6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám radost, že toho mám tolik, na co se těšit. Zítra půjdeme s manželem na běžky, v neděli po nákupech a pak na Avatara. Po večerech ještě musím dělat, ale od pondělka už vyhlašuju plnou vánoční pohodu, žádná práce až do ledna. Vánoce pěkně doma v bílým, ještě uplácám nějaké nepečené (všechna vosí hnízda nějak zmizela z uzavřené nádoby ve špajzu, nechápu), zabalím dárky a pěkně to tu dozdobím...a pak týden na horách s lidma, který mám moc ráda a na který se moc těším, běžky, svařáček a deskové hry
Není tady
Ronjo,
zřejmě se vosy rozhodly odletět do teplých krajů a domeček si odnesly sebou.
Není tady
Babo.Jago : Potrebuju poradit. Jak mam vypalit Video DVD pres to dementni Brasero z Ubuntu ? Zkousel jsem do Wine nainstalovat Nero 6 a nejak se nechytlo, nezna mechaniku, pablb ( Wine, nebo Nero, nebo oboji.. )... Az mi odpovis k me spokojenosti, budu mit radost, a tudiz tento prispevek neni OffTopic
Není tady
morpheus napsal(a):
Babo.Jago : Potrebuju poradit. Jak mam vypalit Video DVD pres to dementni Brasero z Ubuntu ? Zkousel jsem do Wine nainstalovat Nero 6 a nejak se nechytlo, nezna mechaniku, pablb ( Wine, nebo Nero, nebo oboji.. )... Az mi odpovis k me spokojenosti, budu mit radost, a tudiz tento prispevek neni OffTopic
DVD creator.
Ale neni to uplne easy.
Upravil(a) baba.jaga (18. 12. 2009 21:09)
Není tady
Ted se pritel sel sprchovat. Ma tak prekraaaaaaaaaaasne telo. Premyslim, ze se k nemu pripojim, mnam mnam ;-)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Ted se pritel sel sprchovat. Ma tak prekraaaaaaaaaaasne telo. Premyslim, ze se k nemu pripojim, mnam mnam ;-)
Přeji hezkou a vášnivou noc
Moje ženská šla chlastat, a já se synem pečeme cukroví, takže si taky přijdeme na svý...
Není tady
Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Moje ženská šla chlastat, a já se synem pečeme cukroví, takže si taky přijdeme na svý...
Baba bude sexovat,Mikeš zase napeče......krásně trávíte pátek. My s manželem otevřeli lahvinku bílého,ale díky mé "indispozici"žádný erotiše noče nebude. Ale neva,manžel umí nádherně vyprávět....krásnou,dobrou noc všem....
Není tady
večírek u dvou lahvinek pozdního sběru, krásně jsme si nejen zatancovali
Není tady
rejka napsal(a):
Baba bude sexovat,Mikeš zase napeče......
Já Ti dám, že "baba bude sexovat"!
Baba nemá co někde sexovat, když má doma mě... nebo snad ne?
Není tady
Baba Jaga má doma TEBA? To sú mi novinky...
Není tady
Dozdobila jsem byt čerstvými větvičkami a perníčky,všude to krásně voní....po perníčcích ale dlouho nebude,jak znám chlapy.:DVečer jedeme na kamarádův adventní klavírní koncert.Moc se těším.
Není tady
Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Jestli umíš napéct,máš můj obdiv, jsi zcela výjimečný exemplář muže.
Není tady
Selima napsal(a):
Baba Jaga má doma TEBA? To sú mi novinky...
Jaaaj, už mi to došlo...
Já myslel, že Rejka má na mysli moji "babu", a ne Babu Jagu
... si sedím na vedení asi...
Není tady
JJ, asi erekcie na Slnku (alebo ine...).
Není tady
Mám něco málo napečeno a ještě pečeme... toto doma krásně voní....
Není tady
Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Vyráběl jsi rychlé rumové pralinky ?
Není tady
aprill napsal(a):
Myslíš tyhle?
Rychlé rumové pralinky
Vezmeme dutou čokoládovou figurku, ukousneme jí hlavu a dolijeme až po okraj rumem. Neskladujeme a rovnou konzumujeme.
Není tady
Mikes -paradni recept!!!!!Jen nevim kolik jich zvladnu?
Není tady
No a kdo chce mít více druhů cukroví, tak může místo rumu použít i jiné náplně - vaječný koňak, griotku, slivovici.....
Není tady
Udělalo mi děsnou radost,že jsme sehnali dárek pro mamku,protože se nám to od začátku pěkně ondilo.
Mikeši- doufám,že jsem ti nepřipravila moc horké chvilky. Jasně,že jsem neměla na mysli tu tvojí babu,ale Babu.jagu.Takže sorry
Není tady
Že jsem se rozhodla, po novém roce to začne!
Není tady
Mám zabaleny všecky dárky...
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Myslíš tyhle?
Rychlé rumové pralinky
Vezmeme dutou čokoládovou figurku, ukousneme jí hlavu a dolijeme až po okraj rumem. Neskladujeme a rovnou konzumujeme.
Přesně tyto pralinky jsem měla na mysli .
Není tady
Jak jsme tady u toho cukroví, tak já včera dělala nepečené rumové kuličky, načež můj skorošvagr prohlásil, že zná super zlepšovák, prý vezmu misku, do ní naliju řádnou dávku rumu, do toho hodím ty kuličky a mám to prý místo kompotu Takže další zajímavej recept
Není tady