|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj! Můj starší syn má dnes narozeniny. Je mu 17. Mám radost,že je to prima kluk se kterým si rozumíme a dnešní den,přestože několikrát sprchlo,byl nádherný.
Není tady

Celý pekný a vydarený víkend...

Není tady

Konečně se mi podařilo přes víkend přesadit některé pokojovky, já jsem tááák šikovná! (není nad to ,když se člověk pochválí sám, stejně to za něj nikdo neudělá
)
Není tady

Návštěva kamarádky,která mě přišla potěšit a "zabavit" v mé nemoci. Ale viróza mě pomalu opouští a už se chystám do práce...
Není tady

Dnesni pokus s urychlovacem castic ve svycarskem CERNu 
Není tady
rejka napsal(a):
Holky,já si sice tričko nekoupila,ale byli jsme s manželem v zahradnictví a koupila jsem si surfinie a stáleplodící jahody a balení jiřin. A to udělalo radost mě,protože se těším jak se mi budou ty "koberce" surfinií valit z truhlíků na terase a já si budu pod nimi trhat čerstvé jahůdky.....
![]()
![]()
Surfinky jsou super,někdy si nechám osaditsamozavlaž.truhlíky v zahradnictví,loni jsem si to osazovala sama,a už 2x během 5 let jsem díky této květinové výzdobě oken získala od města 1.cenu-což obnáší poukaz na 3tácy do prodejen zahradnictví v našem městě.Takže supr a už přemýšlím,čím nechám osadit truhlíky letos.
Není tady

mám hroznou radost jedeme si pro malé Jorkšíří miminko.
se strašně tešíme.
Není tady

xxxx napsal(a):
![]()
![]()
se strašně tešíme.
To by chcelo foto.... prosííííííííím!!!!!!!!!! 
Není tady

Jednoznačně SLUNÍČKO!!!! 
Není tady

Miluš napsal(a):
xxxx napsal(a):
![]()
![]()
se strašně tešíme.
je naprosto kouzelná
dneska jsem jí koupila taštičku na přenášení, obojek, vodítko, kšíry, hřebeny, blbinky na hraní a mističky. Muž je z ní úplně pokakanej, ale fotku sem dát neumím. Musela by být někde uložená asi? Nebo jde přes img uložit rovnou sem?
Není tady
xxxx napsal(a):
Miluš napsal(a):
xxxx napsal(a):
![]()
![]()
se strašně tešíme.
je naprosto kouzelná
dneska jsem jí koupila taštičku na přenášení, obojek, vodítko, kšíry, hřebeny, blbinky na hraní a mističky. Muž je z ní úplně pokakanej, ale fotku sem dát neumím. Musela by být někde uložená asi? Nebo jde přes img uložit rovnou sem?
Super volba
! Máme doma dvě jorkšíří fenky jsou to super pejsci, jsou veselé, živé a hlavně - nepadají z nich chlupy.
Dřív jsme nebyli žádní pejskaři a konkrétně k této rase se synátoři vyjadřovali jakože takové ťuliny ňuliny teda rozhodně né, ale dnes jsme z nich posr.ní celá rodina včetně nich.Takže hodně radostí s pejskem!!
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Jednoznačně SLUNÍČKO!!!!
Aj tu... a strentutie s kamošom - náhodné... ale o to lepšie. 
Není tady

Co konkrétně mi udělalo radost tu říct nemohu
Ale je to super !
Těším se na ráno, až si jedna osůbka otevře poštu ... 

Myslim, ze ji přimejmenším jeb.ne !
Není tady

Hoci je vonku bláznivý aprílový deň, prší, fučí a je nevľúdne, srdiečko mi pookrialo pri starom českom filme Cesta do hlubin študákovi duše. Starej, dobrej Matulka ma opäť dostal .... 
Není tady

Miluš napsal(a):
Hoci je vonku bláznivý aprílový deň, prší, fučí a je nevľúdne, srdiečko mi pookrialo pri starom českom filme Cesta do hlubin študákovi duše. Starej, dobrej Matulka ma opäť dostal ....
Na ten film jsme čučeli s manželem taky,navíc pak dobrý oběd ( bramborový salát a řízek ),spokojený syn,který si přinesl pěknou koledu ( zítra bude vaječná pomazánka ),počasí slušné,slunečné,ale větrné a nyní i večerní posezení u roztopeného krbu,s lahvinkou vína a společenské hry s dětmi......ideální den

Není tady

Mne celá Veľká noc, bola super... akurát ma mrzí, že som sa nevykopla nikam do prírody prvé dva dni voľna, potom už bolo horšie počasie. Ale veď hádam ešte bude peknývíkend...
Není tady

rejka napsal(a):
Na ten film jsme čučeli s manželem taky,navíc pak dobrý oběd ( bramborový salát a řízek ),spokojený syn,který si přinesl pěknou koledu ( zítra bude vaječná pomazánka ),počasí slušné,slunečné,ale větrné a nyní i večerní posezení u roztopeného krbu,s lahvinkou vína a společenské hry s dětmi......ideální den
![]()
![]()
Rejka, kam chodíš na ten krásny avatar
No a ideálny deň - to je tou rodinnou idylkou

Není tady

Miluš napsal(a):
rejka napsal(a):
![]()
![]()
Rejka, kam chodíš na ten krásny avatar
No a ideálny deň - to je tou rodinnou idylkou
![]()
Děkuji.
Poslala jsem ti SZ.
Není tady

Miluš napsal(a):
... kam chodíš na ten krásny avatar
Krasny AVATAR ??? 

Není tady

Krasny den, ktery preji i Vam tady, v Babi 
Není tady

Že už je pátek. Mám za sebou náročný,pracovní týden,chci o víkendu trochu lenošit.I když v domácnosti,kde jsou děti se mi to těžko povede.Tak aspoň budu relaxovat.

Není tady
rejka napsal(a):
Že už je pátek. Mám za sebou náročný,pracovní týden,chci o víkendu trochu lenošit.I když v domácnosti,kde jsou děti se mi to těžko povede.Tak aspoň budu relaxovat.
Já mám za sebou rovněž náročný týden, čeká mě i náročný víkend, takže relax ti závidím
.
Není tady
Narcisky. Květináři narychlili na Velikonoce a neprodali, takže byla "akce"
Teda vypadaly otřesně, odkvetlé se zažloutlými listy... ale za rok budou dělat na zahrádce parádu. Jo - a cibulka vyšla asi na 60 halířů - nekupte to 
Není tady
My jsme dostali pozvánku na Cuba libre party do nedalekého baru na dnes večer,tak už se těšíme,bude to i s hudební produkcí
Není tady

aprill napsal(a):
rejka napsal(a):
Já mám za sebou rovněž náročný týden, čeká mě i náročný víkend, takže relax ti závidím
.
Slibuji,že budu relaxovat i za tebe...
Není tady