Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#901 22. 3. 2010 23:25

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: Co vám dnes udělalo radost č.13

Mikeš napsal(a):

Hele, nevíte někdo, proč je zablokovanej kolega Pisatel? va
Jakým hrdelním zločinem se provinil???

Zadal adminy, abych dostala ban. Tak ho dostal on.
PS: a vsichni mi tim udelali radost... reta

Upravil(a) ViktorkaLove (22. 3. 2010 23:29)

Není tady

#902 23. 3. 2010 13:42

Anda
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Zadal adminy, abych dostala ban. Tak ho dostal on.
PS: a vsichni mi tim udelali radost... reta

Tak za:
a) Pisatel pro nikoho ban nežádal
b) dostal ho za nevhodné chování a psaný projev
c) Viki, nepokoušej mou trpělivost dlouho.. Ti s velkým gustem udělám radost další..  Řečí o tom, kohos vypudila či nechala zabanovat už bylo tak akorát. Máš k banu už delší dobu nakročeno solidně a v tomto okamžiku si nejsem vůbec jistá, jestli na něj nejsi už přímo zralá. Spolehni se, že to proberu s ostatními. Tohle už je fakt moc.

Není tady

#903 23. 3. 2010 14:03

Blossom
Host

Tercila napsal(a):

dnes mi tam rozkvetly první krokusy

Kde ta kvítka vidíte?? Já už budu muset z toho auta taky jednou vylézt big_smile big_smile A jsem pořád v práci.
A zrovna tam mi udělali radost lidi kolem mě. Pohoda, džez. Pořád si říkám, jak je možné, že mám na tohle takové štěstí.
A počasí je ohromné!! smile

Tercilo, připomnělas mi, jak mi loni na podzim známí barvitě vyprávěli, jak pořád chodí na houby, a ptali se mě ,jestli už jsem taky nějaké našla. 
Odpověděla jsem tehdy, že ne, že u mě v kanceláři totiž zatím houby nerostou... big_smile kapitulation

Ale teď jsem si záměrně "naordinovala" služebnícestu na poštu PĚŠKY, abych si užila krásného slunného jarního dne... smile

#904 23. 3. 2010 14:16

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Taky mě to překvapilo - nejsem si vědoma,že by zrovna on psal nevhodné příspěvky - může odpovědět moderátorka? a ptala jsem se ho na to.A jakto že může posílat příspěvky,když je zablokovaný?

Není tady

#905 23. 3. 2010 14:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Myslíš PRÍSPEVKY alebo SÚKROMNÉ SPRÁVY? Príspevky asi posielať nemôže...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#906 23. 3. 2010 14:26

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Kuty, moderátorka odpovědět může, i když jistě víš, že probírání banu druhého, obzvláště na tématu, kde je to absolutně offtopic, je nepřípustné. Takže Pisatel dostal ban za opakované urážky uživatelů, a to přesto, že byl upozorněn. A dále prosím, aby jste se vrátili k tématu, které zní "co vám dnes udělalo radost". Jakékoliv další "debaty o tom, proč on ten Pisatel dostal ban...."  zde budou mazány. Díky.

PS : o jakých příspěvcích po zablokování mluvíš? Prosím nejlépe do SZ, zde opravdu ne, ještě jednou díky.

Není tady

#907 23. 3. 2010 15:09

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Miluš napsal(a):

Modroočka napsal(a):

No a já to znám zase takle - roba bez riti je jak lúka bez kvítí
                                         ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha

To som nepočula, ale páči sa mi to tummenupp

Tak já ještě přidám:
" Ženská bez zadečku, jako šneček bez domečku".wink

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#908 23. 3. 2010 15:13

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

Miluš napsal(a):

Modroočka napsal(a):

No a já to znám zase takle - roba bez riti je jak lúka bez kvítí
                                         ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha

To som nepočula, ale páči sa mi to tummenupp

Tak já ještě přidám:
" Ženská bez zadečku, jako šneček bez domečku".wink

tummenuppMáme mnohem šťavňatější humor než ti suchopární angličani,ni?

Není tady

#909 23. 3. 2010 15:18

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Ale radost mám teď každý den,protože je krásné počasí,já mám záhonky pestrobarevné a denně zjišťuji nové přírustky a změny. Tak dnes jsem si všimla,že narcisky mají perfektně nakročeno ke květu.
offtopic Před týdnem jsem skuhrala v chlívečku kvůlivá exekutorovi a jeho neposlání příkazu o zrušení exekuce.Slíbila jsem,že dám vědět.Tak ex.kancelář sdělila,že příkazy byly rozeslány,nicméně to na katastr pošlou ještě jednou.Příští týden to "překontrolujeme" zavoláním na příslušný katastr.A běda jim, jestli.......lolloldumbomofftopic

Upravil(a) rejka (23. 3. 2010 15:19)

Seneca

Není tady

#910 24. 3. 2010 0:59

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Dodělala jsem si daňové přiznání a nemám žádné dluhy (myslela jsem, že budu muset doplácet). Hned je zase veseleji smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#911 24. 3. 2010 8:00

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

rejka napsal(a):

Ale radost mám teď každý den,protože je krásné počasí,já mám záhonky pestrobarevné a denně zjišťuji nové přírustky a změny. Tak dnes jsem si všimla,že narcisky mají perfektně nakročeno ke květu.
offtopic Před týdnem jsem skuhrala v chlívečku kvůlivá exekutorovi a jeho neposlání příkazu o zrušení exekuce.Slíbila jsem,že dám vědět.Tak ex.kancelář sdělila,že příkazy byly rozeslány,nicméně to na katastr pošlou ještě jednou.Příští týden to "překontrolujeme" zavoláním na příslušný katastr.A běda jim, jestli.......lolloldumbomofftopic

Tak mně zatím kvetou jen sněženky, ale ono to přijde. To jaro už je cítit ve vzduchu, nádhera! big_smile
A k tomu exekutorovi gratuluju, zvykla jsem si spíš, že tam to funguje úplně obráceně. tummenupp

Out from the dark into the light !

