|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mikeš napsal(a):
Hele, nevíte někdo, proč je zablokovanej kolega Pisatel?
Jakým hrdelním zločinem se provinil???
Zadal adminy, abych dostala ban. Tak ho dostal on.
PS: a vsichni mi tim udelali radost... 
Upravil(a) ViktorkaLove (22. 3. 2010 23:29)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jakým hrdelním zločinem se provinil???Zadal adminy, abych dostala ban. Tak ho dostal on.
PS: a vsichni mi tim udelali radost...
Tak za:
a) Pisatel pro nikoho ban nežádal
b) dostal ho za nevhodné chování a psaný projev
c) Viki, nepokoušej mou trpělivost dlouho.. Ti s velkým gustem udělám radost další.. Řečí o tom, kohos vypudila či nechala zabanovat už bylo tak akorát. Máš k banu už delší dobu nakročeno solidně a v tomto okamžiku si nejsem vůbec jistá, jestli na něj nejsi už přímo zralá. Spolehni se, že to proberu s ostatními. Tohle už je fakt moc.
Není tady
Tercila napsal(a):
dnes mi tam rozkvetly první krokusy
Kde ta kvítka vidíte?? Já už budu muset z toho auta taky jednou vylézt![]()
A jsem pořád v práci.
A zrovna tam mi udělali radost lidi kolem mě. Pohoda, džez. Pořád si říkám, jak je možné, že mám na tohle takové štěstí.
A počasí je ohromné!!
Tercilo, připomnělas mi, jak mi loni na podzim známí barvitě vyprávěli, jak pořád chodí na houby, a ptali se mě ,jestli už jsem taky nějaké našla.
Odpověděla jsem tehdy, že ne, že u mě v kanceláři totiž zatím houby nerostou...
Ale teď jsem si záměrně "naordinovala" služebnícestu na poštu PĚŠKY, abych si užila krásného slunného jarního dne... 
Mikeš napsal(a):
Jakým hrdelním zločinem se provinil???
Taky mě to překvapilo - nejsem si vědoma,že by zrovna on psal nevhodné příspěvky - může odpovědět moderátorka? a ptala jsem se ho na to.A jakto že může posílat příspěvky,když je zablokovaný?
Není tady

Myslíš PRÍSPEVKY alebo SÚKROMNÉ SPRÁVY? Príspevky asi posielať nemôže...
Není tady
Kuty, moderátorka odpovědět může, i když jistě víš, že probírání banu druhého, obzvláště na tématu, kde je to absolutně
, je nepřípustné. Takže Pisatel dostal ban za opakované urážky uživatelů, a to přesto, že byl upozorněn. A dále prosím, aby jste se vrátili k tématu, které zní "co vám dnes udělalo radost". Jakékoliv další "debaty o tom, proč on ten Pisatel dostal ban...." zde budou mazány. Díky.
PS : o jakých příspěvcích po zablokování mluvíš? Prosím nejlépe do SZ, zde opravdu ne, ještě jednou díky.
Není tady

Miluš napsal(a):
Modroočka napsal(a):
No a já to znám zase takle - roba bez riti je jak lúka bez kvítí
ženská bez břucha je jak hrnek bez uchaTo som nepočula, ale páči sa mi to
Tak já ještě přidám:
" Ženská bez zadečku, jako šneček bez domečku".
Není tady
rejka napsal(a):
Miluš napsal(a):
Modroočka napsal(a):
No a já to znám zase takle - roba bez riti je jak lúka bez kvítí
ženská bez břucha je jak hrnek bez uchaTo som nepočula, ale páči sa mi to
Tak já ještě přidám:
" Ženská bez zadečku, jako šneček bez domečku".
Máme mnohem šťavňatější humor než ti suchopární angličani,ni?
Není tady

Ale radost mám teď každý den,protože je krásné počasí,já mám záhonky pestrobarevné a denně zjišťuji nové přírustky a změny. Tak dnes jsem si všimla,že narcisky mají perfektně nakročeno ke květu.
Před týdnem jsem skuhrala v chlívečku kvůlivá exekutorovi a jeho neposlání příkazu o zrušení exekuce.Slíbila jsem,že dám vědět.Tak ex.kancelář sdělila,že příkazy byly rozeslány,nicméně to na katastr pošlou ještě jednou.Příští týden to "překontrolujeme" zavoláním na příslušný katastr.A běda jim, jestli.......

