Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#926 28. 3. 2010 21:54

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Co vám dnes udělalo radost č.13

big_smile Ahoj! Můj starší syn má dnes narozeniny. Je mu 17. Mám radost,že je to prima kluk se kterým si rozumíme a dnešní den,přestože několikrát sprchlo,byl nádherný.big_smile

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#927 29. 3. 2010 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Celý pekný a vydarený víkend... hjarta rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#928 29. 3. 2010 15:56

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Konečně se mi podařilo přes víkend přesadit některé pokojovky, já jsem tááák šikovná! (není nad to ,když se člověk pochválí sám, stejně to za něj nikdo neudělá lol )

Out from the dark into the light !

Není tady

#929 29. 3. 2010 19:09

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Návštěva kamarádky,která mě přišla potěšit a "zabavit" v mé nemoci. Ale viróza mě pomalu opouští a už se chystám do práce...big_smile

Seneca

Není tady

#930 30. 3. 2010 20:39

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Dnesni pokus s urychlovacem castic ve svycarskem CERNu smile

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#931 30. 3. 2010 21:42

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

Holky,já si sice tričko nekoupila,ale byli jsme s manželem v zahradnictví a koupila jsem si surfinie a stáleplodící jahody a balení jiřin. A to udělalo radost mě,protože se těším jak se mi budou ty "koberce" surfinií valit z truhlíků na terase a já si budu pod nimi trhat čerstvé jahůdky.....stolt big_smile stolt

Surfinky jsou super,někdy si nechám osaditsamozavlaž.truhlíky v zahradnictví,loni jsem si to osazovala sama,a už 2x během 5 let jsem díky této květinové výzdobě oken získala od města 1.cenu-což obnáší poukaz na 3tácy do prodejen zahradnictví v našem městě.Takže supr a už přemýšlím,čím nechám osadit truhlíky letos.

Není tady

#932 31. 3. 2010 16:13

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

mám hroznou radost jedeme si pro malé Jorkšíří miminko. hjarta hjarta hjarta se strašně tešíme.

dum spiro spero

Není tady

#933 31. 3. 2010 18:44

Miluš
♥♥♥♥---

xxxx napsal(a):

mám hroznou radost jedeme si pro malé Jorkšíří miminko. hjarta hjarta hjarta se strašně tešíme.

To by chcelo foto.... prosííííííííím!!!!!!!!!! smile

Není tady

#934 1. 4. 2010 9:48

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jednoznačně SLUNÍČKO!!!! tummenupp

Out from the dark into the light !

Není tady

#935 1. 4. 2010 15:10

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Miluš napsal(a):

xxxx napsal(a):

je  naprosto kouzelná smile dneska jsem jí koupila taštičku na přenášení, obojek, vodítko, kšíry, hřebeny, blbinky na hraní a mističky. Muž je z ní úplně pokakanej, ale fotku sem dát neumím. Musela by být někde uložená asi? Nebo jde přes img uložit rovnou sem?

dum spiro spero

Není tady

#936 1. 4. 2010 16:02

mia
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Miluš napsal(a):

xxxx napsal(a):

je  naprosto kouzelná smile dneska jsem jí koupila taštičku na přenášení, obojek, vodítko, kšíry, hřebeny, blbinky na hraní a mističky. Muž je z ní úplně pokakanej, ale fotku sem dát neumím. Musela by být někde uložená asi? Nebo jde přes img uložit rovnou sem?

Super volba storstark ! Máme doma dvě jorkšíří fenky jsou to super pejsci, jsou veselé, živé a hlavně - nepadají z nich chlupy.
Dřív jsme nebyli žádní pejskaři a konkrétně k této rase se synátoři vyjadřovali jakože takové ťuliny ňuliny teda rozhodně né, ale dnes jsme z nich posr.ní celá rodina včetně nich.Takže hodně radostí s pejskem!!

Není tady

#937 1. 4. 2010 20:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Jednoznačně SLUNÍČKO!!!! tummenupp

stolt Aj tu... a strentutie s kamošom - náhodné... ale o to lepšie. cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#938 1. 4. 2010 22:49

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Co konkrétně mi udělalo radost tu říct nemohu wink Ale je to super ! tummenupp Těším se na ráno, až si jedna osůbka otevře poštu ... visslavisslavisslavissla Myslim, ze ji přimejmenším jeb.ne !

