|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kara napsal(a):
Právě TEĎ nám začalo ASTRONOMICKÉ JARO ! ! !
![]()
![]()
Těším se na sluníčko, teplo a tak vůbec...
Krásné čas jarní vám všem...Tak jaro sem jaro tam, nepodstatné, hlavně že vypadnete z kožichů a odhalíte své.....
To ale spolu súvisí, nie? Inak, chlapi aby sa po zime radšej ani neodhľaovali.... tie pivné mozole.
Najprv nech
a opália sa, až potom
.

tak teď jsi mě fakt dostala 
přesně tak Sel 
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kara napsal(a):
Právě TEĎ nám začalo ASTRONOMICKÉ JARO ! ! !
![]()
![]()
Těším se na sluníčko, teplo a tak vůbec...
Krásné čas jarní vám všem...Tak jaro sem jaro tam, nepodstatné, hlavně že vypadnete z kožichů a odhalíte své.....
To ale spolu súvisí, nie? Inak, chlapi aby sa po zime radšej ani neodhľaovali.... tie pivné mozole.
Najprv nech
a opália sa, až potom
.
A kdo mluvil u Vás o krásných tělech? Teď se ukáže jak jste se postily 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak jaro sem jaro tam, nepodstatné, hlavně že vypadnete z kožichů a odhalíte své.....
A kdo mluvil u Vás o krásných tělech? Teď se ukáže jak jste se postily
Teda Pisalku, ty aj kdyz napises neco mile a povzbudive..., dokazes to vzapeti taaak sprznit! 
Není tady
prej postily, ty nevíš, že velkej zadek je základ rodinnýho štěstí ? my ženský vypadáme dobře, ať máme nějáký to kilčo navíc, nebo ne. navíc když už, rozkládá se nám to přesně tam, kde se to rozkládat má. což se u vás teda říct nedá.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
... my ženský vypadáme dobře, ať máme nějáký to kilčo navíc, nebo ne...

Není tady
PPavlaa napsal(a):
prej postily, ty nevíš, že velkej zadek je základ rodinnýho štěstí ? my ženský vypadáme dobře, ať máme nějáký to kilčo navíc, nebo ne. navíc když už, rozkládá se nám to přesně tam, kde se to rozkládat má. což se u vás teda říct nedá.
Vím a proto je uložen v Národním muzeu jako ukázka co už ne 
Já vím rozklad horní části začíná 12 cm nad kotníky

Není tady
zpráva, že synátor nasedá do letadla, to znamená, že odpoledne bude doma 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
Tak u tebe to nespraví ani totální plastika 
Není tady
Pisatel napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
Jak to vis, dochturku? 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Pisatel napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
Jak to vis, dochturku?
Vím kočičko. 
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vím a proto je uložen v Národním muzeu jako ukázka co už ne
Já vím rozklad horní části začíná 12 cm nad kotníky![]()
![]()
musím říct, že tomu vůbec nerozumíš
asi proto, že sám vypadáš jako 14 dní před smrtí 

Není tady
Pisatel napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
teda ty umíš být ale hnusnej, jsem si myslela, že jsi větší kádr.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...
musím říct, že tomu vůbec nerozumíš
asi proto, že sám vypadáš jako 14 dní před smrtí
Nemelo tam, Pajko, byt spis "po"? 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
my ženský vypadáme dobře, ať máme nějáký to kilčo navíc, nebo ne.
Ano, po 8 pivech ano ... 

Není tady
Lidi, lidi...co takhle si takhle o první jarní neděli radši dělat radost než do sebe šít? Věřím Pisateli že ses snažil být vtipnej, ale výsledek 
Není tady
Mám radost ze včerejšího krásného jarního prvního svezení na kole, a i z toho dnešního, i když dnes se zmoknutím a museli jsme kvůli dešti zkrátit trasu.
Ale po tom 4měsíčním cyklistickém absťáku to bylo i tak skvělýýý!!!! 
Blossom napsal(a):
Mám radost ze včerejšího krásného jarního prvního svezení na kole, a i z toho dnešního, i když dnes se zmoknutím a museli jsme kvůli dešti zkrátit trasu.
Ale po tom 4měsíčním cyklistickém absťáku to bylo i tak skvělýýý!!!!
Na kolo se taky těším, ale ještě chvíli počkám
.
Není tady
Ronja napsal(a):
Lidi, lidi...co takhle si takhle o první jarní neděli radši dělat radost než do sebe šít? Věřím Pisateli že ses snažil být vtipnej, ale výsledek
Ronjo, ale tohle bývá přeci u Pisatele normální...
A já to trochu zlehčím: Víte, co to znamená "maďarské slovo" ŠIPRZÁROŠ? Široká pr..l - základ rodinného štěstí.
A opravdu to u některých párů funguje, mnozí chlapi baculky cíleně vyhledávají, a je to fajn - přeci nemůžem být všichni stejní, to by byla strašná nuda... 
Ronja napsal(a):
A mohu za to, kam to holky dotáhly?
Aspoň vidíš když dáš ženskem volnost jaké hned maj myšlenky 

Ale díky připomnělas mi, že musím opravit stan Ti děkuji za skaženou neděli 
Upravil(a) Pisatel (21. 3. 2010 18:34)
Není tady
aprill napsal(a):
Blossom napsal(a):
Ale po tom 4měsíčním cyklistickém absťáku to bylo i tak skvělýýý!!!!Na kolo se taky těším, ale ještě chvíli počkám
.
A ještě podobně jako na kolo se těším na kolečkové brusle - doufám, že se taky tento týden dočkám...
Blossom napsal(a):
aprill napsal(a):
Blossom napsal(a):
Ale po tom 4měsíčním cyklistickém absťáku to bylo i tak skvělýýý!!!!Na kolo se taky těším, ale ještě chvíli počkám
.
A ještě podobně jako na kolo se těším na kolečkové brusle - doufám, že se taky tento týden dočkám...
Na brusle až zmizne z chodníků a cest ten štěrkový posyp.
Není tady

Blossom napsal(a):
Tak jen taky doufej, že se nedočkáš i zlomený nohy 
Mně dneska udělal radost výlet s manželkou a se synem, na který se mi původně vůbec nechtělo, ale pak to bylo moc hezký...
Není tady
A já se těším n ato, že konečně kolo prodám
.
Radost mi udělalo to, že jsem udělala radost kamarádce.
A taky že jsem dnes byla snaživá a zodpovědná hostitelka (doufám, že týden nebudu muset vařit)
.
Není tady
Se taky těším na kolečkové brusle. Letos chci být pilnější. V Mostě na hipodromu je dlouhá dráha. A miláček prý si taky koupí brusle. 
DarkAngel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
my ženský vypadáme dobře, ať máme nějáký to kilčo navíc, nebo ne.
Ano, po 8 pivech ano ...
no zrovna ty ses tu a není to tak dávno rozplýval právě nad těma, co mají nějáký to kg navíc a ty hubený odsuzoval 
Není tady