|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mám radost z dnešní nádherné "prvojarní" procházky.... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
my ženský vypadáme dobře, ať máme nějáký to kilčo navíc, nebo ne.
Ano, po 8 pivech ano ...
no zrovna ty ses tu a není to tak dávno rozplýval právě nad těma, co mají nějáký to kg navíc a ty hubený odsuzoval
Můj táta vždycky říkal, že "Ženská bez pr..le nepatří do postele" a já jeho poselství beze zbytku naplňuji

Není tady
já to znám jako ženská bez prde.le je jak tejden bez neděle 
Není tady
Blossom napsal(a):
...A ještě podobně jako na kolo se těším na kolečkové brusle - doufám, že se taky tento týden dočkám...
Ja na nich taky jezdim, ale bohuzel se o ne delim s dcerou, tak se mi jich vzdy nedostane... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
To se taky rýmuje, ale já myslím furt na ten sex, však mě znáš... 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Blossom napsal(a):
...A ještě podobně jako na kolo se těším na kolečkové brusle - doufám, že se taky tento týden dočkám...
Ja na nich taky jezdim, ale bohuzel se o ne delim s dcerou, tak se mi jich vzdy nedostane...
Viki, tak si vemte každá jednu a mějte to trochu taky jako koloběžku....
(Mám nějakou rozvernou náladu. Aby to nevypadalo, jako že se ti Viki posmívám, přiznám - já na bruslích jezdím zas jak medvídek Pú, a ti, kteří mě ladným obloukem elegantně míjejí a svižně mizí za obzorem, těm jsem k obveselení.
A jednou mi jeden pán - chodec - dokonce útěšně řekl - no vidíte, už vám to docela začíná jít...
.
Ale díky tomu svém stylu a festovnímu postoji jsem zatím ještě nikdy neupadla - takže Mikeši, zlomená noha se doufám žádná konat nebude...)
Tak dobrou
, a hezké bruslařské sny...
Blossom napsal(a):
...Viki, tak si vemte každá jednu a mějte to trochu taky jako koloběžku...
Tak takhle jsme to delaly s kamaradkou v detstvi, to byly jeste koleckace se ctyrma koleckama, a zapinaly se tusim na boty reminkama... ach Bloss, slastne nevinne detstvi...

Není tady
Ac nesviti slunicko,
stejne je tu krasne,
uz vim, ze mam
,
a tak pisu basne...
Hezky den
preju vsem... 
Není tady

VL : Hecky 
...nebyla by jedna i pro me ? ... teda o lesbicke lasce ? 
Upravil(a) DarkAngel (22. 3. 2010 8:14)
Není tady
DarkAngel napsal(a):
A co třeba tahle:
Lááááska jéé láskáááá,když choděj holky s holkamááá... 
Blossom napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
...nebyla by jedna i pro me ? ... teda o lesbicke lasce ?A co třeba tahle:
Lááááska jéé láskáááá,když choděj holky s holkamááá...
.... kluci s klukama.....

Není tady
DarkAngel napsal(a):
Krásná blondýnka
koukala z vokýnka,
přišel k ní borec...
Výhledu byl konec... 
Není tady

Moja druhá práca... Stojí ma dosť odhodlania dopraviť sa tam, ale keď už tam raz som, robí mi radosť a dodáva energiu... zvláštne.
Upravil(a) Selima (22. 3. 2010 15:45)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ja takto: "Len (alebo prípadne AJ) veľká riť vie očariť... " 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To se taky rýmuje, ale já myslím furt na ten sex, však mě znáš...
když už jen myslíš, tak to jsi na tom fakt blbě 
Není tady
Selima napsal(a):
Moja druhá práca... Stojí ma dosť odhodlania dopraviť sa tam, ale keď už tam raz som, robí mi radosť a dodáva energiu... zvláštne.
prosím tě, kde to děláš, že ti to dělá rodost a dodává ti to energii, šla bych dělat za tebou 
Není tady

No, neviem, ako dlho mi to vydrží... a kolegovia a niektoré papierovačky mi to zasa dosť znechucujú - aby to nebolo len ČB.
Není tady
tak držím palečky, ať ti to vydrží co nejdýl a jsi spokojená 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
No a já to znám zase takle - roba bez riti je jak lúka bez kvítí
ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha

a mám velikou radost, že konečně přišlo JARO
Není tady
Modroočko, mě jsi udělala radost ty,že se tady zas ozvala. Tuhle jsem si říkala, co s tebou asi je, kam jsi zmizela...
A jaro taky přišlo i k nám-konečně. Ještě včera jsem měla pod okny zbytky sněhu, dnes mi tam rozkvetly první krokusy. Nechápu, jak to mohly tak rychle, za jediný den sluníčka, stihnout. Ale stihly. 
Byly schovany pod tim snehem, ne?
Není tady

Modroočka napsal(a):
No a já to znám zase takle - roba bez riti je jak lúka bez kvítí
ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha
To som nepočula, ale páči sa mi to 
Není tady
dnes mi tam rozkvetly první krokusy
Kde ta kvítka vidíte?? Já už budu muset z toho auta taky jednou vylézt
A jsem pořád v práci.
A zrovna tam mi udělali radost lidi kolem mě. Pohoda, džez. Pořád si říkám, jak je možné, že mám na tohle takové štěstí.
A počasí je ohromné!! 
Není tady
Ja prave ted posloucham kolegyni vedle v kancelari, vlastne jejiho klienta, jak ji vyklada o svych triletych financnich dobrodruzstvich souvisejicich s jeho danemi a uplne se tetelim, ze to nemusim delat ja. Kolegyne se zatim zmohla jen na par vecnych otazek, ale zato vydala hodne neartikulovanych zvuku vyjadrujicich prekvapeni a chabe maskovane zdeseni
.
Priroda mi taky dela radost, kvetou narcisy, zlaty dest, magnolie a i jine stromy. Je teplo uz nekolik dni, ptaci jsou u vytrzeni, clovek musi mit dobrou naladu snad i kdyby nechtel.
Není tady

Hele, nevíte někdo, proč je zablokovanej kolega Pisatel? 
Jakým hrdelním zločinem se provinil???
Není tady