Není tady

#912 24. 3. 2010 16:42

Miluš
♥♥♥♥---

Ronja napsal(a):

Dodělala jsem si daňové přiznání a nemám žádné dluhy (myslela jsem, že budu muset doplácet). Hned je zase veseleji smile

Tiež som mala niečo k dobru, nie veľa, ale potešilo stolt

Není tady

#913 24. 3. 2010 16:46

Miluš
♥♥♥♥---

rejka napsal(a):

Všetky tie jarné kvietky v záhradke sa už snažia ukázať svoju krásu, je to pastva pre oči a dušu smilesmilesmile

Není tady

#914 24. 3. 2010 17:00

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Koupila jsem si vřes, bílej a růžovej, dala jsem ho do obýváku na stůl, vypadá to krásně a dělá mi to doma jaro smilesmilesmile

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#915 25. 3. 2010 23:00

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

A mně udělalo obrovskou radost to, že mi začíná vykvétat cattleya, o kterou jsem se starala velice macešsky, nijak jsem ji "neletnila" a ona i přes to má poupě jak hrom, až to vykvete, tak vám ho se zkusím hodit pro potěšení. smile
A od Munďáka jsem dostala krásné kosatečky v květináči, ale květy vydržely sotva dva dny, holt asi taky příznačné....

Upravil(a) Rosamunda (25. 3. 2010 23:01)

Out from the dark into the light !

Není tady

#916 26. 3. 2010 9:24

Largo
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

big_smile Skvělé! stolt big_smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#917 27. 3. 2010 10:19

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Sluníčko na jižní Moravě :-)

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#918 27. 3. 2010 13:38

Blossom
Host

Možná si budete ťukat na čelo, ale dnes mi radost udělal nákup v Lidlu. smile
Jelikož je hnusně, tak dnešek jsem si vyhradila restům v domácnosti a ve firmě. No a ráno jsem tedy  nejdřív byla na nákupu v Lidlu, tam skoro nikdo, tak jsem pomaloučku, beze spěchu (což je právě u mě vzácnost) procházela mezi regály, v klidu si vše zajímavé prohlížela, koupila jsem si pugét tulipánů ( připomínka jara), pak nádherně červené vonící čerstvé jahody ( připomínka léta, na které se těším), objevila jsem tam skvělé cyklistické tričko pro sebe i pro přítele, tak bude mít doufám radost dnes večer i on. pussa

#919 27. 3. 2010 18:01

vera
♥♥♥♥♥♥-

Bloss....já si to tričko taky koupila...a ještě bundičku a baťůžek na řídítka....mně to táák sluší

Není tady

#920 27. 3. 2010 18:18

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Holky,já si sice tričko nekoupila,ale byli jsme s manželem v zahradnictví a koupila jsem si surfinie a stáleplodící jahody a balení jiřin. A to udělalo radost mě,protože se těším jak se mi budou ty "koberce" surfinií valit z truhlíků na terase a já si budu pod nimi trhat čerstvé jahůdky.....stolt big_smile stolt

Seneca

Není tady

#921 27. 3. 2010 19:01

majkafa
Host

Já jsem si koupila krásné žluté narcisky a mám je na balkonovém okně zvenku. Pohled na tu žlutou krásu mi hladí srdíčko. A potřebovala bych nějaké kalhoty na kolečkové brusle, ale vůbec nevím jaké. A udělala jsem výborný salát, které se skládá asi z osmi vrstev a teď se chladí v lednici. Drobné radosti, které potěší srdce i duši, jsou ty nejkrásnější.

#922 28. 3. 2010 12:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já jsem si koupila krásné žluté narcisky a mám je na balkonovém okně zvenku.

Je na to balkónové okno vidět z hlavní silnice?
Já jen, že dneska pojedu okolo... wink

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#923 28. 3. 2010 13:02

majkafa
Host

Není. Lodžie máme na druhou stranu, než je silnice.  A já bydlím úplně nahoře v orlím hnízdě. Takže není vidět nic.

#924 28. 3. 2010 13:30

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

majkafa napsal(a):

A udělala jsem výborný salát, které se skládá asi z osmi vrstev a teď se chladí v lednici. Drobné radosti, které potěší srdce i duši, jsou ty nejkrásnější.

Zvláště, když tě třeba rodinka PĚKNĚ pochválí, jaká jsi skvělá kuchařka!  hjartatummenupp

Není tady

#925 28. 3. 2010 14:49

majkafa
Host

Nu, jelikož ho můj syn nejí a žádnou jinou "rodinku" nemám, pochválím se akorát tak sama. heh

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí