29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
DarkAngel napsal(a):
Miluš napsal(a):
... kam chodíš na ten krásny avatar
Krasny AVATAR ???
Ale no tak , nepozeraj na obrázok, ak sa pozrieš "za" je tam niečo milé, čo má Rejka v sebe
Není tady
Mně udělá radost manželka, až za 20 minut vypadne...
Není tady
Mikeš napsal(a):
![]()
A čo máš v pláne, keď ťa to tak potešilo?
Není tady
Miluš napsal(a):
Ale no tak va, nepozeraj na obrázok, ak sa pozrieš "za" je tam niečo milé, čo má Rejka v sebe smilesmilesmile
Tak tos mi udělala na sklonku dne velkou radost. Děkuji .Myslím,že ty chápeš,že tu nejde o jiskřivou kytici v košíku,ale symbolizuje to něco jiného.Semknutá rodina pod jednou střechou a jiskřivé štěstí,pohoda,radost... Každý vidíme a vnímáme krásu jinak. Co připadne krásné jednomu,druhému se nelíbí. A naopak.
Není tady
Miluš napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
Klidný večer, nic víc
Moje žena když někam jde, tak se vždycky minimálně dvě hodiny připravuje... nic proti, to je její problém, ale kdyby mě u toho aspoň furt neotravovala... "přines mi lak na vlasy", "podej mi šminky", atd...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Klidný večer, nic víc
Moje žena když někam jde, tak se vždycky minimálně dvě hodiny připravuje... nic proti, to je její problém, ale kdyby mě u toho aspoň furt neotravovala... "přines mi lak na vlasy", "podej mi šminky", atd...
A ty ji poslechneš?
majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
A ty ji poslechneš?
A neměl bych?
Ne - teď vážně: Jiná by po mě třeba navíc chtěla, abych šel s ní, takže volím cestu menšího zla...
Upravil(a) Mikeš (9. 4. 2010 19:52)
Není tady
Proč nemá všechny své propriety v koupelně nebo na svém toaletním stolku, jestli nějaký má? Si to vůbec neumím technicky představit, že bych se připravovala v koupelně a dirigovala svého partnera. Natož dirigovala, aby mi odněkud podal zrovna lak na vlasy a šminky.
Jéžiš, mně to udělalo radost. Ale fakty, upřímnou.
majkafa napsal(a):
Proč nemá všechny své propriety v koupelně nebo na svém toaletním stolku, jestli nějaký má?
Si to vůbec neumím technicky představit, že bych se připravovala v koupelně a dirigovala svého partnera. Natož dirigovala, aby mi odněkud podal zrovna lak na vlasy a šminky. Jéžiš, mně to udělalo radost.
Ale fakty, upřímnou.
A mě ve finále taky, protože by mě nikdy v životě nenapadlo, že zrovna moje žena Ti udělá někdy radost...
Není tady
Mikeši, dělá mi velikánskou radost.
Dnes mi udělalo radost nádherné pokoukání na Zahradě Čech. Těch nádherných kytek. Potěšení pro oko i pro dušičku.
A byť mám už pár dní po narozkách, další krásná kytice od kolegů z jednoho oddělení, kteří čekali, než budou dnes všichni pohromadě, tak proto mi přišli přát až dnes. Letos mám doma i v kanceláři hotové květinářství. Dokonce i květinový koš od předsedy představenstva. Opravdu jsem moc mile překvapena. Tolik kytek jsem nedostala ani před 7 lety ke čtyřicetinám. Jelikož je v kytkách hodně hyacintů a lilií, kolegyně teď říkají mé kanceláři důvěrně - opiové doupě.
Mikeš napsal(a):
Miluš napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
Klidný večer, nic víc
Komu chceš nahovoriť, že takto okolo svojej pani tajtrlíkuješ? Myslím, že si chcel len zapôsobiť, ale nehodí sa mi to k tebe
Není tady
Miluš napsal(a):
Komu chceš nahovoriť, že takto okolo svojej pani tajtrlíkuješ?
Myslím, že si chcel len zapôsobiť, ale nehodí sa mi to k tebe
Zapůsobit???
Já???