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#939 5. 4. 2010 13:40

Miluš
♥♥♥♥---

Hoci je vonku bláznivý aprílový deň, prší, fučí a je nevľúdne, srdiečko mi pookrialo pri starom českom filme Cesta do hlubin študákovi duše. Starej, dobrej Matulka ma opäť dostal .... stolt

Není tady

#940 5. 4. 2010 19:53

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Miluš napsal(a):

Hoci je vonku bláznivý aprílový deň, prší, fučí a je nevľúdne, srdiečko mi pookrialo pri starom českom filme Cesta do hlubin študákovi duše. Starej, dobrej Matulka ma opäť dostal .... stolt

Na ten film jsme čučeli s manželem taky,navíc pak dobrý oběd ( bramborový salát a řízek ),spokojený syn,který si přinesl pěknou koledu ( zítra bude vaječná pomazánka ),počasí slušné,slunečné,ale větrné a nyní i večerní posezení u roztopeného krbu,s lahvinkou vína a společenské hry s dětmi......ideální den stolt big_smile stolt

Seneca

Není tady

#941 6. 4. 2010 8:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne celá Veľká noc, bola super... akurát ma mrzí, že som sa nevykopla nikam do prírody prvé dva dni voľna, potom už bolo horšie počasie. Ale veď hádam ešte bude peknývíkend...

Brita

Není tady

#942 6. 4. 2010 18:19

Miluš
♥♥♥♥---

rejka napsal(a):

Na ten film jsme čučeli s manželem taky,navíc pak dobrý oběd ( bramborový salát a řízek ),spokojený syn,který si přinesl pěknou koledu ( zítra bude vaječná pomazánka ),počasí slušné,slunečné,ale větrné a nyní i večerní posezení u roztopeného krbu,s lahvinkou vína a společenské hry s dětmi......ideální den stolt big_smile stolt

Rejka, kam chodíš na ten krásny avatar tummenupp No a ideálny deň - to je tou rodinnou idylkou stolt smile

Není tady

#943 6. 4. 2010 19:11

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Miluš napsal(a):

rejka napsal(a):

Rejka, kam chodíš na ten krásny avatar tummenupp No a ideálny deň - to je tou rodinnou idylkou stolt smile

Děkuji. wink  Poslala jsem ti SZ.

Seneca

Není tady

#944 7. 4. 2010 21:38

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Miluš napsal(a):

... kam chodíš na ten krásny avatar

Krasny AVATAR ??? vavavavavavavavava

Není tady

#945 8. 4. 2010 9:38

EK
♥♥-----

Krasny den, ktery preji i Vam tady, v Babi pussa

...co jsem napsal, napsal jsem...

Není tady

#946 9. 4. 2010 15:20

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Že už je pátek. Mám za sebou náročný,pracovní týden,chci o víkendu trochu lenošit.I když v domácnosti,kde jsou děti se mi to těžko povede.Tak aspoň budu relaxovat.stoltstoltstolt

Seneca

Není tady

#947 9. 4. 2010 15:49

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

rejka napsal(a):

Že už je pátek. Mám za sebou náročný,pracovní týden,chci o víkendu trochu lenošit.I když v domácnosti,kde jsou děti se mi to těžko povede.Tak aspoň budu relaxovat.stoltstoltstolt

Já mám za sebou rovněž náročný týden, čeká mě i náročný víkend, takže relax ti závidím hmm .

Není tady

#948 9. 4. 2010 17:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Narcisky. Květináři narychlili na Velikonoce a neprodali, takže byla "akce" http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Teda vypadaly otřesně, odkvetlé se zažloutlými listy... ale za rok budou dělat na zahrádce parádu. Jo - a cibulka vyšla asi na 60 halířů - nekupte to http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#949 9. 4. 2010 18:06

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

My jsme dostali pozvánku na Cuba libre party do nedalekého baru na dnes večer,tak už se těšíme,bude to i s hudební produkcísmile

Není tady

#950 9. 4. 2010 18:43

rejka
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

rejka napsal(a):

Já mám za sebou rovněž náročný týden, čeká mě i náročný víkend, takže relax ti závidím hmm .

Slibuji,že budu relaxovat i za tebe...wink

Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí