkovaných papučích s velkou bambulí.
Mne je pohled na meho urostleho a vysportovaneho muze, jak v prilehavych dzinach krouzi kolem sporaku, vyslovene prijemny. A u vareni nejenom dobre vypada, ale taky to umi. Odhanet ho od toho, byl byl hrich.
Jj vaření ano,to chlapi umí i luxování by šlo.Jen si tak nějak nedovedu představit"komínkování do skříní", mytí wc a leštění kachliček v koupelně a i mytí oken.
Není tady
Romča napsal(a):
elena007 napsal(a):
Romča napsal(a):
Jj vaření ano,to chlapi umí i luxování by šlo.Jen si tak nějak nedovedu představit"komínkování do skříní", mytí wc a leštění kachliček v koupelně a i mytí oken.
Když chlap vaří, tak hned vidím Káju ze "Slunce, seno,....". Zkrátka já stále dělím práce na ženské a mužské a měnit to nebudu .
Není tady
Salaam aleikum vespolek Radost mi udělala dnešní bohoslužba...Je dobré umět číst mezi řádky a slyšet to, co člověku běžně unikne, protože se zabývá sebou samým. Nevěřící, raději si zamkněte ústa a hlavne prsty na 7 zámků a nekomentujte
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Salaam aleikum vespolek
Radost mi udělala dnešní bohoslužba...Je dobré umět číst mezi řádky a slyšet to, co člověku běžně unikne, protože se zabývá sebou samým. Nevěřící, raději si zamkněte ústa a hlavne prsty na 7 zámků a nekomentujte
Na bohoslužby chodím,když jsme na chalupě. Malý,vesnický kostelík,bělovlasý farář,babky v šátcích.Úžasná,uklidňující atmosféra.Spadnou tam ze mě všechny chmury a starosti,očistím se a vyjdu jako nový člověk. Nejsem věřící,ale ani vyloženě ateista.Návštěva kostela je pro mě ničím nenahraditelná,nedělní společenská událost,když jsme na chatě.
Není tady