Upravil(a) rejka (23. 3. 2010 15:19)
Není tady

rejka napsal(a):
Ale radost mám teď každý den,protože je krásné počasí,já mám záhonky pestrobarevné a denně zjišťuji nové přírustky a změny. Tak dnes jsem si všimla,že narcisky mají perfektně nakročeno ke květu.
Před týdnem jsem skuhrala v chlívečku kvůlivá exekutorovi a jeho neposlání příkazu o zrušení exekuce.Slíbila jsem,že dám vědět.Tak ex.kancelář sdělila,že příkazy byly rozeslány,nicméně to na katastr pošlou ještě jednou.Příští týden to "překontrolujeme" zavoláním na příslušný katastr.A běda jim, jestli.......
Tak mně zatím kvetou jen sněženky, ale ono to přijde. To jaro už je cítit ve vzduchu, nádhera! 
A k tomu exekutorovi gratuluju, zvykla jsem si spíš, že tam to funguje úplně obráceně. 
Není tady

Ronja napsal(a):
Dodělala jsem si daňové přiznání a nemám žádné dluhy (myslela jsem, že budu muset doplácet). Hned je zase veseleji
Tiež som mala niečo k dobru, nie veľa, ale potešilo 
Není tady

rejka napsal(a):
Všetky tie jarné kvietky v záhradke sa už snažia ukázať svoju krásu, je to pastva pre oči a dušu 

Není tady

Koupila jsem si vřes, bílej a růžovej, dala jsem ho do obýváku na stůl, vypadá to krásně a dělá mi to doma jaro 

Není tady

A mně udělalo obrovskou radost to, že mi začíná vykvétat cattleya, o kterou jsem se starala velice macešsky, nijak jsem ji "neletnila" a ona i přes to má poupě jak hrom, až to vykvete, tak vám ho se zkusím hodit pro potěšení. 
A od Munďáka jsem dostala krásné kosatečky v květináči, ale květy vydržely sotva dva dny, holt asi taky příznačné....
Upravil(a) Rosamunda (25. 3. 2010 23:01)
Není tady
rejka napsal(a):
Skvělé!

Není tady

Sluníčko na jižní Moravě :-)
Není tady
Možná si budete ťukat na čelo, ale dnes mi radost udělal nákup v Lidlu.
Jelikož je hnusně, tak dnešek jsem si vyhradila restům v domácnosti a ve firmě. No a ráno jsem tedy nejdřív byla na nákupu v Lidlu, tam skoro nikdo, tak jsem pomaloučku, beze spěchu (což je právě u mě vzácnost) procházela mezi regály, v klidu si vše zajímavé prohlížela, koupila jsem si pugét tulipánů ( připomínka jara), pak nádherně červené vonící čerstvé jahody ( připomínka léta, na které se těším), objevila jsem tam skvělé cyklistické tričko pro sebe i pro přítele, tak bude mít doufám radost dnes večer i on. 
Bloss....já si to tričko taky koupila...a ještě bundičku a baťůžek na řídítka....mně to táák sluší
Není tady

Holky,já si sice tričko nekoupila,ale byli jsme s manželem v zahradnictví a koupila jsem si surfinie a stáleplodící jahody a balení jiřin. A to udělalo radost mě,protože se těším jak se mi budou ty "koberce" surfinií valit z truhlíků na terase a já si budu pod nimi trhat čerstvé jahůdky.....

Není tady
Já jsem si koupila krásné žluté narcisky a mám je na balkonovém okně zvenku. Pohled na tu žlutou krásu mi hladí srdíčko. A potřebovala bych nějaké kalhoty na kolečkové brusle, ale vůbec nevím jaké. A udělala jsem výborný salát, které se skládá asi z osmi vrstev a teď se chladí v lednici. Drobné radosti, které potěší srdce i duši, jsou ty nejkrásnější.

majkafa napsal(a):
Já jsem si koupila krásné žluté narcisky a mám je na balkonovém okně zvenku.
Je na to balkónové okno vidět z hlavní silnice?
Já jen, že dneska pojedu okolo... 
Není tady
Není. Lodžie máme na druhou stranu, než je silnice. A já bydlím úplně nahoře v orlím hnízdě. Takže není vidět nic.
majkafa napsal(a):
A udělala jsem výborný salát, které se skládá asi z osmi vrstev a teď se chladí v lednici. Drobné radosti, které potěší srdce i duši, jsou ty nejkrásnější.
Zvláště, když tě třeba rodinka PĚKNĚ pochválí, jaká jsi skvělá kuchařka! 

Není tady
Nu, jelikož ho můj syn nejí a žádnou jinou "rodinku" nemám, pochválím se akorát tak sama. heh