Kdybych netajtrlíkoval, odjela by o autobus později...
Za 3 dny budu 20 let ženatej... já už nepotřebuju "tajtrlíkovat"... a i kdyby... já si to vyberu jinak...
Není tady
Ja v tom nevidim tajtrlikovani. Jednak si myslim, ze Mikes trosku prehani. Druhak, muze to byt jejich hra, forma komunikace, skadleni, ...vzdyt je to mile
Není tady
Anna1 napsal(a):
Ja v tom nevidim tajtrlikovani. Jednak si myslim, ze Mikes trosku prehani. Druhak, muze to byt jejich hra, forma komunikace, skadleni, ...vzdyt je to mile
Ani, Mikeš to pochopil, pozri jak krásne vyplazuje jazyk jeho smajlík Iste, že máš pravdu, súhlasím s tebou
Není tady
Mikeš napsal(a):
Miluš napsal(a):
Komu chceš nahovoriť, že takto okolo svojej pani tajtrlíkuješ?
Myslím, že si chcel len zapôsobiť, ale nehodí sa mi to k tebe
Zapůsobit???
Já???
Za 3 dny budu 20 let ženatej... já už nepotřebuju "tajtrlíkovat"... a i kdyby... já si to vyberu jinak...
Zabudol si napísať "za prvne mně to uráží a za druhé nevím co to znamená" Zlatý Vlasta Burian
Není tady
Mikeši, nenech se... víš co
Já ti to je schvaluju. Projevuješ se jako chápavý choť bez ohledu na délku manželství a tvoje žena musí být šťastná, že jí vyhovíš...
(A čím rychlejc podáváš, tím dřív baba vypadne )
Není tady
helena napsal(a):
Mikeši, nenech se... víš co
Já ti to je schvaluju. Projevuješ se jako chápavý choť bez ohledu na délku manželství a tvoje žena musí být šťastná, že jí vyhovíš...
A čím rychlejc podáváš, tím dřív baba vypadne
Neboj, nenechám
Je hezké, že i některá žena má na věc podobný náhled, jako já
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ne - teď vážně: Jiná by po mě třeba navíc chtěla, abych šel s ní, takže volím cestu menšího zla...
Ano, muz by mel byt galantni a take svou zenusku opecovavat ( nemyslim ted z IT terminologie patching ), ale pokud to ona opecovavana zacne zneuzivat, rovna se obycejne "PIPINĚ". Podivej, pokud uvari, uklidi a vecer se o Tebe postara, klidne ji udelej i novy uces a nalakuj nehty ;-)
Není tady
Je sobota, mám radost, že je víkend. Nebudu nic dělat, jsem líná. Přítel pojede na Masarykův okruh na nějaký sprinty aut a já si zalebedím doma a pak pojedu navštívit maminku. Za chvíli nachystám s radostí snídani a dám si kafíčko.
Není tady
Udělal mi radost kamarád; dobře se o mě stará, když mám zdravotní potíže.
A ohledně výpravy Mikešovy manželky za zábavou , já mám sice propriety na jednom místě, ale i tak je můj manžel v pozoru
, když se někam chystám, protože přece jen je nutno něco podat, přinést, narychlo i pohledat
(pokud pozdě zjistím, že si moji kabelku, řasenku nebo halenku "půjčila" dcera), když já tradičně nestíhám smluvený čas.....
To, co Mikeš popsal, to já považuji za normál a hodně si vážím toho, že moje pobíhání před odchodem z bytu manžel vůůůůbec nekomentuje a když za mnou zavírá dveře, ještě popřeje prima zábavu - tak to má přece být
DA - proč by měla manželka vařit, uklízet atd...? To se "musí"?
Není tady
Modroočka: Je sobota, mám radost, že je víkend. Nebudu nic dělat, jsem líná. .....a já si zalebedím doma a pak pojedu navštívit maminku. .....a dám si kafíčko.
Modroočko, zdravím - mohla bych napsat to samé , až na to, že já pojedu za tatínkem
Navařeno mám, ve městě jsou "dopolední" vyřizovačky vyřízeny, tak už jen pověsit nějaké to prádlo a pak při kafíčku mailíky kámoškám a z netu objednat nějaké letní hadérky....
Krásný den přeji všem!!
Není tady
Tercila napsal(a):
DA - proč by měla manželka vařit, uklízet atd...? To se "musí"?
![]()
Sice nejsem DA, ale odpovim Mno, nemusi pokud vydela tolik, ze si muze zaplatit sluzku. Ja osobne jsem mel stesti na zeny, ktere doma fungovaly, dokonce i vecer v pelisku a nejak takove typy ktere odmitaly roli zeny - pecovatelky, jsem odmital. Ale nevim, kazdy jsme jiny.
Není tady
Tercila napsal(a):
A ohledně výpravy Mikešovy manželky za zábavou
, já mám sice propriety na jednom místě, ale i tak je můj manžel v pozoru
, když se někam chystám, protože přece jen je nutno něco podat, přinést, narychlo i pohledat
(pokud pozdě zjistím, že si moji kabelku, řasenku nebo halenku "půjčila" dcera), když já tradičně nestíhám smluvený čas.....
To, co Mikeš popsal, to já považuji za normála hodně si vážím toho, že moje pobíhání před odchodem z bytu manžel vůůůůbec nekomentuje a když za mnou zavírá dveře, ještě popřeje prima zábavu - tak to má přece být
DA - proč by měla manželka vařit, uklízet atd...? To se "musí"?![]()
Já považuju za hloupé dělat si z muže poskoka. Pobíhání je něco jiného, než když by kolem mě musel pobíhat muž a dělat mi sluhu. Neříkám výjimečně.
Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ... to jsou totálně prohozené role. Ale pokud to oběma vyhovuje, proč ne. Mně to nevyhovuje. Já jsem žena.
Upravil(a) majkafa (10. 4. 2010 13:11)
majkafa: Já považuju za hloupé dělat si z muže poskoka.
maji, nevím, nepřipadá mi to tak, že by z něj byl poskok, když mi cokoliv podá v případě, že to potřebuji. Když někam odjíždí on, taky chodím a podávám mu ze skříně tu košili, tam kapesník, tam cokoliv jiného.....
Já tomu říkám partnerská POMOC.
U Mikeše vnímám ten jeho text jako mírně nadsazený, zábavný - prostě stylizovaný k našemu pobavení
Je teda fakt, že kdybych si pak někde přečetla, že manžel o mně napsal, že je rád, že vypadnu, dostal by po mém návratu co proto
.
Ale beru to jako vtipkování.
majkafa: Navíc, když takový muž doma vaří, luxuje, uklízí, skládá ponožky, uklízí prádlo, ...
Tak taky jsem žena , ale nemám nic proti tomu, když můj choť (už několik let) skládá prádlo a můžu Ti říct, že chlap, který vaří, mi připadá hodně, ale HODNĚ SEXY.
Proti tomu fakt nic nemám a nešetřím pochvalou. To já jsem zase ráda ta zaměstnaná žena s dobrým platem, která se vyžije v zaměstnání a pak se doma nechá (občas) obsluhovat.
Dá se říct, že oba děláme všechny ty domácí věci, záleží spíš na tom, kdo má čas a chuť.
O prohozených rolích se, myslím, v dnešní době vůbec nedá diskutovat, pokud i ta žena chodí do práce.
Jde hlavně o to, aby to zmiňované "pobíhání" nebylo jen jednostranné. Musí jít o vzájemnou partnerskou pomoc.
Upravil(a) Tercila (10. 4. 2010 13:53)
Není tady
Tercila napsal(a):
O prohozených rolích se, myslím, v dnešní době vůbec nedá diskutovat, pokud i ta žena chodí do práce.
Jde hlavně o to, aby to zmiňované "pobíhání" nebylo jen jednostranné. Musí jít o vzájemnou partnerskou pomoc.
No právě.
Mám radost, že můj syn se mi sám nabízí, že jde se mnou na velké nákupy a odnese mi je domů. Ale že jsme řádně zmokli. No, z toho radost nemám, ale občas to neva, občas je to zajímavý zážitek. Zvlášť když ho sdílím s blízkým človíčkem.